Kim bunu böyle attı, özellikle de henüz sperm yokken?
Şu adresten gönderildi: 5 dakika 49 saniye:
Daha kesin olarak orada mastürbasyon t9 düzeltildi xxx
Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi nasıl becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?
-
Автор темыSaşalar
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi nasıl becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?
- These users thanked the author Saşalar for the post (total 3):
- Herurg, Mishanja11, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?
Ama kendimi ovuşturmadım. 12 yaşımda ağabeyim bana mastürbasyon yapmayı öğretti.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Çocukken yüz üstü yatarak nasıl mastürbasyon yaptığımı ve bir yastığı ya da katlanmış bir battaniyeyi becerdiğimi hatırladım, bunu başka kim yaptı?
Komik, İnternet ortaya çıkana kadar, bu şekilde mastürbasyon yapan tek kişinin ben olduğuma içtenlikle inanıyordum. bir çocuk. :zeki:
-
Автор темыSaşalar
- Flört etmek
İlginç bir söyleme şekli
Ve çok hoş bir ifade
Özellikle resimde kız önünüzde hala çıplakken
Ya da bir fantezi
Çok sevdim çıplak soyun, uzan ve sikiş
nBattaniye harika, evde tek başına çıplak yatıyorsun ve eğleniyorsun
Ve çok hoş bir ifade
Özellikle resimde kız önünüzde hala çıplakken
Ya da bir fantezi
Çok sevdim çıplak soyun, uzan ve sikiş
nBattaniye harika, evde tek başına çıplak yatıyorsun ve eğleniyorsun
- These users thanked the author Saşalar for the post:
- seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 8 months
Eh, evet, özellikle de çocukluğunuzda bunu tamamen tesadüfen keşfettiğinizde ve hiçbir fikrim yok, ne iş yapıyorsun ve adı ne, ama stsuko.. ne güzel))
Ben yaptım bu zaten okul yıllarımda, çıplak kızlarla kağıt oynadığım zamanlardı. Okuldan sonra eve koşuyor, çırılçıplak soyunuyor, en sevdiği kartları arka arkaya diziyor ve bir battaniyeyi, bir yastığı ya da sadece bir kanepeyi beceriyordu.sasha29: ↑27 Jan 2024, 09:54 Özellikle önünüzdeki kız resimde hala çıplak olduğunda
Ya da fantezi
Çıplak soyunmayı, uzanıp sikişmeyi severdim
Battaniye havasında, evde tek başına çıplak uzanıp kafayı buluyorsun
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 11 months
12 yaşımdan beri annemle babamın yatağındayım ama o zaman hala ne olduğuna dair hiçbir şey anlamadım, battaniye o kadar güzel ve soğuktu ki, karnımla yatağa uzandım ve başladım. penisimi ovuşturdum ya da penisimi bacaklarımın arasına sıkıştırdım ve o şekilde kıvrıldım. O zaman sperm yoktu. Sonra yanıma geldi, sanki işemek istiyormuşum gibi hissettim ve hemen küvete koştum, ne olduğunu anlamadım. Sonra meselenin yazmakla bitmediğini anlayınca annemle babamın yatağında bu konuyu sonuna kadar götürdüm, sanki orgazm olmuş gibiydim. Sperm ilk kez çıktığında yatağın her yerine sıçtım. Ancak o zaman doğrudan banyoya gitmeye ve eliyle mastürbasyon yapmaya başladı.
-
Автор темыSaşalar
- Flört etmek
Harika, ama ebeveynleri veya büyükannesi tarafından kim azarlandı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Annem işten eve erken geldiğinde bunu fark etti. Ve ben onun külotu, sutyeni, kemeri ve çoraplarıylayım. Tokalar kancalar ve düğmeler; titreyen ellerimden hepsini hemen çıkaramadım. Hangisi olduğunu söylemese de beni doktora götürmekle tehdit etti.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 2116 Views
-
Last post by Ötesinden Gelen Şehvet
-
- 31 Replies