Ben pedofili miyim, değil miyim?
-
Автор темыBenim beyin sarsıntım
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 7 months
Ben pedofili miyim, değil miyim?
Dört yaşında bir yeğenim var. Bir gün onu kaydırağa koyuyordum ve yanlışlıkla elimi poposunun altına koydum ve vücudunun ne kadar dolgun olduğunu hissettim. Tekrar denemeye karar verdim, ama onu kıçının altına değil bacaklarının arasına aldım, böylece kedisi avucumun içindeydi. Dikkat bile etmedi. Sonra onu birkaç kez çıplak gördüm ama bu başka bir konu. Kısacası beni tahrik etti. Dört yaşındaki bir kızın poposunu tutup heyecanlanmak normal mi?
- These users thanked the author Benim beyin sarsıntım for the post:
- DEF#1
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Re: Pedofili miyim, değil miyim?
İyi. Çocuklarla seks yasağı toplumsaldır. Lanet olsun kanunlar yazılmıyor. Ona kalkmamasını söyleyemezsin.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years
Önemli olan gerçekte çocuklara zarar vermeyin.
Herhangi bir şeye ve herkese fantezi kurabilir ve mastürbasyon yapabilirsin .Roma32: ↑18 Nov 2022, 03:12 Dört yaşında bir yeğenim var. Bir gün onu kaydırağa koyuyordum ve yanlışlıkla elimi poposunun altına koydum ve vücudunun ne kadar dolgun olduğunu hissettim. Tekrar denemeye karar verdim, ama onu kıçının altına değil bacaklarının arasına aldım, böylece kedisi avucumun içindeydi. Dikkat bile etmedi. Sonra onu birkaç kez çıplak gördüm ama bu başka bir konu. Kısacası beni tahrik etti. Dört yaşındaki bir kızın kıçından tutup heyecanlanmanız normal mi?
Önemli olan gerçekte çocuklara zarar vermeyin.
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 2):
- Fedolar, dış görünüş
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Pedofili, böyle şeyleri tabu haline getir.
Başkalarının veya kendinizin hayatını mahvetmeyin
İyi şanslar
Başkalarının veya kendinizin hayatını mahvetmeyin
İyi şanslar
- These users thanked the author Sivil8 for the post (total 3):
- Fedolar, dış görünüş, Firavun faresi
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 8 months
Uyurken onu yalayın ve kıçını dudakların arasını ovalayın, klitorisine doğru yönlendirin, bu hayatınızın en iyi seksi olacak)
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
> Sübyancı, bu tür şeyleri kendine bir tabu olarak koy.
Kabul ediyorum
>Başkalarının ve kendi hayatını mahvetme
Ve burada şunu yazmıştın: doğru. Eğer bunu hayaliniz olarak tutarsanız ve gençleri fiziksel olarak dahil etmezseniz, bunu hiç bozmaz.
Kabul ediyorum
>Başkalarının ve kendi hayatını mahvetme
Ve burada şunu yazmıştın: doğru. Eğer bunu hayaliniz olarak tutarsanız ve gençleri fiziksel olarak dahil etmezseniz, bunu hiç bozmaz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
Dört yaşında mı? Peki onu gerçekten dikmek istiyor musun? Doğanın bunu sağlaması pek olası değildir. Pedofili kanunen 16 yaşın altındaki kişilerle seks yapmaktır. Bir kız 12 yaşında olgunlaşabilir, dolayısıyla yasa dışı olmasına rağmen böyle bir kızla seks yapmak doğaldır.
Peki ya 4 yaşında bir çocukla?
Peki ya 4 yaşında bir çocukla?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
Fanteziler gerçeğe dönüştüğüne ve ona dokunduğuna göre sen bir pedofilsin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
Bunu beş yaşında uyuyan bir oğlan çocuğuna enjekte ettim, ama size söylersem uzun bir ısınmadan sonra ayrıntılara kimse inanmayacaktır, bu yüzden halkı ayrıntılarla rahatsız etmeyeceğim ) Bence bir kız için vajinal yolla bu pek mümkün değil, ancak anal olarak normal büyüklükte bir penisle çok mümkün. Kabız olan bir çocuğun kakasına bakın, çapı...
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Ben de kızların anatomisi ve onların değişimleriyle ilgileniyorum. Kız arkadaşım bana küçük kız kardeşinin resimlerini gösterdi. 6-7 yaşında gibi görünüyor. Geceyi teyzesinde geçirdiklerinde teyze ve kız kardeş çırılçıplak soyunurlar. Ve “kahretsin, araya girmek istiyorum!” düşüncelerim yok, sadece kızların kadına dönüşümüyle ilgileniyorum.
Eğer onunla seks yapma arzunuz varsa, bir doktora gidin. psikolog. Eğer sadece ilgileniyorsanız bunda yanlış bir şey yok.Roma32: ↑18 Nov 2022, 03:12 Dört yaşında bir yeğenim var. Bir gün onu kaydırağa koyuyordum ve yanlışlıkla elimi poposunun altına koydum ve vücudunun ne kadar dolgun olduğunu hissettim. Tekrar denemeye karar verdim, ama onu kıçının altına değil bacaklarının arasına aldım, böylece kedisi avucumun içindeydi. Dikkat bile etmedi. Sonra onu birkaç kez çıplak gördüm ama bu başka bir konu. Kısacası beni tahrik etti. Dört yaşındaki bir kızın poposundan tutup heyecanlanmanız normal mi?
Ben de kızların anatomisi ve onların değişimleriyle ilgileniyorum. Kız arkadaşım bana küçük kız kardeşinin resimlerini gösterdi. 6-7 yaşında gibi görünüyor. Geceyi teyzesinde geçirdiklerinde teyze ve kız kardeş çırılçıplak soyunurlar. Ve “kahretsin, araya girmek istiyorum!” düşüncelerim yok, sadece kızların kadına dönüşümüyle ilgileniyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Hayır bu normal değil!!! Bu, yeğeniniz için mükemmel ve korkutucu. Bir psikoloğa görünmem lazım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Orientation: biseksüel
Bir keresinde bir bankanın önünden geçtim ve düşündüm - bir banka soymak ve kendi zevkiniz için yaşamak harika olurdu..... Söyle bana, ben bir soyguncu muyum yoksa henüz??????
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Peki sen nasıl bir hırsızsın?! Gerçek bir soyguncu uzun zaman önce bankayı soyardı ve şimdi Bahamalar’da bir yerlerde delirmiş olurdu...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Umarım yazar bunu anlayacak ve zaten tövbe ettiği için geçici günahı affedilecektir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-