Kocamı biraz bu konuya getiriyorum. Zaten kendisinin onu sikmeyi istediği noktaya ulaştık. ağzı kıçıyla oynarken külotunun üzerinde bir aletle oynuyor) Erkeklerin onu heyecanlandırmadığını anlıyorum, ama bir sike sahip olmak onun için bir bomba ikimiz de
Sapıklık mı? Evet, hayır...
These users thanked the author Beceri for the post (total 29):
Kocamı biraz bu konuya getiriyorum. Zaten kendisinin onu sikmeyi istediği noktaya ulaştık. [url=viewtopic.php?t=4401] ağzı [/url] kıçıyla oynarken külotunun üzerinde bir aletle oynuyor) Erkeklerin onu heyecanlandırmadığını anlıyorum, ama bir sike sahip olmak onun için bir bomba ikimiz de :oops: Sapıklık mı? Evet, hayır...
Özensiz Joe: ↑29 Nov 2022, 14:38
Bana öyle geliyor ki bu kadınlar arasında son derece nadir görülen bir fantezi
Bir çiftle tanıştım ve karısı bana şöyle yanıt verdi: şu: "Bir şey değil" erkekler iki kızın birbiriyle seks yapmasını izlemeyi sever, ama ben erkekleri izlemeyi severim." Kocası oral seks yaptı ve kıçını ortaya çıkardı, sonunda
These users thanked the author Spica5 for the post (total 2):
[quote="Slutty Joe" post_id=142072 time=1669721885 user_id=11339] Bana öyle geliyor ki bu kadınlar arasında son derece nadir görülen bir fantezi [/quote] Bir çiftle tanıştım ve karısı bana şöyle yanıt verdi: şu: "Bir şey değil" erkekler iki kızın birbiriyle seks yapmasını izlemeyi sever, ama ben erkekleri izlemeyi severim." Kocası oral seks yaptı ve kıçını ortaya çıkardı, sonunda
Bana öyle geliyor ki bu kadınlar arasında son derece nadir görülen bir fantezi
Bir çiftle tanıştım, o yüzden onun eşim bana şu şekilde cevap verdi: "Siz iki kızın birbiriyle seks yapmasını izlemeyi seviyorsunuz, ama ben erkekleri izlemeyi seviyorum." Kocası oral seks yaptı ve kıçını açığa çıkardı, hepsinin sonu
Hanımınızın söylediği her şey kesinlikle doğruydu! İşte böyle!!! Sevgilim de bunu gerçekten istiyordu ve rüyası için çok çaba harcadı. Sevgilisi kalçamı sımsıkı tutarak beni penisine sapladığında gözlerindeki ışıltıyı görüyorum ve tüm bunların onun için ne anlama geldiğini boşuna değil anlıyorum. ! Ama bunu sadece sevgilisini memnun etmek için yapmıyorum, ben de bu güçlü ellerin üzerimde olduğunu ve penisinin her hamlesinde beni nasıl daha fazla doldurduğunu hissediyorum ve ben de onun gibi bu tutkuyu alıyorum ve muhtemelen en azından istiyorum. bu anlarda kendini zayıf hissetmek, rahatlamak ve birinin iradesinde olmak!
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
[quote=Spika5 post_id=142807 time=1669886958 user_id=13186] [quote="Sürtük Joe" post_id= 142072 time=1669721885 user_id=11339] Bana öyle geliyor ki bu kadınlar arasında son derece nadir görülen bir fantezi [/quote] Bir çiftle tanıştım, o yüzden onun eşim bana şu şekilde cevap verdi: "Siz iki kızın birbiriyle seks yapmasını izlemeyi seviyorsunuz, ama ben erkekleri izlemeyi seviyorum." Kocası oral seks yaptı ve kıçını açığa çıkardı, hepsinin sonu [/quote] Hanımınızın söylediği her şey kesinlikle doğruydu! İşte böyle!!! Sevgilim de bunu gerçekten istiyordu ve rüyası için çok çaba harcadı. Sevgilisi kalçamı sımsıkı tutarak beni penisine sapladığında gözlerindeki ışıltıyı görüyorum ve tüm bunların onun için ne anlama geldiğini boşuna değil anlıyorum. ! Ama bunu sadece sevgilisini memnun etmek için yapmıyorum, ben de bu güçlü ellerin üzerimde olduğunu ve penisinin her hamlesinde beni nasıl daha fazla doldurduğunu hissediyorum ve ben de onun gibi bu tutkuyu alıyorum ve muhtemelen en azından istiyorum. bu anlarda kendini zayıf hissetmek, rahatlamak ve birinin iradesinde olmak!
