Erkeklere soru. Kıçınıza giren ilk penis, hisleri hatırlayın.
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Erkeklere soru. Kıçına giren ilk penis, hisleri hatırla.
Erkeklere Soru. Kıçınıza giren ilk penis, bu hisleri, nasıl girdiğini, nasıl durduğunu hatırlıyorsunuz.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 11):
- Martin, Alex yapardı, Beceri, Vartislav, hayalet, Karanlık, Borç almak, Üzgünüm, faik, 023$ arıyoruz, Winston
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: Arkadaşlara bir soru. Kıçına giren ilk penis, hisleri hatırla.
İlk kez 19 yaşındaydı. Gerçekten kirli olacağından ve rahatlayamayacağımdan endişelendim, sonunda hiç zevk alamadım;
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Ağrı) İlk başta, gerçekten. Sadece penis gerçekten büyüktü, tam olarak 18-19 ve orantılı olarak kalındı. 16 cm’lik boyumla kendimi hadım gibi hissettim)
Yani canım acıdı. Tam olarak acı verici değildi ama yavaşlamayı istedim. Bu, daha önce oyuncaklarla oynamasına ve buluşmadan önce kendini yağlamış olmasına rağmen.
Onu biraz daha emdim, yağladım diyelim) Ve tekrar denediler. Daha kolay oldu ama yine de biraz sertti. Ancak bu sefer süreci durdurmadım. Ve biliyorsun, oyuncaklardan tamamen farklı bir duygu. Anladığım kadarıyla başını prostata iyice yasladı ki bunu lastik penislerle yapmak o kadar da kolay değil. Çok sıradışı ama hoştu. Bunun saf mutluluk olduğunu söylemeyeceğim ama yine de. Bu adamın açıkça bir maraton koşucusu olmaması üzücü. 30 saniyelik sikişmenin ardından biraz daha emmek istedi çünkü final yakındı.
Tekrar buluştuk ama orada fırsat olmadı ve kendimizi oral seksle sınırladık
Yani canım acıdı. Tam olarak acı verici değildi ama yavaşlamayı istedim. Bu, daha önce oyuncaklarla oynamasına ve buluşmadan önce kendini yağlamış olmasına rağmen.
Onu biraz daha emdim, yağladım diyelim) Ve tekrar denediler. Daha kolay oldu ama yine de biraz sertti. Ancak bu sefer süreci durdurmadım. Ve biliyorsun, oyuncaklardan tamamen farklı bir duygu. Anladığım kadarıyla başını prostata iyice yasladı ki bunu lastik penislerle yapmak o kadar da kolay değil. Çok sıradışı ama hoştu. Bunun saf mutluluk olduğunu söylemeyeceğim ama yine de. Bu adamın açıkça bir maraton koşucusu olmaması üzücü. 30 saniyelik sikişmenin ardından biraz daha emmek istedi çünkü final yakındı.
Tekrar buluştuk ama orada fırsat olmadı ve kendimizi oral seksle sınırladık
- These users thanked the author Kadın for the post (total 3):
- Sibiryak89, Esinti, Martin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Orduda. Ben de bir Kazak erkeği cinsel açlıktan kışkırttım. İnce, sünnetli bir penisi vardı. Korkutucu olan seksin kendisi değildi, birinin bunu öğrenecek olmasıydı. Heyecandan titriyordum. O da korkuyordu. Beni bir şekilde ikna etmeye geldi. Ve sonra ilk defa garip bir his hissettim. Bana kız gibi bakıyorlar, beni istiyorlar, beni tutkuyla arzuluyorlar. Çok sıradışı ve parlak. Konuşma sırasında pantolonunun nasıl şiştiğini görüyorum - demir gibi bir gaf. Ve yine bana çarpıyor; bu bana pahalıya mal oluyor. Beni becermek istiyor ve bunu nasıl yapacağının hayalini kuruyor, tecrübesi yok. Yağlama yok, kimse buna ihtiyaç olduğunu düşünmedi. O noktaya geldiğinde. Pantolonumu çıkarıp köpek stilinde ayağa kalkmak yine alışılmadık ve utanç vericiydi. Yüzü utançtan yanıyordu. Penisini ovuşturdu ve içeri giremedi. Uzanmayı denedik, yine hiçbir şey olmadı. Sadece sürtüyor. Artık bundan hoşlanmıyorum, zevk olmayacağını anlıyorum. Ve meğerse bu sürtüşme bile onun için inanılmaz hoşmuş... Boşalmasına izin vermek için yalvarıyor. Tekrar köpek stilini deneyelim. Biraz girdi - ama daha fazlası yoktu, sadece daha da sert ovuşturdu. Ve aniden penis tam uzunluğuna giriyor ve havayı ağzımdan dışarı itiyor. İstemsiz bir inilti ortaya çıkıyor - kısa ve keskin - Uh... Tıpkı birinin kıçına çarptığı şakalardaki gibi. Alışılmadık, komik ve yine çok utanç verici... Sizden ona el sallamanızı istiyor. İleri geri sallanıyoruz. Yüksek sesle homurdanıyor. Benim için öyle. Ve aniden - güçlü, sıcak bir sperm akışı içeriye çarpıyor. Göt dolusu sperm. Sonra yürüdü - her şey içeride ezildi. Hoşuma gitmedi. Bunun benim olmadığına karar verdim ama bir ay sonra hatırladım - en utanç verici şeylerin hepsi inanılmaz derecede heyecan vericiydi. Otuzbir çekersem ve hatırlarsam, hemen güçlü bir akıntıyla boşalırım. Tekrar ikna etti. Yanındaki sandalyeye oturup elini beline koydu. Aniden onu gönderdim. Ve onun dokunuşundan kıçım yanıyor. Ama tekrarlamaya karar vermeden önce büyük bir ara vardı. Ve her şey tamamen farklıydı.
