Kuzenimle ilişkim konusunda endişeleniyorum
-
Автор темыTakma ad
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kuzenimle ilişkim konusunda endişeleniyorum
Herkese selam. Oldukça fazla cinsel deneyimim var. Evliydim ve ondan önce ve sonra pek çok ilginç şey denedim. Ama kuzenime karşı her zaman özel hislerim olmuştur, o benden 14 yaş küçüktür. Ve bütün çocukluğumu onunla geçirdim. İşin garibi, kızlar beni hep kıskanıyorlardı, bunu belli etmememe rağmen herkese onun benim kız kardeşim olduğunu ve sadece kız kardeşim olduğunu söyledim. Ancak nispeten yakın zamanda onu bir kız olarak sevdiğimi ve istediğimi ona itiraf edecek gücü buldum. Reddedileceğimi ve ilişkimin mahvolacağını düşünmüştüm ama hayır. Birlikte vakit geçiriyoruz, yanımda kendini iyi hissetmesi için her şeyi yapıyorum. O ve ben hassasiyet ve algı açısından çok benzeriz. Ona seksle ilgili farklı ilginç şeyler gösteriyorum. Ama sürekli bunların biteceğinden endişeleniyorum. Ve ikimiz de bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini anlıyoruz. Herkes için biz sadece kardeşiz. O erkeklerle konuşuyor, ben kızlarla konuşuyorum. Benzer bir deneyimi olan var mı? Nasıl bitti? Belki birileri ilişkilerini yargılamadan başkalarıyla açabildi?
- These users thanked the author Takma ad for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 1 month
Re: Kuzenimle ilişkimden korkuyorum
Hiçbir ilişki sonsuz değildir, hayat böyledir. Ona beklediğinden fazlasını verirseniz uzun süre birlikte olursunuz.
Birlikte çekilmiş bir fotoğrafınız var mı?
Birlikte çekilmiş bir fotoğrafınız var mı?
-
Автор темыTakma ad
- ön sevişme
Evet, ama büyük olasılıkla henüz sadece kız ve erkek kardeş olduğumuz dönemde. Ama böyle bir şey paylaşmayacağım çünkü bu çok kişisel ve ona bunun aramızda kalacağına dair söz verdim. Burası daha çok deneyimlerin tartışıldığı ve paylaşıldığı bir yer.
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 6 months
Er ya da geç hâlâ bir aile ve çocuk isteyecek. Bu kadar yarı sır olmayı kabul edeceğini sanmıyorum
-
Автор темыTakma ad
- ön sevişme
Yani ikimiz de bunu anlıyoruz. Burada ya herkese bir oldu bitti sunuyoruz, bunu dilediğiniz gibi kabul edin ya da bir şeyler bekleyin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
İlişkinizi bir sır olarak bırakmak daha iyidir. Herkes için daha iyi olacak. Her şeyden önce seks gizli ve parlak olacak. İkincisi, bu kadar çok sorun ortaya çıkmayacak. Toplumdan ve akrabalardan kınama. Ve gerçekten çocuk isteyecek.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
-
Автор темыTakma ad
- ön sevişme
Bu konuyu hatırladım. Ona olumlu oy vermeye karar verdim) şu ana kadar her şeyden memnunuz. Birbirimizi görüyoruz, birbirimizden keyif alıyoruz, duygular hala özel.
Seks sonrası bana sarıldığında, burnuyla burnuma dokunduğunda ve başını elimde tatlı bir şekilde uykuya daldığında, bu gerçek dışı bir duygu. Vücudunu veya saçını okşarken yalan söyleyip ona bakabilirim. Kendimizi akrabalarımızın yanında bulduğumuzda, sadece erkek ve kız kardeş gibi davranırız, ancak uygun herhangi bir durumda, bir şekilde birbirimize dokunma fırsatını ararız veya başka şekilde özel ilgi gösteririz.
Seks sonrası bana sarıldığında, burnuyla burnuma dokunduğunda ve başını elimde tatlı bir şekilde uykuya daldığında, bu gerçek dışı bir duygu. Vücudunu veya saçını okşarken yalan söyleyip ona bakabilirim. Kendimizi akrabalarımızın yanında bulduğumuzda, sadece erkek ve kız kardeş gibi davranırız, ancak uygun herhangi bir durumda, bir şekilde birbirimize dokunma fırsatını ararız veya başka şekilde özel ilgi gösteririz.

- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 5 months
Bir zamanlar ben de benden çok daha genç bir kuzenime aşıktım. Ama işe yaramadı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Uzak akrabam evlendi, öyle oldu, yan taraftaki kıza baba baktı, çocuklar tanıştı, 20’nin üzerinde, hamile kaldı ama sonra dolapta bir iskelet olduğu ortaya çıktı... Bir kızları vardı, sağlıklı, her şey yolundaydı...Nikname: ↑25 Feb 2023, 01:23 Bu konuyu hatırladım. Ona olumlu oy vermeye karar verdim) şu ana kadar her şeyden memnunuz. Birbirimizi görüyoruz, birbirimizden keyif alıyoruz, duygular hala özel.
Seks sonrası bana sarıldığında, burnuyla burnuma dokunduğunda ve başını elimde tatlı bir şekilde uykuya daldığında, bu gerçek dışı bir duygu. Vücudunu veya saçını okşarken yalan söyleyip ona bakabilirim. Kendimizi akrabalarımızın yanında bulduğumuzda, sadece erkek ve kız kardeş gibi davranırız, ancak uygun herhangi bir durumda, bir şekilde birbirimize dokunma fırsatını ararız veya başka şekilde özel ilgi gösteririz.![]()
-
Автор темыTakma ad
- ön sevişme
Bir şekilde ona karşı kendini gösterdi mi? Arzularınızı nasıl netleştirdiniz?
Bir şekilde ona karşı kendini gösterdi mi? Arzularınızı nasıl netleştirdiniz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Orientation: biseksüel
Bir kuzenim aşırı sarhoş olduktan sonra beni her zaman istediğini itiraf etti ve kendisi üzerime tırmandı... Kocasından kaçtıktan sonra itiraf etti, 2 oğlu var, 2 yıldır kesinlikle seks yapmıyor kendisinin de söylediği gibi... Genel olarak reddetmedim ve onunla buluşmaya gittim... Geçenlerde benden onu bir kez daha anne yapmamı istedi ama bir şekilde çocuğuma çocuk yapmak istemiyorum. kız kardeş... Onu tüm çatlaklarıyla sikmek başka bir şey, bir çocuk... Ve çocuk için sonuçları olumsuz olabilir, genel olarak reddetti... Ayrıca bobininin olması da iyi. .. her ne kadar böyle bir şeyi göze alsa da, son zamanlarda onu elastik bir bantla amının içinden sikmeyi tercih ediyorum...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 1034 Views
-
Last post by Kuzey
-
- 20 Replies