Bütün kadınlar buna bakmayı sevmez. Birçok insan buna sahip. İlgileniyorlar ve bu konunun onları ilgilendirip ilgilendirmeyeceğini bilmiyorlar. Ve risk almamak için bir sevgili alıp önce onunla denerler. İki erkeğin birkaç kez seks yapmasını izleyen ve hayal kırıklığına uğrayan bir arkadaşım var.
Bütün kadınlar buna bakmayı sevmez. Birçok insan buna sahip. İlgileniyorlar ve bu konunun onları ilgilendirip ilgilendirmeyeceğini bilmiyorlar. Ve risk almamak için bir sevgili alıp önce onunla denerler. İki erkeğin birkaç kez seks yapmasını izleyen ve hayal kırıklığına uğrayan bir arkadaşım var.
N@TyPaL: ↑25 Dec 2022, 10:07ir aile dostunun böyle bir hikayesi vardı ama karısının isteğini yerine getirdikten sonra ayrıldılar. Psikolojik olarak bir şeyler ters gitti
[quote=N@TyPaL post_id=153672 time=1671952037 user_id= 14556]ir aile dostunun böyle bir hikayesi vardı ama karısının isteğini yerine getirdikten sonra ayrıldılar. Psikolojik olarak bir şeyler ters gitti [/quote] Yani bundan hoşlanmadı
[quote=Alex7515 post_id=131118 time=1667462583 user_id=10727] Kadınlar gerçekten kocalarının birilerini emmesini isterler mi? [/quote] Elbette böyle eşler var. Çok değil ama orada.
[quote=Alex3555 post_id=169447 time=1676472733 user_id=13997] [quote=Alex7515 post_id=131118 time=1667462583 user_id= 10727] Kadınlar gerçekten kocalarının birini emmesini isterler mi? [/quote] Elbette böyle eşler var. Çok az var ama var. [/quote] Alex7515, karısının belki de gizlice bu tür konular hakkında fanteziler kurduğunu öğrendiğinde hoş (ya da hoş olmayan) bir sürpriz yaşayacak.
[quote=Serguei post_id=169702 time=1676552187 user_id=3199] [quote=Alex3555 post_id=169447 time=1676472733 user_id= 13997] [quote=Alex7515 post_id=131118 time =1667462583 user_id=10727] Kadınlar gerçekten kocalarının birini emmesini isterler mi? [/quote] Elbette böyle eşler var. Çok az var ama var. [/quote] Alex7515, karısının belki de gizlice bu tür konular hakkında fanteziler kurduğunu öğrendiğinde hoş (ya da hoş olmayan) bir sürpriz yaşayacak. n[/quote] Eşimin bununla ilgilenmediğini kesinlikle biliyorum.
Birçok erkek çocuk bunu çocuklukta denedi. Sonra unuttular. Ve şimdi hatırlıyorlar. Çocukluğumdan beri devam ettim. Ve hâlâ hoşuma gidiyor. Beyler, kusura bakmayın - karınız sizi daha da çok sevecek
These users thanked the author IDVS03082008 for the post (total 2):
Birçok erkek çocuk bunu çocuklukta denedi. Sonra unuttular. Ve şimdi hatırlıyorlar. Çocukluğumdan beri devam ettim. Ve hâlâ hoşuma gidiyor. Beyler, kusura bakmayın - karınız sizi daha da çok sevecek
[quote=Lyaksandr post_id=173490 time=1677419943 user_id=15416] Ben de bir *x) *x) kadına oral seks yapmayı çok isterim [/quote] İşte biz Sadece bir kadın hakkında değil, bir eş hakkında da konuşuyoruz.
