Teşhircilik ve röntgencilik tutkunlarının tematik bir yarışma için kendilerini organize etmelerini öneriyorum (striptiz oyunları )
Oyunun şu kurallarını öneriyorum:
Oyuncu 1 bir görev verir, örneğin: çıplak olarak girişe çıkın, yere inin ve geri gelin, tüm bunları videoya kaydedin. Görevin tamamlanması için yaklaşık 2 haftalık bir süre verilir. 2 hafta içinde hiç kimse tamamlanmış bir görevi içeren bir video yayınlamazsa, görevin yazarı görevi kendisi tamamlar ve bir video raporu yayınlar.
bir tür ödül verilebilir.
Oyunuyor muyuz?
These users thanked the author Alsesaxi for the post (total 2):
Teşhircilik ve röntgencilik tutkunlarının tematik bir yarışma için kendilerini organize etmelerini öneriyorum (striptiz oyunları :oops:)
Oyunun şu kurallarını öneriyorum:
Oyuncu 1 bir görev verir, örneğin: çıplak olarak girişe çıkın, yere inin ve geri gelin, tüm bunları videoya kaydedin. Görevin tamamlanması için yaklaşık 2 haftalık bir süre verilir. 2 hafta içinde hiç kimse tamamlanmış bir görevi içeren bir video yayınlamazsa, görevin yazarı görevi kendisi tamamlar ve bir video raporu yayınlar.
Alsesaxi: ↑23 May 2023, 13:18
Teşhircilik ve röntgencilik tutkunlarının tematik bir yarışma için kendilerini organize etmelerini öneriyorum (striptiz oyunları )
Oyunun aşağıdaki kurallarını öneriyorum :
Oynayalım mı?
bırakın kızlar oynasın, biz izleriz, burada bir tanesini beğendim, görmek isterim onu çıplak! )
[quote=Alsesaxi post_id=206402 time=1684837087 user_id=18609] Teşhircilik ve röntgencilik tutkunlarının tematik bir yarışma için kendilerini organize etmelerini öneriyorum (striptiz oyunları :oops: )
Oynayalım mı? [/quote] bırakın kızlar oynasın, biz izleriz, burada bir tanesini beğendim, görmek isterim onu çıplak! )
Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma düzenlemeye davet ediyorum (striptiz oyunları )
Aşağıdaki kuralları öneriyorum oyunun özellikleri:
oyuncu 1 bir görev verir, örneğin: çıplak olarak girişe çıkın, yere inin ve geri gelip tüm bunları videoya kaydedin. Görevin tamamlanması için yaklaşık 2 haftalık bir süre verilir. 2 hafta içinde hiç kimse tamamlanmış bir görevi içeren bir video yayınlamazsa, görevin yazarı görevi kendisi tamamlar ve bir video raporu yayınlar.
Oynayalım mı?
bırakın kızlar oynasın, biz izleriz, burada bir tanesini beğendim, görmek isterim onu çıplak! )
Şunu izlemeniz yeterli
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Çok havalı! Sana kendini asmanı söylerlerse kendini asacak mısın?
These users thanked the author İsveç125 for the post:
[quote=AlexTDV post_id=206407 time=1684837697 user_id=5510] [quote=Alsesaxi post_id=206402 time=1684837087 user_id= 18609] Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma düzenlemeye davet ediyorum (striptiz oyunları :oops:)
oyuncu 1 bir görev verir, örneğin: çıplak olarak girişe çıkın, yere inin ve geri gelip tüm bunları videoya kaydedin. Görevin tamamlanması için yaklaşık 2 haftalık bir süre verilir. 2 hafta içinde hiç kimse tamamlanmış bir görevi içeren bir video yayınlamazsa, görevin yazarı görevi kendisi tamamlar ve bir video raporu yayınlar.
Oynayalım mı? [/quote] bırakın kızlar oynasın, biz izleriz, burada bir tanesini beğendim, görmek isterim onu çıplak! ) [/quote] Şunu izlemeniz yeterli
[size =85][color=green]1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Çok havalı! Sana kendini asmanı söylerlerse kendini asacak mısın?
[quote=svetik125 post_id=206409 time=1684838173 user_id=7435] Hemen hemen her göreve hazır [/quote] izlemeniz yeterli :-) Oyun tematiktir. Soyunmak için. Kimse kendini asmayacak
Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma (striptiz oyunları ) düzenlemeye davet ediyorum
I oyunun şu kurallarını önerin:
Oynayalım mı?
