Bugün annemin kocası benim gözümün önünde seks yapmaya karar verdi. O tam bir salak mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 3 years 4 months
 Bugün annemin kocası benim gözümün önünde seks yapmaya karar verdi. O tam bir salak mı?

Unread post by SüperSanya »

Annem neredeyse iki yıldır yeni kocasıyla (babamın en iyi arkadaşı) birlikte yaşıyor. Babam ölürken ondan ailemize bakmasını istedi. Şimdi annem hamileliğin ilk aylarında. Nasıl sikiştiklerini hiç duymadım, genellikle beni ya yürüyüşe ya da çeşitli bahanelerle mağazaya gönderirdi. Genel olarak her şey yolundaydı. Ve bugün öğle yemeğinde tam önümde onun yanına oturdu ve onu öpmeye başladı. Bu duruma annem bile şaşırdı. Sonra yemeklerini yedikten sonra ona sarıldı ve şöyle dedi: "Nastya, hadi gidip konuşalım ve bırak bulaşıkları o yıkasın." Bulaşıkları lavaboya koydu ve annemin odasına gittiler. Ve yaklaşık beş dakika sonra oradan seks sesleri gelmeye başladı. Annem resmen çığlık atıyordu. Çok iyi duyuldu. Bu daha önce hiç olmamıştı. Ardından yaklaşık yarım saat sonra bu dehşet sona erdi, annem dışarı çıkıp benden özür diledi. Ve Yura Amca tişörtsüz çıktı. Annesi ona tişört giymesini söylediğinde, "Hava çok sıcak" dedi. Başına ne geldi? Onu çocukluğumdan beri tanıyorum ama son zamanlarda çok saldırganlaştı. Bundan önce hiç önümde böyle seks yapmamıştı.
These users thanked the author SüperSanya for the post (total 2):
Sibiryak89, hayalet
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bugün annemin kocası benim gözümün önünde seks yapmaya karar verdi. O tam bir salak mı?

Unread post by Tapkin »

SuperSanya: 07 Mar 2023, 16:32 Annem neredeyse iki yıldır yeni kocasıyla (babamın en iyi arkadaşı) birlikte yaşıyor. Babam ölürken ondan ailemize bakmasını istedi. Şimdi annem hamileliğin ilk aylarında. Nasıl sikiştiklerini hiç duymadım, genellikle beni ya yürüyüşe ya da çeşitli bahanelerle mağazaya gönderirdi. Genel olarak her şey yolundaydı. Ve bugün öğle yemeğinde tam önümde onun yanına oturdu ve onu öpmeye başladı. Bu duruma annem bile şaşırdı. Sonra yemeklerini yedikten sonra ona sarıldı ve şöyle dedi: "Nastya, hadi gidip konuşalım ve bırak bulaşıkları o yıkasın." Bulaşıkları lavaboya koydu ve annemin odasına gittiler. Ve yaklaşık beş dakika sonra oradan seks sesleri gelmeye başladı. Annem resmen çığlık atıyordu. Çok iyi duyuldu. Bu daha önce hiç olmamıştı. Ardından yaklaşık yarım saat sonra bu dehşet sona erdi, annem dışarı çıkıp benden özür diledi. Ve Yura Amca tişörtsüz çıktı. Annesi ona tişört giymesini söylediğinde, "Hava çok sıcak" dedi. Başına ne geldi? Onu çocukluğumdan beri tanıyorum ama son zamanlarda çok saldırganlaştı. Bundan önce hiç benim önümde böyle seks yapmamıştı
Evet, görünüşe göre geçimini de bu forumdan sağlıyor, çok okuyor güzel hikayeler... genel olarak, CESARET ALIN )))))
:ROFL:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 4):
Livrik, Lyaxander, zincirler, Juravl
MisaMisa!
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 2 years 4 months
 Re: Bugün annemin kocası benim gözümün önünde seks yapmaya karar verdi. O tam bir salak mı?

Unread post by MisaMisa! »

Tapkin, tamamen katılıyorum🤣
These users thanked the author MisaMisa! for the post (total 2):
Livrik, Lyaxander
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Tapkin: 07 Mar 2023, 16:36 bir sürü güzel hikaye okuyun
Hangi hikayeler? Bence o çoktan çıldırdı
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Bu saçmalığa nasıl varıyorsunuz? Ve en önemlisi - neden?
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Juravl
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Gudgeon: 07 Mar 2023, 16:50 Bu saçmalığı nasıl uyduruyorsun? Ve en önemlisi - neden??
https://i.postimg.cc/nVsBb4jp/6.jpg
Тс ..у нас тут "литературный кружок" (ОЧУМЕЛЫЕ РУЧКИ)!
*x)
These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
Gudgeon, zincirler
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Anladım, fısıltı olacağım, yoksa seni korkutup kaçıracağız! :-D
MisaMisa!
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by MisaMisa! »

Bunu zaten beğendim😂&#128514 ; 😂Aksi takdirde buradaki insanlar ciddi durumlarda bu tür saçmalıklar hakkında yorum yaparlar🤦🏻‍♀️ 😆
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Aklın olsa böyle bir şey yapmazdın, o bir içici mi? Peki annen için zaten kayıtsız mısın? Burada bir sorun var 🙄
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Ufa adamı »

Dreamer, bana :shamp: dedin
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Tapkin: 07 Mar 2023, 16:55 Bu saçmalığı nasıl uyduruyorsun? Ve en önemlisi - neden
Bugündü! Hiçbir şey uydurmuyorum
Sibiryak89: 07 Mar 2023, 17:10 Bunu aklın başındayken yapamazsın, o bir içici mi? Peki annen için zaten kayıtsız mısın? Burada bir sorun var
Annem onun adına özür diledi. Ve son zamanlarda çok agresifti. Ama sarhoş değil
Ufa herif: 07 Mar 2023, 17:16 Dreamer, beni aradın
Bugündü, ne fantezi, kahretsin?!

