[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: EK line 1 and ATTACHMENT in Entity, line: 1 Bağdaş kurup oturan kızların fotoğrafı - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Evet!!! Yine de kadınlar seksi giyindiklerinde ve uygun pozlar verdiklerinde daha çekici ve çekici oluyorlar
[size=85][color=green]2 dakika 13 saniye sonra gönderilir:[/color][/ size] Nasıl giyinirsek giyinelim, biz erkeklere bu verilmiyor, elit translar hariç
sptlh: ↑16 Dec 2022, 10:46
Bazı eskimeyen klasikler
O zamanlar sıradan ve yeniden yazılmış video kasetlerin olması ve Blu Ray yoktu
Ama artık her şeye ayrıntılı olarak bakabiliriz. Bence Sharon Stone’un bacaklarını fırlatması en iyisi trenin gelişinden sonra sinema tarihinin en ünlü karesi.
O zamanlar sıradan ve yeniden yazılmış video kasetlerin olması ve Blu Ray yoktu :( [/quote]Ama artık her şeye ayrıntılı olarak bakabiliriz. Bence Sharon Stone’un bacaklarını fırlatması en iyisi trenin gelişinden sonra sinema tarihinin en ünlü karesi.
sptlh: ↑16 Dec 2022, 11:20
Fakat artık her şeye detaylı olarak bakabiliyoruz. Bence Sharon Stone’un trenin gelişinden sonraki bacaklarını fırlatması sinema tarihinin en ünlü sahnesi.
çok fazla malzeme var fantezi için artık sizi çekmeyecek (benim fikrim) ) kısa bir süre önce Demi Moore’la birlikte Blu Ray’de "striptiz" filmini izlemiştim, ama bir şekilde beni eskisi kadar sarmadı))) belki ben’ yaşlanıyorum)
[quote=sptlh post_id=149327 time=1671178842 user_id=1522] Fakat artık her şeye detaylı olarak bakabiliyoruz. Bence Sharon Stone’un trenin gelişinden sonraki bacaklarını fırlatması sinema tarihinin en ünlü sahnesi. [/quote]
çok fazla malzeme var fantezi için artık sizi çekmeyecek (benim fikrim) ) kısa bir süre önce Demi Moore’la birlikte Blu Ray’de "striptiz" filmini izlemiştim, ama bir şekilde beni eskisi kadar sarmadı))) belki ben’ yaşlanıyorum)
[quote=ValdemarZabolotny post_id=152655 time=1671795940 user_id=13012] Fotoğraf ateştir))) muhtemelen. Henüz pek çok şey görünmüyor, bu yüzden mesajları kaydedin ve mutlu olacaksınız :shamp: [/quote]Evet, fotoğraflar ateş, inan bana. Bazıları gerçekten akılda kalıcı. Umarım yakında kendi gözünüzle görürsünüz :)
Bu arada iyi bir konu, kesinlikle her şeyin modern erişilebilirliği ile, bu tür yetersiz ifadeli fotoğraflara, en azından hayal gücü için biraz yer kaldığında bakmak çok güzel. Gençliğimde böyle bir şeye mastürbasyon yapardık ama şimdi gençleri böyle heyecanlandırmaya kalksanız, dönüp bakmazlar bile. Modern gençliğin belası Instagram veya Tiktok buna değer, Instagram erotik içeriği daha da az filtreler ve Tiktok genellikle karanlıktır. Arkadaşımın yeğeni bir keresinde bize Tiktok’ta bikiniyle yoga yapan neredeyse yarım milyon serseri ordusu olan bir kızın profilini göstermişti. Farklı mayolar giydiği, kocaman sulu topuzların arasına ince bir ip bağladığı, aynı yoga pozisyonlarını yaptığı 10 saniyelik kısa videolar... Şimdiki genç nesile, onların yaşında moda dergilerine mastürbasyon yaptığımızı anlatırsak, biz gülüyoruz
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 3):
Bu arada iyi bir konu, kesinlikle her şeyin modern erişilebilirliği ile, bu tür yetersiz ifadeli fotoğraflara, en azından hayal gücü için biraz yer kaldığında bakmak çok güzel. Gençliğimde böyle bir şeye mastürbasyon yapardık ama şimdi gençleri böyle heyecanlandırmaya kalksanız, dönüp bakmazlar bile. Modern gençliğin belası Instagram veya Tiktok buna değer, Instagram erotik içeriği daha da az filtreler ve Tiktok genellikle karanlıktır. Arkadaşımın yeğeni bir keresinde bize Tiktok’ta bikiniyle yoga yapan neredeyse yarım milyon serseri ordusu olan bir kızın profilini göstermişti. Farklı mayolar giydiği, kocaman sulu topuzların arasına ince bir ip bağladığı, aynı yoga pozisyonlarını yaptığı 10 saniyelik kısa videolar... Şimdiki genç nesile, onların yaşında moda dergilerine mastürbasyon yaptığımızı anlatırsak, biz gülüyoruz :D
Masha ve ben üniversiteden beri çıkıyoruz. Şimdi işyerinde kendisine, kendisinden 10 yaş büyük olan eski bir mahkum yardımcı olarak atandı. Ve birkaç ay boyunca ona izin vermediğini söyledi. Daha...
Last post
Sonuç olarak, kız sikildi ve sonra yazar, ikisi de boynuzlayanlar şimdi kız, bir kadın gibi erkek arkadaşının nasıl kapıldığını izliyor
ve erkek bir kız gibi, bir fahişe gibi veriyor kendisini bir...
Anlamıyorum birkaç şey var ve bana bunlardan bahsederseniz çok memnun olurum. Öncelikle bu forumun kuralları nerede? Eğer varsa neden en görünür yerde değiller? *Çalışan* bir bağlantınız varsa lütfen...
Last post
Marinka , yapılan şey geri alınamaz
basit tutun. İnsanların ne düşündüğü önemli değil, önemli olan sizin onlar hakkında ne düşündüğünüzdür 😎
Eski sevgilimle tanıştım, suratının üstüne oturduğunda ona oral seks yapma isteği vardı... kategorik bir HAYIR
... sanki bir fahişeyi tavlayabilirsin ama genel olarak yalamak fahişe bir şekilde daha...
Last post
Juravl , beni emdi, yüzüstü yatıyordum arkamdaydı, yüzü bana dönüktü, sonra onu bana doğru çekti ve onun altında olduğum ortaya çıktı, duvara yaslandı ve onu yaladım, tek şey parmaklarımla yardım...