Başlatılanların tavsiyesine ihtiyacımız var.
-
Автор темыKetzer
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel

İyi günler.
33 yaşındayım. Bunlardan son 8 yıldır bir ilişkim var. 5 yıllık evlilik, 3 yıllık evlilik. Şimdi sadakatsizlik nedeniyle boşandım. Öyle oldu ki ben kadınlarla ilişkilerde son derece içine kapanık, az tutkulu, az duygusal biriyim. Hayatımda sadece 2 kız vardı. İlk ilişki 2 yıl sürdü. İhanet ve ihanetle sonuçlandı. Yukarıda bahsedilen ikinciler ise 8 yıldır. İhanet ve ihanetle sonuçlandı. Kadınlarla ilgili hatalarımı anlıyorum. Bu ihanetleri anlıyorum. Her kadın soğuk ama güvenilir bir erkekle duygusal bir kışı yaşayamaz. Parfüm ve ses kokusu ve hatta daha da fazlası sapmalar dışında neredeyse hiçbir fetişim yoktu. Ancak boşandıktan sonra kendimle ciddi çatışmalar yaşıyorum. Eski eşin birisiyle seks yapması düşüncesi ve resmi, cinsel uyarılma açısından nasıl bir unutkanlığa yol açıyor? Eylem ne kadar kirli olursa, damarlarda kan o kadar kaynar ve kalp sinekten atar. Bu durum iç çatışmaya neden olur. O kişiyle irtibatımı kestim ve iletişime başlamayacağım. Kim benzer bir duruma düştü, bu düşüncelerden nasıl çıkıp kendi ahlakınız ve ahlakınızla olan çatışmayı nasıl ortadan kaldıracaksınız?
33 yaşındayım. Bunlardan son 8 yıldır bir ilişkim var. 5 yıllık evlilik, 3 yıllık evlilik. Şimdi sadakatsizlik nedeniyle boşandım. Öyle oldu ki ben kadınlarla ilişkilerde son derece içine kapanık, az tutkulu, az duygusal biriyim. Hayatımda sadece 2 kız vardı. İlk ilişki 2 yıl sürdü. İhanet ve ihanetle sonuçlandı. Yukarıda bahsedilen ikinciler ise 8 yıldır. İhanet ve ihanetle sonuçlandı. Kadınlarla ilgili hatalarımı anlıyorum. Bu ihanetleri anlıyorum. Her kadın soğuk ama güvenilir bir erkekle duygusal bir kışı yaşayamaz. Parfüm ve ses kokusu ve hatta daha da fazlası sapmalar dışında neredeyse hiçbir fetişim yoktu. Ancak boşandıktan sonra kendimle ciddi çatışmalar yaşıyorum. Eski eşin birisiyle seks yapması düşüncesi ve resmi, cinsel uyarılma açısından nasıl bir unutkanlığa yol açıyor? Eylem ne kadar kirli olursa, damarlarda kan o kadar kaynar ve kalp sinekten atar. Bu durum iç çatışmaya neden olur. O kişiyle irtibatımı kestim ve iletişime başlamayacağım. Kim benzer bir duruma düştü, bu düşüncelerden nasıl çıkıp kendi ahlakınız ve ahlakınızla olan çatışmayı nasıl ortadan kaldıracaksınız?
- These users thanked the author Ketzer for the post (total 2):
- Mishanja11, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Orientation: biseksüel
Re: İçeridekilerin tavsiyesine ihtiyacım var.
Geçmişte olan her şeyi unutmaya çalışın, tamamen başka bir şeye geçin... İşe, hobilere, spora. Tamamen kendinize bir şeyler yükleyin ki, bu düşüncelere, anılara ve düşüncelere zaman kalmasın.
Muhtemelen bunu yaşayabilecek biriyle tanışmamışsındır böyle. Biraz şanssız, evet

Bence bu sorularla ilgili olarak, seksle ilgili bir İnternet forumundaki isimsiz kişilerden değil, psikoloji uzmanlarından yardım istemek daha mantıklıdır.
Geçmişte olan her şeyi unutmaya çalışın, tamamen başka bir şeye geçin... İşe, hobilere, spora. Tamamen kendinize bir şeyler yükleyin ki, bu düşüncelere, anılara ve düşüncelere zaman kalmasın.
