Kafkasyalılarla Seks
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kafkasyalılarla Seks
Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
- These users thanked the author Boş ver for the post (total 16):
- seksmarina80, Serge, Rogatik, Şeytan, Romalılar, Martin, Garik, Alex366, Veronika, aynen böyle3, hayalet, Edik evli, YoYo90, Papadoça yakında, Devam etmek, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kafkasyalılarla Seks
Eh, yapabileceğimiz şey bu.... çoğu kişi acı çekti ve çoğu zaman sadece etiketler ve dedikodular yüzünden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Özbekler vardı ama Kafkasyalılara bulaşmamaya çalışıyorum. Kahretsin, onlar en azından sözde hançerli kahramanlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Kafkasyalılarla çok iyi ilişkilerim vardı. Hala bir Çeçen ile WhatsApp üzerinden iletişim kuruyorum. Bana inancı hakkında çok şey anlattı. Görünüşe göre onların da İsa’sı var ama sadece o bir peygamber. Helal et, hayvanın özel bir dua okunarak öldürülmesidir. Hıristiyanlarla ve Yahudilerle evlenebilirler. Günde birkaç kez, yıl boyunca değişen belirli zaman aralıklarında dua ediyorlar ama bu aralıklar kısa değil. Orada bir saat veya daha fazla zaman var. Uzak Doğu’da şoförün otobüsü dua etmek için durdurduğunu okuyunca şaşırdım. Şu anda dua etmeni gerektirecek bir şey yok onlarda. Bana çok şey anlattı ve sordu ama ne yazık ki size Hıristiyanlık hakkında hiçbir şey söyleyemem.
Konuştuğum kişiler sigara içmiyor, içki içmiyor ve çocukluğundan beri spor yapıyor. Ve çoğu zaman bunlar dövüş sanatlarıdır. Onlarla, gece metrodan çıkarken benim için ayağa kalktıklarında ve bir grup sarhoş, bitmemiş insanımızın yanıma yaklaştığında tanıştım. Hatta kavga bile oldu ama çok kısa sürdü. Kahramanlarımız gecenin karanlığına doğru kaçtılar, birkaç kez sayısal avantaja sahip olmalarına rağmen sadece topukları parlıyordu.
Hem burada hem de burada her ulusta alçaklar vardır. Ve ne yazık ki aramızda Kafkasyalılardan daha fazla terbiyesiz insan bulunduğunu düşünüyorum.
Konuştuğum kişiler sigara içmiyor, içki içmiyor ve çocukluğundan beri spor yapıyor. Ve çoğu zaman bunlar dövüş sanatlarıdır. Onlarla, gece metrodan çıkarken benim için ayağa kalktıklarında ve bir grup sarhoş, bitmemiş insanımızın yanıma yaklaştığında tanıştım. Hatta kavga bile oldu ama çok kısa sürdü. Kahramanlarımız gecenin karanlığına doğru kaçtılar, birkaç kez sayısal avantaja sahip olmalarına rağmen sadece topukları parlıyordu.
Hem burada hem de burada her ulusta alçaklar vardır. Ve ne yazık ki aramızda Kafkasyalılardan daha fazla terbiyesiz insan bulunduğunu düşünüyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 678
- Orientation: biseksüel
Tabii ki neyi bilmiyordun? İsa onların İsa’sıdır, Başmelek Cebrail onların Cebrail’idir, Meryem Meryem’dir ve... vb. O, Hıristiyanlar, Müslümanlar ve Yahudiler arasında aynı tanrıdır, aynı şeydir, sadece olayların farklı versiyonları
-
- Nirvana’dayım
Sadece alınmayın. Siz Saratov bölgesinde yaşıyorsunuz, ben de Saratov bölgesinde yaşıyorum. Hatta aynı şehirde bile yaşıyor olabiliriz ama sizi okuyunca sanki farklı gezegenlerdenmişiz gibi geliyor.
-
- Nirvana’dayım
Bir artıları da, taşımada[ alanı boşaltmalarıdır. /url ]hem yaşlılar hem de kadınlar için. Bizimkilerin buna gücü yetmez, onlar beyefendi değiller. Çocuklar bile suçlanacak olan ebeveynlerdir.
