Peki ben harika mıyım?
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Peki ben harika mıyım?
SİTEDEKİ EN GÜZEL GÜZEL NİKA, İNSANLARI YAKALADI. ACI KALABALIKLARININ SESİNİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Harika mıyım?
Nika, harikasın. Şiir hakkında, amcıklardan ve memelerden daha yüce bir şey hakkında bir şeyler söyledi!!! :evet:
Önceden gökyüzüne bakıyordum ama şimdi tamamen ayağa kalktım! :ayyy:
Önceden gökyüzüne bakıyordum ama şimdi tamamen ayağa kalktım! :ayyy:
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years

57 saniye sonra gönderildi:
Yani forum amcıklar ve memeler hakkında.

57 saniye sonra gönderildi:
Neyden bahsediyoruz?ACI KALABALIKLARININ SESİNİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Oldukça iyi bilinen bir filmdeki gibi: Yeterince savaş, hadi aşktan konuşalım (biraz farklı, ama sadece yaşlı adamlar savaşa girer) Seks hakkında, bir kez olsun seni anlamadığım için kendimi sana adamaya hazırım. kıçından. Borcunuzu ödemek için önerileriniz nelerdir?
3 dakika 7 saniye sonra gönderildi: Kardeşim dinlenecek, Nika geri döndü.
3 dakika 7 saniye sonra gönderildi: Kardeşim dinlenecek, Nika geri döndü.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Ah, külot giymediğimi nasıl bildin? Ahhh, ben de sadece çıplak ve bacaklarım açık iletişim kurduğumu söyledim, bunu aklınızda bulundurun beyler.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Orientation: biseksüel
Veronica, Veronica, sen dünyanın sesi değilsin kalabalık! Sen bir zevk kaynağısın, hatta susayıp haykıranlara, senin bir parçan olmak, senin yaşam tarzına dahil olmak, en azından sana yaklaşmak isteyenlere de kaynak diyebilirim, bence sen onun vücut bulmuş halisin. zevk! Yasakların ve kısıtlamaların olmadığı yeni bir ilişkiler dünyasını göstermek için insanları besliyorsunuz! Toplumumuz henüz bu tür değişikliklere hazır değil! Ve kendilerine en yüksek ahlak ve ahlakın savaşçıları diyenlerin hepsi aslında en büyük sapıklardır! Sen bu yanlış anlama karanlığında bir ışık huzmesisin!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Teşekkür ederim Ded. Aslında seks ve eğitimde özgürlüğün bir engel olmadığını, geyşalar vb. Zeki, okur yazar kadınların olduğunu göstermek istiyorum. İmparatorlar aşklarını aradılar. Birçoğu, umarım, sadece bir kadını becermekle kalmayıp, aynı zamanda iletişim kurmak da ister ve o, sizi en iyi şeflere layık harika bir yemekle besler ve gitar çalar (yapabilirim). Ve sonra yatağa. Ve öyle bir şekilde karşınıza çıkacak ki, aklınıza bile gelmeyecek.
Bir kadınla randevu böyle olmalı, sadece sikişmek değil.
Bir kadınla randevu böyle olmalı, sadece sikişmek değil.
-
- En güçlü orgazm!
Veronika, Ah, bu zarif bacakların arasında olmak ve Bu ilahi nektara dudaklarınızla dokunun ve susuzluğunuzu giderin! Gerçek bir zevk!
8 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Veronika, tamamen sana katılıyorum katılıyorum ! Sadece toplumumuz, dikkatsiz çıplaklığın neredeyse ölümcül bir günah olduğu konusunda insanları korkutmak için farklı yollar buluyor! Ve buraya bakanların çoğu bile geriye dönüp dikkatle bakıyor gibi görünüyor, ya böyle bir forumda şu veya bu konuda iletişim kurarsam başıma bir şey gelirse! Nerede onların görüşüne göre sapkın bir şey anlatılıyor! Sevgi varsa, anlayış varsa bu hayatta kötü, yasak hiçbir şey yoktur! Ama herkesi memnun edemezsin!
