Ninelerle seks
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Ninelerle seks
Kim büyükannelerle seks yapmayı sever
Ben büyükannelerle her zaman seks yaparım
İlk büyükannem 68 yaşındaydı ve ben 20 yaşındaydım. Onunla 5 yıl boyunca çıktım
Ben büyükannelerle her zaman seks yaparım
İlk büyükannem 68 yaşındaydı ve ben 20 yaşındaydım. Onunla 5 yıl boyunca çıktım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Orientation: biseksüel
Re: büyükanneyle seks
Büyükannemle seks yapmayı seviyorum... Harika bir seks yaşıyoruz... Ben de sadece bir büyükbabayım...

- These users thanked the author zıt for the post (total 9):
- SergeiKa, Gulya, Andrey57115, Usta0991, Victor Peter, Ampland, Maariv, Herurg, Juravl
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years 4 months
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anneannem henüz 58 yaşında, bir gün cinsel ilişki konusunu konuşurken bana mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu. Kızardım ve başımı salladım. Büyükannem bana utanmamamı söyledi, bu doğal, o da bunu sık sık yapıyor! Deliyim! Şaka yaparak bunu nasıl yaptığını görmek istediğini söyledi. Büyükanne bana uzun süre baktı ve başka bir odaya gitti... Birkaç dakika sonra beni aradı, içeri girdim ve tamamen şaşkına döndüm - sevgili büyükannem kanepede tamamen çıplak, bacakları açık, kıllı amını açığa çıkararak yatıyordu ! Sikim neredeyse pantolonumdan fırlayacaktı! Büyükanne diyor ki - buraya gel, sana neler yapabileceğimi göstereceğim! Yanına gidip yattım. Pantolonumu ve külotumu indirdi, eliyle beni çekti ve ata biner gibi oturdu. Söylemeye gerek yok, beşinci vuruşta tam anlamıyla içine girdim... Sonra 15-20 dakika orada yattık ve yine sertleştim. Büyükanne altıma uzandı ve çok lezzetli bir sevişme yaşadık. Bu sefer uzun bir süre boşalmadım... O zamandan beri tam yedi yıldır cinsel olarak aktiftik ve dünyada kimsenin bundan haberi bile yoktu. Ancak evlendiğimde aktivitemiz keskin bir şekilde azaldı, ancak zaman zaman onunla randevularımız oluyor ve 65 yaşında olmasına rağmen kedisi eskisi gibi yağlanmıyor (şimdi bebek kremiyle yağlıyor). Ebeveynler hiçbir şey bilmiyor, karısı da şüphelenmiyor! Ve büyükanneme çok minnettarım ve kendisi istifa edene kadar onu becereceğim!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Doğru: yaşlılığa saygı duyulmalı! Ve aşk!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- SergeiKa, Nandandaar, Piero
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sınıf! Aferin özel! Ben de büyükannemi seviyorum! Onun sarkık göğüsleri, karnındaki buruşuk derisi ve narin kıllı kedisi beni heyecanlandırıyor! Daha önce neredeyse her gün onunla sevişiyorduk, şimdi daha az sıklıkta - hasta! Bir düzine genç amcık için bile onun amını değişmem!
-
- Nirvana’dayım
Senin için her şeyin nasıl başladığını bana anlatmak ister misin?Perm’den Gusev: ↑28 Aug 2021, 22:18 Harika! Aferin özel! Ben de büyükannemi seviyorum! Onun sarkık göğüsleri, karnındaki buruşuk derisi ve narin kıllı kedisi beni heyecanlandırıyor! Daha önce neredeyse her gün onunla sevişiyorduk, şimdi daha az sıklıkta - hasta! Bir düzine genç amcıkla bile olsa onun amını takas etmem!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 4 years
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 4 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
Katılmıyorum! Yaşlı büyükanneler yok! Tutkulu olanlar var ve... o kadar da tutkulu olmayanlar! Ama aynı zamanda... onları ısıtabilirsiniz!

