Geçici aşk ve fanteziler. Gerçekten istiyorum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Geçici aşk ve fanteziler. Gerçekten istiyorum...

Unread post by Polly »

dva2dva: 04 Dec 2022, 12:52 Yani mümkün olduğunca onun görüş alanında olmak.
Buna katılıyorum... Deniyorum. Bana öyle geliyor ki son zamanlarda onun görüş alanında benden çok fazla var. Şahsen hayır ama yazışmalar evet. Sanki iş yapıyormuşum gibi yazıyorum. Ama eğer onun gücenmesine neden olan son hatam olmasaydı. Ve bana öyle geldi ki bir şekilde iletişimimiz kolaylaştı. Artık yeni yıl yaklaşıyor, birçok filmi ve performansı var. Mesajlarıma gerçekten vakit kalmıyor. Ama yine de cevap veriyor, bunun için teşekkür ediyorum. Özellikle hücum göz önüne alındığında.

8 dakika 43 saniye sonra gönderildi: Genel olarak bu hikayedeki tüm “sıkıntılarım” tam olarak itaatimi kaybetmeye başlamamdan kaynaklanıyor.
Bunun farkına varıyorum, ancak kural olarak yalnızca bir şeyin yanlış bir şey yaptığını\söyledikten sonra anlıyorum.
Bana her zamankinden daha fazla bir şey vermeye başladılar ve ben de kendimi kaptırdım)
Bana öyle geliyor ki, bunu kendime saklamak, erkeğe ilk olma hakkını vermek de önemli. bazı yönlerini göstermek için.
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by dva2dva »

Polly: 04 Dec 2022, 12:58 Özellikle suçu göz önünde bulundurarak
Suç üzerinde durmayın. Eğer sana cevap verirse pek de kırılmamış demektir. İnan bana çok kırılsa yazmayı bırakırdı. Bu yüzden bu konuda çok fazla endişelenmeyin, sadece kendiniz için bir ders alın ki tekrarlamayın ve yolunuza devam edin.
These users thanked the author dva2dva for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

dva2dva: 04 Dec 2022, 13:07 Size cevap veriyorsa bu onun pek de gücenmediği anlamına gelir
Sadece özüne göre bir beyefendi. Ama soğuğu hissedebiliyorsunuz. Hatta bir şekilde mesajlarda her seferinde merhaba demeye başladım. Tabii endişelendiğim için kendime de baskı yapıyorum. Ancak onunla yaptığım görüşmelerde bu konuya değinmiyorum.
sadece kendin için bir ders öğren
Ben yaptım. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz :)
These users thanked the author Polly for the post:
dva2dva
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by dva2dva »

Polly: 04 Dec 2022, 13:47 Ama soğuk hissediliyor
Asıl nokta "cevap verir ve yazar", asıl mesele bu, demek ki her şey öyle değil ciddi ama soğuk geçecek. Ve şikayetler geçecek.
These users thanked the author dva2dva for the post:
Polly
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alyoşa »

Yaklaşık aynı durumda olan bir arkadaşım var, bir sürü fantezisi var, bir şey hakkında yapmacık diyaloglar var ama seks değil...
Kendisi evli ve dört çocuğu var, 18 yaşında evlendi, iki çocuğu vardı arkadaşlar, biri cesaret edemedi, ancak ikincisi kızı koridordan aşağı indirdi
Her ikisinin de Moskova’nın zengin ailelerinden olduğu göz önüne alındığında, kız günlük sorunlar yaşamıyor, endişelerden dolayı baş ağrısı çekmiyor, ancak genç kadının kaybedilen fırsatlar, olasılıklar ve maceralar hakkındaki düşünceleri sürekli kafasında dönüyor piliçler - tüm bu deneyimler onu almaya cesaret edemeyen adama odaklanıyor
ondan bıktı ama derinlerde onunla yatarsa ​​bir dereceye kadar onda hayal kırıklığına uğrayacağını anlıyor - rüyalarından bahsettiği kişi o olmayacak
genel olarak - o adamla seks yapmayı dene, belki sen de sakin ol, yoksa fantezileriyle müreffeh ailesinin ve çocuklarının geleceğinin temelini atan arkadaşımın durumu gibi olacak
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Alyosha: 04 Dec 2022, 14:43 o adamla seks yapmayı dene
evet, buna tamamen katılıyorum) Nasıl? Bunu doğrudan söyleyemezsiniz. Bir tür fırsata ihtiyacımız var. Böyle bir yakınlık için. Bu böyle olmalı. Geri kalanına gelince, ben buna tamamen katılıyorum. Onu gerçekten istiyorum.
Ama seks harika olmasa bile hayal kırıklığına uğramam pek olası değil.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Çekiç »