Şunu izlemeniz yeterli
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Çok havalı! Sadece sana kendini asmanı söyleyecekler, kendini asacak mısın?
neden olmasın)) özellikle de kendimi burada yüzlerce kez gösterdiğim için
[quote=svetik125 post_id=206409 time=1684838257 user_id=7435] [quote=AlexTDV post_id=206407 time=1684837697 user_id= 5510] [quote=Alsesaxi post_id=206402 time =1684837087 user_id=18609] Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma (striptiz oyunları :oops:) düzenlemeye davet ediyorum
Oynayalım mı? [/quote] bırakın kızlar oynasın, biz izleriz, burada bir tanesini beğendim, görmek isterim onu çıplak! ) [/quote] Şunu izlemeniz yeterli
[size =85][color=green]1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Çok havalı! Sadece sana kendini asmanı söyleyecekler, kendini asacak mısın? [/quote] neden olmasın)) özellikle de kendimi burada yüzlerce kez gösterdiğim için
Şunu hatırlatmak isterim ki oyun kurallarımıza göre, eğer hiç kimse görevi belirtilen süre içerisinde tamamlayamazsa, yazarının görevi tamamlaması gerekir. kendisi tamamlar.
@Svetik1250 Meydanda çıplak ötmeye hazır mısın?
tabii ki kimse buna izin vermeyecek ve görevinizi tamamlayacaktır
sadece bir son tarih belirleyelim
[quote=svetik125 post_id=206416 time=1684839280 user_id=7435]çıplak))))[/quote] Şunu hatırlatmak isterim ki oyun kurallarımıza göre, eğer hiç kimse görevi belirtilen süre içerisinde tamamlayamazsa, yazarının görevi tamamlaması gerekir. kendisi tamamlar. :-) @Svetik1250 Meydanda çıplak ötmeye hazır mısın? :-) tabii ki kimse buna izin vermeyecek ve görevinizi tamamlayacaktır :-) sadece bir son tarih belirleyelim
Şunu hatırlatmak isterim ki oyun kurallarımıza göre, hiç kimse belirtilen süre içerisinde görevi tamamlayamazsa yazarının bunu kendisi tamamlaması gerekir.
@Svetik1250 Meydanda çıplak ötmeye hazır mısın?
elbette kimse buna izin vermeyecek ve görevinizi tamamlayacaktır
sadece bir son tarih belirleyelim
Hayır burada değilim, ben bir hayaletim))))
These users thanked the author İsveç125 for the post:
[quote=Alsesaxi post_id=206419 time=1684839590 user_id=18609] [quote=svetik125 post_id=206416 time=1684839280 user_id= 7435]çıplak)))[/quote] Şunu hatırlatmak isterim ki oyun kurallarımıza göre, hiç kimse belirtilen süre içerisinde görevi tamamlayamazsa yazarının bunu kendisi tamamlaması gerekir. :-) @Svetik1250 Meydanda çıplak ötmeye hazır mısın? :-) elbette kimse buna izin vermeyecek ve görevinizi tamamlayacaktır :-) sadece bir son tarih belirleyelim [ /quote] Hayır burada değilim, ben bir hayaletim))))
28 Mayıs’tan önce kimse tamamlamazsa tamamlayabileceğim bir görev var.
bir rezervuarın kıyısında çıplak soyunmak ve kıyı boyunca biraz yürümek, doğal olarak bunu videoya çekmek. nkim destekleyecek?
Videoda yüzünüzü gizleyebilirsiniz
These users thanked the author Alsesaxi for the post:
28 Mayıs’tan önce kimse tamamlamazsa tamamlayabileceğim bir görev var. bir rezervuarın kıyısında çıplak soyunmak ve kıyı boyunca biraz yürümek, doğal olarak bunu videoya çekmek. nkim destekleyecek?
[quote=niqk post_id=206445 time=1684844367 user_id=218] [ref=#bf0000]svetik125[/ref] ve ne kadar büyüleyici bir hayalet !!! :cat1: [/quote]Belki ben Baba Yaga’yımdır))
[size=85][color=green]1 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Alsesaxi post_id=206435 time=1684842256 user_id=18609] eğer doğru anladıysam konu forumda kök salmadı [/quote ]utangaçız :bel_flag:
Ben değilim Aynı oyunu sadece bir kızla birlikte oynadım. Onunla yapmadıklarımız.
Hatta bir arabanın içinde çıplak olarak şehirde dolaştım ve yabancı kızlara yön sordum.
These users thanked the author Alsesaxi for the post (total 2):
[quote=svetik125 post_id=206449 time=1684844710 user_id=7435] biz utangacız [/quote] :-) Ben değilim :-) Aynı oyunu sadece bir kızla birlikte oynadım. Onunla yapmadıklarımız. Hatta bir arabanın içinde çıplak olarak şehirde dolaştım ve yabancı kızlara yön sordum.
Yapmıyorum
aynı oyunu sadece kızla birlikte oynadık. Onunla yapmadıklarımız.
Hatta bir arabanın içinde çıplak olarak şehirde dolaştım ve yabancı kızlara yol tarifi sordum.
