Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...

Unread post by Anonim »

Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşteriyi bekliyorum, bir araba yaklaşıyor, pencerede büyük harflerle "HOOLIGAN" yazan bir çıkartma var. Orta yaşlı bir adama çıkıyoruz, onun özellikle holigan bir yanı yok. İçeri girdi, merhaba dedi ve tüm prosedür boyunca sessizce oturdu. Sonra ayağa kalktı, parayı yakama sıkıştırdı ve kıçıma tokat attı. Bir şey söylemeye zamanım bile olmadı. Lanet olsun... Ben böyle biriyle takılırdım. Ve göz kırpıp gitti. Burada mütevazı, küçük bir adam var ama özünde bir holigan var. Ruh hali zaten yükseldi. 😄Anonim.
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...

Unread post by AlexK85 »

Ben de senin adına ve bu kişi adına sevindim
Ben de daha dolu bir hayat yaşamak isterim)
These users thanked the author AlexK85 for the post:
Vik.ruba80
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
 Yanıt: Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...

Unread post by Vik.ruba80 »

Evet kibir ikinci mutluluktur. Ama bakın ne kadar mütevazı, onunla çoktan bağlantı kurmuşlardı. Hayaller gerçekleşse ne güzel olur.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”