- These users thanked the author Vartislav for the post (total 4):
- Alex yapardı, Esinti, Martin, A0000
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 12):
- Martin, Juravl, IDVS03082008, Niko13, Mikha77, A0000, Tekerlekler, Mihaaaa 4, Sibiryak89, evgen001, Lazobay, Ramigo
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
Yaklaşık 5 yıl önce bir tur için tatildeydim, Rusya şehirlerinin etrafında konforlu bir otobüse bindik... Komşumun 40 yaşlarında bir erkek olduğu ortaya çıktı, ben o sırada 35 yaşındaydım... Genel olarak kadın ve seks konuları da dahil olmak üzere konuşmaya başladık ve yaklaşık yarım saatlik bir sohbetin ardından bana bazen eşcinsel seks yaptığını doğrudan itiraf etti ve ona ondan gerçekten hoşlandığımı söyledim... Ayrıca daha önce sevgililerle çok fazla temasım oldu, bu yüzden onu doğrudan reddetmedim, sadece onu sevdiğimi söyledim. ama 12-13 saat sonra geceyi misafirhanede geçirmemiz gerektiğinden ne zaman buluşacağımız bilinmiyordu... Yaklaşık 40 dakika sonra bunu söyledi. otobüs akşam yemeği ve tuvalet için bir kafenin yakınındaki bir köyde duracak, yaklaşık 40-45 dakika dinlenme olacak ve akşam yemeğinden sonra ücretli tuvalette sevişmek mümkün olacak... Kabul ettim, özellikle de beri bu durum, özellikle yeni bir sevgili potansiyeli beni inanılmaz heyecanlandırdı... Genelde otobüs dinlenmek için durduktan sonra yolcuların aslan payı, sonrasında bir kafede akşam yemeği yemek için ücretli tuvalete hücum etti.. . .Önce kafeye gittik ve bir şeyler atıştırdık...Daha sonra yolcuların çoğunun çoktan kafeye taşındığı tuvalete doğru yöneldik....Erkekler bölümünde kimse kalmamıştı, ikisi hepimiz bir bölmeye girdik, kendimizi kilitledik ve işedik... Daha sonra kot pantolonumu ve külotumu dizlerime kadar indirdim, arkamı döndüm, köpek gibi durdum ve ellerimi tuvalete yasladım... Sevgilim çoktan hazırdı, etkileyici sabırsızlık ve şehvetten penis zaten iç çamaşırından fırlamıştı, çok az zaman vardı, emmeye gerek yoktu zaman yoktu o yüzden tükürüğüyle anüsüme sürdü ve yırtık anüsüme girdi... 3-4 sonra dakikalar süren aktif sikişme, penisinin içimde atmaya başladığını hissettim ve kendisi de onu bana bırakmak üzere olduğunu fısıldadı, onu ağzıma indirmesi gerektiğini söyledim, aniden kendini penisinden çıkardı ve emdi canavarını ağzıma soktu... Ve bir an sonra ağzımı yoğurduyla doldurdu, ardından birbirimizi yaladık... Soruma neden onu kıçıma indirmesine izin vermedim, dedim. onu anüsüme indirmeye gerek olmadığını, çünkü daha sonra otobüste sperm kıçımdan çıkmaya başlayacağını ve duyumlar benim için çok rahatsız olacağını, onu benim için indirecek zamanı olacağını söyledim. otelde daha rahat koşullarda daha fazla zaman geçirin...Vartislav: ↑02 May 2023, 00:27 Orduda. Ben de bir Kazak erkeği cinsel açlıktan kışkırttım. İnce, sünnetli bir penisi vardı. Korkutucu olan seksin kendisi değildi, birinin bunu öğrenecek olmasıydı. Heyecandan titriyordum. O da korkuyordu. Beni bir şekilde ikna etmeye geldi. Ve sonra ilk defa garip bir his hissettim. Bana kız gibi bakıyorlar, beni istiyorlar, beni tutkuyla arzuluyorlar. Çok sıradışı ve parlak. Konuşma sırasında pantolonunun nasıl şiştiğini görüyorum - demir gibi bir gaf. Ve yine bana çarpıyor; bu bana pahalıya mal oluyor. Beni becermek istiyor ve bunu nasıl yapacağının hayalini kuruyor, tecrübesi yok. Yağlama yok, kimse buna ihtiyaç olduğunu düşünmedi. O noktaya geldiğinde. Pantolonumu çıkarıp köpek stilinde ayağa kalkmak yine alışılmadık ve utanç vericiydi. Yüzü