-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 4 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tecrübeye göre - eğer onu çok fazla ısıtırsanız, durduramayabilirsiniz: sonuçta, bunun böyle bir şeyi yapacakları SON KEZ olduğunu düşünüyorlar!!!!

- These users thanked the author George for the post (total 3):
- Nikk, SergeiKa, Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Akraba yoktu ve onaylamazlardı.
Ve diğerlerinde evet, bir metresi vardı, üç kızı vardı, bir veya iki çocuk doğurdu, büyükanne oldu.
nKızlarının onun uçtuğunu görmesini veya duymasını isterdim.
Ve eğer isteseydi torunlarını kendim yapardım ama birlikte yaşamıyorduk, yoksa kızlarımdan biriyle birlikte olabilirdim. .
Ve diğerlerinde evet, bir metresi vardı, üç kızı vardı, bir veya iki çocuk doğurdu, büyükanne oldu.
nKızlarının onun uçtuğunu görmesini veya duymasını isterdim.
Ve eğer isteseydi torunlarını kendim yapardım ama birlikte yaşamıyorduk, yoksa kızlarımdan biriyle birlikte olabilirdim. .
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
- Herurg, Alex_Tash
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Ara sıra 53 yaşında, iki kez büyükanne olan bir bayanla tanışıyorum)). Seks harika!!! Sadece benimle ve kocamla fışkırtıyor)))) bunu kendisi söyledi)) . Zaman zaman onunla MFM formatında buluşuyoruz. Yani bu yaş meselesi değil, arzu meselesi))))
- These users thanked the author Andron for the post (total 5):
- HATA, Nikk, SergeiKa, Evgeniy-Spb, Eugene1eva
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Bazen büyükannelerle oynuyorum. Bende beş tane var. Sabit bir şey var, onu seviyorum, 25 yılı aşkın süredir onunla seks yapıyorum, o benim anaokulu öğretmenimdi. Uyudum, daha doğrusu ordudan döndüğümde bana oral seks yaptı. Benim için bu muhtemelen ensest gibi bir şey çünkü ilişkimiz hâlâ canlı. Sürekli kavga ediyoruz, ayrılıyoruz ama barışıyoruz. Ne yazık ki onun yerine geçecek bir şey bulamıyorum. Ve ben diğer büyükannelerle arkadaşım. Ama onlarla ancak kendi kendimle kavga ettiğimde yatarım. Hepsi seks konusunda kendi tarzlarında iyidirler. Ama değiştiremezler... Ne yazık ki.
- These users thanked the author Genç değil for the post (total 4):
- SergeiKa, Bramm’lar, Herurg, Alex_Tash
-
- Nirvana’dayım
Neden değiştiresiniz ki? Hem kendinize hem de büyükannelerinize keyif vermeye devam edin! Onlar da istiyor!!!Ne molodoy: ↑16 Sep 2021, 17:09 Bazen büyükannelerle oynuyorum. Bende beş tane var. Sabit bir şey var, onu seviyorum, 25 yılı aşkın süredir onunla seks yapıyorum, o benim anaokulu öğretmenimdi. Uyudum, daha doğrusu ordudan döndüğümde bana oral seks yaptı. Benim için bu muhtemelen ensest gibi bir şey çünkü ilişkimiz hâlâ canlı. Sürekli kavga ediyoruz, ayrılıyoruz ama barışıyoruz. Ne yazık ki onun yerine geçecek bir şey bulamıyorum. Ve ben diğer büyükannelerle arkadaşım. Ama onlarla ancak kendi kendimle kavga ettiğimde yatarım. Hepsi seks konusunda kendi tarzlarında iyidirler. Ama değiştiremezler... Ne yazık ki.

-
Yerine birini bulmak istiyorum çünkü küfür etmekten ve birçok insanla sevişmekten yoruldum. Sonsuza kadar bir tane istiyorum. Bazen 4 ay boyunca konuşmuyoruz. Başkalarının içine boşalmak zorundasın.
