Ahlaksız bir hayata başladı, bitirmemesine rağmen hamamları ve sığırlar için her türlü durulama tesisini dolaştı. Ben o dönemde okulda okuyordum ve onlarla birlikte yaşıyordum, gelmediği gün yoktu, önce babası onunla yalnız tanıştı, sonra benden yardım istedi, sonra sorumluluklar tamamen bana devredildi. Ben. Aslında o her zaman neredeyse bir sebze gibiydi ve farkında olmadan onu ya göğüslerinden tutuyordum ya da kıçından yatağa doğru itiyordum.
O zamanlar kızlarla anlaşamıyordum ve çok sık mastürbasyon yapıyordum. Ve bir gün Ira geldi, gelir gelmez cesedi kapıya attılar ve zili çaldılar ve ben evde yalnızdım, teyzem ve amcam kulübede uyuyorlardı.
Onu odasına götürdüm ve bilincinin yerinde olmadığını, bluzunun düğmelerinin açık olduğunu ve göğüslerinin hafifçe dışarı çıktığını fark etti. Göğüsler 3 veya 3,5 beden, sadece kıç düz, sikim ayağa kalktı ve mastürbasyon yapmaya karar verdim, odama gittim, pantolonumu çıkardım ve onun odasında sanki önündeymiş gibi mastürbasyon yapma fikri aklıma gelince oynamaya başladım.
Sonra iyice cesaretlendim annesi Ben sürükledikçe sürekli soyundu, ben de bunu yapmaya başladım, kokladım, külotunu çıkardım, parmaklarımla tırmanıp yaladım ve göğüslerini emdi, çoğu zaman kedisi çok lezzetli kokuyordu, daha sonra bunların kokulu prezervatifler olduğunu fark ettim. Eh, o zaman bu da yetmedi ve onu sikmeye karar verdim, onu da yatağa getirdim, teyzesinin yaptığı gibi soydum ve külotunu çıkardım, sutyeninin düğmelerini açıp içine soktum, uzun sürmedi bu , kasıklarına geldim, sonra fırsat doğar doğmaz onu becermeye başladım, sarhoş bir hezeyan içinde bana el salladı ve öptü, ama her şeyi unutarak cesurca onun içini bitirdim. Nasıl hamile kalmadığını bile bilmiyorum. Ama sonra her şey durdu, teyzem koca rolüne enayi buldu ve ya ondan hamile kaldı ya da benden hamile kaldı, kısacası evlendik, şimdi çok iyi iletişim kuruyoruz, onun hakkında anlatacak bir şey daha var.