Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Ensest

Post by Duvar »

Seni kıskanıyorum. Ailemde yakın ilişkiler yoktu. Ben istiyorum.
Bertrandizm
Potansiyel seks nesnesi

Post by Bertrandizm »

MERHABA
Kabare
Potansiyel seks nesnesi

Post by Kabare »

Fragmanda anne çocuğu cinsel hayata hazırlıyor.
Çoğu insan ortalıkta iç çamaşırlarıyla dolaşıp, bana teslim olup olmayacağına dair sonuçlarından şüphelenmeden bunu kışkırtıyor.
I bacaklarımı yaymak ve zevk almak için teslim olacağım. Ya da emmek. Önemli olan doğum yapmamak.
İki yıl boyunca ablamla seks yaptım, ta ki içine girene kadar ve o hamile kaldı, geri döndü ve ilişki sona erdi.
Valera
Potansiyel seks nesnesi

Post by Valera »

O zaman kaç yaşındaydınız Kabare sen ve o
Hamile kalmak
Potansiyel seks nesnesi

Post by Hamile kalmak »

Guest_214, kişisel olarak yazın
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Duvar »

Kız kardeşimle seks hakkında düşünceler vardı. Ama karakterinden dolayı reddettim...
Lucille
Potansiyel seks nesnesi

Post by Lucille »

Avrupa’yı, genel olarak Katolikleri, Japonya’yı ve prensip olarak Asya’yı kınamalarından bıktım.)

Ve tüm bunlar ensestin yasak olmadığı insanlar tarafından yapılıyor.)
İsimsiz katılımcı66
Potansiyel seks nesnesi

Post by İsimsiz katılımcı66 »