Sevgili topluluk
Büyük fantezimdeki küçük bir rapor:
Kocamın kendisi zaten benden spermi yalama ve önümde emme arzusundan bahsediyor kendimi okşarken.
Ayrıca gençliğinde arkadaşıyla nasıl mastürbasyon yapıp birbirlerini emdiklerini de anlattı!!! Bu nedenle, görünüşe göre bende böyle bir arzunun olgunlaşması boşuna değildi Karı koca bir Şeytandır
These users thanked the author Beceri for the post (total 12):
Sevgili topluluk :shamp: Büyük fantezimdeki küçük bir rapor: Kocamın kendisi zaten benden spermi yalama ve önümde emme arzusundan bahsediyor kendimi okşarken. Ayrıca gençliğinde arkadaşıyla nasıl mastürbasyon yapıp birbirlerini emdiklerini de anlattı!!! Bu nedenle, görünüşe göre bende böyle bir arzunun olgunlaşması boşuna değildi :oops: Karı koca bir Şeytandır :angel:
Shkili: ↑16 Apr 2023, 03:04
Sevgili topluluk
Büyük fantezimden küçük bir rapor:
Kocam zaten benden spermi yalayıp emme arzusundan bahsediyor Kendimi okşarken karşımda.
Ayrıca gençliğinde arkadaşıyla nasıl mastürbasyon yapıp birbirlerini emdiklerini de anlattı!!! Bu nedenle, görünüşe göre bende böyle bir arzunun olgunlaşması boşuna değildi Karı koca bir Şeytandır
şimdilik konuşalım mı? Bu fantezi için bir adam buldun mu?
[quote=Shkili post_id=191599 time=1681603486 user_id=8208] Sevgili topluluk :shamp: Büyük fantezimden küçük bir rapor: Kocam zaten benden spermi yalayıp emme arzusundan bahsediyor Kendimi okşarken karşımda. Ayrıca gençliğinde arkadaşıyla nasıl mastürbasyon yapıp birbirlerini emdiklerini de anlattı!!! Bu nedenle, görünüşe göre bende böyle bir arzunun olgunlaşması boşuna değildi :oops: Karı koca bir Şeytandır :angel: [/quote ] şimdilik konuşalım mı? Bu fantezi için bir adam buldun mu?
[quote=Alex7515 post_id=131118 time=1667462583 user_id=10727] Kadınlar gerçekten kocalarının birisini emmesini isterler mi? [/quote] Böyle insanlar var. Eşimin arkadaşı kocasına ders verdi. Emdiği zaman kocasından yardım ister ve sonra böyle bir gösteri başlar....
Ve kız kardeşime ağız dolusu yemek isteyen bir adamla, eğer Anya’ya waffle yaparsa ben de onu yalarım diye iddiaya girdim!... Başarılı olup olmayacağını bilmiyorum.. o ondan çok daha yaşlı.. ama o neden başarıya ulaşacağına inanıyor ve hazırlanmam için beni sürekli uyarıyor... hatta fotoğraf çekeceğine söz veriyor...
Şimdi kız kardeşimle aynı kaderi paylaşıyoruz. .. eğer düşerse ben de düşerim.... )))
These users thanked the author Vladimir.Semenov for the post (total 3):
Ve kız kardeşime ağız dolusu yemek isteyen bir adamla, eğer Anya’ya waffle yaparsa ben de onu yalarım diye iddiaya girdim!... Başarılı olup olmayacağını bilmiyorum.. o ondan çok daha yaşlı.. ama o neden başarıya ulaşacağına inanıyor ve hazırlanmam için beni sürekli uyarıyor... hatta fotoğraf çekeceğine söz veriyor... Şimdi kız kardeşimle aynı kaderi paylaşıyoruz. .. eğer düşerse ben de düşerim.... )))
Karım başka bir erkekle bu tür seks yapılmasına karşı çıkıyor. ve olabileyim diye... ama kocadan erkeğe oral seks yapmaya ne dersiniz, sessiz kalacağım... ama bunu gerçekten istiyorum...