[quote=Alsesaxi post_id=206453 time=1684845202 user_id=18609] [quote=svetik125 post_id=206449 time=1684844710 user_id= 7435] biz utangacız [/quote] :-) Yapmıyorum :-) aynı oyunu sadece kızla birlikte oynadık. Onunla yapmadıklarımız. Hatta bir arabanın içinde çıplak olarak şehirde dolaştım ve yabancı kızlara yol tarifi sordum. [/quote] harika
Hadi oynayalım mı?
Dürüst olmak gerekirse bunu hiç yapmadım) hangi görevi yapabilirim yeni başlayan biri olarak?)
[quote=Alsesaxi post_id=206402 time=1684837087 user_id=18609] Teşhircilik ve röntgencilik tutkunlarının tematik bir yarışma için kendilerini organize etmelerini öneriyorum (striptiz oyunları :oops: )
Hadi oynayalım mı? [/quote] Dürüst olmak gerekirse bunu hiç yapmadım) hangi görevi yapabilirim yeni başlayan biri olarak?)
Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma düzenlemeye davet ediyorum (striptiz oyunları )
Hadi oynayalım mı?
Dürüst olmak gerekirse bunu hiç yapmadım) hangi görevi yapabilirim yeni başlayan biri olarak?)
[quote=Şans post_id=206783 time=1684943122 user_id=5078] [quote=Alsesaxi post_id=206402 time=1684837087 user_id= 18609] Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma düzenlemeye davet ediyorum (striptiz oyunları :oops:)
Hadi oynayalım mı? [/quote] Dürüst olmak gerekirse bunu hiç yapmadım) hangi görevi yapabilirim yeni başlayan biri olarak?) [/quote ] Neye hazırsın?
teşhircilik ve röntgencilik
Bunun ne anlama geldiğini Rusça yazmalısınız,
aksi halde bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için her zaman Google’a gitmeniz gerekir... :bel_flag : Röntgencilik (Fransızca voir "görmek" kelimesinden gelen voyeurisme) veya vizyonizm (Latince viso "bakmak, bakmak")
[quote=Alsesaxi post_id=206402 time=1684837087 user_id=18609] teşhircilik ve röntgencilik [/quote] Bunun ne anlama geldiğini Rusça yazmalısınız, :oops: :oops: :oops: aksi halde bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için her zaman Google’a gitmeniz gerekir... :wink: :bel_flag : [b]Röntgencilik (Fransızca voir "görmek" kelimesinden gelen voyeurisme) veya vizyonizm (Latince viso "bakmak, bakmak") [/ b]
Bunun ne anlama geldiğini Rusça yazmalısınız, :oops:
aksi takdirde bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için her zaman Google’a gitmeniz gerekir... :bel_flag: Röntgencilik (Fransızca voyeurisme voir “görmek”) veya vizyonizm (Latince viso “bakmak, bakmak”) )
Bakın sizi burada kendinizi eğitmeye nasıl zorluyorlar! Çalışın - bir şeye faydalı olabilir...
[quote=Wolffr post_id=206793 time=1684947261 user_id=15660] [quote=Alsesaxi post_id=206402 time=1684837087 user_id= 18609] eteşhircilik ve röntgencilik [/quote] Bunun ne anlama geldiğini Rusça yazmalısınız, :oops: :oops: :oops: aksi takdirde bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için her zaman Google’a gitmeniz gerekir... :wink: :bel_flag: [b]Röntgencilik (Fransızca voyeurisme voir “görmek”) veya vizyonizm (Latince viso “bakmak, bakmak”) )[/b] [/quote]
Bakın sizi burada kendinizi eğitmeye nasıl zorluyorlar! Çalışın - bir şeye faydalı olabilir...
Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma (striptiz oyunları ) düzenlemeye davet ediyorum
Hadi oynayalım mı?
Neye hazırsın?
Oh, ben dürüst olmak gerekirse bilmiyorum) hava hala sıcak, yaz geldi, muhtemelen biraz daha fırsat var) bu yüzden her türlü öneriyi memnuniyetle dinlerim... girişli bu seçenek oldukça ilginç)
32 saniye sonra gönderildi:
svetik125:24 May 2023, 20:24
İhtiyacım olanı yapabilirim ve belki daha fazlası!
