Alfa erkek ve aldatmak

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 678
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Alfa erkek ve aldatmak

Unread post by Cuckold-Cola »

Boynuzlayanlar, haydi Erkeklerin karılarımızı becerdiği anıları paylaşalım. Onları nasıl hatırlıyorsunuz, size nasıl davranıyorlardı, arkadaş mıydılar, sizi nasıl aşağıladılar?
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!
 Re: Alfa erkek ve aldatılan erkek

Hatırlıyorum, birkaç yıl önce eşim bir adamla tanıştı, onu davet etti, onunla gelmemi kabul etti, önce bana çok sıkı davrandı, sonra oturduk, tanıştık, nargile içtik, yan bakmaya başladı. bende daha az. Hatta işe yaradım. Gerçek şu ki, karım cunnilingus’u seviyor ama çingene kanı taşıyor ve cunnilingus mümkün değil. Böylece onlar yatmaya gittiklerinde önce uzanıp öpüştüler, ben de karımın amını yaladım. Sonra kafama nasıl ustaca bir tokat attığını hissettim, kendimi kenara çektim ve dilimin yerini onun penisi aldı. onu becerdiğinde yana düştü, karısı birden fazla kez zevk almış olsa da, tam bir orgazma çok az zaman kalmıştı. Sperm dolu amını yalamaya başladım ve yarım dakika sonra titredi ve bacaklarıyla başımı sıkıca bastırdı.
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Romalılar »

Sevgilimle olan cinsiyetimi size anlatamam çünkü orada değildim. Ben sadece görüşmelerinin sonuçlarını görüyorum, oysa kendisi ilişkilerinin başlangıcında 60’ın üzerinde, kendisi ise 28 yaşındaydı. İlk başta gizlice buluştuk ama ne olduğunu hemen anladım. Daha sonra küstahlaştı. Beni onunla tanıştırdı ve arkadaşı olarak tanıştırdı. Hanehalkı ihtiyaçları açısından, bir şeyler almamız, bir şeyler satın almamız, ihtiyaç varsa maddi olarak veya bağlantılar yoluyla bize aktif olarak yardımcı olmaya başladı. Genel olarak öyle bir sponsor, bir aile dostu ki hiçbir şeye ihtiyacımız olmasa da. Hediyeleri, çiçekleri kabul etti ve artık kimseden saklamadı. Kendisiyle bir geceliğine şehir dışına, başka bölgelere gittik, o da benden bunu önceden istedi. Ben de kendisine birçok konuda yardımcı oluyorum. Ayrıca benim farkında olduğumdan haberi olmadığını da söyleyeceğim. Eşimle konuştum ve rahatsız olmadığımı söyledim.
These users thanked the author Romalılar for the post (total 7):
Firavun faresi, Şeytan, Cuckold-Cola, O, Onizm, 12345, trey2
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Kayıtsızlık »

Eşim beni sevgilisiyle tanıştırdı. Geceleri hapşırdıklarını ve ofladıklarını duyuyorum. O iyi biri ve bir şeye ihtiyacın olursa yardım ediyor. karısı ona "istiyorum" dedi. Yüzü kızardı ve suçlulukla bana baktı. Ayağa kalktılar ve cinsiyetlerini görmek istemiyorum.
These users thanked the author Kayıtsızlık for the post (total 3):
Romalılar, Firavun faresi, Tebeşir
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

Indeferens, tam olarak bunu yapmak istemiyorum ikisine de bakın. Ancak onu dinlemek 👍 gibi bir şey olurdu. Telefon konuşmalarını kaydetmeyi başardım, aynı zamanda beni de çılgına çeviriyor - toplantı planları, karıma olan aşk beyanları, onu gelmeye nasıl ikna ettiği, nasıl davrandığı ve flört ettiği
These users thanked the author Romalılar for the post:
Şeytan
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Anonim99 »

Alfa erkek nedir?
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek

Bugün bir randevuları var, o gelmeli, ben gideceğim, bırak her şey bensiz olsun.
utanmaz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by utanmaz »

