[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 23 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
[quote=zanss439 post_id=243663 time=1692179338 user_id=18340] [quote=Rasrom post_id=243656 time=1692178665 user_id= 7703] Profiliniz hangi sosyal ağlarda bulunuyor? [/quote] Yalnızca VK ve Telegram’da.
Evet. Kendimi bir rüyada fark ettim ve kuş olup uçmak istedim. Arma 3’teki helikoptere benzer bir şey ortaya çıktı. Ve dünya sizin isteğinize göre değiştiğinde o duyguyu asla unutmayacağım.
Sabahları egzersiz yapıyor musunuz? evet ise hangi egzersizler?
[quote=Aion2012Dead post_id=243697 time=1692183582 user_id=6819] Lucid rüya görme pratiği yaptınız mı? [/quote] Evet. Kendimi bir rüyada fark ettim ve kuş olup uçmak istedim. Arma 3’teki helikoptere benzer bir şey ortaya çıktı. Ve dünya sizin isteğinize göre değiştiğinde o duyguyu asla unutmayacağım.
Sabahları egzersiz yapıyor musunuz? evet ise hangi egzersizler?
[quote=zanss439 post_id=243693 time=1692182768 user_id=18340] [quote=Rasrom post_id=243687 time=1692181968 user_id= 7703] Çok paran var mı? [/quote] Şu anda 20 bin.
Nedir? evcil hayvanınız mı? [/quote]
İlginç, tabii ki, 20 bin NE ’ler 128517 ;😅 Belki Moğol tugrikleri? 😏
-İşin ayrıntıları için - şansınıza bağlı olarak günün herhangi bir saatinde :)
Herhangi bir takıntınız var mı? Varsa açıklayın. [/quote]Muhtemelen takıntılı hedeflerim yok.. Aklımda sıklıkla döndüğüm belirli hedeflerim, planlarım var. nİşiniz nedir?
İşin özellikleri nedeniyle - şansınıza bağlı olarak günün herhangi bir saatinde :)
Herhangi bir takıntınız var mı? Varsa açıklayın. [/quote]Muhtemelen takıntılı hedeflerim yok.. Aklımda sıklıkla döndüğüm belirli hedeflerim, planlarım var. nKimin için çalışıyorsunuz? [/quote]
[quote=Rasrom post_id=243805 time=1692208402 user_id=7703] Ne düşünüyorsunuz: forumda kendim, ailem ve seks konusundaki tercihlerim hakkında anlattığım gerçekler [/quote]
Rasrom: ↑16 Aug 2023, 20:53
Ne düşünüyorsunuz: forumda kendim, ailem ve seks tercihlerim hakkında anlattığım gerçekler
nBunlar sizin fantezileriniz)
Bu foruma nasıl ulaştınız?
Seks içinde takıldım Birkaç yıldır "Vkontakte"de grup olarak çalışıyordum ve oldukça mutluydum ama geçen yaz orada "sonsuza kadar" işaretiyle engellenmiştim
Bundan sonra google’a başladım İlgili konularda iletişimi başka nerede sürdürebilirsiniz - işte burada :)
Çocuğunuz hangi yaşta seks yapmaya başlayabilir (eğer çocuklarınız varsa; ve eğer değil, fikriniz nedir eğer öyleyse)?
Çocuklar zaten yetişkinse, onlar henüz küçükken bu konuda ne düşünüyordunuz?
[quote=Marinka post_id=243818 time=1692211593 user_id=12161] [quote=Rasrom post_id=243805 time=1692208402 user_id= 7703] Ne düşünüyorsunuz: forumda kendim, ailem ve seks tercihlerim hakkında anlattığım gerçekler [/quote] nBunlar sizin fantezileriniz)
Bu foruma nasıl ulaştınız? [/quote]
Seks içinde takıldım Birkaç yıldır "Vkontakte"de grup olarak çalışıyordum ve oldukça mutluydum ama geçen yaz orada "sonsuza kadar" işaretiyle engellenmiştim :( Bundan sonra google’a başladım İlgili konularda iletişimi başka nerede sürdürebilirsiniz - işte burada :)
Çocuğunuz hangi yaşta seks yapmaya başlayabilir (eğer çocuklarınız varsa; ve eğer değil, [url=viewtopic.php?t=8291]fikriniz nedir[/url] eğer öyleyse)? Çocuklar zaten yetişkinse, onlar henüz küçükken bu konuda ne düşünüyordunuz?
Hiç mektup yazmadım. Aramak benim için daha kolay.
Sık sık iş gezilerine mi çıkıyorsunuz?
Şimdi değil ama yaklaşık 20 yıl önce şuraya seyahat etmiştim: birçok bölge: St. Petersburg’dan Krasnoyarsk’a
Hiç (adil veya haksız) bir suç işlemekle suçlandınız mı?
Kasten öldürme suçlamasıyla birkaç ayımı duruşma öncesi gözaltı merkezinde geçirdim, ancak cinayet olmadığı için dava kapatıldı. Bu bir kazaydı.
Sabıka kaydınız var mı?