[quote=svetik125 post_id=206784 time=1684944424 user_id=7435] [quote=Şans post_id=206783 time=1684943122 user_id= 5078] [quote=Alsesaxi post_id=206402 time =1684837087 user_id=18609] Teşhircilik ve röntgencilik hayranlarını temalı bir yarışma (striptiz oyunları :oops:) düzenlemeye davet ediyorum
Hadi oynayalım mı? [/quote] Dürüst olmak gerekirse bunu hiç yapmadım) hangi görevi yapabilirim yeni başlayan biri olarak?) [/quote ] Neye hazırsın? [/quote] Oh, ben dürüst olmak gerekirse bilmiyorum) hava hala sıcak, yaz geldi, muhtemelen biraz daha fırsat var) bu yüzden her türlü öneriyi memnuniyetle dinlerim... girişli bu seçenek oldukça ilginç)
[size=85] [color=green]32 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=svetik125 post_id=206800 time=1684949092 user_id=7435] İhtiyacım olanı yapabilirim ve belki daha fazlası! [/quote] Seni tam olarak anlamadım
[quote=svetik125 post_id=206804 time=1684949635 user_id=7435] [quote=Şans post_id=206801 time=1684949255 user_id= 5078] Seni tamamen anladım [/quote] Burada net olmayan ne var? [/quote] Ne istiyorsun?)
[quote=Şans post_id=206807 time=1684949947 user_id=5078] [quote=svetik125 post_id=206804 time=1684949635 user_id= 7435] [quote=Chance post_id=206801 time =1684949255 user_id=5078] Sizi tamamen anladım [/quote] Burada net olmayan ne var? [/quote] Ne istiyorsun?) [/quote] Ne anlamda? Çok şey istiyorum! Belki terbiyeli bile değil!
[quote=niqk post_id=206813 time=1684952401 user_id=218] svetik125, uygunsuz mu? Çok ilginç! Şu andan itibaren - daha fazla ayrıntı lütfen! [/quote] :ROFL: :ROFL: :ROFL:
[quote=niqk post_id=206813 time=1684952401 user_id=218] [ref=#bf0000]svetik125[/ref], uygunsuz mu? Çok ilginç! Şu andan itibaren - daha fazla ayrıntı lütfen! [/quote]burası [url= viewforum.php?f=44]herkese uygun değil[/url]
[quote=svetik125 post_id=206817 time=1684954167 user_id=7435] [quote=niqk post_id=206813 time=1684952401 user_id= 218] [ref=#bf0000]svetik125[/ref], müstehcen ? Çok ilginç! Şu andan itibaren - daha fazla ayrıntı lütfen! [/quote]burası [url= viewforum.php?f=44]herkese göre değil[/url] [/quote] nPeki o zaman, daha az değil, eğer bazı fikirler sunarsanız çok memnun olurum) denemek ilginç olurdu...
[quote=svetik125 post_id=206817 time=1684954167 user_id=7435] [quote=niqk post_id=206813 time=1684952401 user_id= 218] [ref=#bf0000]svetik125[/ref], müstehcen ? Çok ilginç! Şu andan itibaren - daha fazla ayrıntı lütfen! [/quote]burası [url= viewforum.php?f=44]herkese göre değil[/url] [/quote] Daha sonra tüm bunları özel olarak tartışabilirsiniz. Yazmak!
[quote=Şans post_id=206783 time=1684943122 user_id=5078] Yeni başlayan biri olarak hangi görevi yapabilirim?) [/quote] bir görev var. Rezervuarın kıyısında çıplak dolaşmanız gerekiyor.
Kendinizi teklif edebilirsiniz. Bence daha fazla görev olursa daha ilginç olur
Eğer kimse belirlediğiniz süre içinde tamamlamazsa, kendiniz tamamlamak zorunda kalacaksınız. Fotoğraf/video raporunu buraya gönderin
Harika oyunlarınız var burada!!
En fazla işten eve seyrek nüfuslu yollardan yürüyordum, sikim havada ya da mastürbasyon yapıyordum,
Ve seninle her şey gerçekten zor! !!
Harika oyunlarınız var burada!! En fazla işten eve seyrek nüfuslu yollardan yürüyordum, sikim havada ya da mastürbasyon yapıyordum, Ve seninle her şey gerçekten zor! !!
[quote=svetik125 post_id=206911 time=1684993347 user_id=7435] Evet, burada her şey ciddi, çocukça değil [/quote] sadece çocukça. Sanki birlikte oturuyorlar ve yalnızca kendi fantezilerine ve diğer insanların hikayelerine mastürbasyon yapıyorlarmış gibi geliyor
Eşim ve kızım evde çıplak dolaşmaktan hoşlandıklarını söylüyorlar.
Kızı eve erken geldi ve ben ve eşim onu görene kadar hafif açık kapıdan bizi izledi. ve onu bize davet etti.
22 dakika 3 saniye...
Last post
Her fırsata bakmayı seviyorum. Tabii ki çoğu zaman annemin ve kız kardeşimin arkasında
Kızlar, masajdan önce soyunurken birisinin sizi gözetlemesi hoşunuza gider mi?
Last post
Bir rüyada dikizleme, el yordamıyla ve diğer dırdırlarla ve diğer aciz durumdaki tüm bu saçmalık, ya bir kıza olan ilgisini açıkça göstermekten korkan erkek cinsiyetinin yokluğuyla ilgilidir ya da...