- These users thanked the author BayanSonbahar for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Erkeklerin hepsi sahiplidir, nasıl hissettiğinizi anlıyorum. Zor ama devam etmeli, sonuçlar çıkarmalı ve belki de affetmeliyiz.
-
Автор темыKetzer
Mesele şu ki, hayatım prensip olarak artık işten ibaret. Oldukça karmaşık. Ve benim iç çatışmalara ihtiyacım yok. Bir uzmana gitmeyi düşünüyordum. Ama 2 sorun var: 1. Böyle bir şeyi duymamış birine bile bunu söylemeye utanıyorum 2. Başkalarının benzer deneyimler yaşamasını ve benimkiyle karşılaştırmasını son derece merak ediyorum yani. insanlar buna nasıl geldiler ve ondan kurtuldular
Biliyorsunuz, bu kendiniz için bir tür keşif - belirli bir fetiş edinmek. Ama bunun bir kişiyle çatışmasını istemiyorum.
Biliyorsunuz, bu kendiniz için bir tür keşif - belirli bir fetiş edinmek. Ama bunun bir kişiyle çatışmasını istemiyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Dostum, ne başlatır? Bu ne kadar gösterişli bir üslup? Kendiniz hakkında yazdıklarınız üzücü. Kendinize içe dönük ve aseksüel bir gri fare bulmaya çalışın.
-
- heyecanlanıyorum
Burada sadece utancınızı yenmeniz ve bir uzmana başvurun. Sizin de söylediğiniz gibi bu insanlar başka şeyler de duymuşlar, dolayısıyla bana öyle geliyor ki utanılacak bir şey yok.
Bu tür insanları burada bulma olasılığı son derece düşük. Belki yanılıyorum elbette, ancak uzmanlaşmış psikolojik forumlarda daha iyi bir şans olabilir. Gerçekmiş gibi sunulan çok fazla "yazar fantezisi" var.
Neden bir insanla zorunlu bir çatışmayı bekliyorsun?
- These users thanked the author BayanSonbahar for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыKetzer
5 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Elimden geldiğince kendime hitap ediyorum. İnisiye derken, benzer bir durumla karşı karşıya kalan ve bu durumdan çıkan veya etkisi altına giren erkekleri kastettim.
5 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Çünkü çatışma zaten yaşanıyor. En hafif tabirle kafadaki belli bir imaja ve düşünceye duyulan sempati ve psikoseksüel tepki, içsel ahlak ve ahlak anlayışıyla son derece tutarsızdır. Bu soruyu bu forumda sormaya karar verdim çünkü araştırdıktan sonra bu tür olaylarla ilgili pek çok açıklama buldum, ancak bunlar kendi eğilimlerini takip eden erkeklerin örnekleri. Ben daha çok bu yeniliğe rastlayan ama kendi içlerinde reddeden insanların hikayeleriyle ilgileniyorum. Ama görünüşe göre haklısın, burada kolay bir yol olmayacak ve uzmanlara başvurmak zorunda kalacaksın. Görünüşe göre basit yolu seçmem son derece boşunaydı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Evet dostum. Senin adına üzülüyorum, bunu düşmanının başına istemezsin.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 8 months
IMHO, boşanmaya gerek yoktu: en azından ilişkiye biraz renk katmak için sola gitti. Ölü bir balıkla yaşamak ortalama zevkin gözle görülür derecede altında...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Tek sen değilsin. Bir metresim vardı, evli. Yanında bir sevgilinin olması anlamında buna neden ihtiyacın olduğu sorulduğunda şu cevabı verdi: "Kocam normal, güvenilir, yeterince parası var. Beni seviyor ama onunla seks çok sıkıcı." 16 yıldır her zaman yanında bir sevgilisi vardı. Her şey seninkiyle aynı şekilde bitti. Kocası yazışmalarımızı, çok açık sözlü yazışmalarımızı buldu ve boşanma davası açtı.
