Açık havada seks, balık tutma, ormanda.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
 Re: Açık havada seks, balık tutma, ormanda.

Unread post by Bay Hamsterrr »

Hiç sahip olmadım, ama gerçekten istiyorum) Temiz havada, insanlar sizi görebildiğinde seksi seviyorum) şimdiye kadar sadece köydeki bir çardakta ve şehirde bir geçitte oldu)
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Makar1977
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by sikikamerlik »

Fargal94: 08 Mar 2023, 11:17 Yunus sürüsü özellikle etkileyiciydi))
Deniz ̶k̶o̶t̶i̶k̶o̶v̶ amcıklar)))
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Barsuk70 »

Serge12345,
İlk fotoğraf I başlığı şöyle olurdu: "Yüzüyor. Tamamen sakin ve ısırmıyor." :-D :-D

58 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Üçümüz geceyi geçirmek için doğaya gittiğimizde ben, kız kardeşim ve kocası.
Bir çadır kurduk, yerde neredeyse tüm çadırı kaplayacak kadar büyük bir şişirilebilir yatak vardı, duvar boyunca eşyalar için biraz yer vardı, alanın geri kalanını bir yatak kaplıyordu. Kısacası üçümüzün uyuyabileceği kadar yer vardı.
Eh, gün boyu müzik, mangal, sos vardı... Akşam Vlad çok fazla dalgaya kapıldı ve tırmandı (tam da öyle) ÇADIRA TIRMANDI çünkü... Artık ayaklarımın üzerinde duramıyordum. Kız kardeşim ve ben bir süre oturduk, sarhoş olduk ve iki saat sonra, hava çoktan karardığında biz de çadırda uyumaya gittik.
Vlad’ı yatağın kenarına, bizimkinin yanına götürdük. şeyler ve aynı zamanda uzanın. Ben sadece mayo giyiyordum, Yulka da aynısını giymişti, sütyenini günün erken saatlerinde çıkarmıştı.
Kısacası, kelime kelime, o ve ben birbirimizi okşamaya başladık, gerçekten heyecanlandım ve kısacası sikişmeye başladılar.
Şişirilebilir bir matriks üzerinde nasıl düzüştüğünü bilirsin ve yakınlarda başka biri olduğunda o da bizim yaygara ve ritmik hareketlerimizden heyecanlanır. Genel olarak, yaklaşık on dakikalık eğlencemizden sonra Vlad çok fazla içmekten hastalandı, uyandı ve bize aldırış etmeden çıkışa tırmandı ve burada "kustu". Bu, Yulia ve beni durdurmadı, kendi işimizi yapmaya devam ettik ve sonra kız kardeşim birdenbire kontrol edilemeyen bir kahkaha attı ve kahkahalarının arasından şunları söyledi:
- Keşke Vlad deniz tutsaydı.
Onun sözlerinden sonra ben de gülmeye başladım.
Bu bölümü hatırlamak çok eğlenceli.
These users thanked the author Barsuk70 for the post (total 2):
Fargal94, PavelNokia
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by PavelNokia »

Barsuk70: 23 Dec 2023, 23:04 Serge12345,
nİlk fotoğrafa şöyle başlık koyardım: "Yüzüyor. Tamamen sakin ve ısırmıyor." :-D :-D