utançtan yanıyordu. Penisini ovuşturdu ve içeri giremedi. Uzanmayı denedik, yine hiçbir şey olmadı. Sadece sürtüyor. Artık bundan hoşlanmıyorum, zevk olmayacağını anlıyorum. Ve meğerse bu sürtüşme bile onun için inanılmaz hoşmuş... Boşalmasına izin vermek için yalvarıyor. Tekrar köpek stilini deneyelim. Biraz girdi - ama daha fazlası yoktu, sadece daha da sert ovuşturdu. Ve aniden penis tam uzunluğuna giriyor ve havayı ağzımdan dışarı itiyor. İstemsiz bir inilti ortaya çıkıyor - kısa ve keskin - Uh... Tıpkı birinin kıçına çarptığı şakalardaki gibi. Alışılmadık, komik ve yine çok utanç verici... Sizden ona el sallamanızı istiyor. İleri geri sallanıyoruz. Yüksek sesle homurdanıyor. Benim için öyle. Ve aniden - güçlü, sıcak bir sperm akışı içeriye çarpıyor. Göt dolusu sperm. Sonra yürüdü - her şey içeride ezildi. Hoşuma gitmedi. Bunun benim olmadığına karar verdim ama bir ay sonra hatırladım - en utanç verici şeylerin hepsi inanılmaz derecede heyecan vericiydi. Otuzbir çekersem ve hatırlarsam, hemen güçlü bir akıntıyla boşalırım. Tekrar ikna etti. Yanındaki sandalyeye oturup elini beline koydu. Aniden onu gönderdim. Ve onun dokunuşundan kıçım yanıyor. Ama tekrarlamaya karar vermeden önce büyük bir ara vardı. Ve her şey tamamen farklıydı.
- These users thanked the author Martin for the post (total 6):
- Klim.Ivanov, Vartislav, Maksimum89, IDVS03082008, A0000, Radstone
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 3 months
İlk üye 6 yaşındaydı, hiçbir şey hissetmedi, acımadı, hoş değildi, sadece hissetti
- These users thanked the author Kahretsin for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 2 years 7 months
Yapmadım ama bazen denemek istiyorum.
- These users thanked the author Klim.Ivanov for the post:
- Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
ne kadar ileri görüşlüsün, kahretsin
birisi kıçından spontan seksten sonra sikini emiyor, çikolata ezmesi aşığı, kahretsin, 6 yaşındaki bir diğeri kıçında sikini hissetmiyor))))
At 6 yaşındayım, bir nokta maddi bir nokta gibi görünüyor ama sen sikini hissetmedin mi?
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Juravl, Niko13
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
arkadaşım her zaman içimdedir......sadece boşalırım.....derinden seviyorum....
https://i.postimg.cc/Kc7GLbZL/Face-App-1677165980023.gif
- These users thanked the author Diana72 for the post (total 6):
- Alex yapardı, IDVS03082008, abartı, hayalet, Str413, Mart
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
https://i.postimg.cc/tgzSdPmY/2023-03-22-09-57-39.jpg
Раздрачиваю попку ну очень грязно получается
Как подготовить ?
И хочу реальный член
Как подготовить ?
И хочу реальный член
- These users thanked the author seksx’ler for the post (total 5):
- Alex yapardı, IDVS03082008, A0000, Martin, abartı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Kafam iyiydi ve kendimi iki adamla bir partide buldum. Gerçekten emmeyi denemek istedim. Adam bundan hoşlandı ve beni sikmek istedi. Önce bana strapon soktular, sonra beni iki sikle aynı anda kızarttılar. Çok beğendim.
https://i.postimg.cc/bNSnrTpW/IMG-20230518-002137-843.jpg
https://i.postimg.cc/bNSnrTpW/IMG-20230518-002137-843.jpg
- These users thanked the author Maksimum89 for the post (total 5):
- alexey.frolov, Zülkarneyn, Tekerlekler, 19savoy43, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 8 months
Mesela kalın ve büyük sevmiyorum.
3 cm çapında ve 13-15 istiyorum cm uzunluğunda.
bu benim bedenim.
kimin umurunda.