- These users thanked the author Baltık for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Ketzer,
Hey dostum! Seni nasıl anlıyorum. Sevgilimle uzun süreli en muhteşem ilişkimizi 25 yaşında yaşadım, o da 22 yaşındaydı. İlk başta evde biri varken kendilerini soyutladılar, sonra sette yaşadılar ve üç yıl boyunca böyle devam etti. Seks öyle bir şeydi ki, yarı bilinç noktasına kadar büyüleyiciydi, çoğu zaman çok şiddetli bir şekilde bir araya gelirdik. Birbirlerinin, özellikle de beni, vücudunun her yerini öpüp yaladılar, yıkanmamış olması beni rahatsız bile etmedi. Aşk tek kelimeyle ateşliydi ve karşılıklı olarak samimi görünüyordu, sadece üzerimde asılıydı. Ve bu ilişkinin bir günde biteceğini, hatta ihanetle biteceğini hiç beklemiyordum... Kendimi öldürüp bırakmaya hazırdım, anne babama üzüldüm, onlar bunu kaldıramazlardı. Sonra içki, yıllarca süren içki, iş kayıpları oldu, mesleğimi ve kariyerimi mahvettim. Sonra yeniden bir ilişki kurmaya çalıştı, her biri üç yıl boyunca kızlarla iki kez yaşadı, birkaç tek seferlik ilişki vardı, ama her şey tamamen ev içi ve tamamen gerektiği gibi sikişmek içindi. Şimdiye kadar gözlerimin önünde ve ruhumda O, her gün aynı! Şimdi 41 yaşındayım. Henüz kafamı kaybetmediğime şaşırıyorum. Artık kimseyi aramıyorum, boşuna olduğunu anladım.
Hey dostum! Seni nasıl anlıyorum. Sevgilimle uzun süreli en muhteşem ilişkimizi 25 yaşında yaşadım, o da 22 yaşındaydı. İlk başta evde biri varken kendilerini soyutladılar, sonra sette yaşadılar ve üç yıl boyunca böyle devam etti. Seks öyle bir şeydi ki, yarı bilinç noktasına kadar büyüleyiciydi, çoğu zaman çok şiddetli bir şekilde bir araya gelirdik. Birbirlerinin, özellikle de beni, vücudunun her yerini öpüp yaladılar, yıkanmamış olması beni rahatsız bile etmedi. Aşk tek kelimeyle ateşliydi ve karşılıklı olarak samimi görünüyordu, sadece üzerimde asılıydı. Ve bu ilişkinin bir günde biteceğini, hatta ihanetle biteceğini hiç beklemiyordum... Kendimi öldürüp bırakmaya hazırdım, anne babama üzüldüm, onlar bunu kaldıramazlardı. Sonra içki, yıllarca süren içki, iş kayıpları oldu, mesleğimi ve kariyerimi mahvettim. Sonra yeniden bir ilişki kurmaya çalıştı, her biri üç yıl boyunca kızlarla iki kez yaşadı, birkaç tek seferlik ilişki vardı, ama her şey tamamen ev içi ve tamamen gerektiği gibi sikişmek içindi. Şimdiye kadar gözlerimin önünde ve ruhumda O, her gün aynı! Şimdi 41 yaşındayım. Henüz kafamı kaybetmediğime şaşırıyorum. Artık kimseyi aramıyorum, boşuna olduğunu anladım.
- These users thanked the author Mishanja11 for the post (total 2):
- Julikos, AlexK85
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 10 months
Çatışmanız nedir? Boşandın, artık istediği kişiyle sevişmekte özgür. Yeni tutkunu, mizacını ve psikotipini aramalısın.
2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
nAma bu boşuna.Mishanja11: ↑06 Dec 2022, 11:14 Artık kimseyi aramıyorum, faydasızlığını fark ettim.
-
- heyecanlanıyorum
Bu özel "imajı" (ve onunla ilişkili tüm olumsuzlukları) bilinçaltının uzak köşesine mi itmek istiyorsunuz? Evet, kolay değil ve belki tek başınıza bile başaramayacaksınız. Ama ya öyle olur, ya da çenenizi kapatıp acı çekersiniz.
Pekisilver_fox: ↑06 Dec 2022, 10:46 IMHO, boşanmaya gerek yoktu: en azından ilişkiye biraz renk katmak için sola gitti.
