Oral seks yaparken hiçbir şey hissetmiyorum
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Oral seks yaparken hiçbir şey hissetmiyorum
Herkese merhaba, yakın zamanda eşim oral seks yaptığında her ne kadar çabalıyor gibi görünse de hiçbir şey hissetmediğimi fark ettim. Tabi bu konuda tecrübem çok az, daha önce pek yapmıyorlardı (toplamda 5 kız vardı, sadece 3 tanesi yaptı, ilk eşim, kız arkadaşım ve şimdiki eşim) Ben bunun sünnetle ilgili olduğunu sanıyordum. ama ondan önce kız beni emdiğinde hiçbir şey hissetmedim. Ve oral seksle boşalma diye bir şey yoktu (bir kez sayılmaz), geçenlerde karım, duygularına odaklanmak gibi onun gözlerini bağlamayı denemeyi önerdi ve genel olarak bunun tam bir saçmalık olduğu ortaya çıktı. Birisi bana en azından biraz zevk almak için ne yapılabileceğini söyleyebilir mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Oral seks yaparken hiçbir şey hissetmiyorum
P.S. Konunun yazarını gücendirmek veya küçük düşürmek istemedim!
Şu varsayımım var: yöneliminiz biseksüel. Karınız sizi tatmin etmeyi bıraktı. Farklı bir yönelim haline gelirsiniz: Eşcinsel. Bir erkeğin sana oral seks yapmasını sağlamaya çalış. Bundan keyif alacak mısın? Eğer öyleyse tebrikler; tahminlerim doğru.Larri: ↑09 Dec 2022, 17:17 Herkese merhaba, yakın zamanda eşim oral seks yaptığında her ne kadar çabalıyor gibi görünse de hiçbir şey hissetmediğimi fark ettim. Tabi bu konuda tecrübem çok az, daha önce pek yapmıyorlardı (toplamda 5 kız vardı, sadece 3 tanesi yaptı, ilk eşim, kız arkadaşım ve şimdiki eşim) Ben bunun sünnetle ilgili olduğunu sanıyordum. ama ondan önce kız beni emdiğinde hiçbir şey hissetmedim. Ve oral seksle boşalma diye bir şey yoktu (bir kez sayılmaz), geçenlerde karım, duygularına odaklanmak gibi onun gözlerini bağlamayı denemeyi önerdi ve genel olarak bunun tam bir saçmalık olduğu ortaya çıktı. Belki birisi bana en azından biraz keyif almak için ne yapılabileceğini söyleyebilir!?
P.S. Konunun yazarını gücendirmek veya küçük düşürmek istemedim!
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Debauchee, kusura bakmayın, biz öyle değiliz için burada. Evet, isterdim ama bunu asla yapmam pek olası değil, artık aynı yaşta değilim. Eğer yaptıysam, o zaman sadece pasif bir biçimde. Ve yine, önceden kendimi biseksüel olarak görmüyordum ama oral seksten de bir zevk almıyordum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 2 years 8 months
Daha sonra, yavaş yavaş kısmi hassasiyet geri kazanılabilir (benim için tam olarak değil, tam olarak çok uzak)
Ayrıca çok zayıf bir oral seks, yavaş ve beceriksiz, elle uyarılmadan veya zayıf ve ağır bir uyarıyla sıkma.
Yetişkinlikte sünnet, hassasiyeti büyük ölçüde önemli ölçüde azaltabilir.Larri: ↑09 Dec 2022, 17:17 Herkese merhaba, yakın zamanda eşim oral seks yaptığında her ne kadar çabalıyor gibi görünse de hiçbir şey hissetmediğimi fark ettim. Tabi bu konuda tecrübem çok az, daha önce pek yapmıyorlardı (toplamda 5 kız vardı, sadece 3 tanesi yaptı, ilk eşim, kız arkadaşım ve şimdiki eşim) Ben bunun sünnetle ilgili olduğunu sanıyordum. ama ondan önce kız beni emdiğinde hiçbir şey hissetmedim. Ve oral seksle boşalma diye bir şey yoktu (bir kez sayılmaz), geçenlerde karım, duygularına odaklanmak gibi onun gözlerini bağlamayı denemeyi önerdi ve genel olarak bunun tam bir saçmalık olduğu ortaya çıktı. Birisi bana en azından biraz zevk almak için ne yapılabileceğini söyleyebilir mi?
Daha sonra, yavaş yavaş kısmi hassasiyet geri kazanılabilir (benim için tam olarak değil, tam olarak çok uzak)
Ayrıca çok zayıf bir oral seks, yavaş ve beceriksiz, elle uyarılmadan veya zayıf ve ağır bir uyarıyla sıkma.
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Vasyavasilok, evet, sünnet olduğumu anlıyorum 26, ama ondan önce iyi bir şey yoktu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
Larri, Tek sen değilsin, benim sünnetli değil ama aynı çöp, yani evet kalkıyor ama eliyle onu okşarsa aynı başarıyla kalkacak. Hayatım boyunca bir kez oral seksten kurtuldum ve o da uzak gençliğimdeydi.
