[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Specification mandates value for attribute dosya in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag ATTACHMENT line 1 in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and ATTACHMENT in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1 Bir kadın bundan nasıl hoşlanır? - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
3 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Sarhoş olmasaydım arkadaşımın çektiğini yayınlamazdım. Ayrıca 17 adamın beni siktiği bir videom da var, bu yüzden üniversiteden ayrıldım, bana şantaj yaptılar.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
[size=85] [color=green]3 dakika 25 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Sarhoş olmasaydım arkadaşımın çektiğini yayınlamazdım. Ayrıca 17 adamın beni siktiği bir videom da var, bu yüzden üniversiteden ayrıldım, bana şantaj yaptılar.
Onun yüzünden üniversitenin ilk senesinden ayrıldım. Daha sonra EUT’den mezun oldum. Bana şantaj yaptılar, ilk tanıştığı kişiyle yattılar, hatta ders bile verdiler.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Onun yüzünden üniversitenin ilk senesinden ayrıldım. Daha sonra EUT’den mezun oldum. Bana şantaj yaptılar, ilk tanıştığı kişiyle yattılar, hatta ders bile verdiler.
Seansın ardından adada dinlendik. Beni orada bütün akşam, gece ve sabah becerdiler. Bir aptal film çekiyordu. Sonra saydım, 17 adamın hepsi beni becerdi. Ve sadece yedi kız ve 17 erkek vardı, fizik bölümünde okudum, uzaylılarla çözüm bulmanın hayalini kurdum, radyo fiziği okudum. Kedi hayali paramparça oldu. Daha sonra Politeknik’ten normal bir uzmanlıkla mezun oldum -... EUT. Çalışma.
These users thanked the author Veronika for the post:
Seansın ardından adada dinlendik. Beni orada bütün akşam, gece ve sabah becerdiler. Bir aptal film çekiyordu. Sonra saydım, 17 adamın hepsi beni becerdi. Ve sadece yedi kız ve 17 erkek vardı, fizik bölümünde okudum, uzaylılarla çözüm bulmanın hayalini kurdum, radyo fiziği okudum. Kedi hayali paramparça oldu. Daha sonra Politeknik’ten normal bir uzmanlıkla mezun oldum -... EUT. Çalışma.
[ref=#804000]Veronica[/ref], Teşekkürler! Süper hikaye! Videoyu göstermeye karar verirseniz, memnuniyetle izlerim! Ben de birkaç erkekle seks yapmayı seviyorum!)))
Tamamen farklı yüzler. İlki çarpık bir şekilde photoshoplanmış gibi görünüyor. Nika, yüzle gerçekten normal bir fotoğraf çek. Ve böylece herkes zaten gördü, peki şimdi ne olacak? Şüphecilere sahte değil, gerçek bir kadın olduğunuzu kanıtlamak için bunu çıplaklık olmadan yapabilirsiniz.
These users thanked the author YeniDim for the post:
Tamamen farklı yüzler. İlki çarpık bir şekilde photoshoplanmış gibi görünüyor. Nika, yüzle gerçekten normal bir fotoğraf çek. Ve böylece herkes zaten gördü, peki şimdi ne olacak? Şüphecilere sahte değil, gerçek bir kadın olduğunuzu kanıtlamak için bunu çıplaklık olmadan yapabilirsiniz.
Veronika,
Nika, ben zaten önerdi: yüzünün olduğu yeni bir fotoğraf gönder, peki, bir selfie çekebilir misin?))) Çıktısını alacağım, 31 ile onun üzerine boşalacağım ve bunu buraya göndereceğim. Ve gerçek olmadığına dair tüm şüpheleri kapatacağız)))
[ref=#804000]Veronika[/ref], Nika, ben zaten önerdi: yüzünün olduğu yeni bir fotoğraf gönder, peki, bir selfie çekebilir misin?))) Çıktısını alacağım, [url= viewtopic.php? t=3246]31[/url] ile onun üzerine boşalacağım ve bunu buraya göndereceğim. Ve gerçek olmadığına dair tüm şüpheleri kapatacağız)))
Evet, akşamdan güne birden fazla kez yaklaşımlar oldu. Ben en güzeliydim ve kasabanın reisiydim.
12 saat 56 dakika 42 saniye sonra gönderilir:
Biz de filme aldık, ben de videoyu kaydediyorum. Daha sonra filmin yayınlanmaması için herkese vermek zorunda kaldık. Derste sikildikten sonra sınıfın üst katında bir platform vardı. Köpek gibi duruyordu ve öğretmen göğüslerini fark etti. Gitmiş.
Evet, akşamdan güne birden fazla kez yaklaşımlar oldu. Ben en güzeliydim ve kasabanın reisiydim.
[size=85][color=green]12 saat 56 dakika 42 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Biz de filme aldık, ben de videoyu kaydediyorum. Daha sonra filmin yayınlanmaması için herkese vermek zorunda kaldık. Derste sikildikten sonra sınıfın üst katında bir platform vardı. Köpek gibi duruyordu ve öğretmen göğüslerini fark etti. Gitmiş.
