Kadınım beni sevmiyor mu yoksa soğuk mu?

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Bayanlar erkek
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Kadınım beni sevmiyor mu yoksa soğuk mu?

Unread post by Bayanlar erkek »

Son zamanlarda yaşlarından çok daha genç görünen, çok zayıf, kısa boylu kadınlara odaklanıyorum. Neyse, bir tane buldum. Bir bankada çalışıyor. Tanıştım. Bu ve bu. Bir hafta boyunca sarılıp öpüştük. Ve onu ağzından ve kıçından becermek isteyip istemediğimi merak ediyordum. Öyle olmadığını fark ettim, çünkü daha önce oral seksten dolayı tuhaf, pek de hoş olmayan hisler vardı. Ama asla kıçıma giremedim. Kendisiyle konuştum, o da bu tür uygulamalardan memnun değil. Lisede her ikisiyle de kötü deneyimler yaşadı. Sonra yetişkin olarak bunu erkeklerle yapmadım, klasiklerle yetindim. Ayrıca klasiklere de karar verdik. Ona siyah çorap ve siyah iç çamaşırı aldım. Striptiz dansı yaptı. Onu yatağa fırlattım ve içeri girdim. Onu iki saat boyunca dokuz kez farklı pozisyonlarda götürdüm. Memur, misyoner, kucağımda yüzü bana dönük oturmuyor. Ve kovboy kızında birkaç kez üstüme atlamamı sağladı. Eylemler arasında, bir kadının (küçük) üzerime uzanmasını ve bu sırada penisimin onun vajinasında uyumasını gerçekten seviyorum. Ancak bazı nedenlerden dolayı bu kişi onu en az beş dakikalığına çıkarmak istedi. Ondan biraz uzaklaşmaya ihtiyacı vardı. Sürtünme yapmasam bile penisim sürekli partnerimin içindeyken deliriyorum. Sonra bazen elimle kıçına ve amına şaplak atıyordum. Ama çığlık attı ve durmasını istedi. Ve seksten sonra bitkin düştüm. Ve sondaki oral seks onu pek de mutlu etmedi. Bu ne anlama geliyor? Kadın beni sevmiyor mu? Yoksa sadece soğuk mu? Belki zayıf insanların libidoları düşüktür? İnledi ve oldukça sanatsal bir şekilde gözlerini devirdi. Her PA’dan sonra orgazm yaşadığını söyledi. Ama bir şekilde her şey sahte görünüyordu. Şimdi bir şeyler eksik. Aramıyor, yazmıyor. Bu kadar çirkin davranışların nedeni nedir? Dar olmasına rağmen çok fazla değil. Evet ve o yaşta bakire yok.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”