Aramak ya da aramamak
-
Автор темыBalu13
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aramak ya da aramamak
Cinsiyet sorunları eşimle ne yapmalıyım, çeşitlilik istiyorum. Ona bir teklifte bulunduğunuzda kabul eder, ancak bir kez ve sonra bahaneler başlar, kendisi de kütük gibi uzanmasına rağmen seksin monoton olduğunu söyler. Oyuncaklar var ama onları istemiyor, yanlış iç çamaşırı aldım, kahretsin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bu yüzden metresim olmamasına karar verdim, ama işte nereye bakmam gerektiği ve gerekli olup olmadığı . 16 yıldan beri onu hiç aldatmadı. Kim neyi tavsiye edecek?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 6 months
Re: Aramak ya da aramamamak
Bana hiçbir şey söylemediysen ne tavsiye edebilirim? Onun bir “kütük” olduğunu duyduk ama neden kendin hakkında sessiz kalıyorsun?.. Belki sen bir “hızlı nişancı”sın (örneğin, bir hareketin kısalığı rekorunun sahibi) ya da bir “akrobat”sın (10 5 dakika içinde poz verir)? Ve ayrıca seçenekler - "hemen" (bunlar "önceden okşamadan geçenlerdir") ve "herkese teşekkür ederim" (ve duvara dönen kişidir)... Genel olarak , "partinin önünde silahsızlandırın" - ve sonra sıra konseylere gelecek.
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 4):
- Akteya, Balu13, Şişman adam, Mart
-
Автор темыBalu13
Hayır, insan gibi ön sevişme olmadan yapamam. Böyle bir başarı ile, bir fahişeye nefesiniz kesilebilir (ama ben küçümsüyorum), seks bir partnerin zevkidir ve çocukların karnına, çarşafına, göğsüne ve TD’ye ayaklarını yere vurarak inmesi değil. Hızlı ateşe gelince, bilmiyorum ama 10-15 dakika böyle tuttum (diğerleri bunun norm olup olmadığıyla ilgilenmiyordu), hayır, 30 kez pozisyon değiştirmiyorum, ilk önce onu en az iki kez (oral ve vajinal olarak) orgazma ulaştırıyorum ve sonra aynı olacak, birden fazla ve sonra sadece ben. Peki, bunun gibi bir şey.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
İhanet evliliğinizi mahvedebilir.Balu13: ↑05 Dec 2022, 18:31 Cinsiyet sorunları Eşimle ne yapmalıyım, biraz çeşitlilik istiyorum. Ona bir teklifte bulunduğunuzda kabul eder, ancak bir kez ve sonra bahaneler başlar, kendisi de kütük gibi uzanmasına rağmen seksin monoton olduğunu söyler. Oyuncaklar var ama onları istemiyor, yanlış iç çamaşırı aldım, kahretsin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bu yüzden metresim olmamasına karar verdim, ama işte nereye bakmam gerektiği ve gerekli olup olmadığı . 16 yıldan beri onu hiç aldatmadı. Kim tavsiyede bulunabilir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Eh, sözlerine bakılırsa at sırtındasın!!! O zaman ne olacak - bir kütük mü?Balu13: ↑05 Dec 2022, 20:52 Hayır, ön sevişme olmadan yapamam, insan gibi değil. Böyle bir başarı ile, bir fahişeye nefesiniz kesilebilir (ama ben küçümsüyorum), seks bir partnerin zevkidir ve çocukların karnına, çarşafına, göğsüne ve TD’ye ayaklarını yere vurarak inmesi değil. Hızlı ateşe gelince, bilmiyorum ama 10-15 dakika böyle tuttum (diğerleri bunun norm olup olmadığıyla ilgilenmiyordu), hayır, 30 kez pozisyon değiştirmiyorum, ilk önce onu en az iki kez (oral ve vajinal olarak) orgazma ulaştırıyorum ve sonra aynı olacak, birden fazla ve sonra sadece ben. Peki, buna benzer bir şey.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
Karım bir iş gezisinde olmasına ve içlerinden birinin trans ya da çapraz olarak bana gelmesine aldırış etmiyor. Önemli olan yürüyüşe çıkmamam. Eşcinsel bir kadın getirdiği oldu. Kadın kıyafetleri giymiş ve peruk takmış. İki kez toplantı yapıldı. Bazen eş de şaka yapmayı ve kızları tavlamayı sever. Bu yakın zamanda oldu ve üçümüz yetişkin bir kadınla birlikteydik.
Bunu önceden birbirimizle konuşmamız gerekiyor. O zaman bir çılgınlığa çıkmanın cazibesi olmayacak.