Mesela kalın ve büyük sevmiyorum.
3 cm çapında ve 13-15 istiyorum cm uzunluğunda.
bu benim bedenim.
- These users thanked the author Rudi for the post (total 4):
- Alex yapardı, A0000, abartı, Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 8 months
duş başlığını sökün, hortumu arkaya takın, suyu 3-4 saniye açın. İlk önce sıcaklığı ayarlamanız gerekir. Daha sonra tuvalete. Su berraklaşana kadar işlemi tekrarlayın.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Diana72,
Отправлено спустя 7 минут 57 секунд:
Sexxs,
Приятное занятие подвигать попой на резиновом другеDiana72: ↑17 May 2023, 22:44 arkadaşım her zaman içimde .....Sadece boşalıyorum.....Derin seviyorum....
Отправлено спустя 7 минут 57 секунд:
Sexxs,
В такие минуты ощущаю себя грязной шлюхой, в прямом и переносном смысле. Перед анальной мастурбацией промываюсь редко, обычно посещение туалета и презерватив на файлик. Перед сексом промываюсь клизмой или шлангом от душа, чтоб не случилось какого конфузаSexxs: ↑18 May 2023, 03:58 https://i.postimg.cc/tgzSdPmY/2023-03-22-09-57-39.jpg
Как подготовить ?
И хочу реальный член
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Niko13
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 7 months
Korsan, çocukken emdim ve emdim.. .
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post:
- hayalet
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 1 month
İlk sefer bir yabancıylaydı, sarhoştum, oral seks yapmaya başladı, sonra beni sikti ve ben onun ağzına girdim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
14 yaşındayken sınıf arkadaşımdan bir arkadaşımla, oral sekslerime zaten alışmışken beni kıçımdan istiyordu. Onu reddedemezdim. Ancak deneyimsizlik ve acelecilik bunların bedelini ödedi. Uzun uğraşlardan sonra bizim için hiçbir şey yolunda gitmedi. Ve onun büyük aletinden dolayı çok acı çekiyordum. Her ne kadar kafanın yarısı daha yeni içeri girmiş olsa da. Birkaç yıl sonra tekrar denedik. Zaten beklendiği gibi hazırlandı. Kıç yıkanmış, Vazelin demir bir kavanozda ve arkadaşıma yeni hisler vermek için şimdiden büyük bir istek duyuyorum. Sağlıklı organı, üyeyi ne kadar bastırırsa ya da leğen kemiğiyle ne kadar iterse itsin, anüse sığmıyordu. Kıçımız zaten yanıyordu ve dayanılmaz derecede acıyordu ama biz pes etmedik. Ve bir şekilde penisiyle buluşmak için hareket ettiğimde leğen kemiğini daha keskin bir şekilde itti. Korkunçtu!!! Onun büyük kıçı ve tüm kalın şaftı sonuna kadar kıçıma uçtu!!! Gözlerden yanan, dayanılmaz acı ve kıvılcımlar!!! Çığlık atarak ve gözyaşlarıyla sikinden saklanıyorum ve durması için yalvarıyorum. Deliğimden uzaklaşabilmesi için onu EMMEK İSTİYORUM ve kanlı penisine nasıl şaşkınlıkla baktığını görüyorum!!! Kıçımdaki şiddetli acıya korku ve panik de eklendi ve histeriye kapıldım. Aklımı başıma getirmek için suratıma güçlü bir tokat attı ve penisimi ağzına aldı. Beni emmeyi sevmese de beni sakinleştirmeye karar verdi. Genel olarak sonuç, anüsün derin bir yırtılması ve sert şeyler üzerinde otururken bir hafta süren rahatsızlıktı. Deneyler Anal ile bıraktılar ve sadece yirmi yıl sonra, birçok koşulun ve benim çılgın arzumun bir araya gelmesiyle, ilk erkeğimle her şey mükemmel bir şekilde yoluna girdi!!! Ama bu başka bir hikaye...
-
- Total posts: 21
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Arkadaşlara bir soru. Kıçınıza giren ilk penis, hisleri hatırlayın.
İlk defa bir transseksüelle birlikteydim, penisi çok büyük değildi, yaklaşık 13-14 cm ve kıçım zaten eğitilmişti - gerçekten harikaydı!! :)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Evli bir çift beni sikti, önce kemerlerimi bağladılar, sonra kocam benden razı oldu. Eşim strapon yaptığında ben kocamı emdim, sonra o beni sikti, ben de karımı yaladım.
Bunu kendim istedim.
Ama bu bir kez oldu ve her şey sis gibiydi. Bir kez daha tekrarlamak isterim.
Hiç acı yoktu, eğer varsa da daha güçlü olmasını bekliyordum, o yüzden fark etmedim.
Bunu bir kez daha tekrarlamak istiyorum.
Bunu kendim istedim.