Bir keresinde annem ve ben trenle köye gittik, sıcaktan dolayı çok su içti ve gerçekten işemek istedi, bu 30 dakika sürdü, varış noktasına birkaç dakika kaldı ve sonra annem trende kendi kendine işedi, Tanrıya şükür kimse fark etmedi, bu yüzden tüm külotu ve eteği idrarla kaplanacak şekilde kendi kendine işedi. Tenha bir yere gittikten sonra eteğini çıkarıp çantamızdaki pantolonu giydi ve bundan sonra benden kimseye bir şey söylemememi istedi çünkü bundan çok utanıyordu. Köye kadar yol boyunca bunu şaka yaparak dolaylı olarak hatırlattım, utanarak güldü ve kimseye söylemeyeceğimi tekrarladı, köye vardığımda pantolonunun idrardan ıslandığını fark ettim çünkü değişmemişti. onun külotu. Bunu kendisine anlattım, dikkatli bakmasını istedi, çöreklerinden tutup biraz dağıttım, külotundan pantolonunun ıslandığından emin oldum. Sitemizdeyken eve girdik, loş ışığı açtık, trene işemesiyle ilgili yine şaka yaptım, şaka yollu unutmasını istedi, yine şaka yaptım, görmezden geldi. Sonra pantolonunu çıkarmaya başladı çünkü böyle yürümek utanç verici. Pantolonunu çıkarıp tişörtü ve eskimiş külotuyla ayakta durarak evin içinde temiz pantolon aramaya başladı ama hiçbir şey bulamadı. Külotun kuruduğunu ve yazın külot giymenin normal olduğunu dile getirerek mutfağa gittik. Orada annem içti, çok içti ama ben içmedim çünkü ben içmem. Bir buçuk saat geçti, çoktan gece olmuştu (akşam köye vardık), oturuyorduk, sonra idrarının kokusunu duydum ve sonra tekrar şaka yaptım, annem çok sarhoştu, yapmamamı istedi Bana susmak için birkaç bin dolar verecek bir şey söylesem, paraya ihtiyacım olmadığını söyledim. On dakika sonra kalktım ve odama gittim. Annem muhtemelen üç saat daha mutfakta oturup radyo dinlerken, ben odamda oturup korkunç bir şekilde otuzbir çekiyordum, annemin kendine işediği anı ve kalçalarına nasıl dokunup onları ayırdığımı hatırlıyordum. Sabah yattım, saat 10 civarında uyandım, annem odasında uyuyordu, içeri girdim, başka külot giymişti (birkaç tane yedek külotu vardı), koyu mordu. sutyen ve aynı külot oturma odasında yatıyordu, kızgın külot, desenli kırmızı. Bu külotu alıp koklamaya başladım, çektim, aynı sutyeni önüme koydum ve külotu koydum, ardından bu sutyen ve külotun üzerine bolca sperm saldım. Her şeyi yerine koyduktan sonra spermin kurumuş olup olmadığını görmeye geldim. Sutyenin tamamı kirliydi, üzerinde büyük sperm izleri, topaklanmış sperm görünüyordu, külotun durumu daha iyiydi, sadece sperm kokuyordu ama idrarla karışınca koku kayboluyordu. Zaman geçti annem hiçbir şeyin farkına varmadı çünkü sutyen öylece duruyordu, akşam film izledik ve öylece yattık, omzuma yattı ve elini karnımın üzerinde gezdirdi, sonra elini karnıma koydu. şort, külotun olmadığı yerde anne şaşkınlıkla sorar - külot nerede? - Giymediğimi söyledim. Sonra parmaklarını kasıklarımda, kasık kıllarımda gezdirmeye başlıyor ve toplarla penisime geliyor ve onu uyarmaya başlıyor, birkaç dakika sonra zaten bir kazık gibi duruyor, şortumu indirdim ve annem hala omzumun üstünde yatıyorum, zaten açık bir penisle otuzbir çekiyorum, özel bir doğal yağlama sesiyle otuz bir çekiyorum... birkaç inlemeden sonra, bolca boşalıyorum, spermler tişörtüme, şortuma, annemin üstüne uçuyor kalçalara, halıya ve tabii ki spermlerin hepsi annemin ellerine yayıldı. Ayağa kalkıyor, başını penise doğru indiriyor, dudaklarının kenarlarıyla penise hafifçe dokunuyor ve spermi emerek bunun da tuzlu olduğunu ekliyor. Bundan sonra duşa girdi ve uzun bir süre orada kalacağını söyledi çünkü hâlâ tıraş olması ve midesini boşaltması gerekiyordu (yutulan sperm yüzünden demek istediğini sanıyordum ama sonra bunun böyle olmadığı ortaya çıktı) Bu yüzden). Gidip biraz çay yaptım, DVD’de birkaç film izledim (Konstantin: Karanlığın Efendisi ve diğer saçmalıklar) ve iki saat sonra annem kafasında bir havluyla çıplak olarak dışarı çıktı (ve havlu da onun rengindeydi). fıstıklı dondurma) ve sonra benimle konuşmaya başladı, sessizlik için bana ne verecek, kıçıma mı verecek, evet, evet, çünkü vajinasına boşalacağımdan ve hamile kalacağımdan korkuyordu, köyümüzde prezervatif yoktu ve kendi annemle anal delikte seksin tüm inceliklerini ve tehlikelerini açığa vurarak işe koyulduk. Evet, bir şeydi, çok ince bir delikti, sürekli istemsiz hava salınımıydı ve... hatta yağlama yoktu. Beş dakika sonra bağırsaklarına girdim, evet, görünüşe göre evini ilk temizleyen bendim. Ondan sonra fena halde berbatlaştı. Ertesi gün ben genel olarak trende olayla ilgili sessiz kalmayı kabul ettiğimi ama köyde olmadığını söyledim, eğer şartlarımı kabul ederse sözümü kesti, şantaj yapmayı kabul etmeyeceğini söyledi ve bir süre sonra sözümü kesti. Birkaç müstehcen söz söyledikten sonra evine gitti ama bir saat sonra mutfakta gözyaşları içinde yanıma geldi ve şartları kabul ettiğini söyledi ama ne olduğunu açıklığa kavuşturmak istedi. Sonra ona ayda bir kez kıçını sikmek istediğimi söyledim. Dört ay sonra kıçından seks yapmaktan bıktığını, buna hazırlanmanın tam bir çile olduğunu kabul etti ve beni vajinada sikişebileceğime ikna etti... ilk başta anal seksle aynı programı oluşturduk ama sonra düzenli olarak sevişmeye başladık. Yaklaşık 12 yıl önce başladı. Annem artık biraz daha büyüdü, ne mutlu ki beni henüz çok gençken doğurdu (18 yaşındaydı), evet... ama bu deli bugün bile beni hala mutlu ediyor, kız arkadaşım yok, karım yok, çocuk yok. Annem bu konuda her yıl daha soğukkanlı hale geliyor... evet, bazen inisiyatif sadece benim tarafımdan geliyor gibi görünüyor, hiç hamile kalmamışım gibi görünüyor, bazen prezervatif kullanıyoruz, ama bu nadirdir. Evet... Hayatım boyunca kendime o kadar kızdım ki :) Neyse sevindim, annemin ne hissettiği umrumda değil, asıl mesele benim için Benim görevim onun kuyruk kemiğini zamanında ve iş için bitirmek. Sonuna kadar okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Ve annem benim sözde şantajım yüzünden bu noktaya gelen bir fahişe, gerçek bir aptal, bugün bile herkese açıklayacağımı düşünüyor ve yaşla birlikte hiçbir bilgelik kazanmamış.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Post by rmt »