n 58 dakika sonra gönderilir 54 saniye :
Üçümüz bir gecelik konaklama için doğaya gittiğimizde, ben ve kız kardeşim kocamla birlikte.
Bir çadır kurduk, yerde neredeyse tüm çadırı kaplayacak kadar büyük bir şişirilebilir yatak vardı, duvar boyunca eşyalar için biraz yer vardı, alanın geri kalanını bir yatak kaplıyordu. Kısacası üçümüzün uyuyabileceği kadar yer vardı.
Eh, gün boyu müzik, mangal, sos vardı... Akşam Vlad çok fazla dalgaya kapıldı ve tırmandı (tam da öyle) ÇADIRA TIRMANDI çünkü... Artık ayaklarımın üzerinde duramıyordum. Kız kardeşim ve ben bir süre oturduk, sarhoş olduk ve iki saat sonra, hava çoktan karardığında biz de çadırda uyumaya gittik.
Vlad’ı yatağın kenarına, bizimkinin yanına götürdük. şeyler ve aynı zamanda uzanın. Ben sadece mayo giyiyordum, Yulka da aynısını giymişti, sütyenini günün erken saatlerinde çıkarmıştı.
Kısacası, kelime kelime, o ve ben birbirimizi okşamaya başladık, gerçekten heyecanlandım ve kısacası sikişmeye başladılar.
Şişirilebilir bir matriks üzerinde nasıl düzüştüğünü bilirsin ve yakınlarda başka biri olduğunda o da bizim yaygara ve ritmik hareketlerimizden heyecanlanır. Genel olarak, yaklaşık on dakikalık eğlencemizden sonra Vlad çok fazla içmekten hastalandı, uyandı ve bize aldırış etmeden çıkışa tırmandı ve burada "kustu". Bu, Yulia ve beni durdurmadı, kendi işimizi yapmaya devam ettik ve sonra kız kardeşim birdenbire kontrol edilemeyen bir kahkaha attı ve kahkahalarının arasından şunları söyledi:
- Keşke Vlad deniz tutsaydı.
Onun sözlerinden sonra ben de gülmeye başladım.
Bu bölümü hatırlamak çok güzel.
Kız kardeşin önünüzde çıplak göğüslerle mi yürüdü? ?
Kız kardeşinle sikişmen normal mi yoksa bu ilk defa mı oldu?
Barsuk70
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Barsuk70 »

PavelNokia: 24 Dec 2023, 15:13 Kız kardeşinle sevişmen normal mi yoksa bu ilk defa mı oldu?
Onunla uzun zamandır birlikteyiz.
These users thanked the author Barsuk70 for the post:
PavelNokia
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 2 years

Unread post by Saç gömlek »

Arhivarius: 10 Mar 2023, 11:09 Ormana vardığımda bir kızı anal seks yapmaya ikna ettim. Mantar topladık. Konuşmaya başladık. Etrafımıza baktık, orada kimse yok gibi görünüyordu. Eğildi, ellerini kütüğün üzerine koydu, ben de eşofmanını ve külotunu çıkardım
Peki neden anal? O bir kız, erkek değil. Zaten seks için bir cihazı var. Bana göre bir göt deliğinden çok daha iyi. Pekala, tamam, adamlar birbirlerinin kıçından sikiliyor çünkü gidecek başka yer yok. Peki, kızların daha hoş bir yeri varken neden kıçından sikilsin ki?
:-)

2 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Lyaksander: 11 Mar 2023, 11:25
Birisinin zamanı geldi zayıflamak için..
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Oleg257
Kovboy2
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 104
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Kovboy2 »

Vasyanitsa: 25 Dec 2023, 06:51 neden anal? O bir kız, erkek değil. Zaten seks için bir cihazı var. Bana göre bir göt deliğinden çok daha iyi. Pekala, tamam, adamlar birbirlerinin kıçından sikiliyor çünkü gidecek başka yer yok. Peki, kızların daha hoş bir yeri varken neden kıçından sikişsin ki?
Anal ile ilgili bir konu var. Orada kızlar doğanın verdiği heyecanı yazıyor...

Konuya gelince; doğada olmak mümkün olan en büyük heyecan!
alexandrovich.dmitry
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by alexandrovich.dmitry »

Eşim ve ben geceyi geçirmek veya ormanda yürüyüş yapmak için birkaç kez nehre gittik.
Nehirde olmanın avantajları çıplak bir eşin yüzmesi, güneşlenmesi, nehirde oral seks (su altında değil), ormanda seks.
Dezavantajları ise nehirlerdeki tatarcıklar, keneler ve at sinekleridir. Ve bu yer vahşi görünüyor ama yalnız balıkçılar var.
These users thanked the author alexandrovich.dmitry for the post (total 2):
Fargal94, Kovboy2
Murzik85
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Murzik85 »

Çok uzun zaman önce bir göletin yanındaki çimlerde bir kızla cinsel ilişki yaşadığımı hatırlıyorum. Sivrisinekler her şeyi mahvetti!
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Eustace »

These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
Fargal94, alexey.bro, Maks148
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Fargal94 »