-
- Nirvana’dayım
Mümin misin? Eğer burada gerçekten inananlar varsa, o zaman şu anda dünyada olup bitenleri nasıl açıklayabiliriz? Neden bizim ve Ukrayna cumhurbaşkanına henüz yıldırım çarpmadı? Yoksa cehennemde sabırla mı bekliyorlar, bu nasıl oluyor?
Ben yalnızca Paskalya için yumurta boyuyorum ve şeker dağıtıyorum , yine Noel için. Benim inancım bu kadar)Cuckold-Cola: ↑17 Dec 2022, 21:05 Elbette ama bilmiyor muydunuz? İsa onların İsa’sıdır, Başmelek Cebrail onların Cebrail’idir, Meryem Meryem’dir ve... vb. Tanrı Hıristiyanlar, Müslümanlar ve Yahudiler için aynıdır, aynıdır, yalnızca olayların farklı versiyonları
Mümin misin? Eğer burada gerçekten inananlar varsa, o zaman şu anda dünyada olup bitenleri nasıl açıklayabiliriz? Neden bizim ve Ukrayna cumhurbaşkanına henüz yıldırım çarpmadı? Yoksa cehennemde sabırla mı bekliyorlar, bu nasıl oluyor?
-
- Orgazm!
Başkanımız her şeyi doğru yapıyor, küçük şeytanlarını düzeltiyor ve sadece para kazanıyor, kişisel bir şey değil, sadece gevezelik ediyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Marinka, tamam))) şununla bir konu başlattı: bir mastürbasyoncunun sabırlı fantezileri, ama dinin inceliklerine ulaştı
2 dakika 21 saniye sonra gönderilir:
Aldatılan Kola , bunlar saf insanlar... yetişkinler gibi,
Ama Solovyov’lara (Shapiro) inanın
2 dakika 21 saniye sonra gönderilir:
Aldatılan Kola , bunlar saf insanlar... yetişkinler gibi,
Ama Solovyov’lara (Shapiro) inanın
-
- Nirvana’dayım
Çok yönlüyüm. Bir sünger gibi ilginç olan her şeyi emerim. Tabii ki ve meraklı)
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Orgazm!
Solovyov’u bir palyaço ve konuşan bir kafa olarak görüyorum, 20 yıl önce Putin hakkında da konuştu ve şimdi ana koruyucu o, tereddüt etmeden satacak
-
- Nirvana’dayım
Aslında bunu Marinka’ya kişisel bir mesajla yazdım. Neden? Saklanacak hiçbir şey yok. Geçenlerde adamımız bir Ermeniyi öldürdü. Bir tür skandal yaşadılar, bizimki özür diledi ama bütün topluluk bir Rus adamla ilgilenmek için geldiler. Doğal olarak bir silah çıkardı, birine tokat attı, diğerini yaraladı. Siyahlar için bire bir zayıftır ama kalabalıkta bire bir evet. Adamın Belarus sınırında yakalanması çok yazık.
Moskova’da başka bir vaka. Ayrıca Lekha’yla, kocasıyla değil, oda arkadaşıyla. Les’e gittiğim için şanslıyım. Benim babam da Alexey. Yani benden önce bir otobüs deposunda çalışıyordu ve bir pansiyonda yaşıyordu. Yedim, bir votka daha içmeye gittim ve geri dönerken yurdun zeminlerini karıştırdım. Ve orada karısıyla birlikte bir Azer yaşadı, özür diledi ve gitti. Geceleri odadan sürüklendi, dövüldü ve kırgın kocasının ayaklarının dibine atıldı. Onlar yaratıklardır ve yalnızca kalabalıklar halinde bulunurlar. Ve eğer bunlardan birini birine verirsem, kendime işerim, sıçarım ama bilincimi kaybetmediğim sürece kimse benim rızam olmadan bedenimi alamaz.