Indeferens: 07 Jul 2022, 14:40 her şey bensiz olsun
Eşim video raporu çeksin)
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Anonym99: 07 Jul 2022, 14:01 Alfa erkek nedir?
Alfa erkek, evlilik haklarını kendi üzerine alan bir erkektir. Aldatılan erkekten her şeyde kim üstündür ve Kadının kime tercih ettiği
These users thanked the author Cuckold-Cola for the post (total 3):
utanmaz, Romalılar, Firavun faresi
utanmaz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by utanmaz »

Cuckold-Cola: 07 Jul 2022, 15:37 Alfa erkek,
Tüm grubun lideri) Genel olarak, kocasının casusluk yaptığını bilerek bir kızı becermek eğlencelidir yan odadan)
These users thanked the author utanmaz for the post (total 2):
Onizm, Lazobay
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Indiscreet: 07 Jul 2022, 15:14
her şey bensiz olsun
Eşim video raporu alsın)
Çok az sevgili randevularının filme alınmasına izin verir ve bir erkeğin boynuzlu bir erkek için çekim yapmak uğruna dikkatinin dağılması rahatsız etmez

8 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ben bir boynuzlu erkek olarak her zaman mümkün olduğunca göze çarpmamaya çalıştım ve çoğu erkek hala varlığımdan utanıyorum. Sonuçta çoğu erkek, boynuzlanan kocasına eşit davranır ve onlardan durumun efendisi gibi hissetmelerini ne kadar isteseniz de, en azından ilk başta gerginlik hala hissedilir. Aldatılan bir adama mobilya gibi davranan erkeklerle karşılaştığım doğru, onlarla çok hoş vakit geçiriyorum ve karım adına mutluyum ve genel olarak onun tüm emirlerini gerçekten yerine getirmek istiyorum.
These users thanked the author Cuckold-Cola for the post:
Onizm
Kayıtsızlık
Flört etmek
Flört etmek

Boynuzlandığımdan beri karım bana her şeyi düzenli bir ses tonuyla anlatıyor. Sanki şimdi temizliği yapmam gerekiyormuş gibi Oleg gelecek. Sadece kapının dışında cinsel ilişkiyi duyabiliyorum. Oleg beni karşılamaya geliyor ve benimki zaten sabahlık. Onu yatakta bekliyorum, ruh halinin nasıl olduğunu soruyor ve işte bu kadar. Aldatmanın başlangıcından beri inlemeler duyuyorum, seksten sonra onu çıplak görmeye hakkım yok ve oturuyoruz. yemek yeriz, sadece hiçbir şey hakkında konuşmayız, oleg geceyi orada geçirebilir ve eğer o da bu konunun tartışılmamasına karar verirse, hafta sonları yataktan çıkamayabilirler.
These users thanked the author Kayıtsızlık for the post (total 3):
Cuckold-Cola, Slv3rF0x, Spica5
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Şeytan »

Olay bir yurtta yaşandı; eşimle aynı odada yaşıyorduk, komşumuz da karşı taraftaydı. Sürekli ona dikkat ediyordu. Ve onu istediğini söyledi. Şaka yollu bir şekilde onunla yatıp yatamayacağını sordum, eğer sakıncası yoksa diye cevap verdim. Sık sık bizi ziyarete davet ederdi. Bir keresinde aradı ve açıklığı geçti ama gidemedim, işe gitmek zorunda kaldım, sonra tek başına gelip beni birlikte beklemesini önerdi. İşimi yaptıktan sonra geldim ama odası kapalıydı ve kapının arkasından tuhaf sesler duyuldu, kapıyı çaldım, beklemem gerektiğini söyledi. Evime gittim. Sonra kapının çarpıldığını duydum ve birisi koridorda yürüyordu, yanına gittim, çıplak ayakta bir şeyler içiyordu, penisi kazık gibi duruyordu, üzerinde sperm dolu bir prezervatif vardı. Onu kıçına zar zor ikna ettiğini söyledi, köpek gibi ayağa kalktı, sırılsıklamdı, boşalmasına izin vermeyeceğini düşünüyordu
These users thanked the author Şeytan for the post (total 3):
Cuckold-Cola, Romalılar, Alex7515
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

Cuckold-Cola: 07 Jul 2022, 15:37 Alfa erkek, evlilik haklarını kendi üzerine alan bir Erkektir. Boynuzlanan erkekten her şeyde üstün olan ve Karısının tercih ettiği kişi
Bir kadın boynuzlu kocasıyla yattığında, o anda o da bir geçici Alfa erkeği mi?
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

Anonym99, sanmıyorum. Böyle bir kocayla bu çok uygundur - sever, sağlar, onun beynine katlanabilirsiniz 🙂 vb. Ancak alfanın ruh, beden ve duygular için olduğu düşünülmektedir. Ve ona bağlı ve onu düşünüyor.
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Anonym99: 08 Jul 2022, 03:36
Alfa erkeği, evlilik haklarını kendi üzerine alan bir erkektir. Boynuzlanan erkekten her şeyde üstün olan ve Karısının tercih ettiği kişi
Bir kadın boynuzlu kocasıyla yattığında, o anda o da bir geçici Alfa erkeği mi?
hayır, bu bir formalite, belgelere göre o bir koca, Karısının normal bir erkeği olmadığında, onun kocası olması gerekiyor Boynuzlamaya tenezzül ederler ama kural olarak eşler boynuzlanan bir erkekle yatmaktan kaçınmayı tercih ederler. Mesela evliliğimin üçüncü yılında eşim beni yatağımdan attı.
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

Cuckold-Cola, burada işler o kadar da zor değil. Regl döneminden sonra sevgilinin ilk önce onunla yattığını biliyorum; başka bir kısıtlamayla karşılaşmadım. Benimle seks onun için bir çeşme değil; beni hissetmediğini birçok kez duydum. Yani elbette yatakta onu seçecek ve benimle dilim dışında hiçbir zevki yok. Ancak bu, erişimin bana kapalı olduğu anlamına gelmez
These users thanked the author Romalılar for the post:
sapık
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429

Unread post by Firavun faresi »

Ailede boynuzlanma ve sıradan yaşam konusunu paylaşıyoruz! (Hayatta da eşit derecede önemli öncelikler vardır) Zaten iki yetişkin çocuğumuz var ve oyun rolünü günlük hayata aktarmak kesinlikle gerçekçi değil! (Bir kadın neden önünde günlük bir paçavra görsün ki, zamanla ayaklarını silmenin bile iğrenç olduğu) Ama bir Alfa erkekle sekse gelince, o zaman evet, elbette benim için öncelikler kişisel olarak değişiyor (ve ne sevgili kadınınız için yapabilir misiniz) Elbette her şeyden önce onun için oynuyorum (onun zevki için ve o da benimkini bulmama yardım ediyor) ve tabii ki sevgilimin liderliğini tanıyorum!
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 5):
Romalılar, Adam07, Onizm, Alex7515, Spica5
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

Mongoose, her şey doğru yazılmış
These users thanked the author Romalılar for the post (total 2):
Adam07, Firavun faresi
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

Peki ya Alfa erkeği başka bir eş için boynuzlanıyorsa?
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

bu zaten çok karmaşık :)
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

Neden? Her durumda rolünüzü seçebilirsiniz.
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Anonym99: 08 Jul 2022, 13:19 Peki Alfa erkeğinin kendisi başka bir eş için aldatılıyorsa?
Anonym99: neden? Her durumda rolünüzü seçebilirsiniz.