?silver_fox: ↑ Ölü bir balıkla yaşamanın keyfi gözle görülür derecede ortalamanın altında ...
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years
Şeker buketi döneminde tüm istek ve sapmalar görüşülür ve herhangi bir sorun yaşanmaz.
-
- heyecanlanıyorum
İdeal bir dünyada evet öyle. Gerçekte her zaman işe yaramaz. "Ortakların" hiçbiri, şeker buketi döneminin bitiminden uzun bir süre sonra yeni "arzuları ve sapmaları" olmayacağı gerçeğinden muaf değildir.
-
Автор темыKetzer
Eh, "ekmek kazananı" rolü beni hiç memnun etmiyor. “Çok seviyorum öyleyse affediyorum” ilişki modeli bana göre değil. Çocuk yok, bu yüzden karar doğal olarak geldi. Benim hatam nerede, nerededir anlayışıyla ayrıldım.baltika: ↑06 Dec 2022, 10:48 Tek kişi sen değilsin. Bir metresim vardı, evli. Yanında bir sevgilinin olması anlamında buna neden ihtiyacın olduğu sorulduğunda şu cevabı verdi: "Kocam normal, güvenilir, yeterince parası var. Beni seviyor ama onunla seks çok sıkıcı." 16 yıldır her zaman yanında bir sevgilisi vardı. Her şey seninkiyle aynı şekilde bitti. Kocası yazışmalarımızı, çok samimi yazışmalarımızı buldu ve boşanma davası açtı.
-
- Penetrasyon
Yine de, bir bayanla iyi geçindikten sonra, çocuğunuz olmasa bile ilgi çekici olun. Bu arada, neden? Sorunlar var mıydı yoksa arzu/fırsat yok muydu?
- These users thanked the author gümüş_fox for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 7 months
Leydi Sonbahar, hiç de bir kış takma adı değil)))Lady Autumn: ↑04 Dec 2022, 20:07Siz muhtemelen yaşamadınız’ Böyle yaşayabilecek kimseyle tanışmadım. Biraz şanssız, evet![]()
Bence bu sorularla ilgili olarak, seksle ilgili bir İnternet forumundaki isimsiz kişilerden değil, psikoloji uzmanlarından yardım istemek daha mantıklıdır.
Geçmişte olan her şeyi unutmaya çalışın, tamamen başka bir şeye geçin... İşe, hobilere, spora kendinizi tamamen yükleyin ki bu düşüncelere, anılara ve düşüncelere zaman kalmasın.
-
Автор темыKetzer
Dış ekonomik faaliyet ve uluslararası ticaret, lojistik alanında çalışıyorum. Güvenlik güçlerinde yer alıyor. Her ikisi de bir kariyer kurmaya ve ayağa kalkmaya karar verdi. En hafif deyimle her ikisi de pek varlıklı olmayan ailelerden geliyor. Benden 5 yaş küçük. Bir eğitim aldı - onurlu bir diploma. Bir kulem var ve ayrıca ek sertifika ve eğitimlerden de geçtim. Biz hem kariyer tutkunu hem de işkoliğiz. İlginç olmak işe yaramadı. Ben bir köpekten daha sadık ama aynı zamanda bir akvaryum balığından daha eğlenceli olmayan adamlardan biriyim. Kararlı ama sıkıcı.silver_fox: ↑06 Dec 2022, 16:04 Yine de, bir bayanla iyi geçindikten sonra, çocuğunuz olmasa bile ilgi çekici olun. Bu arada, neden? Herhangi bir sorun var mı veya istek/fırsat yok muydu?
- These users thanked the author Ketzer for the post (total 3):
- Sibiryak89, çiçek hastalığı, Denach
-
- Penetrasyon
Sadece çocuk sahibi olmayın - Sizin gibi insanlar ürememeli.
