Ensest iletişim.
-
Автор темыAvcı
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 3 months
Ensest iletişim.
Merhaba. Bana kimin ensest ilişki yaşadığını veya bunu istediğini söyle. Haydi sohbet edelim. Sorularım var.
- These users thanked the author Avcı for the post (total 2):
- Artem.Maxsimov, Tuzlu su
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Orientation: biseksüel
Re: Ensest iletişim
Bunu ilk sayfamda buraya geldiğim bağlantı olan * Alinka * takma adıyla itiraf ettim kayboldu, ancak yeni bir bağlantıda yeni bir sayfa oluşturmak zorunda kaldım çünkü eskisinin şifresini hatırlamıyorum ve kıyafetinin bulunduğu e-postayı zaten sildim
Çocukları şımartıyorum, onları çay içmeye mutfağa davet ediyorum, masaya kurabiye ve çörekler servis ediyorum, bilerek eğiliyorum ki tişört ağırlaştıkça onlara gizemleri açığa çıkarsın... : roll: ya da evde bir elbise giydiğimde, mutfaktaki askı dolabının en üst rafına uzandığımda ve külotum hafifçe parıldadığında... Aynısını sabahlığım ve babam için de yapıyorum- kayınvalidem arkasını kolladığında ve şakalarımı görmediğinde... Ve masaya yaklaşıp servis yaptığımda sanki akşam yemeğiyle meşgulmüşüm gibi masumca kirpiklerimi kırpıştırıyorum ve tamamen bir kaza...
Tamamen dürüst olacağım... kocamın küçük kardeşinin ve aynı zamanda arkadaşlarının biri bize geldiğinde bakışları

-
- En güçlü orgazm!
Tanrı ona gençlik versin, "sonunda" buna ihtiyacı var, kayınpederim için üzülüyorum...bu adil değil..sen geleceğe herhangi bir "olasılık" bırakmayın...BU BİR GÜNAH!))))Alinochka: ↑26 Jan 2023, 10:51 Dürüst olacağım... Kocamın küçük kardeşinin ve arkadaşlarının, içlerinden biri bize geldiğinde bakışlarından büyüleniyorum, bunu buradaki ilk sayfamda takma adla itiraf ettim. Buraya geldiğim * Alinka * bağlantısı kayboldu, ancak eskisinin şifresini hatırlamadığım için yeni bir bağlantı kullanarak yeni bir sayfa oluşturmak zorunda kaldım ve bana kayıtlı e-postayı zaten sildim Çocukları şımartıyorum, onları mutfağa çay içmeye davet ediyorum, masaya kurabiye ve çörekler servis ediyorum, tişörtün ağırlığını azaltıp gizemleri onlara açıklasın diye bilerek eğiliyorum... ya da sabah bir elbise giydiğimde. Evde, mutfaktaki askı dolabının en üst rafına uzanıyorum ve külotumla hafifçe parlıyorum... Aynısını kayınvalidem arkasını kolladığında kayınpederim için bir sundress için de yapıyorum ve şakalarımı görmüyor .. Ve masaya yaklaşıp servis yaptığımda masum bir şekilde kirpiklerimi kırpıyorum, sanki akşam yemeğiyle meşgulmüşüm ve hepsi bir kazaymış gibi...

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Benden bir yaş küçük okul arkadaşımla babasını baştan çıkardık, o zamanlar okulu yeni bitirmiştim. Benim için hiçbir şey değildi ama kız arkadaşım için ensestti.
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 3):
- SeRg !$!, annem adam yaptı, sapık
-
- Oral stimülasyon
:önceden:
Evet, geç saatlerde odamdan çıkar çıkmaz akşam, mutfağa ya da banyoya, o orada, ben mutfakta sigaramı içiyorum, ama başımın yanından gözlerini bana çevirdiğini görebiliyorum... İlk başta gerçekten sinir bozucuydu. , ama sonra alıştım ve sonunda her ailede, akşam geç saatlerde herkesin külotu pırıl pırıl oluyor...

- These users thanked the author Alina for the post (total 2):
- George, annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
..bir emekliyi külotunuzla kalp krizine sokacaksınız ya da tam tersi. ..yaşlı osuruk güçleniyor.. biliyor musun!))) :çılgın:

-
- Oral stimülasyon
Ne de neden yaşlı değil, sadece 50’nin üzerinde ve hala güçlü, normal bir adam, tıpkı kayınvalidesinin en sevdiği şarkı olan * Gerçek bir albay * gibi, kısa süre önce emekli oldu. .. Askere dönmek istedi ama kayınvalidesi onu tuttu, hala vay gücü var!!!
-
- En güçlü orgazm!
..ve sonuçta, aynı yaştayız.. günaha sürüklemeyin "Şeytan"!))))
hala onun gücünü test etmek istiyor musun?
..ve sonuçta, aynı yaştayız.. günaha sürüklemeyin "Şeytan"!))))

-
- Oral stimülasyon
-
- En güçlü orgazm!
.. Numaralarının başka ne anlamı var?)))
*dikkatli bir şekilde etrafına bakmaya başladı!
Hiçbir şey anlamıyorum..ama çok ilginç!
.. Numaralarının başka ne anlamı var?)))
*dikkatli bir şekilde etrafına bakmaya başladı!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 6 months
Siz, anneniz ve teyzeniz o sırada kaç yaşındaydınız?Svetik5: ↑12 Feb 2022, 07:34 Annemle teyzemi birlikte becerdiğimde bir olay yaşadım. Az önce annemi baştan çıkardım ve bağlantımızın tadını çıkardık. Bir keresinde birlikte kırsaldaki teyzemi ziyarete gittik. Akşam hava kararmaya başladığında yürüyüşe çıktık. Aynı anda küçük bir şey istediler, yol kenarındaki çalıların arkasına gittiler ve oturmadan, eğilip bacaklarını açarak yazmaya başladılar. Yolda durup bekledim. Aniden annemin sesi çalıların arasından geldi - buraya gel. Yaklaştım ve annemin külotu aşağıda ayakta durduğunu, o da elini bükerek beni onu becermeye davet ettiğini gördüm. Teyzemin önünde bir şekilde utanmıştım ama o, bağlantımız hakkında her şeyi bildiğini ve kendisinin de yeğeninin penisini denemekten çekinmeyeceğini söyledi. Sik zaten ayaktaydı ve annesini soktum ve size söyleyeyim, nadiren bu kadar iyi sikiştim. Teyzem yakınlarda duruyordu ama beni durduran yoktu. Bitirdiğimde teyzem yanıma geldi, beni tutkuyla öptü ve göğüslerini göğsüme sürmeye başladı. Sikim tekrar ayağa kalktı ve aynı ereksiyonla onu becerdim ve içeri girdim. Teyzem daha çok sikişti ve 3 kez boşalmayı başardı. Akşam harikaydı.
-
- Oral stimülasyon
Ben de onun ilgisini dikkate alarak ona şakalar yapmaya başladım... Dürüstçe itiraf ediyorum ki tüm bu şakalar bir nevi zevk... Biraz öyle duygular vücuda yayılıyor...

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 8535 Views
-
Last post by tahmini
-
- 30 Replies