These users thanked the author Bir korsan for the post (total 2):
Karım başka bir erkekle bu tür seks yapılmasına karşı çıkıyor. ve olabileyim diye... ama kocadan erkeğe oral seks yapmaya ne dersiniz, sessiz kalacağım... ama bunu gerçekten istiyorum...
Seks sırasında eşim yatağa girince benden bir şey istemek istediğini söyledi. - Ne hakkında? - Ona sordum, - Sor. - Andrei Viktorovich bana bir dahaki sefere birlikte olduğumuzda ondan alacağını sana vermek istediğini söyledi. Andrey Viktorovich bizim dostumuz-sevgilimiz, bizden yaşlı bir adam. - Ne vermek istediğini ve nereye götürmemi istediğini hemen anladım. - Neden bunu kendisi söylemiyor? - Her şeyin kendi kendine olmasını istiyor bu yüzden seninle konuşmamı istedi. Sen ve ben bunu onun için birlikte yapacağız, tıpkı benim onun için yaptığım gibi. Ve birlikte olacak. Ama senin için boşalmak istiyor. Bu benim çok korktuğum şeydi, çünkü öyle ya da böyle dudaklarımla penisine dokunmuştum, üçlü seks sırasında karımın amını yukarıdan öptüm ve o arkadan penisini karısının amının içine soktu. sırtı ona dönük olarak yan yatmaktadır. Ama şimdi orgazmını ağzımla yapmak istiyordu. Reddedemeyeceğimi anladım ama bunu hemen yapmaya karar vermekten çok korktum. Eşinin buna nasıl tepki vereceği de daha az önemli değildi. Ancak bunun erkekler arasında nasıl olabileceğiyle kendisinin ilgilendiğine dair bana güvence verdi. ))))))
These users thanked the author Truwor for the post (total 5):
Seks sırasında eşim yatağa girince benden bir şey istemek istediğini söyledi. - Ne hakkında? - Ona sordum, - Sor. - Andrei Viktorovich bana bir dahaki sefere birlikte olduğumuzda ondan alacağını sana vermek istediğini söyledi. Andrey Viktorovich bizim dostumuz-sevgilimiz, bizden yaşlı bir adam. - Ne vermek istediğini ve nereye götürmemi istediğini hemen anladım. - Neden bunu kendisi söylemiyor? - Her şeyin kendi kendine olmasını istiyor bu yüzden seninle konuşmamı istedi. Sen ve ben bunu onun için birlikte yapacağız, tıpkı benim onun için yaptığım gibi. Ve birlikte olacak. Ama senin için boşalmak istiyor. Bu benim çok korktuğum şeydi, çünkü öyle ya da böyle dudaklarımla penisine dokunmuştum, üçlü seks sırasında karımın amını yukarıdan öptüm ve o arkadan penisini karısının amının içine soktu. sırtı ona dönük olarak yan yatmaktadır. Ama şimdi orgazmını ağzımla yapmak istiyordu. Reddedemeyeceğimi anladım ama bunu hemen yapmaya karar vermekten çok korktum. Eşinin buna nasıl tepki vereceği de daha az önemli değildi. Ancak bunun erkekler arasında nasıl olabileceğiyle kendisinin ilgilendiğine dair bana güvence verdi. ))))))
Altı ay önce birkaç eş değiştirenle tanıştım. Swinger sitelerinden birinde ön yazışmalar sırasında bu çiftin kocası penisime elleriyle dokunup dokunamayacağını sordu. Bana dokunmak isteyip istemediğinin önemli olmadığını söyleyerek olumlu cevap verdim, kesinlikle hetero olmama rağmen onu reddetmedim. Daha sonra benim ondan önce bitirmem gereken bir zamanda bir toplantı senaryosu geliştirmeye başladı, başlangıçta bunun onun için neden önemli olduğunu anlamadım. Toplantının hemen ardından karısı sırt üstü yatıyor, ben oral seks yapıyorum ve bir süre sonra o yanıma uzanıyor ve zaten ereksiyon halindeki penisimi çekmeye başlıyor. Sonra sırtüstü yatıyorum, karısı onu ağzıma alıyor ve aktif olarak emmeye başlıyor, ardından o da şimdi yüz yüze yanına uzanıp onu öpmeye çalışıyor ve penisimi dikkatlice ağzına sokuyor. elini emmeye devam ediyor zaten. Dürüst olmak gerekirse, ilk defa bir adam beni emdi, özel bir şey değildi - sadece şaşkınlık etkisi. Oldukça uzun bir seksten sonra, zaten yorgun olduğum için prezervatifin içine boşaldım, çıkardım ve atmak istedim, spermi karımın kasıklarına dökmemi istedi. Sonra gerçekten bir damla bile düşürmeden tüm spermlerimi yaladı. Ve ondan önce bitirmem gerekiyor ki, heyecanının doruğunda spermim ağzına girsin. Görünüşe göre hemen ağzına boşalmamı istiyordu ama sormaya utanıyordu.