Ama bu bir kez oldu ve her şey sis gibiydi. Bir kez daha tekrarlamak isterim.
Hiç acı yoktu, eğer varsa da daha güçlü olmasını bekliyordum, o yüzden fark etmedim.
Bunu bir kez daha tekrarlamak istiyorum.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: eşcinsel
Ben Pasifim, 18 yaşında bir erkek olarak büyük ve kalın bir sik tarafından sikildim. Onun kaltağı olmayı kabul ettim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 2 years 10 months
Bir yoldaşın göt deliğinden daha iyi bir vajina yoktur, daha kötü kokmasına rağmen daha sıkı oturur)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Duygular tek kelimeyle muhteşemdi, içeri giren o değildi ama ben penisin üzerine oturdum, yalnızca pornoda gördüğüm çeşitli pozisyonları denedim.
Dürüstçe söyleyebilirim ki ilk seks de en iyisiydi. Adam bu konularda deneyimliydi ve bu nedenle her şey bir patlama ile gitti!
Bu da görünüşe göre benim kadın rolünde anal seksin ateşli bir hayranı olmamı sağladı.
Bu unutulmadı, ilk adam içeride kaldı sonsuza dek hafızan.
Duygular tek kelimeyle muhteşemdi, içeri giren o değildi ama ben penisin üzerine oturdum, yalnızca pornoda gördüğüm çeşitli pozisyonları denedim.
Dürüstçe söyleyebilirim ki ilk seks de en iyisiydi. Adam bu konularda deneyimliydi ve bu nedenle her şey bir patlama ile gitti!
Bu da görünüşe göre benim kadın rolünde anal seksin ateşli bir hayranı olmamı sağladı.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 8):
- Kuklacılık, Zülkarneyn, Firavun faresi, Mikha77, Juravl, Esinti, Stas99rus, proton
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Kesinlikle. Bu unutulmadı. Duşta öncü kamptaki bir lise öğrencisi beni kıçımdan denedi. Bir şekilde bunu konuştum. ısrarla beni emdi ve sonra şöyle dedi: Ben seni emdim, şimdi sen beni em. Fiziksel olarak ağzıma alamadım. sikini köpürttü. bu arada, kıçımı onun takdirine bırakıyorum, yavaş yavaş, azar azar. sonuçta onu bana o soktu. Gerçekten kaka yapmak istiyordum. Muhtemelen penis yüzünden. Dorgo’ya işkence yapmadım. bitti. Tercihler üzerinde anlaştık ve sessiz kalacağız. ben 13 yaşındaydım o 16 yaşındaydı
- These users thanked the author antonov.anton for the post (total 6):
- Mikha77, Esinti, Sibiryak89, hayalet, Mart, proton
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
Kıçımdan sikilmek istediğimde 40 yaşındaydım. İlk kez uzun süre işe yaramadı, yağlama olmasına rağmen acı vericiydi. Ama prezervatifi taktığında her şey yoluna girdi. İlk başta keskin bir ağrı vardı, baş sfinkteri geçince hafifledi ve ağrı geçti. O yarım günden sonra kıçımda bir şey olduğu hissi oluştu. Daha sonra... ikinci kez... sırt üstü yatarken ve bacaklarım partnerimin omuzlarındayken hoş bir his geldi. Göğsünüzdeki her şey sikildiğiniz gerçeğinden şarkı söylüyordu!!! Bu hisler sikiştiğinizdekinden çok daha güçlüdür. Sikiştiğinde, siktiğin kişiyi memnun etmek için daha çok çabalarsın. Ve sonra seni sikiyorlar... sana zevk veriyorlar!
- These users thanked the author Gurme for the post (total 11):
- Alex yapardı, Firavun faresi, A0000, Rudi, Mikha77, Esinti, Sibiryak89, misafirler, Anonim228, Mart, Stas99rus
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir kadın benden onu kıçına vermemi isterse, isteğinin yerine getirilmesinden korkuyorum, ama bu arada bazen sürtüğümü sikerken kıçıma nesneler sokuyorum...
https://i.postimg.cc/j2jKfB9x/204-1000.jpg
https://i.postimg.cc/j2jKfB9x/204-1000.jpg
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
ilk kez bana girmeye başladı. pek rahat değildi ve biraz acı vericiydi ama sonra her şey yerli yerine oturdu ve iyi bitti
- These users thanked the author Vladi’ler for the post (total 5):
- Alex yapardı, Boynuzlamak!!!, Mikha77, Esinti, Mart
-
- Sürtünmeler
Kesinlikle doğru tanımladım.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):
- Esinti, Stas99rus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Buna uzun süre gittiğimi hatırlıyorum, zaten beni ilk siktiklerinde canım yandı, neredeyse arabadan atlayacaktım, ilk defa beni arabada siktiler
n12 dakika sonra gönderilir 2 saniye:
Çok acı verici olduğunu hatırlıyorum
n12 dakika sonra gönderilir 2 saniye:
Çok acı verici olduğunu hatırlıyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
А0000,
Ama yine de bu tatlı acıyı yine mi istedim?