Hayır, bir keresinde küçük holiganlık nedeniyle idari suçlamalara maruz kaldılar (bir akşam enstitüde okurken, akademik binada sarhoş bir şekilde kızları rahatsız etti).
Ebeveynlerinizle genel olarak iyi veya genel olarak kötü bir ilişkiniz mi var? (Ne yazık ki ebeveynler artık orada değilse, o zaman onlar hala hayattayken ilişkiler nasıldı?)
Hiç mektup yazmadım. Aramak benim için daha kolay.
Sık sık iş gezilerine mi çıkıyorsunuz? [/quote]
Şimdi değil ama yaklaşık 20 yıl önce şuraya seyahat etmiştim: birçok bölge: St. Petersburg’dan Krasnoyarsk’a ;)
Hiç (adil veya haksız) bir suç işlemekle suçlandınız mı? [ /quote]
Kasten öldürme suçlamasıyla birkaç ayımı duruşma öncesi gözaltı merkezinde geçirdim, ancak cinayet olmadığı için dava kapatıldı. Bu bir kazaydı.
Sabıka kaydınız var mı? [/quote]
Hayır, bir keresinde küçük holiganlık nedeniyle idari suçlamalara maruz kaldılar (bir akşam enstitüde okurken, akademik binada sarhoş bir şekilde kızları rahatsız etti😅).
Ebeveynlerinizle genel olarak iyi veya genel olarak kötü bir ilişkiniz mi var? (Ne yazık ki ebeveynler artık orada değilse, o zaman onlar hala hayattayken ilişkiler nasıldı?)
[quote=Marinka post_id=243915 time=1692263200 user_id=12161] Mucizelere inanır mısınız? [/quote] Alan enerjisine ve nörofizyolojiye inanıyorum. Bana öyle geliyor ki bu en harika mucizeler. İnsanları sık sık affeder misiniz?
Hayır, sadece kızgınım ve iyi bir hafızam var.
Arkadaşınızın kocasının sizi aldattığını öğrenirseniz gidip ona söyler misiniz yoksa sessiz mi kalırsınız?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Marinka post_id=243932 time=1692264149 user_id=12161] Kinci misin? [/quote] Hayır, sadece kızgınım ve iyi bir hafızam var. Arkadaşınızın kocasının sizi aldattığını öğrenirseniz gidip ona söyler misiniz yoksa sessiz mi kalırsınız?
Hayır, sadece kızgınım ve hafızam iyi.
Arkadaşınızın kocasının sizi aldattığını öğrenirseniz gidip ona söyler misiniz yoksa sessiz mi kalırsınız?
Bunu biliyorum onu aldatıyor ve o da büyük ihtimalle bunu biliyor ama bu konuyu tartışmıyoruz. Ve bundan bahseden ilk kişi asla ben olmayacağım. Ve benden onunla ne yapılacağı konusunda tavsiye istese bile hiçbir şey tavsiye etmeyeceğim. Bütün bunlar fazlasıyla bireysel ve neyin iyi, neyin kötü olduğunu anlamak zor.
Guguk kuşuna kaç yıl ömrünün kaldığını sordun mu?)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=243936 time=1692264325 user_id=18654] [quote=Marinka post_id= 243932 time=1692264149 user_id=12161] Kinci misiniz? [/quote] Hayır, sadece kızgınım ve hafızam iyi. Arkadaşınızın kocasının sizi aldattığını öğrenirseniz gidip ona söyler misiniz yoksa sessiz mi kalırsınız? [/quote]
Bunu biliyorum onu aldatıyor ve o da büyük ihtimalle bunu biliyor ama bu konuyu tartışmıyoruz. Ve bundan bahseden ilk kişi asla ben olmayacağım. Ve benden onunla ne yapılacağı konusunda tavsiye istese bile hiçbir şey tavsiye etmeyeceğim. Bütün bunlar fazlasıyla bireysel ve neyin iyi, neyin kötü olduğunu anlamak zor.
Guguk kuşuna kaç yıl ömrünün kaldığını sordun mu?)))
[quote=Marinka post_id=243942 time=1692264594 user_id=12161] Guguk kuşuna kaç yıl ömrünüz kaldığını sordunuz mu?))) [/quote] Hadi ama, sürekli yalan söylüyor)) Bu sezonda kaç kez açık havada mangal yediniz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=243956 time=1692265501 user_id=18654] [quote=Marinka post_id= 243942 time=1692264594 user_id=12161] Guguk kuşuna kaç yıl ömrünüz kaldığını sordunuz mu?))) [/quote] Hadi , sürekli yalan söylüyor) ) Bu sezon kaç kez açık havada barbekü yediniz? [/quote]
Muhtemelen beş kez. Son sefer oldukça yakın zamandaydı. BD’m vardı ve göle gittik.
[quote=RazVratnik post_id=243966 time=1692266437 user_id=18670] [quote=Marinka post_id=243962 time=1692266078 user_id= 12161] Bu yıl açık suda birçok kez yüzdünüz mü? [/quote]
2 kez
Nehir mi göl mü? [/quote]
Gölü severim
Yüzmeyi mi yoksa güneşlenmeyi mi tercih edersiniz?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: