Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...
Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşteriyi bekliyorum, bir araba yaklaşıyor, pencerede büyük harflerle "HOOLIGAN" yazan bir çıkartma var. Orta yaşlı bir adama çıkıyoruz, onun özellikle holigan bir yanı yok. İçeri girdi, merhaba dedi ve tüm prosedür boyunca sessizce oturdu. Sonra ayağa kalktı, parayı yakama sıkıştırdı ve kıçıma tokat attı. Bir şey söylemeye zamanım bile olmadı. Lanet olsun... Ben böyle biriyle takılırdım. Ve göz kırpıp gitti. Burada mütevazı, küçük bir adam var ama özünde bir holigan var. Ruh hali zaten yükseldi.
Anonim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...
Ben de senin adına ve bu kişi adına sevindim
Ben de daha dolu bir hayat yaşamak isterim)
Ben de daha dolu bir hayat yaşamak isterim)
- These users thanked the author AlexK85 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Yanıt: Hizmet sektöründe kuaför olarak çalışıyorum. Pencerenin önünde duruyorum, bir müşterinin gelmesini bekliyorum...
Evet kibir ikinci mutluluktur. Ama bakın ne kadar mütevazı, onunla çoktan bağlantı kurmuşlardı. Hayaller gerçekleşse ne güzel olur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post