Veronica, kimsenin şantaj yapabileceğini düşünmüyorum şimdi yapacaklar. Üstelik orada hiçbir suç yok gibi görünüyor. Ve onlar senin için daha iyisini bilecekler. Daha çok pislik olacak.
[ref=#bf0000]Veronica[/ref], kimsenin şantaj yapabileceğini düşünmüyorum şimdi yapacaklar. Üstelik orada hiçbir suç yok gibi görünüyor. Ve onlar senin için daha iyisini bilecekler. Daha çok pislik olacak.
Veronica, Ve iş yerinde ahlaklı bir imaja sahipsin ?)))) Ben bir çift geçişliyim ve özellikle tanıtımdan korkmuyorum))) Tam tersine, daha fazlasını bilseler ve emmeyi teklif etseler daha iyi olurdu)))
[ref=#bf0000]Veronica[/ref], Ve iş yerinde ahlaklı bir imaja sahipsin ?)))) Ben bir çift geçişliyim ve özellikle tanıtımdan korkmuyorum))) Tam tersine, daha fazlasını bilseler ve emmeyi teklif etseler daha iyi olurdu)))
[quote=Veronika post_id=87459 time=1657784015 user_id= 7907] Öyle mi seviyoruz yoksa böyle mi? [/quote] köpek stili yaptıklarında çok çabuk boşalıyorum. ve çok gürültülü. Ve sen?
En sevdiğim pozisyon, penisin daha derine inmesi ve partnerin kasıklarının sürtünmesi, ah, muhtemelen boşalacağım. Yatak örtüsüne sürtün, denediniz mi?
3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bağırmıyorum, bağırıyorum: ah, ah.
44 saniye sonra gönderildi:
Her basış için.
7 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Acı içinde mi sordular? Bilmiyorum, içgüdüsel.
6 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşım Lenka ve ben arzuya kapıldığımızda beni sikeceklerini düşündük, 18 yaşındaydım. Volga’ya yaklaşık 4 kilometre kadar çıplak yürüdük. Geceleri iyi. Evsizler bizi sikti, Sonra çığlık attığımı fark ettim.
En sevdiğim pozisyon, penisin daha derine inmesi ve partnerin kasıklarının sürtünmesi, ah, muhtemelen boşalacağım. Yatak örtüsüne sürtün, denediniz mi?
[size=85] [color=green]3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bağırmıyorum, bağırıyorum: ah, ah.
[size =85][color=green]44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Her basış için.
[size =85][color=green]7 dakika 41 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Acı içinde mi sordular? Bilmiyorum, içgüdüsel.
[size=85] [color=green]6 dakika 35 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Arkadaşım Lenka ve ben arzuya kapıldığımızda beni sikeceklerini düşündük, 18 yaşındaydım. Volga’ya yaklaşık 4 kilometre kadar çıplak yürüdük. Geceleri iyi. Evsizler bizi sikti, Sonra çığlık attığımı fark ettim.
Hafta sonu kıçımla oynamaya karar verdim. Ve boyutunu hesaplamadım. İlk başta komikti, sonra fena halde osurmaya başladım. İlk başta çok gürültülü olmasına rağmen önemsemedim. Sonra bu beni...
Last post
Marinka_Alexxeeva , yakın zamanda burada oğlunuz hakkında Konunuzu yayınladım. Nasıl da kıçla oynuyorsun, sonra osurup küfrediyorsun. Forumda arama yapın.
Evli çiftlerle çıkmak istiyorum ama biraz tereddütlüyüm çünkü bu konuda hiç deneyimim yok, ben de utangaç biriyim. Kesinlikle heteroyum (heteroseksüelim) ve gereksiz hiçbir eylemi kabul etmiyorum,...
Last post
Evli çiftlerle tanışmak istiyorum ama biraz tereddütlüyüm çünkü bu konuda hiç deneyimim yok, ben de utangaç biriyim. Kesinlikle heteroyum (heteroseksüelim) ve gereksiz hiçbir eylemi kabul etmiyorum,...
Biz kadınlara kıçına verme isteğiyle işkence yapıldı. veriyorum. Ama vajinadan zevk alıyoruz. Neredeyse tüm seks analla biter. Kızlar, kıçınızdan sikilmeyi sever misiniz?
Last post
İki kızım vardı, biri çifte penetrasyonun hayalini kuruyordu, ama anal seks işe yaramadı, farklı kayganlaştırıcılar denediler ve oyuncaklarla geliştirdiler, 3,5 cm’ye ulaştıklarında acıdığını söyledi...
Yurttaşlarımızla bir anlaşmazlığım var.
Bir erkek akıllı mı olmalı, yoksa (her alanda) yeterince eğitimli mi olmalı
Ben ikincisiyle daha çok ilgileniyorum. Şirketteki her türlü konuşmayı...
Last post
Garip bir soru...
Peki kimi memnun edecek ve neden?
Örneğin, karşılıklı anlayışın olacağı bir kadın bulmak istiyorum. Zekiyim ama bir aptalla tanıştım, benden hoşlanır mı? Buna ihtiyacım var mı? Ne...