Teyzem
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Teyzem
Ben de teyzemi gerçekten istiyorum. yaş farkımız var 15 yaşında, güzel sarışın. Ne zaman buluşsak, ona her zaman sımsıkı sarılıyorum ve şefkatle öpüyorum ama kendimi onun içine sokmak için çılgınca bir istek duyuyorum...
Bacaklarını açmak için her şeyi verirdim
- These users thanked the author Yalan makinesi for the post:
- Bay_X
-
Автор темыBay_X
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 2 years 10 months
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Onunla resmi olmayan bir iletişim başlatın. Onu sosyal ağlarda bulun ve fotoğraflarına birkaç iltifat edin. Daha sonra reaksiyona bakmanız gerekir. İletişimi sürdürmekten çekinmiyorsa örneğin sinema veya tiyatro hakkında konuşun ve ilgi gösterirse ilk fırsatta onu sinemaya davet edin. Canlı iletişim sırasında kadının size karşı nasıl bir tavır aldığını görmek daha iyidir. İşler yolunda giderse, bir süre sonra onu bir gece kulübüne davet edip sarhoş etmek daha iyi olur.Ishtar: ↑11 Oct 2022, 13:11 Teyzemi istiyorum ve onun vermesinde sakınca olmayacağını düşünüyorum. tavsiyem nasıl başlamalıyım, onu gördüğümde hemen sertleşiyorum, bu yüzden ona köpek stili takıp onu sikmek istiyorum, yapamam durun.
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Eğer zaten kucaklaşma ve öpüşme noktasına ulaştıysanız, devam edin.Poligraff: ↑11 Oct 2022, 13:19 Ben de teyzemi çok istiyorum. yaş farkımız var 15 yaşında, güzel sarışın. Ne zaman buluşsam ona sıkı sıkı sarılıyorum ve onu şefkatle öpüyorum ama kendimi onun içine sokmak için çılgınca bir istek duyuyorum...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Teyzem yok, yaş farkı[/url] çok büyük ama aralarında 7+ yaş fark olan ve benden büyük olan kuzenlerim evet kaç kez mastürbasyon yaptığımı sayamıyorum bile fantezilerimde
- These users thanked the author Parenbi for the post (total 2):
- Bay_X, Vik.ruba80
-
Автор темыBay_X
- heyecanlanıyorum
22 saat 51 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Kuzenlerle evlenebilirsin.
22 saat 51 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Nasıl teyzeniz ve siz yaşlı mısınız?Ishtar: ↑11 Oct 2022, 13:11 Teyzemi istiyorum ve onun da aldırış etmeyeceğini düşünüyorum. Nereden başlayacağım konusunda bana tavsiyede bulunun. Onu gördüğümde hemen sertleşiyorum, bu yüzden ona köpek stili uygulamak istiyorum ve onu koparmaya dayanamıyorum.
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Kaç yaşındasın?Ben de çaresizce teyzemi istiyorum. yaş farkımız var 15 yaşında, güzel sarışın. Ne zaman buluşsam ona sıkı sıkı sarılıyorum ve onu şefkatle öpüyorum ama kendimi onun içine sokmak için çılgınca bir istek duyuyorum...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыBay_X
- heyecanlanıyorum
23 saat 18 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
For ben hala Hala belirsiz: ilişkimiz bir kaza mı yoksa bir kalıp mı? Annemin yıldönümünde her şey böyle olmasaydı hiç sevgili olur muyduk yoksa cinsel ve aşk ilişkilerinde gerçekten her şey çok sallantılı mı?
Bir yandan Lena Teyze’yi her zaman sevdim. Belirttiğim gibi, annesinden daha yaşlı olmasına rağmen bir kadın olarak kesinlikle daha çekici ve güzel, ama bu sadece görünüşüyle ilgili değil: bir şekilde annesinden daha nazik ve yumuşak, daha kadınsı, çekici, daha seksi, daha hassas. , daha şehvetli. Öte yandan sempati duyduğu babama çok benzediğime inanıyordu.
Peki tüm bunlar ilişkimizin kaçınılmaz hale gelmesine yetecek miydi?
Yukarıda bahsedilen niteliklerin tümü, 40’ına yaklaştığında gözle görülür şekilde gelişti ve ondan önce gerçekten neredeyse mavi bir çorap gibiydi. İlk eşi kendisinden 16 yaş büyüktü, okurken üniversitede ona ders veriyordu, yüksek lisans öğrencisi olduğunda da danışmanıydı. Ancak görünüşte ikinci kocası gibi hiç de maço değil.
Üçüncü evliliğinde yaşadığı değişimler oldukça dikkat çekiciydi ve boşandıktan sonra da gelişmeye devam etti. Belki de aradan yıllar geçtiği ve henüz yeterince seks yapmadığı için üzülüyordu...
Öyle olmasa ne olurdu, hayal etmek benim için imkansız. dans sırasındaki utancım için...
Acaba o ve sen kaç yaşındaydınız?