3 saat 23 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Sanırım beni çok kızdırmak istiyordu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Kızgın olmayın. Görmezden gelmek. Bu günlük bir mesele...
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 07 Mar 2023, 20:51 Kızmayın. Görmezden gelmek. Bu günlük bir mesele
O da benim duygularıma saygı duymalı. Kıskanacağımı biliyordu. Ve annem biliyordu, bu yüzden özür diledi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Duygularına sempati duyuyorum... Görünüşe göre sadece o, senin zaten yeterince büyüdüğüne ve annenin ihtiyaçlarını anladığına inanıyor...
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 07 Mar 2023, 21:09 Duygularınıza katılıyorum... Görünüşe göre yalnızca o, yeterince büyüdüğünüze ve annenizin ihtiyaçlarını anladığınıza inanıyor...
nÖnceden her şeyi bir şekilde gizliyorlardı ama şimdi bunu açığa çıkardı. Buna annem bile şaşırdı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Peki hayatta farklı engeller var... Çok önemsemeyin...
Dgonio2022
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 511
Registered for: 3 years

Unread post by Dgonio2022 »

Bir kez daha aptalın fantezileri kulaklarından çıkıyor.
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

niqk: 07 Mar 2023, 21:16 Eh, hayatta farklı sorunlar var... Pek önemsemeyin...
Ne tür sorunlar var Orası?! Onu hayatım boyunca tanırım, babamın en yakın arkadaşıydı, düğünlerindeki tanığıydı. O ve ben her zaman iyi anlaştık. Hatta annem bunun için benden özür diledi ama onun umrunda değil. Sanki böyle istiyormuş gibi
ırklar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by ırklar »

Okul izni var mı? Jesli ti s mamoi zivios a tibe uze 30, tak mozet poniat samomu
These users thanked the author ırklar for the post:
Sibiryak89
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Bredas: 07 Mar 2023, 23:21 Skolka izin verilsin mi? Bu süre 30’a ulaştı, daha sonra
Скоро 18’e ulaştı
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

https://i.postimg.cc/3xjdCMYN/12.jpg

"Зачем сын моего мужчины надевает мой свитер?! Он дебил что ли?"
"Сегодня мамин муж решил устроить секс при мне. Он че дебил совсем?!"

Два скопированных вопроса , игра называется "НАЙДИ ДВА ОТЛИЧИЯ"
"Массовик затейник " ,не морочти людям голову , не мешайте извращенцам делом заниматься!
Берите учебники , учите уроки ,а то так и останетесь дрочером недоучкой в свои не полных18 лет!))))
ТЫ ЧО ДЕБИЛ ЧТО ЛИ?

https://i.postimg.cc/0ytrHYK1/image.jpg
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

SuperSanya: 07 Mar 2023, 16:32 beni ya yürüyüşe ya da mağazaya gönderdi. Genel olarak her şey yolundaydı. Ve bugün öğle yemeğinde tam önümde onun yanına oturdu ve onu öpmeye başladı. Bu duruma annem bile şaşırdı. Sonra yemeklerini yedikten sonra ona sarıldı ve şöyle dedi: "Nastya, hadi gidip konuşalım ve bırak bulaşıkları o yıkasın." Bulaşıkları lavaboya koydu ve annemin odasına gittiler. Ve yaklaşık beş dakika sonra oradan seks sesleri gelmeye başladı. Annem resmen çığlık atıyordu. Çok iyi duyuldu. Bu daha önce hiç olmamıştı. Ardından yaklaşık yarım saat sonra bu dehşet sona erdi, annem dışarı çıkıp benden özür diledi. Ve Yura Amca tişörtsüz çıktı.
Artık annenle baş edemeyeceğini anlıyor ve senin de katılmanı ima ediyor. anne sikilebilir.
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Artık annenle baş edemeyeceğini anlıyor ve annenin iki sikle sikilebilmesi için sana katılmanı ima ediyor
Sanırım Tam tersine bana şunu gösteriyor: "Bak onu senin önünde nasıl becerebilirim." Çatlak. O asla böyle değildi
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

SuperSanya: 08 Mar 2023, 10:54 Sanırım bana tam tersini gösteriyor: "Bak onu senin önünde nasıl sikebilirim." Çatlak. O asla öyle değildi
Ve anne de muhtemelen iki eli olan o küçük şeydir :) eğer birinin oğlunun önünde böyle davranmasına izin verirse... Ya da belki özel ilişkilerinde sürüklenmeni istiyorlar. Eğer öyleyse kendinizi şanslı sayın. Bunu berbat edip suçu üvey babana atabilirsin :)
Автор темы
SüperSanya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Birinin oğlunun önünde böyle davranmasına izin verirse...
Daha sonra benden özür diledi bunun için. O yüzden istemedi. Ve o sadece bir canavar
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”