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Esinti, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 8 months
Elbette, onlar seni siktikten sonra, ben ne yapıyorum diye düşünürsün. Çok utanıyorum ve birkaç gün geçiyor, popo yanıyor ve istiyor ve o zaman ne kadar iyi olduğunu düşünüyorsun
- These users thanked the author Rudi for the post (total 7):
- Alex yapardı, Firavun faresi, Unicum228, Mikha77, Esinti, Mart, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
İlk başta biraz rahatsız edici ve biraz acı vericiydi ama sonra her şey yolunda gitti, hoşuma gitti ve tekrar istedim
- These users thanked the author Vladi’ler for the post (total 4):
- Alex yapardı, Mikha77, Esinti, Mart
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years
O kadar uzun zaman önce değildi. Yıl boyunca evli bir adamla periyodik gizli toplantılar yapıldı (bu arada ben de zaten evliyim). İlk başta sadece karşılıklı bir oral seksti, ama sonra onu beni becermeye ikna ettim. Kıçım zaten bir yapay penis ile geliştirildiğinden, her şey yolunda gitti))) daha büyük bir penise sahip olmasına rağmen (18×5). Duygular harika ve yapay penisle karşılaştırılamaz. Lastik bant olmadan denemek isterim
-
- Sürtünmeler
Bu arada, erkeklerimin neredeyse tamamı çift aktif evliydi ve ben de hepsiyle prezervatifsiz seviştim. Onu hatırlamıyordum bile.
Peki elastik bant olmadan seks yapmanın sorunu nedir? O evli.
Bu arada, erkeklerimin neredeyse tamamı çift aktif evliydi ve ben de hepsiyle prezervatifsiz seviştim. Onu hatırlamıyordum bile.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post:
- Esinti
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 6 months
"AH BEN BUNU ÇOK SEVDİM, Kıçımın İçine Girmek!!!" dediğimi anlamamı sağlayan ilk "üye" en azından sıradan bir salatalıktı! İlk defa bu kadar büyük ve kalın olmasına rağmen... Şiddetli acı, gözyaşı ve korkuyla üzerine oturdum! Kendine tecavüz ettiğini söyleyebilirsin! Ama ip kopup yeşil olan 5-7 cm içeri girince büyük bir heyecan yaşadım ve 2 yıldır deliğimde sanki bir gün her şey gerçek olacakmış gibi bir his var! MAVİ hayalim, beni eğip Sasha Gray gibi vurmaları!!)) Böylece ayağa bile kalkamayacaktım! İçimde acı ve sıcak sperm hissediyorum! Kendini berbat bir fahişe gibi hissediyorsun, geriye kalan tek şey ağzını açmak ve kahramanıma oral seks yaparak teşekkür etmek)))
Tamam... Bir şeyin hayalini kuruyordum... Yapamadım’ ilk sikimi almadım! Salatalıklar kıskanıyor ve yeni bir toplu tecavüz çağrısı yapıyor)))
https://i.postimg.cc/g0XZ7mBn/9964ecc0a195d6285efa50ac09469994.jpg
Tamam... Bir şeyin hayalini kuruyordum... Yapamadım’ ilk sikimi almadım! Salatalıklar kıskanıyor ve yeni bir toplu tecavüz çağrısı yapıyor)))
https://i.postimg.cc/g0XZ7mBn/9964ecc0a195d6285efa50ac09469994.jpg
- These users thanked the author bisexdream69 for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
Buna inanmayacaksın..."analından sikildim" sözlerin müzik gibi geliyor... bir tür kreşendo. Benim için ibne kelimesinin ikinci bir anlamı daha var; kötü, kötü insan. Ben iyi bir insanım... analım herkese göre değil. Aramızda herhangi bir sikin üzerine oturmaya hazır fahişeler de var...onlar muhtemelen ibne...bunlar hetaeralar arasında nadir değilArkadaşlara bir sorum var. Ve analınızda sikildiğinizde, bundan sonra kendinizi erkek olarak mı görüyorsunuz? Belki sadece 3,14 dorassındır?
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Ve birkaç yıldır porno izliyorum. Forumları okudum. Ama popoda parmağım dışında hiçbir şey yoktu. Ve uzun zamandır bunu denemek istiyordum. Ama utanıyorum. Bir şeyden korkuyorum. 45 yaşına kadar yaşadım ve utanıyorum. Şimdilik sadece fanteziler
- These users thanked the author Aleksand İvanov for the post (total 6):
- misafirler, abartı, Juravl, Esinti, Sibiryak89, pavelsuny
-
- Total posts: 12
İlk kez masaj masasında masaj yaptırdım; partnerim deneyimliydi. İlk başta beni iyi çalıştırdı ve yağladı; bu sefer penisini emdim ve sonra dikkatlice içime girmeye başladı; biraz acıdı ama sonra çok memnun oldum.
