Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!

Birisi gösteriş yapmayı sever...
Ivan2013
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Gösteriş yapmayı sevenler gerçek hayat hikayeleri!

Unread post by Ivan2013 »

Çok ilginç bir konu. Kızlara bakmak daha hoş. Bence de. 😁
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Ah evet çok isterdim ama sana özel mesaj yazamam, ailemle ilgili her türlü soruyu buradan sorabilirsin, ben de cevaplarım.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Ded »

Alik, fridwiktor@gmail.com postam

1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Alik: 16 Oct 2022, 02:56Alik
Ailenizde buna nasıl geldiniz?
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Neden bu? Sizi tam olarak neyin ilgilendirdiği konusunda biraz daha spesifik olabilir misiniz?
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Ded »

Böyle bir ilişkiye nasıl başladınız? Ve ilk kez’de olduğu gibi her şey oldu! Peki kızlarınızın dışında ailenizden başka biriyle ilişkiniz var mı?
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Evet, hala babamın kız kardeşi, kuzenim ve kızıyla ve komşumun arkadaşı Ira Teyze’nin 50 yaşın üzerindeki kızıyla ilişkilerim var, kuzenim neredeyse 45 yaşında, kızı 11 yaşında yaşlı ve komşumun kızı 21 yaşında
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Her şey karımın ölümünden sonra başladı, o zaman kendimi çok kötü hissettim ve büyük kızlar Ira, Natasha ve Alena onun yerine geçmeye karar verdiler, bana yıkanacaklarını, temizleyeceklerini, yemek pişireceklerini ve küçüklere bakacaklarını söylediler. Cinsel anlamda annelerinin yerini aldılar, sonra kabul ettim çünkü diplomasideydim ve sonra her şey bir şekilde kendi kendine çılgına döndü, küçükler büyüklere ne verdiğimi görünce sevgili babalarının bunu yapmasını istediklerini söylediler. aynısını çıkar ve onları reddedemedim o zamandan beri hep çıplak uyuyoruz ve gündüzleri biz evdeyken kızlar üstlerini örtmüyor Bazı insanlar külot ve kısa tişört giyiyor ve bazı insanlar ortalıkta çıplak dolaşıyor, ben ve onlar bundan hoşlanıyoruz, biz böyle yaşıyoruz :)
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Ded »

Alik, Kızlarınla ​​sana ne kadar şanslıyız! Ama bir gün onların da erkek arkadaşları olacak, ne yapacaksın ve yeni erkeklerin ortaya çıkması ideal hayatını nasıl etkileyebilir!
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Kızlarımdan biri değerli bir adamla tanışırsa ve onunla evlenmek isterse mutlu olacağım, onu özleyeceğim ama Ira kesinlikle şüpheli kalacak, Natasha’nın üniversiteyi bitirmesi gerekiyor, Alena’nın okulu bitirmesi gerekiyor ve henüz çok erken diğer kızların evlenmeyi düşünmesi için, büyük olanlar kızlarımı erkeklerle çıkmaya teşvik etmiyorum, her ne kadar onlar benim dışımda kimseyle çıkma konusunda pek istekli olmasalar da, şu ana kadar her şey yolunda
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Piero »

Veronika, Neden BRA kelimesini harf kullanarak yazıyorsun? B? Burada sadece bir genç hayalperest böyle yazdı...!
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Alik: 17 Oct 2022, 12:41 Kızlarımdan herhangi biri değerli bir adamla tanışırsa ve onunla evlenmek isterse mutlu olacağım, seni özleyeceğim ama Ira kesinlikle şüpheli kalacak, Natasha’nın üniversiteyi bitirmesi gerekiyor, Alena’nın okulu bitirmesi gerekiyor ve kızların geri kalanı hala evlenmeyi düşünmek zorunda Henüz erken, büyük kızlarımı erkeklerle çıkmaya teşvik etmiyorum, her ne kadar onlar benim dışımda kimseyle çıkma konusunda pek istekli olmasalar da, şu ana kadar her şey yolunda
Acaba onlar nasıldır, siz kendi aranızda nasıl bölünmüş durumdasınız? Eğer doğruysa muhteşem bir hikaye. Gerçi bunu babalarıyla denemek isteyen kızların olduğunu ilk elden biliyorum.
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Bütün kızlara eşit ilgi göstermeye çalışıyorum, Diana, Sasha, Lyubov ve Alena, Angilika, Dasha ve Ira’dan biraz daha fazla ilgi görüyor, Natasha şu anda Avrupa’da okuyor ve Rita hala çok küçük, onlarla seks yapıyorum sırayla, artı Diana, Sashay, Lyubov ve Alenay da A ve kötü notlar alıyor, C’den başlayarak çıplak popolarına kemerle şaplak atacaklar
nz_alex
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by nz_alex »

bağımlıyı avlıyorsun! :-))))
Deniz hıyarı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Deniz hıyarı »

Arkadaşlarla barbeküye gittik ve yanımıza bir kızı davet ettik - tanıdığım yeni ebeveynlerin kızı, yaklaşık 19-20 yaşında, şehre yeni taşınmış. Kızım okuldan eve geldi; ne tanıdık ne de arkadaş vardı.
Eh, geldik, yerleştik; o da benimle çadıra yerleşti. Başlangıçta herkesi tanıdık... konuştuk. Sonra herkes yüzmeye gitti, o da benimle birlikte... suda, sanki kazara onun sulu kıçını okşamışım gibi... cevap hemen geldi... kıçını penise bastırdı (herkes etraftaydı) ve "devam et" dedi.. yani... mayoyu giymeye başladı... topları okşamaya ve penisi okşamaya başladı. 10 dakika sonra, "genel şakalar" sırasında aptalca yüzünü çevirdi ve üstüme çıktı ama külotunu ne zaman çıkardığını anlamadım.