These users thanked the author Offi for the post (total 4):
Altı ay önce birkaç eş değiştirenle tanıştım. Swinger sitelerinden birinde ön yazışmalar sırasında bu çiftin kocası penisime elleriyle dokunup dokunamayacağını sordu. Bana dokunmak isteyip istemediğinin önemli olmadığını söyleyerek olumlu cevap verdim, kesinlikle hetero olmama rağmen onu reddetmedim. Daha sonra benim ondan önce bitirmem gereken bir zamanda bir toplantı senaryosu geliştirmeye başladı, başlangıçta bunun onun için neden önemli olduğunu anlamadım. Toplantının hemen ardından karısı sırt üstü yatıyor, ben oral seks yapıyorum ve bir süre sonra o yanıma uzanıyor ve zaten ereksiyon halindeki penisimi çekmeye başlıyor. Sonra sırtüstü yatıyorum, karısı onu ağzıma alıyor ve aktif olarak emmeye başlıyor, ardından o da şimdi yüz yüze yanına uzanıp onu öpmeye çalışıyor ve penisimi dikkatlice ağzına sokuyor. elini emmeye devam ediyor zaten. Dürüst olmak gerekirse, ilk defa bir adam beni emdi, özel bir şey değildi - sadece şaşkınlık etkisi. Oldukça uzun bir seksten sonra, zaten yorgun olduğum için prezervatifin içine boşaldım, çıkardım ve atmak istedim, spermi karımın kasıklarına dökmemi istedi. Sonra gerçekten bir damla bile düşürmeden tüm spermlerimi yaladı. Ve ondan önce bitirmem gerekiyor ki, heyecanının doruğunda spermim ağzına girsin. Görünüşe göre hemen ağzına boşalmamı istiyordu ama sormaya utanıyordu.
Kocama hakimiyet seansı vermek istedim. Hihi) Fantezilerimde bunu hayal ediyorum. Onlarda ona amımı yalatıyorum ve acıtacak şekilde saçımı kendime doğru çekiyorum. Penisini sıkıca sıkın ve...
Last post
Bir kızın beni dizlerimin üstüne koymasını ve beni amımı ve kıçımı yalamaya zorlamasını, kıçıma bir tıkaç yerleştirmesini ve kendine bir vibratör almasını, ıslansın diye beni yalamaya zorlamasını ve...
Kocamın anüsü nasıl içeri aldığını ve kadın translara nasıl oral seks yaptığını görmek istiyorum, böylece en az 4 travesti olsun.
Onu çaresiz ve birden fazla orgazmdan yayıldığını görmek istiyorum☺️...
Last post
Konunun bir kız tarafından oluşturulmadığı açıkça görülüyor. Ve genel olarak bu tür insanları arayın. Arkadaşım ve ben kız arkadaşım olmadan çıkıyoruz, onun ilişkimizi onaylamayacağına eminim