Moskova’da başka bir vaka. Ayrıca Lekha’yla, kocasıyla değil, oda arkadaşıyla. Les’e gittiğim için şanslıyım. Benim babam da Alexey. Yani benden önce bir otobüs deposunda çalışıyordu ve bir pansiyonda yaşıyordu. Yedim, bir votka daha içmeye gittim ve geri dönerken yurdun zeminlerini karıştırdım. Ve orada karısıyla birlikte bir Azer yaşadı, özür diledi ve gitti. Geceleri odadan sürüklendi, dövüldü ve kırgın kocasının ayaklarının dibine atıldı. Onlar yaratıklardır ve yalnızca kalabalıklar halinde bulunurlar. Ve eğer bunlardan birini birine verirsem, kendime işerim, sıçarım ama bilincimi kaybetmediğim sürece kimse benim rızam olmadan bedenimi alamaz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Cuckold-Cola, Neden saçma sapan yazasınız ki? Tüm bu hikaye, "Kurbağa engereği sikti"
[size=85]5 dakika sonra gönderilir:
Veronika, genel olarak Ermeniler Kafkasyalı değiller, yoksa hepiniz siyah saçlı ve iri burunlu Kafkasyalılar mısınız?)
[size=85]5 dakika sonra gönderilir:
Veronika, genel olarak Ermeniler Kafkasyalı değiller, yoksa hepiniz siyah saçlı ve iri burunlu Kafkasyalılar mısınız?)
-
- Nirvana’dayım
Kardeşim, merhaba, son ziyaretim için özür dilerim, her zaman olduğu gibi haklıydım, fazla ileri gittim. Ve onlar hakkında - Kafkasyalılar, Transkafkasyalılar - saçmalık. Birinde ona Kafkas dedim - bunlar bir, bunlar farklı dedi, tam olarak anlamadım. KAFKASYA. Ve bu sadece saçmalık.
-
- Orgazm!
Saçma şeyler yazıyorsunuz , Dinyeper nedeniyle "kardeşlere" karşı kendi tavrım var, Kafkasyalılar bana onlardan daha yakın ve pratikte televizyonu açmıyorum, bu Solovyov kanalları 1 ve 2 benim için ilginç değil, bu hepsi bir gösteri ve özellikle vahşi hayvanlar için tasarlanmışlar, tüm bilgileri yalnızca internetten alıyorum
-
- Nirvana’dayım
Evet yazmayı unuttum. Büyük yaraklara sahip olduklarına dair söylentiler saçmalıktır. Fizyolojiyi inceleyin. Siyahların ve Kafkasyalıların penisleri büyümüyor, sadece gerginleşiyor. Söz verdiğim gibi denemedim ama duydum. Slav bir kahraman gibi büyüyor. Bizim aramızdaki fark şu; maymunlar da büyümüyor, yalnızca bizim adamlarımız büyüyor. Soğuk suyun altında kuzugöbeği var. Ama büyüyor!!!! Ve bu bir mucize, onu doğurmak yazık değil.
-
- Nirvana’dayım
Ütü yapıyor o kadar iyi ki sürekli geri çekiliyoruz. Yoksa bir saldırı mıydı, ama ters yönde mi? Bu durumda halklara, barışçıllara ve birbirleriyle savaşmak zorunda kalanlara üzülüyorum. Her iki taraftan da kaç kişi öldü ve yaralandı? Sayı yüz binleri buluyor ve kana susamış başkanlarımız sakinleşmeyecek. Birisi onları uzun zaman önce alıp sessizce vururdu. Sıradan insanlar teşekkür ederdi.Cuckold-Cola: ↑17 Dec 2022, 21:21 Başkanımız her şeyi doğru yapıyor, onları ütülüyor ve sadece para kazanıyor, kişisel bir şey değil, sadece gesheft
-
- Nirvana’dayım
Kusura bakmayın, seks hakkında yazdım. Savaşçılarımızı destekliyorum. Atlılar bile gelecekler, onları Çeçen özel kuvvetlerine vereceğim.
2 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Ve Ukraynalılar asla benim amımı sikmeyecekler, ben muhtemelen Buryatlara veya Çeçenlere aşık olacağım.
