Anal prostat oyun

Anal ilişkiyle ilgili sorular ve izlenimler
Автор темы
Merkez9899
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Anal prostat oyun

Unread post by Merkez9899 »

Herkese merhaba, 27 yaşında heteroseksüel bir erkeğim
Diyelim ki küçük yaşlardan beri anal oyunları sevdiğimi fark ettim... arkadaşımın anal oyunlardan heyecan alabileceğinizi söylemesiyle başladı. genelde 9 yaşındaydık.
nYıllar geçti (arkadaşım ve ben şu anda hala arkadaşız) parmağımla içeri girmeye çalıştım ve vay be, pek temiz olmaması dışında, ilgimi çekti ve zaman zaman bunu uygulamaya çalıştım, prezikte mantar gibi papatyalar, havuçlar ve hatta patatesler kullandım (temizliği saymıyorum ahah, konu). çok iğrenç) Büyüdüm, kız arkadaşım ve ben birkaç oyuncak stokladık, bir mantar, büyük bir kızgın tavşan, bir yüzük)) O kadar beğendim ki, delirdik, yavaş yavaş böyle bir şey beni konuya getirdi Anal oyunları sevdiğimi ve biraz utandığını, ilk kez üzerimde bir tavşan denediklerini, açıkçası buz değildi, çünkü çapı küçük değildi ve deneyimsizliğinden dolayı gereksiz şeyler yaptı, daha sonra biz bir prostat masaj aleti aldım, kahretsin, ne harika bir şey ve onunla seviştik ve hatta yürüdük ve o da bazen kullanıyor) bir kayış almayı düşünüyoruz, ama bunu henüz söylemeyeceğiz) genel olarak vücut harika)
Şu anda lavman yapıyorum, yarım saattir bir gün boyunca (sindirimi hızlandırmak için) güncel kahve yemedim veya içmedim ve masaj aletimi alacağım, ve sonra tavşan) sor, işe yararsa bir fotoğraf göndereceğim.
Herkese vahşi seks ve orgazm!)
Yükseklik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Anal prostat oyunu

Unread post by Yükseklik »

Bu süreci izlemek çok ilginç.
Post Reply Previous topicNext topic