[/quote]
Annem her yıl bu konuda daha soğukkanlı hale geliyor
Peki şimdi kaç yaşında? Buna ihtiyacı yok ya da ilişkilere o kadar alışkın ki, elbette veriyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 7 months

Post by Nikk »

Seni aptal, anonim! Annenin seninle yaşamasına ve seks konusunda sorun yaşamamasına sevineceksin! Bu arada, annen sürtük değil! Eğer bir fahişe olsaydı,
Hızlıca bir pislik bulurdum ve sana tamamen istifa ederdim... O halde - annenin değerini bil! Ve ona sahip olduğun için mutlu ol! Yalnız kalırsan üzülürsün...
Bayrakova Tatyana
Potansiyel seks nesnesi

Post by Bayrakova Tatyana »

İyi günler, son zamanlarda 12 yaşındaki oğlumdan giderek daha fazla etkilendim, onunla seks yaptım, yapamıyorum, yatakta çok iyi, ondan başkasını istemiyorum. Oğluyla seks yapan başkası oldu mu ve bu nasıl bir duyguydu? Herhangi bir cevaptan memnuniyet duyarım.
İsimsiz katılımcı66
Potansiyel seks nesnesi

Post by İsimsiz katılımcı66 »

rmt, ей 48 лет.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Bairakova Tatyana: 27 Jun 2021, 09:48 İyi günler, son zamanlarda 12 yaşındaki oğlumdan giderek daha fazla etkilendim, onunla seks yaptım, yapamıyorum, o yatakta çok iyi, kimseyi istemiyorum. ondan başka. Oğluyla seks yapan başkası oldu mu ve bu nasıl bir duyguydu? Cevap almaktan memnuniyet duyarım.
Merhaba Tatyana! Kişisel bir mesaj yazın, sorunlarınızı tartışalım.
Nick088
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Post by Nick088 »

Burada normal hikayeleriniz var))
Herod
Potansiyel seks nesnesi

Post by Herod »

[*] Seni istiyorum Merhaba
Vanya777
Potansiyel seks nesnesi

Post by Vanya777 »

Merhaba. Uzun zamandır kız kardeşimi beceriyorum. Her şey çocukluktan başladı. O zamanlar o 7 yaşındaydı, ben de 14 yaşındaydım. Yetişkin oyunları vardı. Birbirlerine dokundular. Ona ilk kez 9 yaşındayken girdim. Şimdi zaten 38 yaşında, evli ve ben zaten iki kez boşandım ve şimdiye kadar bundan daha iyi bir metresim olmadığını söyleyebilirim. Arkadaşlık, seks ve partner değişimi için benzer bir çiftle tanışmak istiyoruz. Sekste sapkınlıklar dışında neredeyse her şeyi kabul ederiz. Ve oral ve anal. Aynı çiftle zaten deneyimim oldu. Kız kardeşimle birlikte bir çocuğumuz var. Biz temiz ve bakımlıyız
Yaroslavya47
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Post by Yaroslavya47 »

Olga: 12 Mar 2020, 09:24 Ben enseste kategorik olarak karşıyım. Her ne kadar fizyolojik olarak insanlar buna yatkın olsa da. Bu muhtemelen doğanın doğasında var. 37 yaşındayım, evliyim, bir oğlum var, 16 yaşında. Her zaman küçük olduğunu düşünmüşümdür. Ta ki yanlışlıkla mastürbasyon yaptığını fark edene kadar. Bunun normal olduğunu anlıyorum. Ama çamaşır yıkarken çok şaşırdım... Özel bölgeye yapışan külotum ilk başta öyle sandım ama orada birkaç parça vardı. Kocam olabileceğini düşündüm. Hafta sonuydu ve temizlik yapıyordum. Ve bilgisayardaki tozu sildim. Açıktı ve ben sadece klavyeyi siliyordum, tarayıcıda anne-oğul ensesti olduğunu görünce şok oldum. Etek umurumda değil. Ben zayıf ve güzelim. Onun hâlâ küçük olduğunu sanıyordum. Bazen iç çamaşırlarıyla yürüyebiliyordu. Artık kızların çocuklarına göz kulak olduklarını anlıyorum!
Ensestte kötü bir şey görmüyorum, 16 yaşındayım ve bunu yapmaya çalışıyorum annemi seks için baştan çıkarıyorum, bu arada annem 37 yaşında
galip
Potansiyel seks nesnesi