Gönderildi 13 dakika 4 saniye sonra:
Anladığım kadarıyla Marinka küçük bir kız . Ben de öyle söyleyeceğim. Erkeklerimiz ölüyordu, biz Rus kadınları elimize dirgen ve tırpan aldık. Almanlar gelip Rusları ve Rus olmayanları diri diri yaktılar, sadece armalar onları ekmek ve tuzla karşıladı. Partizanlar sadece Belarus’ta. Ukrayna’da tek bir Kovpak var ve o da Stalin tarafından gönderildi... Ve genel olarak her şeyi Almanlara verdiniz, sadece Genç Muhafızlar teslim olmadı. Genel olarak milletiniz bir şeye hazır. Siz kızlar genelevler içinsiniz beyler - evet ve şimdi çalışıyorlar - ulaşım, peki, bekçiler, armaların artık yeterince anlamı yok.
Ve Ukraynalılar asla benim amımı sikmeyecekler, ben muhtemelen Buryatlara veya Çeçenlere aşık olacağım.
Anladığım kadarıyla Marinka küçük bir kız . Ben de öyle söyleyeceğim. Erkeklerimiz ölüyordu, biz Rus kadınları elimize dirgen ve tırpan aldık. Almanlar gelip Rusları ve Rus olmayanları diri diri yaktılar, sadece armalar onları ekmek ve tuzla karşıladı. Partizanlar sadece Belarus’ta. Ukrayna’da tek bir Kovpak var ve o da Stalin tarafından gönderildi... Ve genel olarak her şeyi Almanlara verdiniz, sadece Genç Muhafızlar teslim olmadı. Genel olarak milletiniz bir şeye hazır. Siz kızlar genelevler içinsiniz beyler - evet ve şimdi çalışıyorlar - ulaşım, peki, bekçiler, armaların artık yeterince anlamı yok.
-
- Nirvana’dayım
Şu anda deja vu yaşıyorum. Şüpheli olan, hikayelerinizin sunumunun çok açık sözlü olması ya da hikayelerin tamamen saçmalıklarla ilişkilendirilmesi değil. Bunların hepsi olur ve her şey normaldir. 40+ yaşında olmana rağmen saflığın inanılmaz. Erkekler genellikle kadınların saf, savunmasız ve elbette aptal olduğunu düşünür.
1 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ukraynalı kadınlardan neden bu kadar nefret ediyorsun? Penisin küçük ve sana güldü mü?
Deja vu gibi hissediyorum. Dünden önceki gün, üç kişi tam anlamıyla kişisel hesabıma girdi. Bir erkek ve iki bayan. Merhaba yoktu, merhaba yoktu ama sanki uzun zamandır yazışıyormuşuz ve bu konuyu zaten tartışmışız gibi içeri girdiler. Bunun bir kişi olduğu kısa sürede anlaşıldı. Takma ad yazmayacağım. O itiraf etti, ben de söz verdim. Bu arada, aptal olmadığım, sarhoş olmadığım ve sapık olmadığım ortaya çıktı, yani sadece fantezilerimde.
Şu anda deja vu yaşıyorum. Şüpheli olan, hikayelerinizin sunumunun çok açık sözlü olması ya da hikayelerin tamamen saçmalıklarla ilişkilendirilmesi değil. Bunların hepsi olur ve her şey normaldir. 40+ yaşında olmana rağmen saflığın inanılmaz. Erkekler genellikle kadınların saf, savunmasız ve elbette aptal olduğunu düşünür.
1 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Öylesiniz sarhoş değil. Sen bir erkeksin ve bu konuda da ayık birisin.Vero-nika: ↑17 Dec 2022, 22:47 Kusura bakmayın, seks hakkında yazdım. Savaşçılarımızı destekliyorum. Atlılar bile gelecekler, onları Çeçen özel kuvvetlerine vereceğim.
