[quote=LustFromBeyond post_id=228855 time=1689436249 user_id=9845] [quote=PrematureCum post_id=228854 time=1689435851 user_id= 4657] Anne/oğul temalı rol yapma oyunu [/quote] Yine de bir eşin anne olduğunu hayal etmek son derece zordur, gerçekçi bir oyunu hesaba katarsak [/quote]
O zaman babanın karısını hayal et: daha havalı bir sakal yapıştır!
LustFromBeyond: ↑15 Jul 2023, 18:50
Peki her şey nasıl gitti? Yine de gerçekçi bir oyunu hesaba katarsak bir eşin anne olduğunu hayal etmek son derece zordur
Bizim durumumuzda bu daha basittir. Eşim benden yaşlı ve çok tombul, ben de yaşımdan daha genç görünüyorum. Hatta yabancıların bizi anne-oğul sandığı bile oldu.
These users thanked the author PrematüreDöl for the post (total 3):
[quote=LustFromBeyond post_id=228855 time=1689436249 user_id=9845] Peki her şey nasıl gitti? Yine de gerçekçi bir oyunu hesaba katarsak bir eşin anne olduğunu hayal etmek son derece zordur [/quote] Bizim durumumuzda bu daha basittir. Eşim benden yaşlı ve çok tombul, ben de yaşımdan daha genç görünüyorum. Hatta yabancıların bizi anne-oğul sandığı bile oldu.
natalya.harita: ↑14 Jul 2023, 22:05
Siyahi bir adamla seks yapmak istiyorum
Bunun nesi bu kadar kaba? Dünyadaki kadınların yarısı (Çin, Moğolistan ve Asya’nın diğer bölgeleri hariç) bunu her zaman yapıyor ve bir komplekse sahip değiller.
[quote=natalya.harita post_id=228484 time=1689361502 user_id= 19391] Siyahi bir adamla seks yapmak istiyorum [/quote] Bunun nesi bu kadar kaba? Dünyadaki kadınların yarısı (Çin, Moğolistan ve Asya’nın diğer bölgeleri hariç) bunu her zaman yapıyor ve bir komplekse sahip değiller.
Cyrus Tabor: ↑16 Jul 2023, 08:49
Bunun nesi bu kadar kaba? Dünyadaki kadınların yarısı (Çin, Moğolistan ve Asya’nın diğer bölgeleri hariç) bunu her zaman yapıyor ve herhangi bir kompleks yaşamıyorlar.
Peki bu arada Moğolistan’da kadınlar kiminle seks yapmak istiyor?
[quote="Cyrus Tabor" post_id=229032 time=1689486552 user_id=18812] Bunun nesi bu kadar kaba? Dünyadaki kadınların yarısı (Çin, Moğolistan ve Asya’nın diğer bölgeleri hariç) bunu her zaman yapıyor ve herhangi bir kompleks yaşamıyorlar. [/quote] Peki bu arada Moğolistan’da kadınlar kiminle seks yapmak istiyor?
[quote="Kral Zogu" post_id=229216 time=1689507754 user_id=10833] Bu arada, Moğolistan’daki kadınlar kiminle seks yapmak ister? [/quote] Elbette Ruslarla! Tecrübelerimden biliyorum. Zoraki.
[quote=Mikha77 post_id=232042 time=1689921212 user_id=17901] Herkesin karımı ve beni siktiği büyük bir toplu tecavüz ve tüm bu olay tüm dünyada çevrimiçi olarak yayınlanıyor... [/quote] Evet, bu kesinlikle bir sapkınlık :sürpriz:
Buradaki insanlar her bakımdan dürüsttür. Ancak yeterince sadomaso sever yok. Hayal etmek; Tüm forum katılımcıları geniş bir salonda oturuyor ve Schnittke’nin müziğini dinliyor. Grup seks olacak.
These users thanked the author Hayalet for the post (total 3):
Buradaki insanlar her bakımdan dürüsttür. Ancak yeterince sadomaso sever yok. Hayal etmek; Tüm forum katılımcıları geniş bir salonda oturuyor ve Schnittke’nin müziğini dinliyor. Grup seks olacak.
PrematureCum: ↑15 Jul 2023, 18:44
Anne/oğul temalı rol yapma oyunu. Eşim bunu öğrendiğinde (sarhoşken ağzından kaçırdı), ilk başta şok oldu. Ama sonra sakinleşti ve bunu bir fahişeyle yapmaktansa benimle yapmanın daha iyi olacağını söyledi.
Uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum. ve sonra bunu bir kızla denedim. Maç sırasında adrenalin pompalanıyordu ve titriyordum. Vızıltı inanılmaz! Ama bitirir bitirmez öyle bir yıkım ortaya çıktı ki... fantezilerin gerçekleşmesi...