Post by galip »

O halde ona bir patojen verin. Kız kardeşimi böyle becerdim. İleri düzey eğitim kursları için geldi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 aylığına geldi, uzun süre istedim, sarhoş ettim, patojen ekledim ve becerdim. Sabah çıplak uyandık ve birbirimize sarıldık. İlk başta dehşete düştü ama tepki vermesine izin vermedim, onu sıktım ve tekrar becerdim. O zamandan beri onu periyodik olarak beceriyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Victor: 30 Jun 2021, 17:05 O halde ona bir patojen verin. Kız kardeşimi böyle becerdim. İleri düzey eğitim kursları için geldi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 aylığına geldi, uzun süre istedim, sarhoş ettim, patojen ekledim ve becerdim. Sabah çıplak uyandık ve birbirimize sarıldık. İlk başta dehşete düştü ama tepki vermesine izin vermedim, onu sıktım ve tekrar becerdim. O zamandan beri düzenli olarak sevişiyorum.
Hmm. Ya aşırı doz alırsam? Soğuk bir cesedi sikeceksin... :(
İleri
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 4 years 4 months

Post by İleri »

Bairakova Tatiana, yaz
galip
Potansiyel seks nesnesi

Post by galip »

niqk: 30 Jun 2021, 17:48 Hmm. Ya aşırı doz alırsam? Soğuk bir cesedi sikeceksin
Ve bir hap veya bir buçuk damla alacaksın. Evli insanların hayatı seks açısından o kadar zengin değil. Biraz alkol ve bir hap, hepsi bu. Önemli olan alkolün etkisi geçince tekrar sevişmektir. Ama asıl önemli olan gizliliktir. Hizmetçim bizi seks yaparken yakalayınca dehşete düştü. Benimki köpek stili sikilmeyi seviyor, ben de onu mutfakta memnun ediyordum ve hizmetçi içeri girdi.
Kulüpten sonra
Potansiyel seks nesnesi

Post by Kulüpten sonra »

En sıcak forum. Okuması kolay. Kesinlikle bilim kurgu unsurları var ama onsuz nasıl yapabiliriz. Benim hikayem şudur. Kız kardeşim o sırada 13 yaşındaydı. Okulda mezuniyet vardı. Anladığım kadarıyla birisi okula uyuşturucu getirmiş. Evde akraba yoktu ama vardı. Hadi yurt dışına gidelim. Ve en büyüğü için evdeydim. O zamanlar 21 yaşındaydım. Babam kız kardeşimden beni okuldan erken almasını ve mezuniyete geç kalmama izin vermemesini istedi. Geldim ve o orada değildi, aramaya başladım ve bir lise öğrencisi onu becermek istediğinde onu ofislerden birinde buldum. Zamanında yaptım, henüz gerçekleşmedi. Ona saldırdı ve kız kardeşini aldı. Ve çok heyecanlı ve kafası iyi. Onu eve getirdim ve yatağına gönderdim, o yüzden pes etmedi ve beni emmeye başladı, fena değildi. Sonra onu becerdim. Bu ’94’te oldu. Onunla hâlâ seks yapıyoruz. Yatakta birbirimiz hakkında her şeyi biliyoruz, yani o en iyi sevgilidir.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Evgeniya: 02 Dec 2020, 19:36 Vardiyaya giden erkekler, kocasının uzun süre yokluğundan dolayı bazen bir kadının seks yapma hakkına sahip olduğunu anlamalıdır. Eğer gerçekten dayanılmazsa. Kendinizi koruyun elbette. Peki, vardığınızda ona gereksiz sorular sormayın.
Ayrıca, örneğin denizci veya kamyon şoförü olan bir adamın da öyle olduğunu düşünüyorum. ya da bir petrol işçisinin yokluğunda karısıyla seks yapma gibi konularda anlayışlı olması gerekir.
Genelde insanlardan bu sorunu askeri denizcilerin çözdüğünü duydum. Evine bir arkadaşını getirirler ve karısını onunla tanıştırırlar. Eğer karısı bir erkek olarak ondan tiksinmiyorsa, bir süre sonra birbirlerine alışırlar. Ve sonra, kocasının izniyle karısını beceriyor.