Ah, bu her şeyi kökten değiştiriyor! Daha sonra başlangıçta evliliğinizin tamamen "kariyer" olayı olduğunu şart koşmanız gerekiyordu; O zaman kariyerinizde boşanma şeklinde hiçbir hayal kırıklığı ve kusur olmayacak! Mesela aynı çatı altında yaşıyorsunuz, kariyer nedenleriyle birbirinize yardım ediyorsunuz, sarf malzemelerinden tasarruf ediyorsunuz vs. - ancak birbirinize başka hiçbir şey borçlu değilsiniz! Ne sadakat, ne çocuklar, ne de karşılıklı miras - böylece genel olarak her şey "Feng Shui" ye göre olur. Bu arada, bu temelde yine de "farklılıkları ortadan kaldırabilirsiniz" - eşlerinizle kavga ettikten sonra bile imkansızı yapıp "işbirliğini" devam ettirebilirseniz, bu kariyeriniz için bir artı olacaktır.Ketzer: ↑07 Dec 2022, 00:25Dış ekonomik faaliyet ve uluslararası ticaret, lojistik alanında çalışıyorum. Güvenlik güçlerinde yer alıyor. Her ikisi de bir kariyer kurmaya ve ayağa kalkmaya karar verdi. En hafif deyimle her ikisi de pek varlıklı olmayan ailelerden geliyor. Benden 5 yaş küçük. Bir eğitim aldı - onurlu bir diploma. Bir kulem var ve ayrıca ek sertifika ve eğitimlerden de geçtim. Biz hem kariyer tutkunu hem de işkoliğiz. İlginç olmak işe yaramadı. Ben bir köpekten daha sadık ama aynı zamanda bir akvaryum balığından daha eğlenceli olmayan adamlardan biriyim. Kararlı ama sıkıcı.silver_fox: ↑06 Dec 2022, 16:04 Yine de, bir bayanla iyi geçindikten sonra, çocuğunuz olmasa bile ilgi çekici olun. Bu arada, neden? Herhangi bir sorun var mı veya istek/fırsat yok muydu?
Sadece çocuk sahibi olmayın - Sizin gibi insanlar ürememeli.
- These users thanked the author gümüş_fox for the post:
- ikisi birden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Öyle oldu, tamamen işe, spora ve kadınlara geçtim, vereni vermeyen herkesi siktim, baştan çıkardım, yaklaşık bir yıl veya biraz daha az sonra sakinleşti ve unutuldu. Zaman en iyi şifacıdır, neden bu kadar öldürüldüğümü şimdi hatırladım mı?
Sabır ve iyi şanslar
🤝
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- alex503311
-
Автор темыKetzer
Bir yabancıdan, hatta bir kadından gelen inanılmaz kabalık. Bir sonraki ilişkimde mutlaka size danışacağım.
-
- Penetrasyon
Toplum zaten acı verici; gidecek başka yer yok, neden her şeyi daha da karmaşık hale getiresiniz ki?
Bu bir kabalık değil, senin gibi insanları ve toplumu senden koruma girişimidir, başka bir şey değil . Kendinize şu soruyu sormaya çalışın: Kariyer ne içindir? Aynen öyle, bir kariyer - kariyer uğruna - NEDEN? Ancak ikiniz de kendinizi bu hayali fikrin içinde buldunuz, öyle değil mi?Ketzer: ↑07 Dec 2022, 09:34Bir yabancının inanılmaz kabalığı ve hatta bir kadın. Bir sonraki ilişkimde mutlaka sana danışacağım.silver_fox: ↑07 Dec 2022, 07:43 Sadece çocuk sahibi olmayın; üremek için sizin gibi insanlara ihtiyacınız yok
Toplum zaten acı verici; gidecek başka yer yok, neden her şeyi daha da karmaşık hale getiresiniz ki?
-
- Orgazm!
Şimdi ne istiyorsun? Özellikle basit kelimelerle. Eski sevgilinle tekrar bir araya gelip başka bir kadın mı buldun? Akıllı bir insan ile aptal bir insan arasındaki temel farkı biliyor musunuz? Akıllı insan ileriye bakar, planlar yapar ve uygulamaya çalışır. Aptal insan ise sürekli geriye bakar ve olumsuz deneyimler üzerinde durur.