Ve en kaba fantezilere gelince, bu bir ensest ailesi. Herkes istediği kişiyle sakince sevişebilsin diye... çocuklarla, ebeveynlerle, teyzelerle, amcalarla... bu kesinlikle doğal ve normaldi. Babam gazete okurken annemi babamın önünde becer. Ve bütün büyük memeli kadınlar)
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
[quote=PrematureCum post_id=228854 time=1689435851 user_id=4657] Anne/oğul temalı rol yapma oyunu. Eşim bunu öğrendiğinde (sarhoşken ağzından kaçırdı), ilk başta şok oldu. Ama sonra sakinleşti ve bunu bir fahişeyle yapmaktansa benimle yapmanın daha iyi olacağını söyledi. [/quote] Uzun zamandır bunun hayalini kuruyordum. ve sonra bunu bir kızla denedim. Maç sırasında adrenalin pompalanıyordu ve titriyordum. Vızıltı inanılmaz! Ama bitirir bitirmez öyle bir yıkım ortaya çıktı ki... fantezilerin gerçekleşmesi...
Ve en kaba fantezilere gelince, bu bir ensest ailesi. Herkes istediği kişiyle sakince sevişebilsin diye... çocuklarla, ebeveynlerle, teyzelerle, amcalarla... bu kesinlikle doğal ve normaldi. Babam gazete okurken annemi babamın önünde becer. Ve bütün büyük memeli kadınlar)
Kural olarak gerçeklik her zaman fanteziden önce gelir. Karınızın fışkırmasını mı istiyorsunuz? Tamam, karım fışkırtıyor ama benimle değil, sevgilisiyle. İki erkekle eş olmayı mı hayal ediyorsunuz? Tamam, Karısı iki erkekle birlikte ama ben onunla değilim. Karımı gerçekten kıçından istiyorum. Karısı kıçın içinde olacak ama senin yanında değil. - Gerçekten ağzına boşalmak istedim. -Neden bitirmedin? Ve o aldı ve bitirdi ve ben onu reddedemedim. Neyi ve nasıl hayal kuracağımı bilmiyorum.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Kural olarak gerçeklik her zaman fanteziden önce gelir. Karınızın fışkırmasını mı istiyorsunuz? Tamam, karım fışkırtıyor ama benimle değil, sevgilisiyle. İki erkekle eş olmayı mı hayal ediyorsunuz? Tamam, Karısı iki erkekle birlikte ama ben onunla değilim. Karımı gerçekten kıçından istiyorum. Karısı kıçın içinde olacak ama senin yanında değil. - Gerçekten ağzına boşalmak istedim. -Neden bitirmedin? Ve o aldı ve bitirdi ve ben onu reddedemedim. Neyi ve nasıl hayal kuracağımı bilmiyorum.
Karımın arkadaşıyla, tüm özellikleriyle, kayışla, anal olarak seks yapmak istiyorum, böylece arkadaşım onun rahatlamasına yardımcı olabilir, böylece benimki analdayken onlar da derinden öpüşürler. Annilingus bana arkadaşı tarafından uygulandı. Daha sonra bana bağlanacaklardı. Ve hepsi bütün gece bir daire içinde ve çıplak uykuya dalarlar.
These users thanked the author 023$ arıyoruz for the post (total 3):
Karımın arkadaşıyla, tüm özellikleriyle, kayışla, anal olarak seks yapmak istiyorum, böylece arkadaşım onun rahatlamasına yardımcı olabilir, böylece benimki analdayken onlar da derinden öpüşürler. Annilingus bana arkadaşı tarafından uygulandı. Daha sonra bana bağlanacaklardı. Ve hepsi bütün gece bir daire içinde ve çıplak uykuya dalarlar.
Benim kaba rüyam. Her dairede güzel bir atıştırmalık ve içecek bulunurdu ve harika sikleri olan adamlar gelirdi ve ben onları yalardım. Aynanın önünde ve masanın altında. Böylece ben emerken birisi gelip ağzıma ve emdiğim penisin üzerine boşalırdı. Böylece onlar pastanın üzerine boşalsınlar ve ben de onu yesem. Ve böylece bütün gün.
Benim kaba rüyam. Her dairede güzel bir atıştırmalık ve içecek bulunurdu ve harika sikleri olan adamlar gelirdi ve ben onları yalardım. Aynanın önünde ve masanın altında. Böylece ben emerken birisi gelip ağzıma ve emdiğim penisin üzerine boşalırdı. Böylece onlar pastanın üzerine boşalsınlar ve ben de onu yesem. Ve böylece bütün gün.
[quote="Al Admin Rutovich" post_id=291872 time =1700637113 user_id=19990] [ref=#804000]tolik.matrosov[/ref] , Geçmişteki fantezilerinizi okurken ben de uykuya dalmak istedim. [/quote] Bunların sadece fantezi olması çok yazık. Artık tek başına emmek acı veriyor. Reklamlar sanallıktan başka bir şey içermiyor.