Kesinlikle ümit vaat etmeyen bir ilişki. Profilde olduğu gibi 30 yaşın üzerindeyseniz, onu unutun. Bir akran bulun, kişisel yaşamınızı bir şekilde iyileştirmek için zamana ihtiyacınız var.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Hammer: 04 Dec 2022, 16:34 onu unut. Bir akran bul, kişisel hayatını bir şekilde iyileştirmek için zamana ihtiyacın var.
33 yaşındayım. Yapamam. unut gitsin. Kulağa ne kadar sıradan gelse de, kalbinize hakim olamazsınız. İnsan benim hayatımda ve kalbimde çok büyük bir yer kaplıyor. Bir gün ondan uzaklaşsam bile onu tamamen kalbimden atıp unutamayacağım. Ama ilişkilere de kapalı değilim. Aklımı bu düşüncelerden uzaklaştırabileceğim biri varsa, onları kendisi ile dolduracak ve bana hayran olabileceğim bir şey verecek - neden olmasın? Yani takıntılı değilim ama şu ana kadar ondan daha iyi olabilecek kimseyi görmüyorum
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

Polly, Juno ve Avos, ikinci seri, Cum’u seviyorum ve Razanova.

2 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Polly, Üzgünüm, yazım hatası! Conchita ve Kont Ryazanov.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

Polly,
Eğer biri imzalarsa İlgi, özen, saygı doğrultusunda, bir araya gelerek çocuk doğurmak için zamanınızın olmasını istiyorsunuz değil mi? Klişelere göre en mutlu evlilikler sempati, hayata dair ortak görüşlerdir. arkadaşlık, muhtemelen pek çok erkek sana kişisel mesajla yazdı :wink:
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Alyoşa »

Polly: 04 Dec 2022, 15:34 Ama hayal kırıklığına uğramam pek olası değil, seks harika olmasa bile
soru sadece seksin kalitesiyle ilgili değil, aynı zamanda seksle ilgili bundan sonra nasıl davranacak, çünkü resmi olarak zaten kendi "bölgesinde" olacak ve artık bir yabancıyla olduğu gibi nezaket standartlarına uymaya gerek kalmayacak
as baştan çıkarmak için - buluştuğunuzda daha sık dokunun , güzel ve hafif açık kıyafetler giyerken, herhangi bir fırsatta sarılın (örneğin, bir selfie çekmeyi ve ona sarılmayı teklif edin), örneğin derin yakalı bir elbise veya birkaç düğmesi açık ve sutyensiz bir bluz, böylece ona sarılırken gizlice göğüslerinize bakabilir - sanırım anlayacaktır
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Alyosha: 04 Dec 2022, 19:03 Sanırım anlayacaktır
Hem tecrübeyi hem de eğitimi dikkate alacağım)
Tanıştığımızda sarılmakta hiçbir sıkıntımız yok . Dokunsal bir insandır, hem toplantılarda hem de selfielerde daima sarılır... Kaçmayasınız diye) O tam bir kedi.
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Denach »

Polly: 04 Dec 2022, 19:30 Hem tecrübeyi hem de eğitimi dikkate alacağım)
Karşılaştığımızda kucaklaşma konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Dokunsal bir insandır, hem toplantılarda hem de selfielerde daima sarılır... Kaçmayasınız diye) O tam bir kedi
işte bu muhtemelen herkesin önünde bir şey, ama daha küçük bir çevredeyken bu başka bir şey
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Alyoşa »