Anladığım kadarıyla Marinka küçük bir kız . Ben de öyle söyleyeceğim. Erkeklerimiz ölüyordu, biz Rus kadınları elimize dirgen ve tırpan aldık. Almanlar gelip Rusları ve Rus olmayanları diri diri yaktılar, sadece armalar onları ekmek ve tuzla karşıladı. Partizanlar sadece Belarus’ta. Ukrayna’da tek bir Kovpak var ve o da Stalin tarafından gönderildi... Ve genel olarak her şeyi Almanlara verdiniz, sadece Genç Muhafızlar teslim olmadı. Genel olarak milletiniz bir şeye hazır. Siz kızlar genelevlerdesiniz beyler - evet ve artık çalışıyorlar - ulaşım, yani bekçiler, armaların artık yeterince anlamı yok.
Ukraynalı kadınlardan neden bu kadar nefret ediyorsun? Penisin küçük ve sana güldü mü?
-
- Orgazm!
Veronika: ↑17 Dec 2022, 22:47 Anladığım kadarıyla küçük Ukraynalı Marinka. Ben de öyle söyleyeceğim. Erkeklerimiz ölüyordu, biz Rus kadınları elimize dirgen ve tırpan aldık. Almanlar gelip Rusları ve Rus olmayanları diri diri yaktılar, sadece armalar onları ekmek ve tuzla karşıladı. Partizanlar sadece Belarus’ta. Ukrayna’da tek bir Kovpak var ve o da Stalin tarafından gönderildi... Ve genel olarak her şeyi Almanlara verdiniz, sadece Genç Muhafızlar teslim olmadı. Genel olarak milletiniz bir şeye hazır. Siz kızlar genelevler içinsiniz beyler - evet ve şimdi çalışıyorlar - ulaşım, peki, bekçiler, armaların artık yeterince kurgusal anlamı yok.
-
- Nirvana’dayım
Ogest: ↑17 Dec 2022, 23:15Bütün hikayeleri abartılı ve uydurma. Bu insanların aklından neler geçtiğini hep merak ediyorum. Bunlar artık hamamböceği değil, yulaf lapası.Anladığım kadarıyla Marinka küçük bir kız. Ben de öyle söyleyeceğim. Erkeklerimiz ölüyordu, biz Rus kadınları elimize dirgen ve tırpan aldık. Almanlar gelip Rusları ve Rus olmayanları diri diri yaktılar, sadece armalar onları ekmek ve tuzla karşıladı. Partizanlar sadece Belarus’ta. Ukrayna’da tek bir Kovpak var ve o da Stalin tarafından gönderildi... Ve genel olarak her şeyi Almanlara verdiniz, sadece Genç Muhafızlar teslim olmadı. Genel olarak milletiniz bir şeye hazır. Siz kızlar genelevlerdesiniz beyler - evet ve artık çalışıyorlar - ulaşım, yani bekçiler, armaların artık yeterince kurgu anlamı yok.
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:Metindeki bu kadar çok sayıda elipslerin zihinsel bir işaret olduğunu biliyor musunuz? sapma?Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....başka biri onun arkasına oturuyor.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenen herkes kişisel mesaj yazsın.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Bunun porno ve mastürbasyona aşırı düşkünlüğün bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Ve böyle bir öfkenin kendini göstermesi, büyük olasılıkla kendilerini hissettiren aşağılık kompleksleri ve düşük düzeyde özgüvendir. küçük penisBen böyle yazdım. Bana kaba davrandı, kaba adamı onun yerine koymak zorunda kaldım.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 10 months
Veronica, aşka adanmış bir forumda (çoğunlukla aşkın fiziksel tarafı) nefretini dile getiriyorsun. Bu bağlamda sizden bir ricam var - şimdilik kişisel olarak benden ama umarım başkaları da bana destek olur: forumdan defolup gidin ve bir daha burada görünmeyin.
-
- Orgazm!
Mastürbasyon rahatlamalı ve uyum sağlamalı.Marinka: ↑17 Dec 2022, 23:39 Bunun aşırı porno ve mastürbasyon tutkusunun sonucu olduğunu düşünüyorum. Ve böyle bir öfkenin kendini göstermesi, büyük olasılıkla kendilerini hissettiren aşağılık kompleksleri ve düşük düzeyde özgüvendir. küçük penisBen böyle yazdım. Bana kaba davrandı, kaba kişiyi onun yerine koymam gerekiyordu.