Teorik olarak evet, pratikte hayır. Her ikisi de olmak istiyorsa, bu kavramın SWITCH (popüler bir rol değil) gibi kendi statüsü vardır, çünkü genellikle denemeler gibi neyi daha çok sevdiğine karar veremez ve kimse bu tür türlerle ve olma şanslarıyla ilgilenmez. bu tür ilişkilerde bir alfa erkeği yetersizdir! (Peki, eğer kişi ne balık ne de kümes hayvanı değilse, bu ilişkilerde onlara kimin ihtiyacı var!) otoriteye sahip olmayacak!
Not: Aslında böyle bir ilişki için bir Alfa erkeği bulmak çok zordur - ve onu bulmak çok zaman alır zaman! Evet, .... bir düzine gece uçuşu yapan herifler, bir saat içinde uçup giden örnekleyiciler, hayalperestler, İnternet’teki cesur adamlar, beleşçiler ve sadece aptallar bol miktarda var!
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Onizm
O
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 211

Unread post by O »

RomanS, Rus baba
These users thanked the author O for the post:
Romalılar
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme

Mongoose: 12 Jul 2022, 19:34 Her ikisi de olmak istiyorsa, o zaman bu kavramın bir SWITCH statüsü vardır (popüler bir rol değildir), çünkü genellikle denemeler gibi neyi daha çok sevdiğine karar veremez ve kimse bu tür türler ve şanslarla ilgilenmez. Böyle bir ilişkide alfa erkeği olmak yetersizdir! (peki, kişi ne balık ne de kümes hayvanı değilse, bu ilişkilerde onlara kimin ihtiyacı var!) otoriteye sahip olmayacak!
Bu şu anlama geliyor - göre Mangaust - Her zaman aynı rolü oynarsanız bu iyidir, farklı roller oynarsanız o zaman kötüdür. Ancak her gün aynı yemeği yemek, aynı tatile çıkmak ya da aynı kadınla yatmak istemezsiniz. Mangaust böyle bir kişinin kendisini tanımlayamayacağını savunuyor. Ancak özellikle farklı rollerden hoşlanıyorsanız, bu sizin geniş zevklere sahip olduğunuz ve sınırlı olmadığınız anlamına gelir.
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by çoban »

Bütün sevgililerim bizim sosyal çevremizden. İlk sevgilimiz “gizli” bir tipti, ilişkimiz yaklaşık beş yıl sürdü, sonra açılmaya korktuk, anlamamasından korktuk. Bizden 10 ya da biraz daha büyüktü, eşim ve ben o zamanlar 20 yaşındaydık, o da 30’un üzerindeydi. Karısına çok şefkatli davrandı, ona pahalı hediyeler verdi. Kimsenin ilişkilerini bilmemesi için her şeyi yaptı. Bana eskisinden daha fazla yaklaşmaya çalıştı, her konuda bana yardım etti ve tavsiyelerde bulundu. Kelimenin tam anlamıyla en iyi arkadaşımız oldu ama "ayrıcalıklarla". Artık hayatın dağılmış olması üzücü.
These users thanked the author çoban for the post (total 3):
Onizm, Romalılar, Tebeşir
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by 12345 »

RomanS: 07 Jul 2022, 08:05 ben de görmek istemediğim şey bu
Yedi kez duymaktansa bir kez görmek daha iyidir!
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme

12345, gördüklerim hoşuma gitmeyebilir. Ve seksin seslerini duyduğunuzda fanteziniz sonuna kadar çalışır. Birkaç kez yanlışlıkla başka birinin seksini dinleme fırsatım oldu ve bu hoşuma gitti.
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Erkekİçin »

Konuyu biraz canlandırayım.
Bir koca ile sevgilisi arasında arkadaşlık ne kadar mümkündür? Özellikle de bunu onun için daha da keyifli hale getirmenin yolları konusunda...
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

MaleFor: 20 Oct 2022, 16:22 Konuyu biraz canlandıracağım.
Bir koca ile sevgilisi arasında arkadaşlık ne kadar mümkündür? Özellikle onu nasıl daha hoş hale getireceğinize dair ipuçları konusunda...
Ben buna arkadaşlık demiyorum, sadece iyi bir ilişki derim , karımın birkaç düzenli sevgilisi vardı ve herkese onu en iyi nasıl memnun edebileceğimi ve onları eşlerinin önünde nasıl koruyabileceğimi daha ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım.
These users thanked the author Cuckold-Cola for the post:
Erkekİçin
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

MaleFor: 20 Oct 2022, 16:22 Konuyu biraz canlandıracağım.
Bir koca ile sevgilisi arasında arkadaşlık ne kadar mümkündür? Özellikle onu nasıl daha hoş hale getireceğinize dair ipuçları konusunda...
ile aynı fikirdeyim Cukold-cola , Buna arkadaşlık demek zor ama kesinlikle iyi bir ilişki. İkincisine gelince, ilk başta tabii ki ne sevdiğini sorduğunda vs. Tabii ki yardım etmeye ve tavsiyelerde bulunmaya çalıştım. Ancak onun bağımsızlığını ve liderlik niteliklerini öldürmemek için bunu müdahaleci değil ve aşırılık olmadan yapmaya çalıştım. Karısı bunu biliyordu ve buna karşı değildi çünkü o da bir erkeğin önünden koşmak yerine onu takip etmeyi seviyordu.
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
Erkekİçin, çoban
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

Bence en iyi seçenek, kocanın sadece karısının sevgililerini tanımakla kalmayıp aynı zamanda arkadaş olması.
Ben de uzun yıllardır evli bir çift tanıyorum, üçümüz uzun yıllardır çıkıyoruz ve kocam da ve ben harika arkadaş oldum, onunla balığa çıkıyoruz, mantar topluyoruz ve günlük hayatta birbirimize yardım ediyoruz.
These users thanked the author 12345 for the post (total 3):
Erkekİçin, çoban, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 3 years

Unread post by fare60 »

Beni siken birçok erkek tanıyordum ve onlar da beni tanıyordu, ancak onları karımla seks yaparken gördüğümü bilmiyorlardı, bu beni eve getirdiğinde ve diğer odadan baktım ve eşimle çıkmaya başladıklarında katılım, adama bana nasıl zevk vereceğini ve en çok neyi sevdiğini anlattım
These users thanked the author fare60 for the post (total 3):
çoban, Alex7515, Tebeşir
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by çoban »

12345: 21 Oct 2022, 07:59 Bence en iyi seçenek kocanın sadece karısının sevgililerini tanımakla kalmayıp aynı zamanda arkadaş olması.
Ben de uzun yıllardır evli bir çift tanıyorum, üçümüz uzun yıllardır çıkıyoruz ve kocamla harika arkadaş olduk, onunla balığa gidiyoruz, mantar topluyoruz ve günlük yaşamda birbirimize yardım ediyoruz.
Bu noktayı kategorik olarak destekliyorum. görüş! Karısının Aşığı ve aynı zamanda bir kocanın arkadaşı, bence bu en iyi ilişki biçimidir.
These users thanked the author çoban for the post (total 2):
Erkekİçin, 12345
Qwert4331
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Qwert4331 »

Ona sadece eşim ve ben gidiyoruz. Yani onu çağırdığımızda yanımıza geliyor. Eşimle birlikte daire kiralıyoruz ama o da dairenin fiyatlarını alıp bize fiyat veriyor. Troy’la da ilgileneceğiz. Bir sevgilimin penisi çok büyük (bizde iki tane var), eşim bundan hoşlanıyor ama bazen seks sonrası acı veriyor. Her şeyi nazikçe yapıyor, o onu yalarken ben de karımın ağzına veriyorum. Sonra değişiriz. Çok havalı
These users thanked the author Qwert4331 for the post (total 2):
12345, Tebeşir
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

Qwert4331: 23 Nov 2022, 19:12 Bir sevgilimin penisi çok büyük, (bizde iki tane var) eşim bundan hoşlanıyor ama bazen seks sonrası acı veriyor.
photo_2021-02-28_16-56-28.jpg
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Şeytan »