Polly: 04 Dec 2022, 19:30
Alyosha: 04 Dec 2022, 19:03 Sanırım anlayacaktır
Hem deneyimi hem de eğitimi dikkate alacağım)
Hiçbir sorunumuz yok buluştuğumuz zaman sarılıyoruz. Dokunsal bir insandır, hem toplantılarda hem de selfielerde daima sarılır... Kaçmayasınız diye) O tam bir kedi.
şundan bahsediyor kişisel şeyler, kadınlarla ilişkiler, erkeklerle ilişkiler hakkında, erkeklerde nelerden hoşlandığınızı söyleyin
Örneğin (tümü şartlı): eğer bir erkek kravatsız bir takım elbise giyiyorsa şöyle şöyle diyebilirsiniz kravat ona çok yakışır, ne istersen onu ekle Ben beğendim
Ve tam tersi durumda - tam tersi (kravatsız beğendiğini söylüyorlar)
ayrıca bir kravat da seçebilirsin buluşacağınız yerin yakınındaki bir restoran ve onu ziyaret etmek istediğinizi ima edin, ancak siz sadece istemiyorsunuz, yalnız olduğunuzda zaten daha açık flörtler var
These users thanked the author Alyoşa for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Alyosha: 04 Dec 2022, 20:49 ve orada zaten yalnız
açıkça bir restorana gitmeyecek, özellikle de yanında genç bir kızla. Kendisi halka mal olmuş bir kişi ve sabah restorana yapılan bu gezi medyaya yayılacak. Genel olarak bir erkeğin bakış açısından olaya bu şekilde bakıyorsunuz. Bu tür ipuçları (ve benzerleri) çok kibirli görünmüyor mu? Bir şeyi empoze etmekten veya istemekten her zaman çok utanıyorum.
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Alyoşa »

Polly: 04 Dec 2022, 21:03
ve orada zaten yalnız
açıkça bir restorana gitmeyecek, özellikle de yanında genç bir kızla. Kendisi halka mal olmuş bir kişi ve sabah restorana yapılan bu gezi medyaya yayılacak. Genel olarak bir erkeğin bakış açısından olaya bu şekilde bakıyorsunuz. Bu tür ipuçları (ve benzerleri) çok kibirli görünmüyor mu? Bir şeyi empoze etmekten veya istemekten her zaman çok utanıyorum.
her türlü etkileşim kişisel sınırların ihlalidir
şu anda senden bahsediyoruz - bunu kendi içinde mi hissetmek istiyorsun yoksa onunla ilgili fanteziler kurmak için mastürbasyon yapmayı mı tercih ediyorsun

2 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Polly: 04 Dec 2022, 21:03 O tanınmış bir kişi, sabahleyin restorana yaptığı bu gezi medyaya yayılacak
Nereye gittiğini sorabilir ve şakacı bir şekilde ona uzun zamandır ne istediğini söyleyebilirsin, bu mutfağı deneyebilirsin
veya bir şeyler pişirmeyi sevip sevmediğini öğrenebilir, yemeklerini denemek istediğini ifade edebilirsin
These users thanked the author Alyoşa for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Alyosha: 04 Dec 2022, 21:13 onu içinizde hissetmek ister misiniz?
Hem içinizde hem de yanınızda. Orada durup müzik hakkında güzelce sohbet ediyoruz ve ben de aynı şekilde karşılık olarak başımı salladım. Ve zihinsel olarak o anda birkaç kez birlikte yatmıştık. Ve ne dediğini hiç duyamıyorum, sadece kafamda çılgın bir arzu çınlıyor. Özellikle benden birkaç santimetre uzaktayken.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Peki, sadece bir düzeltme fikri! Hatta senin adına üzülüyorum... :bel_flag:
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk: 14 Dec 2022, 21:59 Evet, sadece sabit bir fikir!
Ne anlamda?)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Onunla ve sadece onunla seks yapma arzusu...
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk: 15 Dec 2022, 21:34 onunla ve yalnızca onunla...
Evet, hayır, benim için o kadar da kötü değil))
Ama gerçekten sadece o kafamdayken oluyor
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ve bunun kötü olduğunu söylemiyorum! Mesela eşime bayılıyorum. Onun benim fetişim olduğunu söyleyebilirsin! Ama
bu onun arkadaşlarını becermeme engel değil...
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk, genel olarak tutkulu bir insanım doğa ve seks aşk içindir her zaman bana eşit değildir.
Fakat... Burada biraz farklı bir şeyi kastettim. Bu belirli bir durum ve belirli duygularla ilgilidir. Yasak Meyve ve yanan arzu. Daha kötü ne olabilir?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ah bu yasak meyve! Kaç kişiyi öldürdü? Eve’den başlayarak... :grust:
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk ve bunlar anlaşılabilir. Ben de cenneti tehlikeye atardım)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Polly: 15 Dec 2022, 23:03 niqk ve bunlar anlaşılabilir . Ben de cenneti tehlikeye atardım)
Evet. Hepimiz insanız, hepimiz insanız! :daypyat:
Sahaha
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Sahaha »