- These users thanked the author Dmitry 723 for the post (total 4):
- Mikha77, abartı, Esinti, Ogest
-
- Sürtünmeler
Evet, anal seks için pek uygun bir yer değil, tabii ki yatakta birlikte duş aldıktan sonra daha iyi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 11 months
Uzun zamandır denemek istiyordum ama korkuyordum. Ondan önce bir adama oral seks yapmıştım - forumda alışveriş merkezindeki tuvalette buluşmak üzere anlaşmıştık, geldim, onu buldum ve çok ustaca olmasa da onu emdim ve o da yanındaki çöp kutusuna geldi. tuvalet. Dick çok büyüktü!
Daha sonra aynı forumda adamla evinde buluşmak üzere anlaştım. Ona hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmediğimi yazdım, oral seks ve mümkünse anal konusunda anlaştık ama ziyarete gideceğim için her şeyi denemem gerektiğine karar verdim :) Toplantıdan önce lavman yaptım, kendimi yıkadım ve beyaz külot giydim. Ona, konu anal ise, o zaman sadece prezervatifle olduğunu yazdım - kabul etti ve kayganlaştırıcısı olduğunu yazdı. Sokakta karşılaştık, evine getirdi. "Peki, hadi kıyafetlerimizi çıkaralım" dedi. Ben soyundum, o da öyle. Penisi duruyordu, elime aldım oldukça büyüktü. Duygu, kendinizinkini tuttuğunuz zamankiyle hiç aynı değil. Sonra onu silkti, dizlerinin üstüne çöktü, kafasını ağzına aldı ve emmeye başladı. Her şey sis gibiydi. Sikimi boğazıma daha da sokmaya çalıştım ama pek işe yaramadı.
Bir süre emdikten sonra kıçıma girmek isteyip istemediğimi sordu ve ben de kabul ettim. Prezervatif takmasını izledim çünkü prezervatifsiz sevişeceğinden çok korkuyordum ve sonra köpek stili olmaya başladı. Kayganlaştırıcıyı aldı, parmaklarının üzerine sıktı ve parmaklarını kıçıma sokmaya başladı - önce bir, sonra iki. Çok güzeldi! Daha sonra penisi yağladı ve yerleştirmeye başladı. İlk başta içeri girmedi, eğilip ellerimle kalçamı daha geniş bir şekilde açmak zorunda kaldım - sonra içeri kaymaya başladı ve tamamen içeri girdi! Acımadı, penis dolgun olmasına rağmen sikin kıçı patlatması hissi çok hoştu. Penis girdikten sonra bir süre hareket etmedi. Her şeyin yolunda olup olmadığını sordu, evet dedim. Sonra beni sikmeye başladı ve hemen oldukça kuvvetli bir şekilde - orası acımaya başladı, ben de ona bundan bahsettim ve sikimin çıkması için uzaklaştım. Bunun penisin büyük olmasından kaynaklandığını söyledi ve tekrar denememizi önerdi. Tekrar doggystyle oldum, bu sefer sikim daha rahat girdi ve beni daha yavaş sikmeye başladı. Ama yine de acıtıyordu - ona bundan bahsettim ama sabırlı olmasını söyledi ve ben de sabırlı olmaya karar verdim, bu yüzden beni gittikçe daha hızlı sikmeye devam etti. Canımı acıtıyordu ama aynı zamanda iyi de hissettiriyordu, bu yüzden o beni sikerken buna katlandım, kıçımı ne kadar sevdiğini tekrarlayarak. Aynı zamanda penisim beni biraz heyecanlandırsa da gerçekten kalkmadı. Bir süre sonra ağzıma boşalmasını isteyip istemediğimi sordu, kabul ettim. Sikini kıçından çıkardı, prezervatifi çıkardı ve sikini yıkamak için banyoya gitti. Geri döndüğünde onu emmeye başladım ve sonra ağzıma geldi (çok geçmeden ağzımla çok çalışmak zorunda kaldım). Çok fazla sperm vardı, yutmaktan korktum ve ağzım sperm doluyken tükürmek için hızla banyoya koştum.
Sonuç olarak gerçekten hoşuma gitti, sonra bu adamla tanıştım. birkaç kez daha, bazen kadın iç çamaşırı giydim, farklı pozisyonlarda sikildim, sperm yutmayı ve derin oral seks yapmayı öğrendim
Aynı zamanda öyle olduğumu da söyleyemem. ’gay’im - Prensip olarak erkeklerden hoşlanmıyorum ama kadınlardan da pek hoşlanmıyorum. Bir erkekle kalıcı bir ilişkiye başlamak ya da buna benzer bir şey beni hiç çekmiyor. Ama aynı zamanda pasif roldeki bir erkekle seks yapmayı da gerçekten seviyorum.