Şimdi aklıma spor salonunun kadınlar soyunma odasına girip terli külotlarını ağzıma koyacak ve tüm spermlerimi sağıncaya kadar birkaç saat boyunca ellerinden geleni yapacak kadınlara kendimi vermek istediğim geldi.
Şimdi aklıma spor salonunun kadınlar soyunma odasına girip terli külotlarını ağzıma koyacak ve tüm spermlerimi sağıncaya kadar birkaç saat boyunca ellerinden geleni yapacak kadınlara kendimi vermek istediğim geldi.
tolik.matrosov: ↑21 Nov 2023, 12:17
Herhangi bir dairede güzel bir atıştırmalık ve içecek bulunurdu ve harika sikleri olan adamlar gelirdi ve ben de onları yalardım. Aynanın önünde ve masanın altında. Böylece ben emerken birisi gelip ağzıma ve emdiğim penise boşalır.
Öyle olurdu ki sana bir Rusça öğretmeni gelse daha iyi olur ve -EMMEK istiyorsun ama okulu asıyorsun.
These users thanked the author Anatolik for the post (total 3):
[quote=tolik.matrosov post_id=291437 time=1700558242 user_id= 20048] Herhangi bir dairede güzel bir atıştırmalık ve içecek bulunurdu ve harika sikleri olan adamlar gelirdi ve ben de onları yalardım. Aynanın önünde ve masanın altında. Böylece ben emerken birisi gelip ağzıma ve emdiğim penise boşalır. [/quote]
Öyle olurdu ki sana bir Rusça öğretmeni gelse daha iyi olur ve -EMMEK istiyorsun ama okulu asıyorsun.
[quote=Tania post_id=291355 time=1700540526 user_id=10913] [quote=natalya.harita post_id=228484 time =1689361502 user_id=19391] Siyahi bir adamla seks yapmak istiyorum [/quote]
Bizim askeri okulda onlardan bir grup var Akademi şehri
ve 20-25 yaşlarında birkaç genç, büyük yaraklı adamlar bulup onlara eşimi vermek istiyorum. Peki, bunu onlara nasıl verebilirim ki, onunla istediğimi yapsınlar. ve ben de periyodik olarak katılıp onu dürtüyordum. En ilginç olanı eşimin de bunu istemesi))). Adamları bulamıyorum.
birkaç kez boşalabilmeleri için gençlere ihtiyacımız var https://i.postimg.cc/k5S4Mgkw/IMG-0762.jpg
These users thanked the author Kurmak for the post (total 6):
ve 20-25 yaşlarında birkaç genç, büyük yaraklı adamlar bulup onlara eşimi vermek istiyorum. Peki, bunu onlara nasıl verebilirim ki, onunla istediğimi yapsınlar. ve ben de periyodik olarak katılıp onu dürtüyordum. En ilginç olanı eşimin de bunu istemesi))). Adamları bulamıyorum. birkaç kez boşalabilmeleri için gençlere ihtiyacımız var [url=https://postimg .cc/HJpHBdW7] [img]https://i.postimg.cc/k5S4Mgkw/IMG-0762.jpg[/img][/url]
Merhaba, eğer bu konu daha önce tartışıldıysa, tekrar gündeme getirmenin zamanı geldi.
Bu, insan doğasını, yani arzuları araştıran bir meraktır.
Sadece sanal gerçeklikte olduğunuzu, çevrenizdeki her...
Last post
Yaşlı kadının külotunun içine kafamla girmek ve o beni salgılarıyla besleyene kadar oradaki amını yalamak istiyorum.
Cinsel fantezilerinizi . Sadece annemin ya da babamın beni becermesini istediğim gibi sapkın olanlar değil, ama örneğin, belki biri oğlunun genç öğretmenini becermek ister ya da biri bir aktristen...
Last post
neden sıradan bir şeyin hayalini kuruyorsun? Ayrıca bana sadece gerçekçi fantezileri dile getirmemi, aktrisler vb. olmadan, sadece gerçekten sikebileceğin kişilerle sıradan seks yapmamı söylüyorsun....
38 yaşında, her şey farklı, tabii ki bir vardiyadan geldiyseniz, o zaman ilk başta hızlı bir şekilde 10-15 dakika, tüm prelüdlerle 1-2 kez yapmanız, 2-3 saat iyice iyileşmeniz ve sonra, Karşılıklı...
Sadece yetişkin erkekler için ahlaksız oyunlar Güzel, seksi kız Dasha, 22 yaşında. İnce ve iştah açıcı. Çok ilginç, keyifli çevrimiçi iletişim veya yakıcı samimi yazışmalar ve diğer eğlenceler sizi...