-
- Nirvana’dayım
Tamam, özür dilerim, aslında sitenin konusu bu değil, sadece... Özür kabul edildi mi?
-
- Nirvana’dayım
Ben bu konuda uzman değilim))) Bu kişinin mastürbasyon tutkusunun kabul edilebilir tüm normları aştığını ve bu davranışın bir yan etki olduğunu varsayabilirim. Bunu tartışmayalım mı? Bütün mesajlarına gülümseyerek baktım. Kızın çok fazla içtiğini ve müstehcen fanteziler kurmaya başladığını sanıyordum, ama şimdi bunun bir kız olmadığından, tamamen ayık ama görünüşe göre pek de normal olmayan bir adam olduğundan eminim.Ogest: ↑17 Dec 2022, 23:44Mastürbasyon rahatlamalı ve uyum sağlamalı.Bunun porno ve mastürbasyona aşırı düşkünlüğün sonucu olduğunu düşünüyorum. Ve böyle bir öfkenin kendini göstermesi, büyük olasılıkla kendilerini hissettiren aşağılık kompleksleri ve düşük düzeyde özgüvendir. küçük penisBen böyle yazdım. Bana kaba davrandı, ben de kaba adamı onun yerine koymak zorunda kaldım.
-
- Nirvana’dayım
Dün kocam henüz orada değilken kendimi komşuma nasıl verdiğimi ruhum adına anlatacağım. Oğlumun balkonda beni siktiğini görünce bir şekilde beni ele geçirdi. Geldi, şantaj yaptı, teslim oldu. Sonra mutsuz oldum. Çünkü zaten karısına geldim, sonra bir ampul, sonra bir tane daha. Dün de aynıydı. Ama çıplak gidemezsin, mevsim kış.
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Marinka, özür diledim, özür dilerim, ben Volsk’lıyım
Marinka, özür diledim, özür dilerim, ben Volsk’lıyım
-
- Nirvana’dayım
Endişelenmeyin, insanları milliyetlerine göre iyi ve kötü diye ayırmayı bırakın. İkisi de her yerde var. Ama çoğu iyi
Alınmadım Sen. Çok kızgın değildim.Veronika: ↑17 Dec 2022, 23:55 Dün, kocam henüz orada değilken, kendimi komşuma nasıl verdiğimi anlatacağım. Oğlumun balkonda beni siktiğini görünce bir şekilde beni ele geçirdi. Geldi, şantaj yaptı, teslim oldu. Sonra mutsuz oldum. Çünkü zaten karısına geldim, sonra bir ampul, sonra bir tane daha. Dün de aynıydı. Ama çıplak gidemezsin, mevsim kış.
Marinka, özür diledim, kusura bakma, ben Volsk’lıyım
Endişelenmeyin, insanları milliyetlerine göre iyi ve kötü diye ayırmayı bırakın. İkisi de her yerde var. Ama çoğu iyi
- These users thanked the author Geçit for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Kafkasyalılarla seks yapmadım ama bir Faslı ve bir Pakistanlıyla seks yaptım. Bu benimle tanışmadan önceydi. Kendisi de Avrupalı değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Genel olarak bu kıtada ve Rusya’nın yanında bulundukları için şanslılar, örneğin başka bir kıtada olsalardı büyük olasılıkla öyle olurdu; örneğin Kuzey’deki Kızılderililer gibi, uzun zaman önce yok edildiler. Amerika.
13 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Minsk’te bir şeyler yazıyor gibiydiler ve yalan söyledikleri ortaya çıktı, hatta Merkel bile Ukrayna’yı silahlandırmak için yalan söylediklerini zaten söylemişti.
İşte bu. Rusya bunu yapmalı çünkü orada her gün Ruslar öldürülüyordu.
NATO aynı savaşı durdurma bahanesiyle Yugoslavya’ya geldi ve onu bombaladı. Bir şeyler yapılması gerekiyordu ve alev aldı, ya da
NATO’nun Ukrayna’yı durdurmasını beklemek gerekiyordu. Ama hayır, kime yardım edeceklerini seçerken çok seçici davranıyorlar. Yani bana göre bu savaş kaderdeydi. Birini suçlayabilirsin, birini haklı çıkarabilirsin ama bu kaçınılmazdır. Her 100 yılda bir reçete edildiği gibi.