Bu doğru . Eşimle her konuda önceden anlaştık. Eğer ek bir üye istiyorsa Crossy ve Transy’miz var. Crossy’nin biseksüel bir karısı var. Çaprazlar ve ben ilk tanıştığımızda kızlar etrafta dolaşıyor ve sonra onlara katılıyoruz.Marinka: ↑05 Dec 2022, 21:29Sadakatsizlik evliliğinizi mahvedebilir.Cinsiyet sorunlarıKarımla ne yapacağım, biraz çeşitlilik istiyorum. Ona bir teklifte bulunduğunuzda kabul eder, ancak bir kez ve sonra bahaneler başlar, kendisi de kütük gibi uzanmasına rağmen seksin monoton olduğunu söyler. Oyuncaklar var ama onları istemiyor, yanlış iç çamaşırı aldım, kahretsin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bu yüzden metresim olmamasına karar verdim, ama işte nereye bakmam gerektiği ve gerekli olup olmadığı . 16 yıldan beri onu hiç aldatmadı. Kim ne tavsiyede bulunabilir?
Karım bir iş gezisinde olmasına ve içlerinden birinin trans ya da çapraz olarak bana gelmesine aldırış etmiyor. Önemli olan yürüyüşe çıkmamam. Eşcinsel bir kadın getirdiği oldu. Kadın kıyafetleri giymiş ve peruk takmış. İki kez toplantı yapıldı. Bazen eş de şaka yapmayı ve kızları tavlamayı sever. Bu yakın zamanda oldu ve üçümüz yetişkin bir kadınla birlikteydik.
Bunu önceden birbirimizle konuşmamız gerekiyor. O zaman bir çılgınlığa çıkmanın cazibesi olmayacak.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 6 months
Hasta insanlar. Ve hobiler "ilginçtir".
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 3):
- Geçit, Balu13, Şişman adam
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Bu ayrı bir konu. Söyleyin bana bayım, bunu nasıl yapıyorsunuz? Evliysen yalnızken seks yapmadan yaşamanın daha da kolay olduğunu düşünüyorum. Çünkü her gün pancar çorbası yemek imkansızdır) ama aç kalmak daha kolaydır
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
Автор темыBalu13
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Biraz konu dışı ama bir şekilde takılıp kaldı. Ben de 8 yıldır eski sevgilimi bir kez bile aldatmadım ve bundan pişmanım. Kütük gibi yalan mı söylüyorsun? Onu mümkün olan her şekilde memnun ediyorsun, o bundan gerçekten zevk alıyor ve sen oral seks bile yapmıyor musun? Yoksa sonuçta, ön hazırlıkta ve hatta bazen son okşamalarda sizin için bir kütük değil mi? Açıklamaya ihtiyaç var
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Dudaklarını biraz şapırdat.
Sarışın öyle yaptı. Goril gözlerini açtı.
- Şimdi iç çekin ve elinizden geldiğince sırtınızı bükün.
Kız açtı. Goril ayağa kalktı ve kafesin etrafında bir köşeden diğerine dolaşmaya başladı.
- Şimdi gömleğinin üst iki düğmesini açın.
Goril kafesin etrafında bir köşeden diğerine koşmaya başladı. çılgın bir kükremeyle. Daha sonra adam kapıyı açar ve kız arkadaşını içeri iter. Ona şunları söyledi:
- Ne yapıyorsun!!?!! Bu bir canavar, beni parçalamak üzere!!!
- Ve ona başınızın ağrıdığını, istemediğinizi, adet döneminizde olduğunuzu açıklıyorsunuz...
Bir adam sarışınını hayvanat bahçesine getirmiş. Gorille kafese yaklaştık. Goril uyuyor. Ona şunu söyledi:
- Dudaklarını biraz şapırdat.
Sarışın öyle yaptı. Goril gözlerini açtı.
- Şimdi iç çekin ve elinizden geldiğince sırtınızı bükün.
Kız açtı. Goril ayağa kalktı ve kafesin etrafında bir köşeden diğerine dolaşmaya başladı.
- Şimdi gömleğinin üst iki düğmesini açın.
Goril kafesin etrafında bir köşeden diğerine koşmaya başladı. çılgın bir kükremeyle. Daha sonra adam kapıyı açar ve kız arkadaşını içeri iter. Ona şunları söyledi:
- Ne yapıyorsun!!?!! Bu bir canavar, beni parçalamak üzere!!!
- Ve ona başınızın ağrıdığını, istemediğinizi, adet döneminizde olduğunuzu açıklıyorsunuz...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post