Gençliğimi hatırlamaktan utanıyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Gençliğimi hatırlamaktan utanıyorum
Yaşlandıkça geriye dönüp baktığınız yıllara, gençliğinizde ne kadar pervasız davrandığınıza bakarsınız. 14 yaşımızdan itibaren kız arkadaşlarımızla sigara içtik, bira içtik ve sabah 5’e kadar erkeklerle motosiklete bindik, sonra başka bir şehirde okuduk, yeni şirketlerle tanıştık. İlkbahar ve yaz aylarında her hafta yeni bir beyefendi gelir. Doğal olarak, birkaç kez planlanmamış bir hamilelik, kendisi de çocuğun babasının kim olduğunu bilmediği için fesihle sonuçlandı. Ve çok erken doğum yapmak istemedim. Çok eğlendikten sonra mucizevi bir şekilde hoşlanmadığım bir adamla evlendim; artık bir aile kurmanın zamanı gelmişti. Altı yıl yaşadık, onu aldattık, başkasıyla yaşamaya gittik. İkincisinde de hiçbir şey yolunda gitmedi. Yaşım ilerledikçe daha akıllı oldum, olgunlaştım ve bunu hatırlamak bile utanç verici, özellikle de çalkantılı gençliğimi birine açmayı. Hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Anon. Yaşlandıkça geriye dönüp yaşadığınız yıllara, gençliğinizde nasıl davrandığınıza bakarsınız...
Bu birçok insanın başına gelir. Peki ya şimdi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gençliğimi hatırlamaktan utanıyorum
Anonim: ↑20 Nov 2019, 17:20 Yaşlandıkça geriye dönüp yaşadığınız yıllara, gençliğinizde ne kadar çılgınca davrandığınıza bakarsınız. 14 yaşımızdan itibaren kız arkadaşlarımızla sigara içtik, bira içtik ve sabah 5’e kadar erkeklerle motosiklete bindik, sonra başka bir şehirde okuduk, yeni şirketlerle tanıştık. İlkbahar ve yaz aylarında her hafta yeni bir beyefendi gelir. Doğal olarak, birkaç kez planlanmamış bir hamilelik, kendisi de çocuğun babasının kim olduğunu bilmediği için fesihle sonuçlandı. Ve çok erken doğum yapmak istemedim. Çok eğlendikten sonra mucizevi bir şekilde hoşlanmadığım bir adamla evlendim; artık bir aile kurmanın zamanı gelmişti. Altı yıl yaşadık, onu aldattık, başkasıyla yaşamaya gittik. İkincisinde de hiçbir şey yolunda gitmedi. Yaşım ilerledikçe daha akıllı oldum, olgunlaştım ve bunu hatırlamak bile utanç verici, özellikle de çalkantılı gençliğimi birine açmayı. Hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
Peki şimdi hayatınızda neler değişti?Anonymous: ↑20 Nov 2019, 17:20 Yaşlandıkça geriye dönüp yaşadığınız yıllara, ne kadar çılgınca davrandığınıza bakarsınız senin gençliğin. 14 yaşımızdan itibaren kız arkadaşlarımızla sigara içtik, bira içtik ve sabah 5’e kadar erkeklerle motosiklete bindik, sonra başka bir şehirde okuduk, yeni şirketlerle tanıştık. İlkbahar ve yaz aylarında her hafta yeni bir beyefendi gelir. Doğal olarak, birkaç kez planlanmamış bir hamilelik, kendisi de çocuğun babasının kim olduğunu bilmediği için fesihle sonuçlandı. Ve çok erken doğum yapmak istemedim. Çok eğlendikten sonra mucizevi bir şekilde hoşlanmadığım bir adamla evlendim; artık bir aile kurmanın zamanı gelmişti. Altı yıl yaşadık, onu aldattık, başkasıyla yaşamaya gittik. İkincisinde de hiçbir şey yolunda gitmedi. Yaşım ilerledikçe daha akıllı oldum, olgunlaştım ve bunu hatırlamak bile utanç verici, özellikle de çalkantılı gençliğimi birine açmayı. Hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim. Olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Denach, Sibiryak89, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
Bazen gülümsüyorum, bazen tükürüyorum."
Brodsky
"Pencerenin yanında oturuyorum. Gençliğimi hatırlıyorum.
Bazen gülümsüyorum, bazen tükürüyorum."
