Kuzenim

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
İleri
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Kuzenim

Unread post by İleri »

O zamanlar ben 15 yaşındaydım, kuzenim Ira ise 25 yaşındaydı. Tuhaf bir kadın 13 yaşında bekaretini kaybetti, 18 yaşında bir koca doğurdu ve bir yıl sonra da takozları aldatarak boşandı
Ahlaksız bir hayata başladı, bitirmemesine rağmen hamamları ve sığırlar için her türlü durulama tesisini dolaştı. Ben o dönemde okulda okuyordum ve onlarla birlikte yaşıyordum, gelmediği gün yoktu, önce babası onunla yalnız tanıştı, sonra benden yardım istedi, sonra sorumluluklar tamamen bana devredildi. Ben. Aslında o her zaman neredeyse bir sebze gibiydi ve farkında olmadan onu ya göğüslerinden tutuyordum ya da kıçından yatağa doğru itiyordum.
O zamanlar kızlarla anlaşamıyordum ve çok sık mastürbasyon yapıyordum. Ve bir gün Ira geldi, gelir gelmez cesedi kapıya attılar ve zili çaldılar ve ben evde yalnızdım, teyzem ve amcam kulübede uyuyorlardı.
Onu odasına götürdüm ve bilincinin yerinde olmadığını, bluzunun düğmelerinin açık olduğunu ve göğüslerinin hafifçe dışarı çıktığını fark etti. Göğüsler 3 veya 3,5 beden, sadece kıç düz, sikim ayağa kalktı ve mastürbasyon yapmaya karar verdim, odama gittim, pantolonumu çıkardım ve onun odasında sanki önündeymiş gibi mastürbasyon yapma fikri aklıma gelince oynamaya başladım. 🤤 ooooh sanki bir rüyada gibiydi, sanki benimle değilmiş gibi, bluzunun düğmelerini hafifçe çözdüm ve bu yeterliydi , külotunun her yerine geldim. Daha sonra bitkinlik ve peniste ağrı hissedene kadar birkaç kez daha mastürbasyon yaptım. Ve böylece 2 hafta geçti, fırsat ortaya çıktığında, onun önünde giderek daha cesur bir şekilde mastürbasyon yaptım, çoktan düşmüş göğüslerini elledim, meme uçlarını sıktım, kıçımı dudaklarımın üzerinde gezdirdim, göğsüne boşalttım, sonra bluzlara, sonra da kot pantolon ve etek üzerine.
Sonra iyice cesaretlendim annesi Ben sürükledikçe sürekli soyundu, ben de bunu yapmaya başladım, kokladım, külotunu çıkardım, parmaklarımla tırmanıp yaladım ve göğüslerini emdi, çoğu zaman kedisi çok lezzetli kokuyordu, daha sonra bunların kokulu prezervatifler olduğunu fark ettim. Eh, o zaman bu da yetmedi ve onu sikmeye karar verdim, onu da yatağa getirdim, teyzesinin yaptığı gibi soydum ve külotunu çıkardım, sutyeninin düğmelerini açıp içine soktum, uzun sürmedi bu , kasıklarına geldim, sonra fırsat doğar doğmaz onu becermeye başladım, sarhoş bir hezeyan içinde bana el salladı ve öptü, ama her şeyi unutarak cesurca onun içini bitirdim. Nasıl hamile kalmadığını bile bilmiyorum. Ama sonra her şey durdu, teyzem koca rolüne enayi buldu ve ya ondan hamile kaldı ya da benden hamile kaldı, kısacası evlendik, şimdi çok iyi iletişim kuruyoruz, onun hakkında anlatacak bir şey daha var.
These users thanked the author İleri for the post (total 3):
Tolkala, annem adam yaptı, alex211
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months
 Yanıt: kuzenim

Unread post by Tolkala »

Onu becerdiğini biliyor mu?
Автор темы
İleri
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by İleri »

Bilmiyorum, belki biliyordu, sadece şimdi iyi iletişim kuruyoruz ve o bir fahişe olduğu ve hala da öyle olduğu için, onları oradaki hamamda ziyarete gittim 3 o ve kocası oturuyordu, onunla güvene dayalı bir ilişkimiz var. ve ben her konuda onu takip ediyorum onu ​​destekliyorum, bana kocasının ne kadar kötü olduğunu ve onu herkesle aldatmasının tek sebebinin bu olduğunu, güya intikam aldığını söyledi ve hamamda onu çok fazla içtiğimde eve uyumaya gitti ve kız kardeşimin yanında kaldım, onunla buhar banyosu yaptım ve ne zaman sebzeye dönüştüğünü sormaya başladım, hiçbir şey konuşmadım ve anlamadım, onu soydum, becerdim ve her yerini bitirdim
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

Evet gerçekten!... Peki konu öldü mü?.. Nerede satılıyor? :udivlenie:
Bu süre zarfında ben(!), büyük kuzenimle (her konuda neden anneme bu kadar benzediğini kim bilebilir) bir bağ kurdum. Ve yakın zamanda sevgili kız kardeşim... Sürekli favorim oldu.
वीवनदुरक
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by वीवनदुरक »

Ben de kuzenimi sikmek istiyorum, o 53 yaşında, her gün 5,6 kez mastürbasyon yapıyorum, kıçını hatırlıyorum, ona analingus’u nasıl verdiğimi, onu gerçekten sikmek istiyorum, kıçından olmasa bile, sonra kedi içinde , bana bunu nasıl yapacağımı söyle, kimin gerçek tecrübesi var?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by çapkın »

*x) Az önce ne okudum? Bu 3.14zdets, yoldaşlar! Bazı hikayeler, uydurma hikayeler... Gerçekten!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”