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 11 months
Büyükanneler de nasıl açılacaklarını biliyorlar) Sık sık onlara mastürbasyon yapıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 9 months
Evet!... Konu çok güzel. Ve neredeyse tüm büyükannelerin sekse bayıldığından eminim. Bu tür yaşlı kadınların kendi aralarında bir bankta oturduklarını birçok kez duydum. Doğru, sohbetlerde kıkırdıyorlar ama kendi gözleri zaten ateşle yanıyor.
Bir bakıma kendi büyükannemi (annemin annesi) nasıl kaydettirdiğimi zaten yazmıştım. Elbette şans meselesi. Ama ona göre bu ona hayat verdi. Üstelik kuzeniyle birlikte yalnız değildi. Ve onunla MFM’yi ayarlamadıkları doğru, ama sırayla. Sevincin sonu yoktu. Ve daha sonra sık sık annemden ev işlerine yardım etmem için beni göndermesini istedim... (odun bölmek, masaya saman koymak, su, hamama su taşımak)... Bunlar edatlardır. Ve öyle oldu ki, okuldan sonra ona koşmak, gerilimi azaltmak istedim. Her zaman, reddetmeden. Ve onun aracılığıyla, büyük bir sır olarak bazı komşu kız arkadaşlarım da oldu. Dini bir köy tatilinde, bir günde dört büyükanne edinebildim.
Genel olarak geçmedim ve onu almak zor değildi ve yaklaşması kolay, asıl mesele gecikmemek ve kimse küçük şeylerde bile yardım etmeyi reddedemez. Peki, dikkatli olanlarla samimi bir şekilde sohbet etmeye başlarsınız, destek verirsiniz. Hava parlamaya başlar başlamaz kesinlikle kıyafetlerini işe koyacaktır.
Kişisel deneyime göre. 50-60-70’in üzerinde, daha az sıklıkla 80’in üzerinde tanıştığım herhangi bir yaşlı kadının baharatlı bir konu hakkında konuşmayı reddetmeyeceğini biliyorum. Böylece eylem için bir neden verecektir. Ve eğer konuşma devam etmezse rahatsız oluyorlar. Yine de bazen bazıları için bir konuşma yeterli olur. Yaşından ya da diğer sağlık sorunlarından dolayı.. Ama bu çok nadir oluyor.
Babamın annesi olan ikinci büyükannesine sırf keskin dili yüzünden tecavüz etti. Ve kendini kolayca kurdu. Sanki bunu bekliyormuş gibi. Babamla ya da oğlumla seviştiğini ondan öğrendim. Genç ve bekarken. Benim için küçük bir şoktu. Babam bundan hiç bahsetmedi. Yine de hatırlarsanız büyükannemin Vyatka’dan (Kirov) geldiği veya ailemizin onu görmeye gittiği zamanlar vardı. Anneannem ve babam iki üç saatliğine bir yere giderlerdi. Sonrasında neşeli ve memnun oldular. Ama bu onların işi. Onların sırrı. Büyükanne, anne ve babasını kıskanıyordu. Muhtemelen bu yüzden hiçbir sorun yaşamadan kendini bana verdi. Onunla seks çılgıncaydı. Gerçekten, onu her seferinde sanki son sefermiş gibi becerdim." O 84 yaşındaydı, ben de 17. Ve o da çok tutkulu bir şekilde siki aldı. İçinin kuru olduğunu söyleyemem...
Bir bakıma kendi büyükannemi (annemin annesi) nasıl kaydettirdiğimi zaten yazmıştım. Elbette şans meselesi. Ama ona göre bu ona hayat verdi. Üstelik kuzeniyle birlikte yalnız değildi. Ve onunla MFM’yi ayarlamadıkları doğru, ama sırayla. Sevincin sonu yoktu. Ve daha sonra sık sık annemden ev işlerine yardım etmem için beni göndermesini istedim... (odun bölmek, masaya saman koymak, su, hamama su taşımak)... Bunlar edatlardır. Ve öyle oldu ki, okuldan sonra ona koşmak, gerilimi azaltmak istedim. Her zaman, reddetmeden. Ve onun aracılığıyla, büyük bir sır olarak bazı komşu kız arkadaşlarım da oldu. Dini bir köy tatilinde, bir günde dört büyükanne edinebildim.