Brodsky
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 3):
- G.e.org.ii, Firavun faresi, Merak
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Gençliğimi hatırlamaktan da utanıyorum. Yürüyüşe çıkmadım, içki içmedim, sigara içmedim, kızlarla takılmadım. Sonuç olarak, artık egzersiz eksikliğini telafi etmek cazip geliyor)))
- These users thanked the author ikisi birden for the post (total 8):
- Sibiryak89, Fargal94, Mika, dış görünüş, Cidden, Timur59, G.e.org.ii, güle güle
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
O halde telafi edin. Mümkünse zaman ve arzu :)
- These users thanked the author BayanSonbahar for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Gençlik, çalışmalar, spor, eğitim kampları, yarışmalar, restoranlar, kızlar. Perestroyka, spor, oklar, banyolar, kızlar. Servis, restoranlar, hamamlar, kızlar. Evli, hizmet, iş gezileri, restoranlar, hamamlar, kızlar ve kızlarla çevrili tüm yaşam
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Tolkala, Tanya
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Anonim, birisi şunu söyledi: Nasıl olduğu önemli değil Kaç kez düşeriz, önemli olan bundan sonra kaç kez kalktığımızdır! Herkes hata yapar, hiçbir insan mükemmel değildir. Önemli olan buna takılıp kalmamak ve yaşamaya ve tadını çıkarmaya devam etmek! Artık ne değiştirilemezdi, ama gelecekte ne mümkün olacak!
- These users thanked the author dış görünüş for the post:
- Ivp1967
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Arzu oradadır. Olanaklar çok sınırlıdır. Karısı karşı)))
- These users thanked the author ikisi birden for the post:
- Cidden
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Biak, gençliğimi hatırlamaktan utanmıyorum ) çünkü orada hatırlanacak hiçbir şey yok, içki içmedim, sigara içmedim, onların benim peşimden yaptığı gibi kızların peşinden koşmadım (karizma göstermedim) tüm gençliğim boyunca taygada arı kovanında, 90’lı yıllarda avcılık ve balıkçılıkta ellerinden geldiğince hayatta kaldılar. Askerden sonra genel olarak 24 yaşındayım, şimdi 38 yaşındayım, tüm bu süre boyunca sadece 5 kızla birlikte oldum ve çoğu da tombul kızlarla oldu (onlarla pazarlık yapmak daha kolay) Sonunda ikinci kez evlendim, her şey. karımla arası iyi, iyi bir ev hanımı ve harika bir insan ama seks konusunda pek iyi değil, yine de daha fazla tecrübesi olacak. Ama görünüşe göre artık bıkmıştı ve artık hiçbir şey istemiyordu.
- These users thanked the author Cidden for the post:
- ikisi birden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Her şey makul sınırlar içinde olmalıdır. Sadece sizin şirketiniz böyleydi. Başka bir yerde her şey farklı sonuçlanacaktı. Ve artık hiçbir şeyi değiştiremezsin. Bu hayatınızın bir parçası.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Olan biten her şey geçti. Ve artık bunun bir önemi yok. Önemli olan internetin macera fotoğraflarıyla dolu olmamasıdır.
- These users thanked the author o for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Anonim, Anonim, Merhaba! Üzülmemelisin çünkü hatırlaman gereken bir şey var. Yaptığın her şey hoşuna gitti, o yüzden endişelenme!
-
- Nirvana’dayım
Aptal, karını kullan! Belki o da sessizce sefahat istiyor ve sizin yanlış anlamanızdan sessizce acı çekiyor!!!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Senin gibi insanlar ancak sikilebilir ve sikilebilir. Sızdıran sürtük

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
2 saat 1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
nGençliğim daha yeni başladı sanırım. Daha önce olup biten her şey tam bir telaş gibiydi. Hatırlanacak hiçbir şey yok. Tamamen olumsuz (
İşte bu yüzden genç, bu yüzden hatırlamak utanç verici) İşte böyle olmalıAnonim: ↑20 Nov 2019, 17:20 Yaşlandıkça geriye dönüp yaşadığınız yıllara, gençliğinizde ne kadar çılgınca davrandığınıza bakarsınız. 14 yaşımızdan itibaren kız arkadaşlarımızla sigara içtik, bira içtik ve sabah 5’e kadar erkeklerle motosiklete bindik, sonra başka bir şehirde okuduk, yeni şirketlerle tanıştık. İlkbahar ve yaz aylarında her hafta yeni bir beyefendi gelir. Doğal olarak, birkaç kez planlanmamış bir hamilelik, kendisi de çocuğun babasının kim olduğunu bilmediği için fesihle sonuçlandı. Ve çok erken doğum yapmak istemedim. Çok eğlendim ve mucizevi bir şekilde hoşlanmadığım bir adamla evlendim; artık bir aile kurmanın zamanı gelmişti. Altı yıl yaşadık, onu aldattık, başkasıyla yaşamaya gittik. İkincisinde de hiçbir şey yolunda gitmedi. Yaşım ilerledikçe daha akıllı oldum, olgunlaştım ve bunu hatırlamak bile utanç verici, özellikle de çalkantılı gençliğimi birine açmayı. Hikayemi okuduğunuz için teşekkür ederim. Yorumlar bekleniyor pozitif veya negatif.

2 saat 1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
nGençliğim daha yeni başladı sanırım. Daha önce olup biten her şey tam bir telaş gibiydi. Hatırlanacak hiçbir şey yok. Tamamen olumsuz (
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bir şeyi hatırlamak utanç vericiyse, bu genellikle hayattaki en ilginç şeydir)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- elektronik, Leon kralı, Sibiryak89, Fritz, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Bilmiyorum, bilmiyorum biliyorum... Bana göre, bir şekilde, utanç verici hiçbir şey hatırlamıyorum. Yalnız çok ilginç...