Bu Aynı aramızda daha eğitimli insanlar var. Sayımız daha fazla, dolayısıyla oranlar var. Genel olarak tüm küçük uluslar gibi onların da özgüvenleri yüksektir. Çocukluklarından itibaren onlara uluslarının ayrıcalıklı olduğu fikri öğretilir; bu, ulusun kendini korumanın anlaşılır bir yoludur. Ancak bu, etraflarındaki uluslara her zaman fayda sağlamaz.
Genel olarak bu kıtada ve Rusya’nın yanında bulundukları için şanslılar, örneğin başka bir kıtada olsalardı büyük olasılıkla öyle olurdu; örneğin Kuzey’deki Kızılderililer gibi, uzun zaman önce yok edildiler. Amerika.
13 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
İlerle, geri çekil, her şey elbette böyle. Ancak birilerinin, bazı başkanların Donetsk ve Lugansk civarında 8 yıldır gerçekleştirdiği katliamı bir şekilde durdurması gerekiyordu. Rusya 8 yıldır konuşuyor, bağırıyor, bağırıyor, durun, masaya oturun, müzakere yapın. Peki ne oturdular?nYani ütüleme konusunda iyiyiz ki sürekli geri çekiliyoruz. Yoksa bir saldırı mıydı, ama ters yönde mi? Bu durumda halklara, barışçıllara ve birbirleriyle savaşmak zorunda kalanlara üzülüyorum. Her iki taraftan da kaç kişi öldü ve yaralandı? Sayı yüz binleri buluyor ve kana susamış başkanlarımız sakinleşmeyecek. Birisi onları uzun zaman önce alıp sessizce vururdu. Sıradan insanlar teşekkür ederdi.Başkanımız her şeyi doğru yapıyor, ütülüyor ve sadece para kazanıyor, kişisel bir şey değil, sadece gesheft
Minsk’te bir şeyler yazıyor gibiydiler ve yalan söyledikleri ortaya çıktı, hatta Merkel bile Ukrayna’yı silahlandırmak için yalan söylediklerini zaten söylemişti.
İşte bu. Rusya bunu yapmalı çünkü orada her gün Ruslar öldürülüyordu.
NATO aynı savaşı durdurma bahanesiyle Yugoslavya’ya geldi ve onu bombaladı. Bir şeyler yapılması gerekiyordu ve alev aldı, ya da
NATO’nun Ukrayna’yı durdurmasını beklemek gerekiyordu. Ama hayır, kime yardım edeceklerini seçerken çok seçici davranıyorlar. Yani bana göre bu savaş kaderdeydi. Birini suçlayabilirsin, birini haklı çıkarabilirsin ama bu kaçınılmazdır. Her 100 yılda bir reçete edildiği gibi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Kafkasya ve Kafkasya’nın büyük üyeleri hakkında:
Orada birçok halk yaşıyor ve halkların bazıları Türkçe konuşuyor ve başlangıçta Moğol kökenlerine sahipler, örneğin Azerbaycanlılar veya Dağıstan halklarının bir kısmı. Mütevazı büyüklükte oldukça az sayıda var. Mizaç konusuna gelince, evet. Maço kompleksi Kafkasya’nın her yerinde hüküm sürüyor.
Ancak bunun bir de dezavantajı var; sözde aile içi şiddet, hatta doğrudan tecavüz.
Eğer istemiyorsan seni zorlarız (bilmiyorsan sana öğreteceğiz!!!) .
Büyük bir artı, Kafkasya temsilcileri arasında çok az alkolik bulunmasıdır.
Ve tabii ki, kim onu sallarsa onu ister...
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ya da makineye gidip kabukları günde iki vardiya halinde bileyin!!!!
Ya da sikişmeyi bırak!!!!!!!!