Eh, bunu belirli bir sıklıkta yapıyor ki, karısının alışkanlıktan kurtulmaya zamanı kalmasın. Kural olarak bu arkadaşlar genç, bekar denizci subaylardır. Kural olarak denize gitmeyenler. Her türden tedarikçi veya teknisyen gibi. Kocası denize gittiğinde bazen bu aile dostu onu kontrol etmek için uğrar.
Genel olarak belirtmek gerekir ki burjuvazinin durumu nasıldır bilmiyorum ama Rusya’da kurum vaftiz babaları çok uzun zamandır bu tür şeyler için özeldi. Bazen bu sadece ailedeki bir vaftiz annesi veya bir vaftiz babasıdır. Bazen vaftiz ebeveynleri çift olarak gelir. Yani iki aile ve birbirlerinin vaftiz babasıdırlar. Ukrayna’da onlara vaftiz babası ve vaftiz babası denir.

Yani, vaftiz babası hayatı boyunca ara sıra veya fırsatsız olarak vaftiz babasıyla her zaman sikişti. Ve anladığım kadarıyla diğer yarısı bunun farkındaydı ve ya fark etmemiş gibi davrandı ya da buna karşılık vaftiz babasını da becerdi.
Anladığım kadarıyla bu bir tür çıkış noktasıydı ve neredeyse bir yasal ve meşru yol sola gidin. Yine, eğer vaftiz babası karısının arkadaşıysa, o zaman kocası vaftiz babasını sikiyorsa, o zaman kadın gücenmiş gibi görünmüyor. Çünkü sanki onun izniyleymiş ve kiminle olduğunu biliyormuş gibi ve sanki aldatma değilmiş gibi. Belki koca bile karısına bundan bahseder. Tüm ayrıntılarda olmasa da kesinlikle esprili bir şekilde.

Herkes hamama gitti ama koca ve vaftiz babası buhar banyosu yapmak için kaldı. Peki, kocamın sikini vaftiz babamın amıyla aynı anda buharlaştır. Ve böylece eve kızararak dönerler ve herkes onlarla dalga geçer. Ve bir şeyin olup olmadığı bile tam olarak belli değil. Ancak herkes hoş ve mutludur ve tüm bunlar bir tür dost canlısı ve güven dolu bir atmosfer uyandırır.
Bu dalgada, bir eş önce bir komşusuyla dans edebilir, ardından yaklaşık otuz dakika boyunca bahçede sigara içmeye gidebilir. Ve koca soru sormayacak. Ve herkes mutlu ve mutlu.

Ve bence bu hile yapmaktan daha iyi. Kocamdan saklanmaktan, şifrelenmekten, nerede olduğum ve ne tür aramalar yapıldığı konusunda sürekli yalan söylemekten daha iyi. Bu aptalca karşılıklı kıskançlık ve güvensizlik, bu konuyla ilgili sürekli tartışmalar.
Yine birinin taraf olması nedeniyle karı koca arasındaki ilişki değişir. Güven, hassasiyet ve duygusallık kaybolur.
Ve bunun karşılığında kıskançlık, güvensizlik ve seks yapma konusundaki isteksizlik gelir. Sanırım bu sürekli bahaneler buradan geliyor; başımın ağrıdığını, seks yapmak istemediğimi, vajinanın kuru olduğunu, her ikisinin de cinsel organlarının tahriş olduğunu söylüyorlar.

Peki Sana gelince, neden kocanla bir aile dostu edinme konusunda konuşmuyorsun? Bu düşünceyi kafasına yerleştirmem mümkün mü?
Seni çok sevdiğimi ve kendime olan güvensizliğimle seni kırmak istemediğimi. Silah gibi sikişmek istiyorsun, yetişkin bir kadınsın ve bundan hastalanıp boş zamanlarında doktorlara gidebiliyorsun. Peki hem sizin hem de onun buna ihtiyacı var mı?
Ona, arkadaşlarımdan bu gibi durumlarda birbirini seven insanların bu sorunu bir aile dostu aracılığıyla çözdüğünü duyduğumu söyleyin. Aslında bu terim bu yüzden var ve tam olarak insanlar bu sorunu çözmeye çalıştıkları için ortaya çıktı ve bu yüzden bu aile dostunu yapıyorlar. Örneğin, size iğrenç gelmeyecek ve kocanızın iyi ilişkiler kurabileceği bir arkadaş bulun.

Bu arkadaşınızla saunaya gidin. Hatta belki üçümüz bir şekilde birbirimize alışmak için bir haftalığına Türkiye’de bir yere gidebiliriz.
Ve tabii ki üçlü de yapabiliriz. Sanki üçümüz kendi zevkimiz için seks yapıyoruz. Üstelik bu süreçte mümkün olduğu kadar çabuk devreye sokmak için acele de yok. Üçü için de her şeyi mümkün olduğu kadar hoş ve kabul edilebilir bir şekilde düzenleyin.
Aslında konu seksle ilgili bile değil. Daha doğrusu, elbette içinde. Ancak her şeyi, bu aile dostunuzun sizin ve kocanızın kardeşi gibi olmasını sağlayacak şekilde ayarlamanız gerekir.
Güvendiğiniz ve size iyi davranan bir kişi gibi.