Sonra yürüyüşe çıktık, karada oral seks yaptı ve suda tamamen tıraşlı olduğumu hissettiğimde çok tahrik olduğumu itiraf etti.
Başından beri çimenlerin üzerinde seviştik, köpek gibi kalktığımda kıçını gördüm ve delirdim - bir buçuk santimetre açıktı. Sonra "kıçını sertçe sikmek" istedi - bu da yapıldı ve o da oraya geldi.
Suya girdikten sonra penisimi yıkadı, kıçımı ovuşturdu ve çimlere geri döndü. Sonra kısa bir dinlenmenin ardından anilingus yaptı (sonra bunun ne kadar harika olduğunu anladım) ve kazığı yerleştirdiğinde tepeme oturdu ve benden spermin son damlalarını pompalayana kadar beni tekrar becerdi...

O ayrılmadan önce birkaç kez buluştuk, hava çok sıcaktı ama bu başka bir hikayenin konusu..
These users thanked the author Deniz hıyarı for the post (total 6):
Onizm, Ded, Khvladimir, Mosiya, Fargal94, Vik.ruba80
Svetik1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Svetik1 »

Yazın bazen balkonda çıplak güneşleniyorum, zemin çok yüksek değil bu yüzden komşu evdeki adamlar bazen beni tüm ihtişamımla görüyor :bel_flag:
These users thanked the author Svetik1 for the post (total 5):
Deniz hıyarı, Mosiya, dişli, sapık, masrafçı
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Deniz Salatalığı harika bir hikaye ve kızlarım ve ben bugün Sailo Moon’dan esinlenerek oynadığımız anime ve TV dizilerine dayanan cinsel rol yapma oyunları oynuyoruz :)
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Bir keresinde biz de mangal yapmaya gittik ve iki kız gittik, 6 yaşındaki kız kardeşler Natsha ve 9 yaşındaki Tanya, bunlar Ira Teyze’nin 3 yıl önce ölen en yakın arkadaşının kızları ve o zamandan beri kızlara Ira bakıyor. Barbeküden sonra gece kararsızlığımı kaybettim ve kızların duvar kağıtlarını becerdim. Yazın onları ziyaret ettiğimde hala bazen seks yapıyoruz.
Doğrusunu yapacak
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Doğrusunu yapacak »

Tania: 17 Oct 2022, 12:45Gerçi ben
Tania: 17 Oct 2022, 12:45 Gerçi babalarıyla denemek isteyen kızların olduğunu ilk elden biliyorum
Sizce kızınız babasının yanında olmak ister mi?
Motor
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Motor »

Özel bir şey yapmadım ama durumlar farklıydı. Beni okuldan erken gönderdiler ve ailem dırdır etmeye başladı. Göğüslerim sallanıyor vs. Sonra annem içeri giriyor ve duştan sonra çıplak duruyorum ve sikimin bir değeri var. Sonra kız kardeşim uyuduğumu sanıyor ve kıyafetlerini değiştirip amını külotla siliyor. Yazlıkta, çalılığın arkasındaki komşu itfaiyeci gibi işiyor, ben pencereden dışarı bakıp otuzbir çekiyorum.
Ivan2013
Flört etmek
Flört etmek

Ve 8 yıl boyunca arkadaşımın karısına bütün gece oral seks yaptım. O çalışırken. O, güzelliklerin güzeliydi. Onun kıçı olacak ve kıçını sallayacak. Cunnilingus’u çok seviyordu. Onun figürü klas. Bel ince, kalçalar geniş. Cunnilingus’tan geldi. Ve onun kıçını yalamamı sevdi
These users thanked the author Ivan2013 for the post (total 3):
Onizm, VITALIJ1234, Vik.ruba80
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Bugün uyandım ve 5 yaşındaki Dasha ve 10 yaşındaki Sasha sikim üzerinde çalışıyorlar, ikisi de çıplak ikisi her iki taraftan da siki yalıyor ve sırayla siki ağızlarına sokuyor, ucunu emiyor ve ucunu tekrar yalıyorum ve ikisini tekrar yalıyorum, 20 dakika sonra geldim, yüzlerine sperm sıçratıyorum ve spermlerini yalayıp gülümsüyorlar :)
Ivan2013
Flört etmek
Flört etmek