8 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Veronika, tamamen sana katılıyorum katılıyorum ! Sadece toplumumuz, dikkatsiz çıplaklığın neredeyse ölümcül bir günah olduğu konusunda insanları korkutmak için farklı yollar buluyor! Ve buraya bakanların çoğu bile geriye dönüp dikkatle bakıyor gibi görünüyor, ya böyle bir forumda şu veya bu konuda iletişim kurarsam başıma bir şey gelirse! Nerede onların görüşüne göre sapkın bir şey anlatılıyor! Sevgi varsa, anlayış varsa bu hayatta kötü, yasak hiçbir şey yoktur! Ama herkesi memnun edemezsin!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Edebiyattan da anladığımı, şiiri, tiyatroyu, müziği, tabii ki rock’ı daha çok sevdiğimi ama klasikleri de sevdiğimi gösterdim. Özellikle sporla ilgilenmiyorum ama hokeyi ve futbolu seviyorum, bu bir kadın için alışılmadık bir durum mu?
Ben de böyleyim. Ve bu, bir buçuk yüksek eğitim almış olsa bile, seks konusunda fahişe, ahlaksız bir kadın olmayı engellemez. Kim ortalıkta çıplak dolaşabilir ve insanların önünde kendini verebilir.
Ben de böyleyim. Ve bu, bir buçuk yüksek eğitim almış olsa bile, seks konusunda fahişe, ahlaksız bir kadın olmayı engellemez. Kim ortalıkta çıplak dolaşabilir ve insanların önünde kendini verebilir.
-
- En güçlü orgazm!
Veronica, Peki, ne diyebilirim! Bir hayranlık! Eğer bir kadın yatakta bir fahişeyse ve toplumumuzda bile çeşitli samimi deneyimlere hazırsa, o zaman erkeğin başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Unuttum ve toplumda görgü kurallarını bilen ve her türlü küçük konuşmayı destekleyebilen bir bayan olacak.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Üzgünüm ama bunu yaparak biraz para kazandım. Bir fahişe gibi değil. Ama özellikle önemli kişiler geldiğinde beni ve arkadaşımı davet ettiler. Akşamları ve yemeklerinde onlara eşlik ediyorduk ve tabii ki geceydi. Arkadaşımın da yüksek öğrenimi var, ikimiz de spor salonuna gidiyoruz. Marinka bana babası olmadan oğlumu ve kızımı nasıl büyüteceğimi sordu ama ona söylemeye cesaret edemedi. Ve bundan sonra iletişim kurmak istemeyeceksiniz.
-
- En güçlü orgazm!
Veronica, Ve bence bu öyle değil konu! Bir adam yeterli ve anlayışlıysa, her şeyi anlayacak ve aptalca sorular sormayacaktır! Ve çocukların kendilerini mahrum hissetmemeleri için öncelikle nasıl para kazanılacağını düşünmüş olmanız! Bu size yalnızca büyük bir saygı verir ve hiçbir durumda tiksinti vb. vermez! Bu tür bir gelirin bir şekilde yanlış olduğunu düşünen insanlar ve özellikle erkekler, bırakın kendilerini sizin yerinize koysunlar ve bu durumda nasıl davranacaklarını görsünler!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Açıklayayım o zaman evli değildim. 23’ten 43’e, yani yıl dönümüne kadar boşanmış, özgür bir kadındım. Kocamın önünde elbette buna izin vermeyeceğim ama... şimdi kocam bir iş gezisinde, ben karşınızda oturuyorum, bu satırları çıplak, bacaklarım açık, sizin nerede olduğunuzu yazıyorum. hafifçe ayrılmış iç dudakların meyve suyuyla sızdığını görebiliyordu. Vajina girişi açık ama aynı zamanda akıllı, güzel bir sarışınım, ikinci büyüklükte göğüslerim var, eğitimli, Heine hakkında konuşabilirim:
Tutkunun ve hassasiyetin yaşadığı çıplak vücudunu seviyorum ve kocaman vahşi alevlerin gözleri ve isyanın beyaz bukleleri... dünyayı dolaşan... vs...
Şiiri ve Akhmatova’yı, hatta hatırlayan Shchipachev’i bile seviyorum.
Kazanılmış olmalıyım.
Tutkunun ve hassasiyetin yaşadığı çıplak vücudunu seviyorum ve kocaman vahşi alevlerin gözleri ve isyanın beyaz bukleleri... dünyayı dolaşan... vs...
Şiiri ve Akhmatova’yı, hatta hatırlayan Shchipachev’i bile seviyorum.
Kazanılmış olmalıyım.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Ded, Fargal94, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Veronika, Mmmmmmm ne kadar güzel ve lezzetli anlatılmış! Ve ne şiir! Evet, herkesin böyle bir kadınla birlikte olamayacağı kesin! Mesela Raskaz18’deki hikayelerinizi okumayı seviyorum! Gerçekten orada olan o adamların yerinde olduğumu hissediyorum!