Orada birçok halk yaşıyor ve halkların bazıları Türkçe konuşuyor ve başlangıçta Moğol kökenlerine sahipler, örneğin Azerbaycanlılar veya Dağıstan halklarının bir kısmı. Mütevazı büyüklükte oldukça az sayıda var. Mizaç konusuna gelince, evet. Maço kompleksi Kafkasya’nın her yerinde hüküm sürüyor.
Ancak bunun bir de dezavantajı var; sözde aile içi şiddet, hatta doğrudan tecavüz.
Eğer istemiyorsan seni zorlarız (bilmiyorsan sana öğreteceğiz!!!) .
Büyük bir artı, Kafkasya temsilcileri arasında çok az alkolik bulunmasıdır.
Ve tabii ki, kim onu sallarsa onu ister...
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Bütün vatanseverler ve yurtseverler acilen cepheye gidiyor!!!
Ya da makineye gidip kabukları günde iki vardiya halinde bileyin!!!!
Ya da sikişmeyi bırak!!!!!!!!
- These users thanked the author Vasyavasilek for the post:
- YeniDim
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Eşimin artık bir sevgilisi var, genç bir adam değil, 55 yaş üstü ama her gün, haftada bir veya iki kez buluşmamalarına rağmen iki aydır ona olan ilgisini kaybetmedi. Ne zaman doğrudan ona doğru koşsa, bazen önce onu yalıyor, ama daha sıklıkla birkaç öpücük ve sonra sikişiyor. Ve en az yarım saat sürüyor, gerçekten hoşuna gidiyor. Onun için seks daha çok bir hazırlıktır, eylemin kendisi, nasıl olduğuna bağlı olarak 5-15 dakika sürer. Ve her zaman daha uzun süreyi severdi.
-
- ön sevişme
Hassasiyet azalacak, süre artacaktır.
Müslümanlar bundan çok faydalanıyor; hepsi sünnetli.
Yine öyle bir an gelir ki, eğer bir kadının geniş bir vajinası varsa ve penisinizin hacmi de diyelim ki mütevazıysa... Yetişkinlikte sünnetten sonra neredeyse hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz...
Bazen çok fazla ön uyarı olmadan içeri giriyorum, ancak o zaman iyi bir sürtünme oluyor, ancak yağlama sürecinde bu daha da artıyor ve yalnızca belirli pozisyonlarda boşalabiliyorum. 40 yaşına girdikten sonra sünnet oldum.
Hassasiyet azaldı ve bir saat içinde cinsel ilişki kolaylaştı!
Ancak bir dezavantajı var
Sünnet yapın
Yine öyle bir an gelir ki, eğer bir kadının geniş bir vajinası varsa ve penisinizin hacmi de diyelim ki mütevazıysa... Yetişkinlikte sünnetten sonra neredeyse hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz...
Bazen çok fazla ön uyarı olmadan içeri giriyorum, ancak o zaman iyi bir sürtünme oluyor, ancak yağlama sürecinde bu daha da artıyor ve yalnızca belirli pozisyonlarda boşalabiliyorum. 40 yaşına girdikten sonra sünnet oldum.
Ancak bir dezavantajı var
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Uzun zamandır Gürcistan’dayım. Gürcüler nasıl kur yapılacağını biliyorlar ve sonra çevrenize girmenize izin veriyorlar
- These users thanked the author Lenochka for the post (total 2):
- Sibiryak89, Ogest
-
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
İyi değil. özellikle kendinizi yıkayacak yeriniz yoksa
- These users thanked the author Lenochka for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
nErmeniler onun bir daire içinde gitmesine izin vermesine rağmen. Bir daire içinde sadece ikimiz, hâlâ genciz.
Ve neden)))) 50 yaşında sünnet olsun))), bırak yandan sikişsin , sorun değil .Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 08:12Sünnet yapın
Ama bir de dezavantajı var
1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Arkadaşınıza Gürcüleri olup olmadığını sormalısınız)я Uzun zamandır Gürcistan’dayım. Gürcüler nasıl bakacaklarını bilirler ve sonra onu bir çevreye bırakırlar
nErmeniler onun bir daire içinde gitmesine izin vermesine rağmen. Bir daire içinde sadece ikimiz, hâlâ genciz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7450 Views
-
Last post by android_faer
-
- 1 Replies