-
- ön sevişme
En azından yeni başlayanlar için kadınlarınızdan YouTube’da oral seks pratiklerini izlemelerini isteyin
Bazen gerçekten berbat oluyorlar
Bazen gerçekten berbat oluyorlar
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Komrad, evet ben de, yılda yalnızca bir kez bir yıl önce bir arkadaşıyla, büyük meme ucuyla, çok fazla tecrübesi var. Ama onunla seks yapmak seks hayatımda başıma gelen en güzel şey.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Vasyavasilëk ve eğer kız (karısı) bunu istemiyorsa, benimki oral seks veya seksle ilgili herhangi bir şeyi öğrenmek istemez.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Vasyavasilëk ve eğer kız (karısı) bunu istemiyorsa, benimki oral seks veya seksle ilgili herhangi bir şeyi öğrenmek istemez.
-
- ön sevişme
Sen ona zincirle bağlanmadan git
Benim durumumda kompleksi olan birini buldum ama kahretsin o öğreniyor, deniyor, gelişiyor ve ben giderek daha fazla keyif alıyorum
eğer senin için önemliyse bunu isteyen birini bul
Sen ona zincirle bağlanmadan git
Benim durumumda kompleksi olan birini buldum ama kahretsin o öğreniyor, deniyor, gelişiyor ve ben giderek daha fazla keyif alıyorum
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Vasyavasilok, bu benim değil, istemiyor her şeyi yapabileceğini düşünüyor ve çok şey biliyor, benden önceki herkes oral seksten geldi ama yapamayan tek kişi benim. Sonuç: bu benimle ilgili
ve bu benim hatırım için ders çalışmak değil, 12 yıldır birlikte onunla çok konuştum ve belki hâlâ oradadır. Bununla hiç ilgilenmiyor ve bu olmadan iyi hiçbir şey işe yaramayacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Peki, endişelenme! Hayır - ve yapma! Ve kendinizi kandırmanıza gerek yok...

-
- ön sevişme
12 yıl
Uyandı falan
3 yıl yeterli
Yoksa titreyecek kadar aşk mı?
Değilse, o zaman çok fazla kadın var
Böyle amatörler var
O kadar çok emiyorlar ki, toplarını o kadar sert yuvarlıyorlar ki ölü bir insan sertleşiyor
Uyandı falan
3 yıl yeterli
Yoksa titreyecek kadar aşk mı?
Değilse, o zaman çok fazla kadın var
Böyle amatörler var
O kadar çok emiyorlar ki, toplarını o kadar sert yuvarlıyorlar ki ölü bir insan sertleşiyor
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Vasyavasilok, bunu sana nasıl açıklayabilirim, o bunu daha önce hiç yapmamıştı, kendi özgür iradesiyle yapmamıştı, her zaman sadece baskı altında ya da gerçekten sormak zorunda kalmıştı, ki bu son 10 yıldır olan şeydi ve ancak benim olduğumu söylediğimde bir şekilde yapmaya başladı hareket edin ve sonra fazla heyecan duymadan
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Vasyavasilok, peki, ben’ Kesinlikle onun gibi biriyle hiç tanışmadım. niqk, bu konuda gerçekten endişelenmiyorum, Onun berbat olduğunu ve bacaklarının titrediğini söylemeleri ilginç. Nasıl bir his olduğunu merak ediyorum.
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Vasyavasilok, peki, ben’ Kesinlikle onun gibi biriyle hiç tanışmadım. niqk, bu konuda gerçekten endişelenmiyorum, Onun berbat olduğunu ve bacaklarının titrediğini söylemeleri ilginç. Nasıl bir his olduğunu merak ediyorum.
-
- ön sevişme
Bu, tekniği çok iyi gösteriyor Ben de aynısını seviyorum
Kendi gözünüzle görün ve durumun ne kadar kötü olduğunu karşılaştırın ve bana söyleyin
Bu, tekniği çok iyi gösteriyor Ben de aynısını seviyorum
Kendi gözünüzle görün ve durumun ne kadar kötü olduğunu karşılaştırın ve bana söyleyin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 2 years 7 months
aynı hikaye, sadece uyarılmak için oral seks yapılır ve bu heyecan sadece oral seks gerçeğinin farkındalığından ve sevilen birinin ağzında penisle düşünülmesinden kaynaklanır. Oral seksten asla kurtulamadım.
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Vasyavasilëk, nasıl olduğunu gösterseydi tamamen farklıydı Tam olarak söylemek mümkün ama kelimelerle net değil.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 7 months
Eşimle çok sık çığlık atmıyordum, bu yüzden birkaç gün yalnız kaldığımızda ve sık sık oral seks yapıldığında (her zaman değil - ağız açılmıyor) aynı duygu değil, sonra istediğimde zirveye çıkıyor boşalmak, ama bir tür engel var, yüzüme boşalmak istiyorum ve o bunu umursamıyor, ama işe yaramıyor Ağzına boşaltın, lütfen, ama yine öğürme refleksi var).
-
Автор темыCidden
- Penetrasyon
Viktorius, pek sık değil, hatta bazen bile var ayda bir iki tane

-
- Similar Topics
- Replies
- Views