Ne saçmalığı?
-
Автор темыGena32
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 7 months
Ne saçmalığı?
Çeşitli forumlarda okudum, anneler oğullarını nasıl yıkadıklarını, büyük kızlarının küçük kardeşlerinin bezini nasıl değiştirdiklerini vs. yazıyorlar. ve sonra baba, kızının sineşi olmaması için dudaklarını nasıl yaydığını yazıyor ve hemen pedofili ile suçlanıyor ve yasağa gönderiliyor. Ne saçmalığı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bu da ne böyle?
Gena32,
Bilmiyorum ya bu pedohisteriyi anlayın
Hayatım boyunca kendi başımın çaresine baktım
Ve her şey yolunda kızlar, tam tersine, bakım gibi
Bilmiyorum ya bu pedohisteriyi anlayın
Hayatım boyunca kendi başımın çaresine baktım
Ve her şey yolunda kızlar, tam tersine, bakım gibi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Her şey bir sarmal içinde, 70’lerdeki özgürlüğün ardından yeniden karanlık zamanlar geldi ve sorgulayıcılar hüküm sürüyor....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Engizisyon hakkında yorum bile yapamayacak kadar tembelim. En azından Google’da arayın.
Pedofili yasağının olmadığı zamanı bana hatırlattınız mı? Peki 70’lerin özgürlüğü nedir? SSCB ve Soğuk Savaş? SSCB’de herkes çocukları özgürce sikiyor mu?
Engizisyon hakkında yorum bile yapamayacak kadar tembelim. En azından Google’da arayın.
-
- Nirvana’dayım
Soru: Annem bunu neden yapamıyor? Yoksa şu anda fantezilerinizde 6 aylık oğlunu mu emiyor?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- kumarbaz, vesaire
-
Автор темыGena32
- heyecanlanıyorum
Ya baba kızını tek başına büyütürse? Bunu bile biliyorum. Kızınıza banyo yaptırmanız gerekirse ne yapmalısınız?Hooligan Carrie: ↑06 Apr 2024, 14:04 Soru: Annem bunu neden yapamıyor? Yoksa şu anda fantezilerinizde 6 aylık oğlunu mu emiyor?
-
- Nirvana’dayım
O halde bilmiyorum. Muhtemelen bu bir sorun, evet. Ancak bu tür vakalar yok denecek kadar azdır ve bir kız çocuğuna kendi hijyenine dikkat etmesi öğretilebilir. Hiç sorun değil.
-
Автор темыGena32
- heyecanlanıyorum
İşte böyle öğretiyor. O sadece 3 yaşında. Odada nasıl çıplak durduğunu kendim gördüm ve ona giyinmeyi öğretti. Külotunu, ardından taytını vb. giydim. Hatta bacaklarının arasındaki bebek bezi döküntüsü için amını nasıl yağladığını bile gördüm.Hooligan Carrie: ↑06 Apr 2024, 14:19 O halde bilmiyorum. Muhtemelen bu bir sorun, evet. Ancak bu tür vakalar yok denecek kadar azdır ve bir kız çocuğuna kendi hijyenine dikkat etmesi öğretilebilir. Hiç sorun yok.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыGena32
- heyecanlanıyorum
Evet. Hayal edin kendisi kızıyla birlikte yaşıyor ve onun kıyafetlerini satın alıyor. Ziyaretimdeydim ve onun üç yaşındaki bir kızın eteğini ve külotunu nasıl çıkardığını, kızın orada durup amını gösterişini ve ardından ona temiz külot giydirdiğini gördüm. Ya bir kızda sineşi varsa? Babanın kızının dudaklarını açması gerekecektiHooligan Carrie: ↑06 Apr 2024, 14:28 Eh, onu taktığım iyi oldu. Atlarken ayakkabını değiştirdin. Ama bu iyi. Muhtemelen)
- These users thanked the author Gena32 for the post:
- sağırlığın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
Bu özgür on yılda, ölümlerin yanı sıra çocuklara yönelik cinsel suçların sayısı da neredeyse sıfıra düştü.
Tam olarak 1969’dan 1980’e kadar. Orta ve Kuzey Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde, ABD’nin bazı eyaletlerinde. Belki yasalar birkaç yıl sonra da geçerliydi. O yıllara ait aile seksini konu alan bir sürü film ve dergiyi hala bulabilirsiniz ve bunlar mağazalarda tamamen yasal olarak satılıyordu. 1972’de Federal Almanya Cumhuriyeti’nin merkezi kanalında (ZDF veya ARD), ebeveynler ve çocuklar için çocuklukta cinsellik, 5 yaşından itibaren mastürbasyon ve modern (o zamanlar) ebeveynlerin ihtiyaç duyduğu gerçeği hakkında bir film yayınlandı. geçmiş yılların yanılgılarını bir kenara atmak ve çocukların cinsel yaşamına aktif olarak katılmak. Çocukların küçük yaşlardan ergenliğe kadar mastürbasyonunu gösteren, gerçek ailelerin de katılımıyla bu yöndeki olumlu hikayelerini anlatan bir film. Ekranlardan psikologlar da çocukların küçük yaşlardan itibaren ebeveynlerinin seks yapmasını izleyebilmeleri ve istenirse aile içinde ilk deneyimini yaşayabilmeleri için yetişkinlere yatak odalarının kapılarını kaldırmaları çağrısında bulundu.
Bu özgür on yılda, ölümlerin yanı sıra çocuklara yönelik cinsel suçların sayısı da neredeyse sıfıra düştü.
Birliğin bununla ne alakası var? Bir yerde SSCB hakkında mı söyledim?SSCB’de herkes çocukları özgürce sikiyor?
- These users thanked the author Vadim77 for the post:
- sağırlığın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 6 months
Hooligan Carrie,
İşte bu baba öğretiyor.
Evet, ayrıca yaşça büyük kızlar mahrem yerlerinde yıkanabilir, bunda yanlış olan ne?
İşte bu baba öğretiyor.
Evet, ayrıca yaşça büyük kızlar mahrem yerlerinde yıkanabilir, bunda yanlış olan ne?