Ve eğer bu sağlanırsa, o zaman bu kişiyle seks sizin için de kocanızla olduğu kadar keyifli ve çekici olacaktır.
Tüm bu fikrin avantajı, şifrelenmenize gerek olmamasıdır ve yalan söylemene gerek yok.
Er ya da geç o aile dostu gözden kaybolacak. Hayat devam ediyor. Eğer asker ise görev yeri değişebilir. Ya da evlenebilir ve bir sebepten dolayı zaman yetersizliğinden dolayı daha az ziyaret etmeye başlayabilir.
HATA
Potansiyel seks nesnesi

Post by HATA »

herkese merhaba, şöyle bir hikayem var, kızımı 4 yaşından beri tek başıma büyütüyorum, eşim öldü, kızımı tek başıma büyütmek zorunda kaldım, her şey yolunda gidiyordu, ona banyo yaptırdım, sonra onunla banyo yapmaya başladım. bir an kendimi tutamadım ve kızımın amını yalamaya başladım ve yavaş yavaş bunu her zaman yapmaya başladım, sonra ona beni böyle emmeyi öğretmeye başladım ve sonra ona sperm yutmayı öğrettim. her şey yolundaydı, sonra yavaş yavaş sekse dönüştü, sikimi kediye sokmaya başladım, yavaş yavaş ona öğrettim sonra bir şekilde her şey oldu, sik ona iyice girmeye başladı, tabii ki tamamen değil ve kafa zaman geçtikçe kızım 9 yaşında büyüdü, penis tamamen içine girmeye başladı, biraz düşündü ama kendini tutamadı, 12 yaşına gelene kadar içine boşalmaya başladı, tamamen içine boşalmaya başladı. bir süre sonra regl oldu, hap kullanmak zorunda kaldı, şimdi kızım 14 yaşında, onunla dolu dolu bir seks hayatı yaşıyoruz
İskender 68
Potansiyel seks nesnesi

Post by İskender 68 »

Arkadaşlar, uzun uzun düşündüm ve okuduktan sonra yazmaya karar verdim, meğerse anne-oğul arasında seks yapan tek kişi ben değilmişim
Benim için her şey 10 yaşımdayken başladı. annem beni dövmeye başladı ve ben de onunla yıkandım, hep birlikte yaşıyoruz, kendi köyümüz vardı Babam ben 7 yaşımdayken yıkanmayı biliyordu ama hamamdaki asıl mesele bu değil, annem beni yıkadı ve sürekli sikimi salladı, sonra benden onu yıkamamı, yıkamamı istedi, bir gün elimi amının içine sokmamı istedi, ben de öyle yaptım, kolayca girdi, annem inlemeye başladı sonra hepsi çatladı ve beyaz kalın amcıktan sıvı çıktı, sonra sürekli zaman geçti, sonra 12 yaşına girdim, bir anda penisim durmaya başladı, annem seni sikelim dedi, beni değiştireceksin, ona nasıl göstereceğimi sordum, uzandı ve üzerime yat dedi ve yerleştirmeye yardım etti, sonra her şey kafamda yüzdü, ne kadar güzeldi, sonra üstüme atla dedi, atlamaya başladım, sonra o kadar hoş bir duygu oluştu ki sanki içimden sıcak bir şey çıkıyorsa ve yaklaşık 5 dakika boyunca kafamın içinde uçuşuyorsa, sonra annem içeri girdin diyor anne anne neredeyse her zaman iyi gitti 15 yaşıma geldiğimde her şeyi ve nasıl olduğumu anlamaya başladım annem diyor oğlum hadi doğuralım dedim sonra bir ay seviştik annem 9 ay sonra hamile kalsın diye bir oğlumuz oldu ve bir yıl sonra bir kız daha doğurdular, bu benim hayat hikayem , şimdi 41 yaşındayım, annem 74 yaşında, hala sevişiyoruz
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 5 years 1 month
Orientation: biseksüel

Post by Avare »

