Fahişelerin metreslerden daha ucuz olduğu doğru mu?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Fahişelerin metreslerden daha ucuz olduğu doğru mu?
Fahişelerin metreslerden daha ucuz olduğu doğru mu? Bu iki seçeneği karşılaştıran var mı?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Fahişelerin metreslerden daha ucuz olduğu doğru mu?
Mesela bir fahişenin seks için ne kadar ücret aldığına bakın ve bir restorana, taksiye ve çiçeklere gitmenin ne kadara mal olacağını tahmin edin.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Mesele gerçekten para mı? Zevk daha değerlidir! O halde kiminle daha çok eğleneceksin...

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
"Hanım" terimi "sevmek" kelimesinden gelir. Ama fahişelik bir iştir ve hiçbir duygudan söz edilemez. Eğer sadece sperm atarsan, o zaman bir fahişesin demektir. Ve tabii ki çok daha ucuz. Ama ben Mistress’i tercih ederim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
Peki sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da? Bunu nakit eşdeğerine dönüştürmenin bir yolu yoktur.
Gereksiz duygular olmadan, gerginliği azaltmak için yarım saat teyzeye ihtiyacınız varsa budur. Peki ya eğlenmek istersen?
Peki sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da? Bunu nakit eşdeğerine dönüştürmenin bir yolu yoktur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ayrıca fahişelerin[/url] daha ucuza çıkıyorlar, değerli zamanınızı boşa harcamanıza gerek yok, görünüş olarak hangisini beğendiğinizi siz seçiyorsunuz, geliyorsunuz, istediğinizi alıyorsunuz, hepsi bu. Duyguların tamamen yanlış olduğunu anlıyorum ama ne yapabilirim?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Duygular normaldir! İlişki yüzde yüz şeffaftır! Karını asla bırakmayacaksın! Eğer ilginizi çekiyorsa ve burada para genellikle ilk sırada yer almıyorsa, o zaman içtenlikle hoş geldiniz!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
-
- heyecanlanıyorum
Tania, bu arada çok güzel bir kız tanıyordum 15 yaşımdan beri fuhuş yaptığım (sadece arkadaşım, onunla yatmadım) 28 yaşındayken tanıştım. Bir keresinde bir erkekten hoşlanmadıysa evlenmeyeceğini söylemişti. Ona asla para karşılığında para bile vermeyin! Aynı zamanda, hiçbir ücret ödemeden ve işiyle günde iki kez iyi bir erkeğe aşık olmaktan memnuniyet duyardı.
Yani her şey o kadar basit değil.
Yani her şey o kadar basit değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Ve seks endüstrisinde ve daha da önemlisi savaş savaş değil ama para önde.
Arkadaşlık hiçbir zaman sekse karışmaz, bunu burada hakim olan seks sırasında arkadaşlık olmaz düşüncesinin aksine söylüyorum. Yani o güzel ve iyi olduğu için onunla yatmamaları çok yazık.
İstisnalara inanıyorum. Ancak paranın artık ikincil bir rol oynadığına inanmıyorum. Geçmişte de böyleydi belki ama artık istisnasız her şey parayla ölçülüyor. Kısa bir süre öncesine kadar sporla uğraşıyorum, basın toplantısında her şeyin parayla ilgili olduğunu soruyorlar. Hokey takımımızın antrenörü, takımın hangi yeri alacağı, bütçe istatistiklerine bakın, cevabı orada alacaksınız. Ve bu bir spor - hokey, öyle görünüyor ki puanlar ve goller, zaferler ve yenilgiler var, ama hayır. İstesek de istemesek de bir savaş sürüyor ama yakın zamanda çalıştığım fabrika askeri bir fabrika, para yok.Ostr: ↑22 Dec 2022, 20:12 Tania, bir kız tanıyordum, aralarında 15 yaşından beri fuhuş yapan başka bir güzel kadınla tanıştım (sadece onunla arkadaş olarak yatmadım), 28 yaşındaydı. Bir keresinde bir erkekten hoşlanmadıysa ona vermeyeceğini söylemişti. ona para karşılığında para! Aynı zamanda, hiçbir ücret ödemeden ve işiyle günde iki kez iyi bir erkeğe aşık olmaktan memnuniyet duyardı.
Yani, her şey o kadar basit değil.