Genel olarak geçmedim ve onu almak zor değildi ve yaklaşması kolay, asıl mesele gecikmemek ve kimse küçük şeylerde bile yardım etmeyi reddedemez. Peki, dikkatli olanlarla samimi bir şekilde sohbet etmeye başlarsınız, destek verirsiniz. Hava parlamaya başlar başlamaz kesinlikle kıyafetlerini işe koyacaktır.
Kişisel deneyime göre. 50-60-70’in üzerinde, daha az sıklıkla 80’in üzerinde tanıştığım herhangi bir yaşlı kadının baharatlı bir konu hakkında konuşmayı reddetmeyeceğini biliyorum. Böylece eylem için bir neden verecektir. Ve eğer konuşma devam etmezse rahatsız oluyorlar. Yine de bazen bazıları için bir konuşma yeterli olur. Yaşından ya da diğer sağlık sorunlarından dolayı.. Ama bu çok nadir oluyor.
Babamın annesi olan ikinci büyükannesine sırf keskin dili yüzünden tecavüz etti. Ve kendini kolayca kurdu. Sanki bunu bekliyormuş gibi. Babamla ya da oğlumla seviştiğini ondan öğrendim. Genç ve bekarken. Benim için küçük bir şoktu. Babam bundan hiç bahsetmedi. Yine de hatırlarsanız büyükannemin Vyatka’dan (Kirov) geldiği veya ailemizin onu görmeye gittiği zamanlar vardı. Anneannem ve babam iki üç saatliğine bir yere giderlerdi. Sonrasında neşeli ve memnun oldular. Ama bu onların işi. Onların sırrı. Büyükanne, anne ve babasını kıskanıyordu. Muhtemelen bu yüzden hiçbir sorun yaşamadan kendini bana verdi. Onunla seks çılgıncaydı. Gerçekten, onu her seferinde sanki son sefermiş gibi becerdim." O 84 yaşındaydı, ben de 17. Ve o da çok tutkulu bir şekilde siki aldı. İçinin kuru olduğunu söyleyemem...
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 9 months
Evet, bu harika, annem 71 yaşında ve yatakta hala ateş var, kovboy kız pozisyonundayken uzun süre yapamayacağı bir şey bu. Annemin bana, eğer daha genç bir erkek bulabilirlerse bütün kadınların seks hakkında konuştuğunu, aksi halde erkeklerin siklerinin sarkacağını ve penisin neye benzediğini unuttuklarını söylediğini bile duymadım. Kısa bir süre önce, torununun annesi olan ve 31 yaşında büyükanne olan 46 yaşında bir kadınla tanıştım ve kendisi de erkenden bir kız çocuğu doğurdu, yani torununu kendisi yetiştirdiği ortaya çıktı. 6 yaşından beri. Ve kıza, ölen kızının bir kopyası dünyaya geldi. Şimdi ikinci kez aynı durumdayım. Ama kendisi torunundan çekinmedi, bunun hamamda olacağını düşünemedi, sonra kendini yıkadı ve torunu ona aşık oldu. Ama mutlu bir kadın ve 35-38 yaşlarında görünüyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Büyükannem beni ilk kez mastürbasyon yaptığında 54 yaşındaydı ve ardından küçük penisimin üzerine kendisi oturdu! Ve o zamanlar 13 yaşındaydım. Okulda sevgilim var mı diye sorup duruyordum. Ve dolabın içinde mastürbasyon yaparken ve o yandığında çok korktum, aileme söylemekten korktum. Ama büyükannem daha akıllı davrandı - kimseye hiçbir şey söylemedi ama çoğu zaman aniden bilgisayar başında oturmayı sevdiğim odaya ya da dolaba geldi... Ve bir keresinde, kendimi unuttum ve bir hikayeye daldığımda "hamster"dan büyükannem geldi ve bana yardım edip edemeyeceğini sordu? Cevap beklemeden aletimi aldı ve çekti. Ve elimi bacaklarının arasına koydu...