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Peki birinin sana yaptığı tüm kötü şeyler? Peki birine sebep olduğun onca sorun? Zavallı şey...
-
- Nirvana’dayım
Evet, zavallı şey. Senil skleroz hastalığına iyi gelir. Hayatının çoğunu hatırlamıyorsun. Tabii ki şaka yapıyorum. Seni kıskanmıyorum.
-
- Nirvana’dayım
Aferin! Her türlü saçmalığı hatırlamanın ne kadar keyifli olduğunu kabul ettim! Ve sadece hoş anılarım var! :melek:
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Konunun yazarı ortadan kaybolmuştur. Peki şimdi ona ne oldu? Bundan sonra hayat nasıl gelişti? Entrika yarattı. Ah, geri gelin ve hepimize yazın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
25 saniye sonra gönderildi:
tifüsten öldü(((
25 saniye sonra gönderildi:
tifüsten öldü(((Sam34: ↑26 Feb 2023, 11:01 Konunun yazarı ortadan kayboldu. Şimdi ona ne oldu? Hayat bundan sonra nasıl gelişti? Hey, geri gelin ve hepimize yazın.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Sen akıllısın ama bu bizim hayatımız. Üzgün olma. Eğer yeniden başlayabilseydin, kabul eder miydin? Ben değilim. Eğer oradaysa bizim de öyle olmamız planlanmış, öyle olsun.
Ben bir fahişeyim, bu isimden utanmıyorum. Hayatta o kadar çok hoş şey vardı ki!!! Evsizler ve tecavüz ama bu bizim hayatımız. Peki ya çocuklar? Orada olmayacaklar mı? Evet, Vanya’m ve Masha’mın iyiliği için her şeyi yeniden yapmaya hazırım.
O yüzden kendinize değer verin, utanmayın. Biz böyleyiz ve en iyisi...
Şimdi iki kişiyle yaşıyorum; bu benim için bir tatil. Çok uzun sürmeyecek, bugün Igor köyüne gidecek.
Ben bir fahişeyim, bu isimden utanmıyorum. Hayatta o kadar çok hoş şey vardı ki!!! Evsizler ve tecavüz ama bu bizim hayatımız. Peki ya çocuklar? Orada olmayacaklar mı? Evet, Vanya’m ve Masha’mın iyiliği için her şeyi yeniden yapmaya hazırım.
O yüzden kendinize değer verin, utanmayın. Biz böyleyiz ve en iyisi...
Şimdi iki kişiyle yaşıyorum; bu benim için bir tatil. Çok uzun sürmeyecek, bugün Igor köyüne gidecek.
- These users thanked the author Veronika for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
Utandığım birkaç an oldu... Bunlardan kimseye bahsetmedim ve umarım o kız hatırlamaz çünkü... sarhoştular.
-
- Nirvana’dayım
Neyi hatırlamıyor musun? Külot çalındıDoctor_sexy: ↑27 Feb 2023, 13:37 Utandığım birkaç an oldu.. Bunlardan kimseye bahsetmedim ve umarım o kız hatırlamaz çünkü... sarhoştuk.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Birçok kişi bundan emin ve bunu hatırlamak utanç verici). Her türlü deneyim faydalıdır.
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi: Kaçırılan fırsatlar dışında pişman olunacak hiçbir şey yok.
bol sefahat içeren en havalı seks))
1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
hatırla ve yaz))
5 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Birçok kişi bundan emin ve bunu hatırlamak utanç verici). Her türlü deneyim faydalıdır.
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi: Kaçırılan fırsatlar dışında pişman olunacak hiçbir şey yok.
-
- heyecanlanıyorum
Hayır, çalmadım ama onu evine götürdüm külot yok led)))
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Külotunun gittiğini mi düşünüyor?Doctor_sexy: ↑27 Feb 2023, 15:28Hayır, çalmadım ama onu evine götürdüm külot yok led)))Neyi hatırlamıyor musunuz? Külot çaldım
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
Otobüste bize şöyle bir diyalog anlattılar. Yaşlı bir kadın güzel ve genç olduğunu söylüyor. "Kızım. Çok güzelsin. Muhtemelen çok talipin vardır. Sana iltifat ediyorlar mı, seninle ilgileniyorlar mı? Kız cevap verir: "Evet, erkekler bana kur yapıyor ve bana aşıklar." ". Yaşlı kadın: Sana seks imasında bulunuyorlar. Ve sen onları reddediyor musun?". Kız cevap verir: "Evet. Beni istiyorlar." Yaşlı bir kadın: "Erkekler soruyor ama sen reddediyorsun, vermiyor musun?" Ama boşuna, yaşlandığınızda, gençliğinizde bunu onlara vermediğiniz için çok pişman olacaksınız."
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
bize maceralarınızdan birkaçını anlatır mısınız?
vay be! oldukça fazla!
bize maceralarınızdan birkaçını anlatır mısınız?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 260 Replies
- 14575 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 94 Replies