23 saat 18 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
For ben hala Hala belirsiz: ilişkimiz bir kaza mı yoksa bir kalıp mı? Annemin yıldönümünde her şey böyle olmasaydı hiç sevgili olur muyduk yoksa cinsel ve aşk ilişkilerinde gerçekten her şey çok sallantılı mı?
Bir yandan Lena Teyze’yi her zaman sevdim. Belirttiğim gibi, annesinden daha yaşlı olmasına rağmen bir kadın olarak kesinlikle daha çekici ve güzel, ama bu sadece görünüşüyle ilgili değil: bir şekilde annesinden daha nazik ve yumuşak, daha kadınsı, çekici, daha seksi, daha hassas. , daha şehvetli. Öte yandan sempati duyduğu babama çok benzediğime inanıyordu.
Peki tüm bunlar ilişkimizin kaçınılmaz hale gelmesine yetecek miydi?
Yukarıda bahsedilen niteliklerin tümü, 40’ına yaklaştığında gözle görülür şekilde gelişti ve ondan önce gerçekten neredeyse mavi bir çorap gibiydi. İlk eşi kendisinden 16 yaş büyüktü, okurken üniversitede ona ders veriyordu, yüksek lisans öğrencisi olduğunda da danışmanıydı. Ancak görünüşte ikinci kocası gibi hiç de maço değil.
Üçüncü evliliğinde yaşadığı değişimler oldukça dikkat çekiciydi ve boşandıktan sonra da gelişmeye devam etti. Belki de aradan yıllar geçtiği ve henüz yeterince seks yapmadığı için üzülüyordu...
Öyle olmasa ne olurdu, hayal etmek benim için imkansız. dans sırasındaki utancım için...
- These users thanked the author Bay_X for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 2 years 6 months
Demek ki teyzemle seks yapmak isteyen tek kişi ben değilim. Bir gün duştan sonra balıkçı yaka kazak giydim ve mayo giymemeye karar verdim. Kızların mini eteği gibi uzun görünüyor. Beni yemek yemeye çağırdığında gittim. Akşam yemeği sırasında çeşitli konuşmalar başladı ama özünde hiçbir şey yoktu.
Uzun süre böyle oturduk. Bacaklarımı masaya uzatıp oraya oturdum. Sonra bakışları bir şekilde dizlerime ve yukarısına düştü. Meğerse penisim açıkta oturuyordum, bunu daha önce fark etmemiştim.
Fakat ondan bu konuda hiçbir yorum gelmedi.
Otomatik olarak balıkçı kazağımı indirip penisimi kapattım. Ama durum beni heyecanlandırdı. Daha sonra bilinçli olarak yavaş yavaş açmaya karar verdim. Teyze ara sıra ona bakıyordu. Ancak hiçbir şey olmamış gibi konuşma devam etti. Penisim tamamen açıkta, göstermeden onun karşısına oturdum.
Sonra zaten geç oldu ve farklı odalara gittik.
Bu üç gün sürdü ve sonra eve gittim. O zaman ve sonrasında ne o ne de ben sekse dair en ufak bir ipucuna sahip değildik. İkisinin de yeterli cesareti yoktu.
Uzun süre böyle oturduk. Bacaklarımı masaya uzatıp oraya oturdum. Sonra bakışları bir şekilde dizlerime ve yukarısına düştü. Meğerse penisim açıkta oturuyordum, bunu daha önce fark etmemiştim.
Fakat ondan bu konuda hiçbir yorum gelmedi.
Otomatik olarak balıkçı kazağımı indirip penisimi kapattım. Ama durum beni heyecanlandırdı. Daha sonra bilinçli olarak yavaş yavaş açmaya karar verdim. Teyze ara sıra ona bakıyordu. Ancak hiçbir şey olmamış gibi konuşma devam etti. Penisim tamamen açıkta, göstermeden onun karşısına oturdum.
Sonra zaten geç oldu ve farklı odalara gittik.
Bu üç gün sürdü ve sonra eve gittim. O zaman ve sonrasında ne o ne de ben sekse dair en ufak bir ipucuna sahip değildik. İkisinin de yeterli cesareti yoktu.
- These users thanked the author sergey.chirkov for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 2 months
Hikayelerin gerçek olduğunu düşünüyorum. Büyükannemi, daha doğrusu dedemin kız kardeşini ziyaret ediyordum. Evli olmayan kızı da onunla birlikte yaşıyordu. Loto oynadık, kardeşim dans etti. Parfümünün kokusu beni deli ediyor. Balla sigara içiyordu ve ben aletimi nereye koyacağımı bilmiyordum, utançtan yanıyordum. Büyükbabam gittiğinde Lizonka’ya nasıl neşe getirdiğini sordu. Şok oldum, neden olmasın, dedi büyükbabam. Bu mümkün mü? Başka bir şey yapabilirsin. İlk fırsatta bir buluşma aramaya başladım, buluştuğumuzda neredeyse kapı eşiğinden yatağa koşuyorduk. Sonra ben 25 yaşındaydım ve o iki kat daha yaşlıydı. O nasıl bir teyze, bu olayı hiçbir zaman ensest olarak değerlendirmedim.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views