Burada hiç fotoğraf yok, neden böyle bir forum var?
Delik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Delik »

Yani kendini göstermeyecek.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Konunun başlığını ve ardından birkaç yıldır devam eden duyguyu okuduğumda, dilimde bir sorun olduğu hissine kapıldım. Bir an için kelimelerin anlamını doğru anlayıp anlamadığımdan bile şüphe ettim. Hatta Google’da aramak zorunda kaldım.
Google’da araştırdım, benim için her şey doğru. Geçici - Geçici, kısa ömürlü, kısa ömürlü, kırılgan.
Delik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Delik »

Yani orta cinsiyetin aptal bir hayalperesti. Konuyu adlandırmak gerekiyordu - kurgusal, takıntılı aşk ama geçici kelimesini anlamıyor...
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Marinka: 10 Jan 2023, 13:25 Geçici - Kısa ömürlü, kısa ömürlü, kırılgan.
Daha derine bakın. Bu kelimenin ikinci bir anlamı daha var, tekrar Google’da arayın. Eğer bu içini bu kadar çiziyorsa Vikipedi’yi aç. Ancak burada bu kelime tam olarak ikinci anlamında kullanılıyor: hayali, hayali, gerçek dışı, gerçek dışı, yanıltıcı, görünürdeki, hayaletimsi; kısmi: ruhani

Bu hikaye bir fantezi değil, benim için çok gerçek ve acı verici. Ve evet, bazen benim için bile yanıltıcı ve gerçekçi görünmüyor. Bazen çığlık atmak istersiniz ama hayatta bu hikayeyi yalnızca yakın bir arkadaşınız bilir. Ve hepsi değil. Bu konuda söylenecek bir şey yok. Ve bazen sadece konuşmak istersin. Ve bu konu kişisel bir günlüğün sayfası gibidir. Herhangi bir kelime seni rahatsız ederse beni bağışla.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Polly: 11 Jan 2023, 07:12
Marinka: 10 Jan 2023, 13:25 Geçici - Geçici, kısa ömürlü, kısa ömürlü, kırılgan.
Daha derine bakın. Bu kelimenin ikinci bir anlamı daha var, tekrar Google’da arayın. Eğer bu içini bu kadar çiziyorsa Vikipedi’yi aç. Ancak burada bu kelime tam olarak ikinci anlamında kullanılıyor: hayali, hayali, gerçek dışı, gerçek dışı, yanıltıcı, görünürdeki, hayaletimsi; kısmi: ruhani