Sevgilimle arkadaşız, benimki diyor ki, o senin kıçını bassın, orada köpek stili dursun ve kıçın nasıl bir şey olduğunu öğrensin, onu eşek köpek stiliyle sikiyor, muhtemelen beni hayal ediyor, onun aşağılanmasını görüyor.
These users thanked the author Şeytan for the post (total 2):
12345, Tebeşir
12345
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 12345 »

Diavolo: 24 Nov 2022, 08:40 Biz sevgilimle arkadaşız, benimki diyor ki o senin kıçının çıktısını alsın, orada köpek stili dursun ve kıçın nasıl bir şey olduğunu öğrensin
Bunu eşimden duymak beni çok mutlu eder. Ama ne yazık ki.

43 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Sevgilimle arkadaşız, benimki diyor ki, kıçının çıktısını alsın, köpek gibi orada dursun, kıçın nasıl olduğunu anlarsın
Genel olarak uzun zamandır böyle bir rüyadan rahatsız oluyorum... karımın sevgilisi sık sık misafirlere geliyor ve karısını benim önümde beceriyor, o da tutkulu ve uzun ömürlü bir sikiş, onu uzun süre sikiyor zaman ve sonra bir gün... eşim güçsüzce veriyor... “Artık her şeyi yapamıyorum, gücüm yok... canım, beni değiştir, sevgilimi tatminsiz bırakmak iyi değil. ..benim yerimde kal, sikiğimizi tatmin et"...bunu karımdan duymayı nasıl da hayal ediyorum.
These users thanked the author 12345 for the post:
Şeytan
Spica5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Spica5 »

Indeferens: 07 Jul 2022, 16:44 Aldatıldığımdan beri eşim bana her şeyi düzenli bir ses tonuyla anlatıyor. Sanki şimdi temizlik yapmam gerekiyormuş gibi Oleg gelecek. Sadece kapının dışında Oleg’in beni karşılamaya geldiğini duyuyorum ve benimki de içeride. yatakta onu bekleyen bir bornoz nasıl havasında olduğunu soruyor ve işte bu kadar. 5 dakika sonra inlemeleri duyuyorum, ihanetin başlangıcından beri onu çıplak görmeye hiç hakkım yok, duş alıyoruz ve oturuyoruz. Yemek için aşağı iniyoruz. Sarılmak ya da pençelemek yok. Oleg gece kalabilir ve eğer o karar verirse bu tartışılmaz.
O halde geriye sadece bekaretinizi (bekaret kemerinizi) takmanız kalıyor
Автор темы
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Spika5: 13 Dec 2022, 12:53
Aldatıldığımdan beri eşim bana her şeyi düzenli bir ses tonuyla anlatıyor. Sanki şimdi temizliği yapmam gerekiyormuş gibi Oleg gelecek. Sadece kapının dışında Oleg beni karşılamaya geliyor. benimki zaten bornozla onu yatakta bekliyor ve bu kadar. 5 dakika sonra bir inilti duyuyorum. İhanetin başlangıcından beri onu seksten sonra çıplak görmeye hakkım yok. Duş alıyoruz ve yemek için oturuyoruz. Sadece hiçbir şey hakkında konuşmuyoruz. Oleg geceyi orada geçirebilir ve eğer o karar verirse bu konu tartışılmaz.
geriye kalan tek şey bekaretini (bekaret kemerini) takmak
peki bu tamamen normal bir durum çözüm, aldatılan koca bağımlı konumundan dolayı ek heyecan alıyor.
örneğin, onları bana sık sık yüklemediler, ben sadece aşağılanmadan delirdim ve kendini serbest bırakamamaktan dolayı duvara tırmandım, sen İzin verildiğinde mastürbasyon yapmanın ne kadar tatlı olduğunu hayal bile edemiyorum, sıradan mastürbasyon karşılaştırılamaz
ancak eşinize veya sevgilinize birlikte oynasınlar diye bunu anlatamazsınız, bu sahte olmak
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”