Ve seks endüstrisinde ve daha da önemlisi savaş savaş değil ama para önde.
Arkadaşlık hiçbir zaman sekse karışmaz, bunu burada hakim olan seks sırasında arkadaşlık olmaz düşüncesinin aksine söylüyorum. Yani o güzel ve iyi olduğu için onunla yatmamaları çok yazık.
-
- heyecanlanıyorum
Tania, güzel olan hakkında yazdım! :) İyi mi? Belki bir yerlerde!
İş hayatında ve spor artık sadece bir iş, para öncelikli şeydir.
Fakat ilişkilerde, her zaman değil! Elbette böyle bir şey var. Ama yeterince normal insan var.
İş hayatında ve spor artık sadece bir iş, para öncelikli şeydir.
Fakat ilişkilerde, her zaman değil! Elbette böyle bir şey var. Ama yeterince normal insan var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Orientation: biseksüel
Genel olarak sorunun kendisi, formülasyonunda, yazarın kadınlara karşı tutumunu kapsamlı bir şekilde ortaya koymaktadır.
Sayaç sorusu. Çalışan bir kadın için hangisi daha karlı: fahişelerin hizmetlerinden yararlanmak mı yoksa kalıcı bir sevgiliye sahip olmak mı?
Bu bir tür tamamen geri, acıklı dünya görüşüdür ve bunu yapmak imkansızdır. gerçekten iyi kadınlar bulmak için. En ilginç kadınların düzenli olarak mali açıdan kendi kendine yeterli olduğu ortaya çıkıyor ve kimin kimi desteklediği hala belirsiz. Ya da her iki buluşmada pahalı hediyeler almadıkları duruma sakince bakıyorlar çünkü bir iPhone için değil, entelektüel ve samimi yakınlık uğruna iletişim kuruyorlar. Yalnızca bu tür ticari piliçlerin olduğunu varsayarsak, o zaman yalnızca bu tür insanları çekebilecektir. İyi bir kadın sefil şovenizmi asla tolere edemez.
20 yaşımdayken hâlâ işsiz bir öğrenciydim. Ve o zamanlar zaten çalışan müstakbel eşim beni arabaya bindirdi ve bazen kafelere götürdü. Ve bir şekilde ilişkimiz bu yüzden çökmedi çünkü tatlılar, hediyeler ve iPhone’lar üzerine kurulu değildi. Gelecekte, çocukların gelişiyle birlikte durum tüm sıradan ailelerdekiyle aynı hale geldi: Çalışan bir koca, doğum izninde bir eş. Ama hiçbir zaman seks için bu aptalca değer alışverişimiz olmadı. Ve tanıdığım tüm iyi, güçlü çiftlerde bu olmadı.

Sayaç sorusu. Çalışan bir kadın için hangisi daha karlı: fahişelerin hizmetlerinden yararlanmak mı yoksa kalıcı bir sevgiliye sahip olmak mı?
Bu bir tür tamamen geri, acıklı dünya görüşüdür ve bunu yapmak imkansızdır. gerçekten iyi kadınlar bulmak için. En ilginç kadınların düzenli olarak mali açıdan kendi kendine yeterli olduğu ortaya çıkıyor ve kimin kimi desteklediği hala belirsiz. Ya da her iki buluşmada pahalı hediyeler almadıkları duruma sakince bakıyorlar çünkü bir iPhone için değil, entelektüel ve samimi yakınlık uğruna iletişim kuruyorlar. Yalnızca bu tür ticari piliçlerin olduğunu varsayarsak, o zaman yalnızca bu tür insanları çekebilecektir. İyi bir kadın sefil şovenizmi asla tolere edemez.
20 yaşımdayken hâlâ işsiz bir öğrenciydim. Ve o zamanlar zaten çalışan müstakbel eşim beni arabaya bindirdi ve bazen kafelere götürdü. Ve bir şekilde ilişkimiz bu yüzden çökmedi çünkü tatlılar, hediyeler ve iPhone’lar üzerine kurulu değildi. Gelecekte, çocukların gelişiyle birlikte durum tüm sıradan ailelerdekiyle aynı hale geldi: Çalışan bir koca, doğum izninde bir eş. Ama hiçbir zaman seks için bu aptalca değer alışverişimiz olmadı. Ve tanıdığım tüm iyi, güçlü çiftlerde bu olmadı.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- Keskin
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post