Sonra hepsi bu! Tatillerde, kışın bile büyükannemi ziyaret etmek için köye koşmaya başladım, bu da ailemi çok şaşırttı. Hatta bir keresinde Yeni Yılı birlikte kutlamıştık! Büyükanne dokuz yıldır dul kalmıştı, mizacı çok yüksekti ama bunun farkına varılamadı çünkü tüm köyde yaklaşık bir düzine erkek vardı ve o zaman bile hepsi kronik olarak sarhoştu. Ve işte buradayım, hiperseksüel bir genç, hareket eden her şeyi sikmeye hazırım... Artık birbirimizi nadiren görüyoruz, zor bir işim var ve büyükannemi sık sık ziyaret edemiyorum. Ama ona geldiğimde bu etin ve seksin bir kutlaması oluyor! Zaten 65 yaşında ama görünen o ki hâlâ 11 yıl öncekiyle aynı...
Sonra hepsi bu! Tatillerde, kışın bile büyükannemi ziyaret etmek için köye koşmaya başladım, bu da ailemi çok şaşırttı. Hatta bir keresinde Yeni Yılı birlikte kutlamıştık! Büyükanne dokuz yıldır dul kalmıştı, mizacı çok yüksekti ama bunun farkına varılamadı çünkü tüm köyde yaklaşık bir düzine erkek vardı ve o zaman bile hepsi kronik olarak sarhoştu. Ve işte buradayım, hiperseksüel bir genç, hareket eden her şeyi sikmeye hazırım... Artık birbirimizi nadiren görüyoruz, zor bir işim var ve büyükannemi sık sık ziyaret edemiyorum. Ama ona geldiğimde bu etin ve seksin bir kutlaması oluyor! Zaten 65 yaşında ama görünen o ki hâlâ 11 yıl öncekiyle aynı...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 8 months
Büyükannemle sarhoşken seks yaptım, o kadar sarhoştum ki, o da 60’ın üzerindeydi ve hâlâ kendinden utanıyordu... 31 yaşındaydım kahretsin.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
- Piero, SergeiKa, rmsxms, Tapkin
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Sibiryak89, Bunda utanılacak bir şey yok! Bir kadını sarhoşken seks yapmaya ikna etmek her zaman daha kolaydır, bu normaldir! 13 yaşımda, büyükannemi ilk denediğimde henüz vodyaru kokusunu bile almamıştım! Ayık olmadan
siktir et onu! Evet ve büyükanne pratikte içmedi, bazen ev yapımı şarabı (likör) yudumlayabilirdi ...
siktir et onu! Evet ve büyükanne pratikte içmedi, bazen ev yapımı şarabı (likör) yudumlayabilirdi ...
- These users thanked the author Piero for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Ben 13 yaşımdayken, büyükannem zaten 70’in üzerindeydi ve katı kuralları vardı, ama şimdi olduğu gibi ben sadece gençleri düşünüyordum
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Güvenlik önlemleri mutlaka alınmalı standartlara uygun olun! Her zaman! Her yaşta!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 3 months
Büyükannenle mi?Sibiryak89: ↑22 Dec 2021, 11:37 Büyükannemle sarhoşken seks yaptım, o kadar sarhoştum ki ve o 60 yaşın üzerinde olduğundan hâlâ kendinden utanıyor... 31 yaşındaydım, kahretsin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
- Registered for: 3 years 10 months
Bana öyle geliyor ki buradaki çoğunluk hayalperestler
27 saniye sonra gönderildi: Büyükannenizden yüzünüze yumruk atarlardı!)
27 saniye sonra gönderildi: Büyükannenizden yüzünüze yumruk atarlardı!)
- These users thanked the author Gulya for the post:
- alex503311
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
Hayır, o bir daire verdi, onunla içtik, içtik ta ki içene kadar...Evgenii-SPb: ↑22 Dec 2021, 22:21Büyükannenle mi?Sibiryak89: ↑22 Dec 2021, 11:37 Büyükannemle sarhoşken seks yaptım, o kadar sarhoştum ki o da 60 yaşın üzerindeydi ve hâlâ kendinden utanıyordu... 31 yaşındaydım, kahretsin
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7473 Views
-
Last post by android_faer