Daha sonra aynı forumda adamla evinde buluşmak üzere anlaştım. Ona hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmediğimi yazdım, oral seks ve mümkünse anal konusunda anlaştık ama ziyarete gideceğim için her şeyi denemem gerektiğine karar verdim :) Toplantıdan önce lavman yaptım, kendimi yıkadım ve beyaz külot giydim. Ona, konu anal ise, o zaman sadece prezervatifle olduğunu yazdım - kabul etti ve kayganlaştırıcısı olduğunu yazdı. Sokakta karşılaştık, evine getirdi. "Peki, hadi kıyafetlerimizi çıkaralım" dedi. Ben soyundum, o da öyle. Penisi duruyordu, elime aldım oldukça büyüktü. Duygu, kendinizinkini tuttuğunuz zamankiyle hiç aynı değil. Sonra onu silkti, dizlerinin üstüne çöktü, kafasını ağzına aldı ve emmeye başladı. Her şey sis gibiydi. Sikimi boğazıma daha da sokmaya çalıştım ama pek işe yaramadı.
Bir süre emdikten sonra kıçıma girmek isteyip istemediğimi sordu ve ben de kabul ettim. Prezervatif takmasını izledim çünkü prezervatifsiz sevişeceğinden çok korkuyordum ve sonra köpek stili olmaya başladı. Kayganlaştırıcıyı aldı, parmaklarının üzerine sıktı ve parmaklarını kıçıma sokmaya başladı - önce bir, sonra iki. Çok güzeldi! Daha sonra penisi yağladı ve yerleştirmeye başladı. İlk başta içeri girmedi, eğilip ellerimle kalçamı daha geniş bir şekilde açmak zorunda kaldım - sonra içeri kaymaya başladı ve tamamen içeri girdi! Acımadı, penis dolgun olmasına rağmen sikin kıçı patlatması hissi çok hoştu. Penis girdikten sonra bir süre hareket etmedi. Her şeyin yolunda olup olmadığını sordu, evet dedim. Sonra beni sikmeye başladı ve hemen oldukça kuvvetli bir şekilde - orası acımaya başladı, ben de ona bundan bahsettim ve sikimin çıkması için uzaklaştım. Bunun penisin büyük olmasından kaynaklandığını söyledi ve tekrar denememizi önerdi. Tekrar doggystyle oldum, bu sefer sikim daha rahat girdi ve beni daha yavaş sikmeye başladı. Ama yine de acıtıyordu - ona bundan bahsettim ama sabırlı olmasını söyledi ve ben de sabırlı olmaya karar verdim, bu yüzden beni gittikçe daha hızlı sikmeye devam etti. Canımı acıtıyordu ama aynı zamanda iyi de hissettiriyordu, bu yüzden o beni sikerken buna katlandım, kıçımı ne kadar sevdiğini tekrarlayarak. Aynı zamanda penisim beni biraz heyecanlandırsa da gerçekten kalkmadı. Bir süre sonra ağzıma boşalmasını isteyip istemediğimi sordu, kabul ettim. Sikini kıçından çıkardı, prezervatifi çıkardı ve sikini yıkamak için banyoya gitti. Geri döndüğünde onu emmeye başladım ve sonra ağzıma geldi (çok geçmeden ağzımla çok çalışmak zorunda kaldım). Çok fazla sperm vardı, yutmaktan korktum ve ağzım sperm doluyken tükürmek için hızla banyoya koştum.
Sonuç olarak gerçekten hoşuma gitti, sonra bu adamla tanıştım. birkaç kez daha, bazen kadın iç çamaşırı giydim, farklı pozisyonlarda sikildim, sperm yutmayı ve derin oral seks yapmayı öğrendim

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 11 months
Şimdi 16 yaşındayım ve ilk seferim 14 yaşındaydı. Acıyı hatırlamıyorum ama çok hoştu. Önce hazırlık yani bir parmak, sonra ikinci, üçüncü ve ardından prezervatifi takıp yavaş yavaş içeri girmeye başladı. Sanki duvarlar geriliyormuş gibi bir gerginlik hissettim, sonra adam prostatıma vurdu ve ben de yüzdüm. Bu arada o zaman 19 yaşındaydı, hâlâ birlikteyiz. Tavsiye verebilirim, ilk seferden önce farklı boyutlardaki popo tıkaçlarıyla dolaşmayı denemek daha iyidir, böylece anüs esnemeye alışır, iyi şanslar
Penisi 22\5,5 ve dik olacak
Penisi 22\5,5 ve dik olacak
- These users thanked the author Sen for the post (total 6):
- Boynuzlamak!!!, Tekerlekler, Sona ermek, Sibiryak89, hayalet, Mart
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 2273 Views