Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi nasıl becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?

Duygusal kişisel tatmin yöntemlerini tartışıyoruz
Автор темы
Saşalar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi nasıl becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?

Unread post by Saşalar »

Kim bunu böyle attı, özellikle de henüz sperm yokken?

Şu adresten gönderildi: 5 dakika 49 saniye:
Daha kesin olarak orada mastürbasyon t9 düzeltildi xxx
These users thanked the author Saşalar for the post (total 3):
Herurg, Mishanja11, sapık
Sürü
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?

Unread post by Sürü »

Ama kendimi ovuşturmadım. 12 yaşımda ağabeyim bana mastürbasyon yapmayı öğretti.
Dekan44
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 1 year 8 months
 Re: Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?

Unread post by Dekan44 »

davenant_1: 19 Jan 2024, 19:40Bu çağda yaygın bir şey, divanofili)
Komik, İnternet ortaya çıkana kadar, bu şekilde mastürbasyon yapan tek kişinin ben olduğuma içtenlikle inanıyordum. bir çocuk. :zeki:
These users thanked the author Dekan44 for the post:
Mart
Автор темы
Saşalar
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Saşalar »

İlginç bir söyleme şekli
Ve çok hoş bir ifade
Özellikle resimde kız önünüzde hala çıplakken
Ya da bir fantezi
Çok sevdim çıplak soyun, uzan ve sikiş
nBattaniye harika, evde tek başına çıplak yatıyorsun ve eğleniyorsun
These users thanked the author Saşalar for the post:
seksforumu_
Dekan44
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Dekan44 »

sasha29: 27 Jan 2024, 09:54 İlginç bir söyleme şekli
Ve çok da hoş bir yol
Eh, evet, özellikle de çocukluğunuzda bunu tamamen tesadüfen keşfettiğinizde ve hiçbir fikrim yok, ne iş yapıyorsun ve adı ne, ama stsuko.. ne güzel))
sasha29: 27 Jan 2024, 09:54 Özellikle önünüzdeki kız resimde hala çıplak olduğunda
Ya da fantezi
Çıplak soyunmayı, uzanıp sikişmeyi severdim
Battaniye havasında, evde tek başına çıplak uzanıp kafayı buluyorsun
Ben yaptım bu zaten okul yıllarımda, çıplak kızlarla kağıt oynadığım zamanlardı. Okuldan sonra eve koşuyor, çırılçıplak soyunuyor, en sevdiği kartları arka arkaya diziyor ve bir battaniyeyi, bir yastığı ya da sadece bir kanepeyi beceriyordu.
Xlebniy
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 11 months

Unread post by Xlebniy »

12 yaşımdan beri annemle babamın yatağındayım ama o zaman hala ne olduğuna dair hiçbir şey anlamadım, battaniye o kadar güzel ve soğuktu ki, karnımla yatağa uzandım ve başladım. penisimi ovuşturdum ya da penisimi bacaklarımın arasına sıkıştırdım ve o şekilde kıvrıldım. O zaman sperm yoktu. Sonra yanıma geldi, sanki işemek istiyormuşum gibi hissettim ve hemen küvete koştum, ne olduğunu anlamadım. Sonra meselenin yazmakla bitmediğini anlayınca annemle babamın yatağında bu konuyu sonuna kadar götürdüm, sanki orgazm olmuş gibiydim. Sperm ilk kez çıktığında yatağın her yerine sıçtım. Ancak o zaman doğrudan banyoya gitmeye ve eliyle mastürbasyon yapmaya başladı.
Автор темы
Saşalar
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Saşalar »

Harika, ama ebeveynleri veya büyükannesi tarafından kim azarlandı?
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alex yapardı »

sasha29: 31 Jul 2024, 13:55 Harika, kim ebeveynleri ya da büyükannesi tarafından azarlandı
Bu dava hakkında ve ne dediler?
Azarlandı mı ya da değil
Birkaç kez yakalandım, iyice azarlandım, ama artık yok
Annem işten eve erken geldiğinde bunu fark etti. Ve ben onun külotu, sutyeni, kemeri ve çoraplarıylayım. Tokalar kancalar ve düğmeler; titreyen ellerimden hepsini hemen çıkaramadım. Hangisi olduğunu söylemese de beni doktora götürmekle tehdit etti.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Mastürbasyon”