-
Автор темыKetzer
Başkalarının deneyimleri aracılığıyla kendinizi anlayın. insanlar. Bu yeni özellik, tabiri caizse libido, hayatıma yabancı bir unsur. Bunun büyük olasılıkla duygusal stresin bir ürünü olduğunu düşünüyorum. Belki de boşuna endişeleniyorum ve bunların hepsi geçecek.Hammer: ↑07 Dec 2022, 09:57 07 Aralık 2022, 10:57
Şimdi ne istiyorsun? Özellikle basit kelimelerle. Eski sevgilinle tekrar bir araya gelip başka bir kadın mı buldun? Akıllı bir insan ile aptal bir insan arasındaki temel farkı biliyor musunuz? Akıllı bir kişi ileriye bakar, planlar yapar ve bunları uygulamaya çalışır. Aptal bir kişi sürekli geriye bakar ve olumsuz deneyimler üzerinde durur
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Ayrıca bir kızla doğum gününü kutladılar, sonra birbirlerini aradılar ama uzun süredir arkadaştılar, sonuç olarak DOD ve yine arkadaş oldular.
Sonra şunu söyledi: bir arkadaşım onu görmeye geldi ve oturdu ve içti, onun daha iyi öpüştüğünü duymak da güzeldi.
Neyse ki çok iş vardı, sonra 3-4 ay sonra meslektaşımı ikna ettim ve sonra ilk kadın ve sonra sevgili oldular, bir şekilde kıza vakit kalmamıştı. Sonra başkaları da vardı (aynı zamanda).
Şimdi üzücü olsa da, yaklaşık 15 yıl geçti, ancak hiçbir şeyin yolunda gitmeyeceğinden %90 eminim, bunun mümkün olması pek mümkün değil gerçeği unutmak için.
Daha sonra yaklaşık bir yıl sonra geceyi onunla geçirdim, ancak prensip gereği ve özel bir neşe yoktu.
Birçok kişinin başına geldi. Kısmen konuyla ilgili.Sibiryak89: ↑07 Dec 2022, 07:55 Böyle oldu, tamamen işe, spora ve kadınlara geçtim, vereni vermeyen herkesi siktim, baştan çıkardım, yaklaşık bir yıl veya biraz daha kısa bir süre sonra sakinleşti ve unutuldu. Zaman en iyi şifacıdır, neden bu kadar öldürüldüğümü şimdi hatırladım mı?Sabır ve iyi şanslar
![]()
Ayrıca bir kızla doğum gününü kutladılar, sonra birbirlerini aradılar ama uzun süredir arkadaştılar, sonuç olarak DOD ve yine arkadaş oldular.
Sonra şunu söyledi: bir arkadaşım onu görmeye geldi ve oturdu ve içti, onun daha iyi öpüştüğünü duymak da güzeldi.
Neyse ki çok iş vardı, sonra 3-4 ay sonra meslektaşımı ikna ettim ve sonra ilk kadın ve sonra sevgili oldular, bir şekilde kıza vakit kalmamıştı. Sonra başkaları da vardı (aynı zamanda).
Şimdi üzücü olsa da, yaklaşık 15 yıl geçti, ancak hiçbir şeyin yolunda gitmeyeceğinden %90 eminim, bunun mümkün olması pek mümkün değil gerçeği unutmak için.
Daha sonra yaklaşık bir yıl sonra geceyi onunla geçirdim, ancak prensip gereği ve özel bir neşe yoktu.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
Mishanja11, Bir noktaya kadar seni anlıyorum. Benim de hayatımda artık tek hayalim ve hayatımın en parlak anı olan bir kız vardı ve her ne kadar ihanet yüzünden değil, tabiri caizse farklı dünyalara ait olduğumuz için ama ruhumda iletişim kurmayı bırakmış olsak da. .. ve gözlerinizi kapatmaya değer O hemen beliriyor! Ve hayatta böyle bir duygunun, böyle bir insanın olmayacağını düşünmek bana gerçekten acı veriyor ama kahretsin, bu duyguyu en azından bir kez yaşamak için bu hayat yaşamaya ve acı çekmeye değer! Bana katılıyor musun?) Evet olmasına rağmen... bazen çaresizlikten balıklama atlayabileceğin hissi var...