Merhaba Alik. Telgrafın var mı?
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Merhaba! Ne yazık ki şu anda telgrafım yok, telgrafım yok, sosyal ağlarım yok, e-postam bile yok ve o da yok :(
Ivan2013
Flört etmek
Flört etmek

Çok yazık. Hala çıplak kızları görmek istiyordum
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Gerçekten çok yazık, keşke sana bütün kızlarımı gösterebilseydim
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Aslında tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum ama internette bir yerlerde kızlarımın fotoğrafları olmalı, ayrıca Lyubov’u kötü not aldığı için kemerle cezalandırdığım bir video da var, sonra ona kemerle 75 el ateş edildi. onun çıplak poposu üzerinde
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Bu akşam kızlarla hamama gittik, böyle günlerde genellikle hamamdan sonra bütün kızlar çıplak popolarına kemer takarlar ve sonra hepimiz seks yaparız :)
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Bu sabah okuldan önce Diana’yla 7 yıldır seviştim, bu arada bugün onun günü, yarın Aşk Günü o 13 yaşında :)
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Alik: 19 Oct 2022, 07:45 Bu sabah okuldan önce Diana ile 7 yıldır seviştim, bu arada bugün onun günü, yarın Aşk günü o 13 yaşında :)
Annene şikayette bulunup senin için interneti kapatmasını sağlayacağım.
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
biz boşuz
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Peki, şikayet et ama işe yaraması pek mümkün değil
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Büyük kızlar okula gittiğinde ben de 2 yaşındaki Angelica’ya, 5 yaşındaki Dasha’ya ve 21 yaşındaki Ira’ya geçtim :)
İlk kod
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by İlk kod »

2020 yılında maske rejimi varken yüzümün maskenin arkasına gizlenmesinden yararlanıp teşhirci bağımlılıklarımı gidermek için defalarca sokağa çıktım. Kalabalık olmayan ve bazen birinin geçtiği ara sokak gibi yerler buldum, sokağın sonundaki virajda durdum ve olgun bir kadının ara sokakta görünüp bana doğru yürüyeceği anları bekledim, ama ben virajda beni görmediler. Öyle bir durum yarattım ki, sanki her şey tesadüftü ve birinin geleceğini bilmiyordum ve köşeyi döndüklerinde ben zaten pantolonumu indirmiş, sızıntı yapacakmış gibi yapıyordum. Tam bir kadın yaklaşırken aniden pantolonumu indirdim. Tepkilerini gerçekten beğendim ve özellikle yaşlı, olgun kadınlarla ilgileniyordum.
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Eh, bazen bunu ben de yapıyordum ama küçük kızlara ya da 16 yaşından büyük olmayan çok genç kızlara ilgi duyuyordum ve sonra sevgili kızlarım için blog yazarak bu konuya olan ilgimi kaybettim.
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Kızlarım beni sık sık çıplak görüyor, ben de onları her gün çıplak görüyorum ve bu gerçekten hoşuma gidiyor, onlar da öyle :)
bir yunus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by bir yunus »

Alik, birdenbire ilginç oldu, hayatta nasılsın? Kiminle yaşıyorsun? hangi arkadaşlar? Ne yapıyorsun?
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Ortalama boydayım, kilom yaklaşık 70 kg, koyu kahverengi saçlı, gri-yeşil gözlüyüm, yazın kızlarımla taşrada yalnız yaşıyorum, kışın ise ailemle şehirde yaşıyorum, neredeyse hiç arkadaşım yok, sadece ağabeyim ama o benim hayallerimde yaşamıyor, küçük bir özel kliniğim var ve aynı zamanda tarih öğretmeni olarak çalışıyorum ve coğrafyayı seviyorum ve hepsi bu, hepsi bu
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Hala tüm dövüş sanatlarını bilmiyor olsam da: krate do, judo, wushu ve sambo, iki dil konuşuyorum, oldukça iyi yüzüyorum ve kayıyorum, anime dışında süper kahramanlar, Sovyet komedileri ve bazılarıyla ilgili çizgi film ve filmler izlemeyi seviyorum. diğer diziler müzik dinlemeyi, doğada dinlenmeyi ve banyo yapmayı severim, 41 yaşındayım, 9 kızım var, biri de torunum ve evet onları kemerle cezalandırmayı seviyorum ve tabii ki kızlarımın yaşı: Angelika 2 yaşında, Dasha 5 yaşında, Diana 7 yaşında, Sasha 10 yaşında, Lyubov 13 yaşında, Alena 17 yaşında, Natsha 18 yaşında ve Ira 21 yaşında. eski kız torunu neredeyse bir aydır Rita diyordu bu Ira’nın kızı ama şimdi her şey öyle görünüyor :)
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Bugün 17 yaşındaki Alena ile bütün sabah seks yaptım çünkü bugün onun günü ve yarın Cumartesi günü tüm kızlar çıplak popolarına kemerle ağır bir ceza alacak
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Ded »

Alik, bu güzelliklerin neden böyle olması gerektiğini anlayamıyorum kemerle dövülmek! Yoksa onların inisiyatifi mi?
Alik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alik »

Evet, kırbaçlama önleme için gerekli ama inisiyatif konusunda bu bizim ortak kararımız.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”