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
İyi ki okurlarım arasındasınız. Güzel... Sana yeni bir hikaye ithaf edeceğim ama ancak başıma bir şey geldiğinde yazıyorum. Kocam iki haftalık bir iş gezisinde olduğundan, sadık bir eş olmasına rağmen ben günlük sekse alışkınım. Şakadaki gibi:
Kocası: Cuma günleri akşamları kağıt oynarım, cumartesileri ise geceyi balık tutarak geçiririm.
Karısı: Katılıyorum ama her gün saat 21.00’de seks yapıyorum. Ve nerede olduğunuzun bir önemi yok; kart oynamak ya da balık tutmak.
Yeni bir hikayenin olacağını düşünüyorum.
Kocası: Cuma günleri akşamları kağıt oynarım, cumartesileri ise geceyi balık tutarak geçiririm.
Karısı: Katılıyorum ama her gün saat 21.00’de seks yapıyorum. Ve nerede olduğunuzun bir önemi yok; kart oynamak ya da balık tutmak.
Yeni bir hikayenin olacağını düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Veronika, Çok teşekkür ederim! Kocan şanslı! Zevkin bir kısmı için çok minnettar olacağım! Dedikleri gibi, cennet sizin gibi kızlar varsa yeryüzünde var demektir! Ve bu doğru!!!
-
- En güçlü orgazm!
Aşka nasıl değer verileceğini bilin...
Aşka nasıl değer verileceğini bilin,
Yıllar geçtikçe ona iki kat değer vermek.
Aşk bir bankta iç çekmek değildir
Ay’da yürümez.
Her şey sulu kar ve toz olacak.
Sonuçta hayatı birlikte yaşamak zorundayız.
Aşk iyiye benzer şarkı,
Ve bir şarkıyı bir araya getirmek kolay değil.
Stepan Shchipachev
Aşka nasıl değer verileceğini bilin,
Yıllar geçtikçe ona iki kat değer vermek.
Aşk bir bankta iç çekmek değildir
Ay’da yürümez.
Her şey sulu kar ve toz olacak.
Sonuçta hayatı birlikte yaşamak zorundayız.
Aşk iyiye benzer şarkı,
Ve bir şarkıyı bir araya getirmek kolay değil.
Stepan Shchipachev
-
- Orgazm!
- Total posts: 685
- Registered for: 2 years 5 months
ve aynı konuyla ilgili bir video klip zaten var
----------- sadece şiirim başka bir forumdaki yarışmaya katılacakken
ve oradaki oylama bittikten sonra kesinlikle katılacağım bu şiiri ve klibi buraya yayınlayın
Ben yazdım. burada yayınladığınız bu güzel şiirin devamı niteliğinde olacak bir şiir var
ve aynı konuyla ilgili bir video klip zaten var
----------- sadece şiirim başka bir forumdaki yarışmaya katılacakken
ve oradaki oylama bittikten sonra kesinlikle katılacağım bu şiiri ve klibi buraya yayınlayın
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
Seninle böyle bir zevkin bedeli olacak mı? bir erkek için çok mu fazla?)Veronika: ↑01 Apr 2023, 20:47 Teşekkür ederim Ded. Aslında seks ve eğitimde özgürlüğün bir engel olmadığını, geyşalar vb. Zeki, okur yazar kadınların olduğunu göstermek istiyorum. İmparatorlar aşklarını aradılar. Birçoğu, umarım, sadece bir kadını becermekle kalmayıp, aynı zamanda iletişim kurmak da ister ve o, sizi en iyi şeflere layık harika bir yemekle besler ve gitar çalar (yapabilirim). Ve sonra yatağa. Ve öyle bir şekilde karşınıza çıkacak ki, aklınıza bile gelmeyecek.
Bir kadınla randevu böyle olmalı; basit bir sevişme değil, bir kutlama.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Üzgünüm ama artık aynı yaşta değilim. Ve hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. 10 yıl önce konuşurduk ama artık olmuyor.
-
- En güçlü orgazm!
Veronica, Görünüşünde hiçbir sorun yok! Sen kadınsı ve çok baştan çıkarıcı bir kadınsın! Ve yıllarınız sizin ve zarif vücudunuz için sadece bir dekorasyon! Sizden gelen bu parlaklığa herkes karşı koyamaz!
- These users thanked the author Ded for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1208 Views
-
Last post by Romakhoma