Ketzer ve sen, sevgili ts, kız arkadaşınla kesinlikle böyle tanışacaksın ve aniden senin bir çeşit olmadığın ortaya çıkıyor duyarsız, ancak duygulardan delirecek ve sadece sevdiğinizi düşünerek her gün kafayı bulacaktır) Ve yine de, bir kariyer kurmaya ve para kazanmaya karar verdiğinizde kesinlikle haklısınız, sermaye çağımızda en önemli şey bu ne yazık ki (benim için) bunu çok geç fark ettim ((ve sen, onunla tanıştığında, onu elinde tutabileceksin ve onu elinde tutmak onu bulmaktan daha önemli! Ayrıca, tamamen benim sonucum, kasıtlı olarak bakmamalısın) bir hayat arkadaşı için, kendiniz üzerinde çalıştığınızda ve niteliksel olarak daha iyi olduğunuzda, yanınızda yeni insanlar görünmeye başlayacaktır... Ve son olarak, bu tür deneyimler, yeniden düşünme, zihinsel çalkantılar daha çok 40 yaşında meydana gelir. hayatınızı 7 yıl önce anlamaya başladığınız için mutlu olmalısınız ve gerçek zihinsel işkence hala önünüzdedir)
Ketzer ve sen, sevgili ts, kız arkadaşınla kesinlikle böyle tanışacaksın ve aniden senin bir çeşit olmadığın ortaya çıkıyor duyarsız, ancak duygulardan delirecek ve sadece sevdiğinizi düşünerek her gün kafayı bulacaktır) Ve yine de, bir kariyer kurmaya ve para kazanmaya karar verdiğinizde kesinlikle haklısınız, sermaye çağımızda en önemli şey bu ne yazık ki (benim için) bunu çok geç fark ettim ((ve sen, onunla tanıştığında, onu elinde tutabileceksin ve onu elinde tutmak onu bulmaktan daha önemli! Ayrıca, tamamen benim sonucum, kasıtlı olarak bakmamalısın) bir hayat arkadaşı için, kendiniz üzerinde çalıştığınızda ve niteliksel olarak daha iyi olduğunuzda, yanınızda yeni insanlar görünmeye başlayacaktır... Ve son olarak, bu tür deneyimler, yeniden düşünme, zihinsel çalkantılar daha çok 40 yaşında meydana gelir. hayatınızı 7 yıl önce anlamaya başladığınız için mutlu olmalısınız ve gerçek zihinsel işkence hala önünüzdedir)
- These users thanked the author AlexK85 for the post (total 2):
- Mishanja11, Sibiryak89
-
- Orgazm!
4 dakika 5 saniye sonra gönderildi :
Elbette her şey geçecek diye endişeleniyorsun.
4 dakika 5 saniye sonra gönderildi :
Evli bir sahibinin bencilliği, kıza teşekkür et ve bırak gitsin. hatıralar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 2 years 9 months
Ketzer, Burada tam tersi bir durumla karşılaşıyorum. Gerçi belki de doğru yazmışlardır.."Kimya" aynı fikirde değildi. Eski sevgilinle birliktesin. Şu anki arkadaşımla birlikteyim. Benzer durumda olan birçok kişi gibi. Ancak aynı "kimya" olsaydı, her şeyi silip süpürecek bir patlama olurdu. Ve tek taraflı çıkarlar olmazdı..
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
Ama burada bencillik kesinlikle yok. benim durumumda kimsenin bir şeyi yok, kendime alıyorum, sadece sahip olduklarımın tadını çıkarıyorum, ya dikkatli okumuyorsun ya da empati kurmuyorsun, ya da belki kötü yazıyorum, bilmiyorum... Ama neden beni her gün besleyen, bana yaşama ve iyileşme gücü veren duyguyu bırakayım, neden hayattaki en parlak olayı unutayım) Evet, en iyi duygular güçlü geri tepmeler verir ama hissetmek ve deneyimlemek için yaşamıyoruz?)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Bir kadını ne kadar az seversek
A.S. Puşkin
Bir kadını ne kadar az seversek
Ondan ne kadar kolay hoşlanırsak
Ve onu o kadar kesin bir şekilde yok ederiz
Baştan çıkarıcı ağlar arasında.
Sefahat soğukkanlıydı
Bilim aşkla ünlüydü,
Her yerde kendinden söz eden
Ve sevmeden keyif alan.
Ama bu önemli eğlence
nEski maymunlara layık