Bu hikaye bir fantezi değil, benim için çok gerçek ve acı verici. Ve evet, bazen benim için bile yanıltıcı ve gerçekçi görünmüyor. Bazen çığlık atmak istersiniz ama hayatta bu hikayeyi yalnızca yakın bir arkadaşınız bilir. Ve hepsi değil. Bu konuda söylenecek bir şey yok. Ve bazen sadece konuşmak istersin. Ve bu konu kişisel bir günlüğün sayfası gibidir. Bir kelime seni rahatsız ettiyse beni bağışla.
Ben kelimelerden rahatsız değilim. Hayali aşk kısa ömürlü bile değildir. Hayali, aslında var olmayan bir şeydir.
Bunu basit kelimelerle anlatabilirsin ama güzel olmasını istiyorsan kelimelerini daha dikkatli seç. Böylece insanlar onlara ne iletmek istediğinizi tam olarak anlayabilirler. Ah, o zaman anlam değişir.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Marinka: 11 Jan 2023, 09:04 Basit kelimelerle anlatabilirsin
Elimden geldiğince tarif ediyorum. Aklıma gelen kelimelerle. Hiçbir şeyi özel olarak seçmedim ve güzelliğin de peşinde değilim. Olduğu gibi. Eminim ki herkes neden bahsettiğimi çok iyi anladı ve siz de anladınız. Neden bu kelime oyunları?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Polly: 11 Jan 2023, 09:19
Basit kelimelerle anlatabilirsin
Elimden geldiğince tarif ediyorum. Aklıma gelen kelimelerle. Hiçbir şeyi özel olarak seçmedim ve güzelliğin de peşinde değilim. Olduğu gibi. Eminim ki herkes neden bahsettiğimi çok iyi anladı ve siz de anladınız. Bu kelime oyunları neden?
Konuyu okumadım. Başlığı okudum, ilk mesajı okudum ve kelimelere kendi anlamlarınızın olduğunu fark ettim.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Marinka: 11 Jan 2023, 09:04 Hayali, aslında var olmayan bir şeydir
Hikayemin her kelimesini bileşenlerine ayırmak ister misin? Bu daha çok ruhla ilgilidir, sözlükte yazılan her kelimenin açık anlamıyla ilgili değildir. Hayal gücünüzü kullanın. Her şey oldukça açık bir şekilde yazılmıştır.
Biraz daha dikkatli okursanız "bazen öyle görünüyor", evet bazen illüzyon gibi göründüğünü fark edeceksiniz. Bazen cümlenin kompozisyonunu analiz edip kelimenin anlamını yazalım mı? Bunu "bazen", "periyodik olarak" vb. sözcüklerle değiştirebilirsiniz. Bütün bunlar ne için? Burada artık tarihten değil, Rus dilinden bahsediyoruz. İçimden geldiği gibi yazabilir miyim? Bir şeyi anlamıyorsanız (ve genel olarak okuyan herkese), bir soru sorun, neden bahsettiğimi açıklayacağım. Bu aniden ilgi çekici gelmeye başladıysa.

3 dakika 45 saniye sonra gönderildi: n
Marinka: 11 Jan 2023, 09:21 senin kendi kelimelerin anlamları var
Okumadım ama kınıyorum) yani, her şey açık. Tamam) Okumadığınızı ama sırf yazabilmeniz için anlıyorum. Çünkü bu benim kendi anlamım değil, Vikipedi’de kelimesi kelimesine yazılıyor, ben de size bunu yazdım (ama okumadınız), Google’a gittiyseniz muhtemelen görmüşsünüzdür. Ama görüyorum ki, dibe inecek başka kimsen yok. Belki bir Rus dili forumu işinize yarayabilir. :muza:
kabarık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by kabarık »

Yine sızlanmak için mi buradasın? Babanın sonunda seni becerdiğini şimdiden yaz! Zaten seks kariyerinin sonuna gelmiş bir sertleşme yaşıyor. Hadi, acele et :evet:.
kabarık
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by kabarık »

Bunu akıllıca yazdım, biyo-çöp anlamayacak.
Yakında senin babanın yaban turpu olmayacak. Ve konu kendi kendine kaybolacak. Şimdi herkes anlıyor : göz kırp:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Paphnutius: 28 Jan 2023, 21:16 Akıllıca yazdım, biyo-çöp anlamayacak.
Yakında senin babanın yaban turpu olmayacak. Ve konu kendi kendine kaybolacak. Artık herkes anlıyor . :wink: n
Kabul et, bu yaşlı adam sen olduğun için mi onu aceleye getiriyorsun? :jr1l: Son gafına zamanında yetişemeyeceğinden mi korkuyorsun?
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Norm olarak hakaret etmek ve insanların duygularını umursamamak.
Ne kadar iğrenç
These users thanked the author Polly for the post:
Luka’da
Luka’da
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Luka’da »

ilginç konu ve tarih.
Şu anda işler nasıl?
Bir şeyler değişti mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”