Alexander 68: 04 Jul 2021, 22:12 Adamlar uzun uzun düşündüler ve ben okuduktan sonra yazmaya karar verdiler, meğerse anne ile oğul arasında seks yapan tek kişi ben değilmişim
Her şey başladı benim için 10 yaşımdayken annem beni dövmeye başladığında ben de onunla birlikte hep birlikte yıkanırdık, köyde yaşıyoruz, kendi hamamımız vardı, ben 7 yaşımdayken babam nasıl yapılacağını biliyordu ama hamamdaki asıl mesele bu değil, annem beni yıkadı ve sürekli sikimi salladı, sonra benden onu yıkamamı, yıkamamı istedi, bir gün benden elimi amının içine sokmamı istedi, ben de öyle yaptım, annem Kolayca içeri girdim, inlemeye başladı, sonra tamamen çatladı ve kediden beyaz, kalın bir sıvı çıktı, sonra zaman sürekli geçti, sonra 12 yaşına girdim, güzel bir anda aletim ayağa kalkmaya başladı, dedi annem hadi sikelim seni, değişeceksin, nasıl göstereceğim diye sordum uzandı üzerime yat dedi ve yerleştirmeme yardım etti, sonra her şey kafamda yüzdü, ne güzeldi, sonra üstüme atla dedi, atlamaya başladım , sonra o kadar hoş bir his oluştu ki sanki içimden sıcak bir şey çıkıyordu ve yaklaşık 5 dakika boyunca kafamın içinde bu şekilde yüzüyordu sonra annem içeri girdin dedi anne anne neredeyse her zaman iyi gitti 15 yaşıma girdim her şeyi ve annemin bana nasıl oğlum hadi doğuralım dediğini anlamaya başladım. hadi dedim sonra bir ay boyunca seviştik ki annem boşalsın 9 ay sonra hamile kaldım, bir oğlumuz oldu ve bir yıl sonra doğurduk. başka bir kız çocuğunun doğumu, bu benim hayatımdaki hikayem. Şimdi 41 yaşındayım, annem 74 yaşında, hala sevişiyoruz
Değerlendiriyorum. Yazım ve noktalama işaretlerine göre bu bizim eski dostumuz Alec🤦🏼‍ ♂️
şerefsizlik
Potansiyel seks nesnesi

Post by şerefsizlik »

İlk defa buradayım
İskender 68
Potansiyel seks nesnesi

Post by İskender 68 »

İlk defa buradayım
Baba ve kızı
Potansiyel seks nesnesi

Post by Baba ve kızı »

Hikaye biraz BUGOR’un hikayesine benziyor. Eşim her hafta sonu düzenli olarak ailesinin kulübesine giderdi. Evde ve tartışırken vb. ama öyle ya da böyle her hafta sonu kulübedeydi. Şüphelenmeye başladım, onu takip etmeye başladım. Çağrı detayları, konum belirleme. Evet, gerçekten kulübede. Ya kızımı alacak ya da onu bana bırakacak. Ya babasının hasta olduğunu ya da annesinin hasta olduğunu söyledi. Gerçekten çok acı vericiydiler. Bir gün bir sürpriz yapmaya karar verdim. İşten sonra kızımı alıp kulübeye gittim. Ev 2 katlı olup ikinci katın ayrı girişi bulunmaktadır. Anne ve babası birinci sırada, bizim yerimiz ise ikinci sırada. Geç geldim, ikinci kata çıktım, o orada değildi, birinci katın ışıkları açık değildi (anne-babam zaten uyuyordu). Hamamdaki ışığın açık olduğunu ve hamamın sitenin diğer ucunda olduğunu görüyorum. Kızını bırakıp hamama gitti. Kapıyı açıyorum ve aşağıdaki durumu gözlemliyorum. Çöpte, çıplak köpek stilinde duruyor ve küçük erkek kardeşi tarafından beceriliyor. Tek kelime etmeme izin vermedi, arkasını döndü ve gitti. Kızımı alıp eve gittim. Sabah geldi, hesaplaşmalar falan, şimdi neden kulübeye gittiği açık vb.
Baba ve kızı
Potansiyel seks nesnesi

Post by Baba ve kızı »

Boşanmış. O zaman kızım 7 yaşındaydı. Ben de onu yıkadım ama mahrem yerlerine dokunmadım. Kendisi de orada yıkanmayı istedi. İşte okşamalar böyle başladı. Kızım beni çok kıskanıyor ve çok seviyor. Yatağıma girip beni öptü. Sanki yanlışlıkla penisine dokunuyormuş gibi. Heyecanlanıp onu okşamaya başladım. Cooney bana oral seks yapıyor. 9 yaşında tam teşekküllü bir seks hayatı başladı. Bekaretimi aldım ve onu da kıçından becerdim. Büyüdü ve evlendi. İlk başta o da boşalmaya başlayıncaya kadar ona boşaldım, sonra sadece prezervatifle boşaldım ve evlendikten sonra tekrar boşaldım. Evlilikte 2 erkek çocuk doğurdu. En büyüğüm. Biz böyle yaşıyoruz. Eşimden sonra sadece ona sahip oldum. Periyodik olarak bir doz sikişmek için gelir.
Gima_17
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 4 years 2 months

