Annemle karı koca gibi yaşıyorum
-
Автор темыalexandr.savchenko
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 5 months
Annemle karı koca gibi yaşıyorum
Ben 38 yaşındayım, annem 60 yaşında ve karı-koca gibi yaşıyoruz ve her şey ben 18 yaşımdayken başladı ve üvey babam bizi bu duruma itti, annemin dışarıdan sevgilisi olmasını istemedi. uçaktaydı bu yüzden ona minnettar olduğum için beni bunu yapmaya ikna etti, ilk başta sevgili gibi yaşadık ama sonra annemi kıskandım ve ondan boşanmasını istedim, paylaşmak istemedim beni daha çok sevdiği için kabul etti, başka bir şehre taşındık, isimlerimizi değiştirdik ve karı-koca yaşamaya başladık
- These users thanked the author alexandr.savchenko for the post (total 2):
- Toronto, Stas99rus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Annemle karı-koca yaşıyorum
Tebrikler!) Daha önce kendi annenizle seks yaptınız mı? Bu nedir?)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 8 months
aleksandr.savchenko, Harikasın, bu En güzel duygu bir kadın olarak kendi anneni sevmektir.

-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 8 months
aleksandr.savchenko, burada bir fotoğraf raporu var normal çevre ve samimi seks. Ve buradaki dilde, Singapur Kraliçesi ile sevişiyorlar ve karı-koca gibi yaşıyorlar çünkü o onun annesi.))))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Anlıyorum... üvey baban seni zorladı... ama o senin seksine karışmadı ya da üçlü seks yapmana rağmen... ona BI pasifinin yerini verdi... ve annem bu yüzden boşandı ve tam adını değiştirerek kaçtı... Ya da belki fahişeleriniz bir tanıdığını tanıdı ve siz de kaçmak zorunda kaldınız?38 yaşındayım, annem 60 yaşında ve karı koca olarak yaşıyoruz ve her şey ben 18 yaşımdayken başladı ve üvey babam bizi buna itti, annemin bunu yapmasını istemedi uçaktayken dışarıdan bir sevgilisi vardı bu yüzden beni buna ikna etti, buna minnettarım, ilk başta sevgili gibi yaşadık ama sonra annemi kıskandım ve ondan boşanmasını istedim, bu yüzden onu paylaşmak istemedim, beni daha çok sevdiği için kabul etti, başka bir şehre taşındık, isimlerimizi değiştirdik ve karı koca olarak yaşamaya başladık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
Askerden döndüğümde de aynı ilişkiyi yaşamaya başladım, 21 yaşındaydım, annem 43 yaşındaydı, annemi sevgilisi için çok kıskanırdım, toplantılarında sürekli skandallar çıkarırdım, sonra bir şekilde uzun süre konuştuk. Zamanla onu bir anne olarak değil, gerçekten istediğim bir kadın olarak sevdiğimi ona itiraf ettim, yaklaşık 2 ay bu konuyu ve sonuçlarını tartıştık ve gizlice birlikte kalmaya karar verdik.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years
Siz ve anneniz şu anda kaç yaşındasınız? Ona itiraf ettiğinde nasıl tepki verdi?Stas99rus: ↑06 May 2024, 00:12 Askerden döndüğümde aynı ilişkiyi yaşamaya başladım, 21 yaşındaydım, annem 43 yaşındaydı, annemi sevgilisi için çok kıskanırdım, toplantılarında sürekli skandallar çıkarırdım, sonra bir şekilde konuştuk. uzun zamandır onu bir anne olarak sevmediğimi ama gerçekten istediğim bir kadın olarak sevdiğimi itiraf ettiğimi söyledim, yaklaşık 2 ay bu konuyu ve sonuçlarını tartıştık ve gizlice birlikte kalmaya karar verdik.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies