Herkese merhaba! Biz erkeğiz, böyle insanlar "et" yemiş, "balık" isterler.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Herkese merhaba! Biz erkeğiz, böyle insanlar "et" yemiş, "balık" isterler.

Unread post by Anonim »

Herkese merhaba! Biz erkeğiz, böyle insanlar "et" yemiş, "balık" isterler. Küçük kızlar tek kelimeyle muhteşem, ince ve incedir. Yatakta onunla istediğini yapabilirsin. En azından bir yumrukla, en azından yandan, en azından yukarıdan. Ve eğer tüy kadar hafifse, genellikle sorun olmaz. En çok meyve suyu. Böyle insanları seviyorum ve onlar kendilerine dikkat ediyorlar. S#x’te bunlar🔥’dir. Özellikle ondan daha uzunsanız ve cıvata iyiyse. Uzun bir adamla küçük bir kız tam olarak doğru! İyi eğlenceler#xa😺
tatlım_tavşan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Herkese merhaba! Biz erkeğiz, böyle insanlar "et" yemiş, "balık" isterler.

Unread post by tatlım_tavşan »

Kısa boy ile kendinize iyi bakmanız arasındaki bağlantı nedir? Ortalama boydakiler o kadar da temiz değil ama uzun boylu insanlar domuz gibi falan mı?
These users thanked the author tatlım_tavşan for the post (total 2):
Şişman adam, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
DimaSem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
 Yanıt: Herkese merhaba! Biz erkeğiz, böyle insanlar "et" yemiş, "balık" isterler.

Unread post by DimaSem »

Kendine bakan kızlara ve kadınlara çok ilgi duyuyorum ve küçük kızlarla bir kızın büyümesine gelince, süreci yönetmek daha kolay))
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by G.e.org.ii »

Evet şişman kadınlar lokomotif gibidir, hızlanırsa durduramazsınız. Yumuşak haşlanmış yumurta, ikiye bölünmüş bir penis - üstüne izin veremezsiniz. Ve eğer hiç iri değilsen kasıklarında kaybolabilir ve onlar seni kazıp çıkarana kadar orada kalabilirsin.
These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Tek sorun, kimsenin onu kazıp çıkarmamasıdır! Hiç kimse...
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

G.e.org.ii, ancak bir tane var soru: Temel olarak 3-4 yıl önceki tüm konuları mı araştırıyorsunuz? Necropost yapma eğilimi :unknown: Yargılamıyorum, sadece anlayamıyorum: 2019’daki bir konuya üç gönderiyle yanıt vermenin ne anlamı var...
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme

ref=#bf0000]Gudgeon[/ref], birinin konusunu sıralamada düşürerek istatistikleri mahvediyorum.
7 sayfada "ne güzel sarkık memeler " tartışın...
Konu ilgi alanlarına göre seçilir.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

G.e.org.ii: 21 Feb 2023, 22:04 İstatistikleri bozuyorum, sıralamada birinin konusunu altlarda bıraktım
Şunu yazdım: “Yapmıyorum Yargılamayın” ve “yazmayın” demedi. Zaten burada olmayanlarla neden konuştuğumu merak ediyorum. Bana göre bu, duvarda “Vasya 1980’de buradaydı” yazısının olduğu duruma benziyor. Ve 2023’te "ve ben öyleydim" atfediyorsunuz Vasya :-D okumaya geri dönmeyecek
Tamam, unut gitsin... Buna değmez
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Firavun faresi
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

Başlangıçta buna konu denemezdi. Metne göre: - Yazar fikrini belirtmiş ve herkese "mutlu yolculuklar" dilemiştir.
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Gudgeon
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme

Yazar kendi notunu alıyordu ama ben daha da kötüye gidiyordum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”