Post by Gima_17 »

17 yaşındayım, kuzenimle mastürbasyon ve anal seks yaptım, yüz üstü yattı, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına uzanıp bacaklarını bir araya getirdim ve ellerimle göğüslerini alttan tuttum, yani başının arkasına baktım, başını yana çevirdim, sanki bu pozisyonda dalgalar halinde yürüdüm, o annemin kız kardeşinin kızı, kimde böyle bir şey vardı? anon
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Post by Evgeniy-Spb »

gima_17: 05 Jul 2021, 07:21 17 yaşındayım, kuzenimle mastürbasyon ve anal seks yaptım, yüzüstü yatıyordu, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına uzanıp bacaklarımı bir araya getirdim ve göğüslerimi alttan tuttum. eller, meğer başının arkasına bakıyordum ve başlarını yana çevirdiler, sanki bu pozisyonda sanki dalgalar halinde yürüdüm, o annemin kız kardeşinin kızı, kimde böyle bir şey vardı? anon
Birkaç konuya göz atmaya mı karar verdiniz? Ya anlamayanlar için?
HATA
Potansiyel seks nesnesi

Post by HATA »

herkese merhaba, sadece herkesin ve herkesin hayatında ensest olmuştur, sadece bu konu artık kimseyi şaşırtmıyor
Ruslan
Potansiyel seks nesnesi

Post by Ruslan »

Bir keresinde annemle birlikte hamamda banyo yapmıştım. O çıplak ve ben. 12 yaşındaydım. Bankta sırtımla uzandım, gafım vardı ve o da sabunladı ve sabunladı. Harika bir duyguydu. Bugünlerde bazen işten sonra evde şort giyiyor. Ben 16 yaşındayım, o ise 49. O yıkanırken hamama girip yanlışlıkla onu dürtmek istiyorum.
Bilmiyorum
Potansiyel seks nesnesi

Post by Bilmiyorum »

İkinci kuzenimle birlikteydi. Konu seks değildi ama sevişme vardı. Neredeyse 13 yaşındaydım, o 16 yaşındaydı - "yetişkin bir şekilde" öptüğüm ilk kişi ve ilk kez bir kadının amını ellerimde hissettim)) Kulübedeydik, erkek kardeşim ve ben, kız kardeşim ve bir kız arkadaşım, yürüyüşe çıktık, sonra kızlar şişe çevirmece oynamamızı önerdiler... oynadık, sonra şişeyi bir kenara koyduk ve çiftler halinde yola çıktık, erkek kardeş, arkadaş, ben ve kız kardeşim... öpüştük ve okşadık. bizim elimizde daha ileri gitmedi sonuçta, 12 yıl (neredeyse 13) ama anılar hala sıcak. 30 yıl geçmesine rağmen)))
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Post by Balayı »

Evet, bu sıradan bir sikiş... İster annenizi, ister kız kardeşinizi sikin... Aynı şey.
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Post by Balayı »

Annem ve kız kardeşimle birlikteydim, hâlâ annemle yatıyorum.
HATA
Potansiyel seks nesnesi

Post by HATA »

Söylemek
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Post by Balayı »

Annemle ilişkim bir erkek ve bir kızınkine benziyor. Çok fazla deney yapıyoruz.
Ensest
Potansiyel seks nesnesi

Post by Ensest »

Ensest, seks gibi sadece seks değildir; bu ilişkiler şu düşüncelerle beslenir: Eğer yapamıyorsanız ama gerçekten istiyorsanız, o zaman yapabilirsiniz...! Ve yasak meyve tatlıdır! Üstelik akrabalarınız da en az sizin kadar güzel ya da en az sizin kadar korkutucu… Dış görünüşünüzle uyum sağlamak için uzun süre aramanıza gerek yok! Ayrıca ailemdeki kadınların hepsi koca memeli! 17 yaşındayken, boşanmış 36 yaşındaki annemi, 6 yıl sonra 15 yaşındaki kız kardeşimi ve yarım saat önce 3 büyüklüğündeki sert göğüslerimi ilk kolayca çözen ben oldum. 16 yaşındaki kızım! Zaten kadın olma teklifime geçen yaz olduğu gibi “hayır” demiyor. Bu yüzden yakında bekleyeceğim!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”