50 yaş üstü beyaz kadın "Bella"

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Denize
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 50 yaş üstü beyaz kadın "Bella"

Unread post by Denize »

Size biraz kendimden bahsedeceğim, 30 yaşındayım, nemfomanım, ilk kez 50 yaş üstü bir kadınla seks denedim, 23 yaşındaydım, o evli bir kadındı, 56 yaşındaydı. yaşında, yaşına göre hala aynı, sporla ilgilenen ve kendine bakan bir kadındı. Seks konusunda çok tecrübeliyim ve bir kadını nasıl memnun edeceğimi biliyorum, genç bir adamın her pozisyonda sikişmesinden, hatta bir zamanlar onu bir arkadaşıyla sikmesinden büyük zevk alıyordu. Kafkasyalı bir kadınla nasıl tanıştığımı, iş için kuzeye taşındığımı ve sık sık annem olacak yaşta kadınlarla tanıştığımı anlatan hikayeye başlayacağım, bu düşünce beni fena halde tahrik ediyor, sen gittiğinde hissettiğin duygu sosyal normların ötesinde, tarif edilemez duygular. Sınıf arkadaşlarımda yaşımı ve yaşadığım şehri belirttim ve isimsiz ara tuşuna bastım, sayfalara girip kadın fotoğraflarına baktım ve onunla karşılaştım, ona Bella diyelim, ona arkadaşlık isteği gönderdim ve gelmesini bekledim. cevap vermesi için, ah evet, tarif etmeyi unuttum, olgun bir kadın, 54 yaşında, geniş kalçalı, büyük kalçalı, iki göğüslü, saçlarını beyaza boyalı. İletişime geçtik, ona yakın zamanda şehirde olduğumu ve yeni tanıdıklar aradığımı, benimle tanışmaya karşı olmadığını, doğal olarak beni mutlu ettiğini, iki işte çalıştığını, benim de yapabileceğim bir gün aradığımı söyledim. onunla tanışmaya ve onu şahsen tanımaya geldik. Uzun süre konuştuk ve ona iltifatlar yağdırdım, iltifatlarımı kabul etti ve şu şekilde saçma sapan konuşmaya başlamadığına şaşırdı: "Neden bu kadar gençsin?" ’kendi yaşındaki insanlara yazmıyorsun’ falan, hafta ortasında işyerine koşmaya karar verdim, telefon ettik, adresi verdi, yanına geldim, biraz bekledikten sonra geldi. Dışarıda, yarı zamanlı çalışmasıyla ilgili soyut konular hakkında konuştuk, yorgun olup olmadığını sorduk, çok yorgun olduğunu ve bir şekilde ve bir yerde rahatlamak istediğini söyledi. Yazacağımız konusunda anlaştık ve o da çalışmaya devam etmek için kaçtı. Onun için güzel bir şey yapmaya karar verdim, bir buket kırmızı gül sipariş ettim, kurye çiçekleri ona teslim etti ve o çok mutlu oldu, hemen bana şükran sözcükleri yazdı, ondan gerçekten hoşlandığımı ve onunla olmak istediğimi söyledim. bu neşeli anında yanındayım, davet ettim, işten sonra çay içtim, taksi çağırdım, o da yanımdaydı, kürkünü çıkardı, sarıldık, hemen yanağından, dudaklarından öptüm. , karşılık verdi, heyecanlanmaya başladım, salona girdiğimiz koridordan ona arkadan sarıldım, penisim kalkmaya başladı, dönmeden bunu hissetti ve ona dokundu, boynunu ve kulaklarını öptüm, başladı inledi, bana döndü ve açgözlülükle emmeye başladı, onu soymaya başladım, durdu ve duş almak istedi, duştan sadece bluzuyla çıktı, ona sarıldım ve öpmeye ve vücuduna dokunmaya başladım, başladım amını ve klitorisini parmaklarımla okşadım, onu kanepeye koydum ve amını yalamaya başladım, o kadar çok inledi ki ne kadar aç olduğuna ya da ne kadar sıcak olduğuna şaşırdım, yaladım ve parmaklarımla amını siktim kısa bir süre sonra boşalmaya başladı ve hatta biraz fışkırttı, çok heyecanlandım, aletim kazık gibiydi, ondan beni emmesini istedim, beni mükemmel bir şekilde emdi, çölde susuz kalmış gibi hissettim ve aletim bütün çöldeki tek bahardı, sonra sırt üstü yattı ve ben de içine girdim, uzun süre boşalmamaya çalıştım, onu sadece üstten ve köpek stili becermeyi başardım ve boşalmaya başladım, olur mu diye sordum NNN’de mümkündü, dedi ki: "Evet canım, boşalmak istiyorum" bu yüzden onu akşam sikişinde üç kez bitirmeyi başardım, çok şık, ondan sonra sadece birkaç kez buluştuk çünkü. .. Daha sonra okuldaki öğretmenime benzeyen, sık sık kuduz köpekler gibi seviştiğimiz bir kadınla tanıştım.
These users thanked the author Denize for the post (total 3):
Merkez, Hayalet, Vik.ruba80

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”