Alex_, Harika fotoğraflar, teşekkürler! Hala ilk ne yaptığını anlamıyorum (Cazibe mi yapıyor? Yoksa akşam yemeğini mi ısıtıyor?))
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Galce
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Nikk »

Fargal94: 18 Jan 2024, 17:36 İlk önce ne yapıyor, hala anlamıyorum (Cazibe mi yapıyor? Yoksa akşam yemeğini mi ısıtıyor?))
Beğen Ne? Yaşam sevinçlerine giden yolu ısıtır...
These users thanked the author Nikk for the post:
Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Fargal94: 18 Jan 2024, 17:36 Alex_, Harika fotoğraflar, teşekkürler! İlk önce ne yaptığını hâlâ anlamıyorum (Cazibe mi yapıyor?) Yoksa akşam yemeğini mi ısıtıyor?))
Epilasyon :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_, Çok benzer, ancak sert ve radikal)) :) :) :)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Eustace, alexey.bro
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Fargal94, Doğada Ortak girmedi, durumdan çıkış!!! :bilinmiyor:
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Alex_: 21 Jan 2024, 11:17 Fargal94, Doğada, Ortak Ol işe yaramadı, durumdan bir çıkış yolu!!! :unknown:
Keşke iyi vakit geçirmiş olsaydı!) :wink:
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by 0dlb0 »

Тут не хватает комментария Слабокишечного.
These users thanked the author 0dlb0 for the post (total 2):
Fargal94, Galce
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923

Unread post by alexey.bro »

Açık havada seks iyi bir şey, yazın çadırla seyahat etmeyi seviyoruz ve her zaman burada iyi vakit geçiriyoruz 😉 bu Etrafta bir sürü insan olması özellikle heyecan verici, bu yüzden yan tarafta biri sikiştiğinde ve inlemeleri duyabildiğinizde bu sizi heyecanlandırıyor.
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
PavelNokia, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 12:37 Açık havada seks iyi ki yazın çadırla seyahat etmeyi seviyoruz ve burada her zaman iyi vakit geçiriyoruz 😉 Özellikle etrafta çok fazla insan varken sizi tahrik ediyor, ayrıca yan odada biri sikişirken inlemeler duyabiliyorsanız da tahrik oluyor
))) Açık havada seks yaparken muhtemelen başınıza komik hikayeler gelmiştir? Söyle bana.
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 21 Jan 2024, 12:50 )) Muhtemelen açık havada seks sırasında başınıza komik hikayeler gelmiştir? Anlatın.
O kadar komik ki hatırlamıyorum bile, bizi birkaç kez görmüşler ya da bu şekilde şakalar yapmışlardı)
Venüs, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 13:33
Strecoza: 21 Jan 2024, 12:50 )) Muhtemelen açık havada seks sırasında başınıza komik hikayeler gelmiştir? Anlatın.
O kadar komikti ki hatırlamıyorum bile, bizi birkaç kez görmüşler mi yoksa öyle şakalar mı yapmışlardı)
))) Yabancıların yanlışlıkla seksinize tanık olduğu durumlardan etkilenir misiniz?)))
These users thanked the author Venüs for the post:
alexey.bro
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 21 Jan 2024, 13:38 ))) Yabancıların yanlışlıkla seks yaptığınıza şahit olduğu durumlarda tahrik oluyor musunuz?)))
Böyle anlar beni tahrik ediyor, ama bu eşimin tam tersi sizi utandırıyorlar) genellikle iyi bir mahremiyetimiz var, neyse ki çadır büyük, orada kimsenin olup olmadığını anlayamıyorsunuz)
Venüs, Fargal94
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by PavelNokia »

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 12:37 Açık havada seks iyi ki yazın çadırla seyahat etmeyi seviyoruz ve burada her zaman iyi vakit geçiriyoruz 😉 Özellikle etrafta çok fazla insan varken heyecan vericidir, ayrıca yan odada biri sikişirken inlemeler duyabiliyorsanız bu heyecan vericidir
Bu açık hava kamp alanlarında birisi sürekli sikişiyor) alkol, seks, doğa.. ortam harika!
These users thanked the author PavelNokia for the post:
Venüs
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

PavelNokia: 21 Jan 2024, 13:44u açık hava kamp alanlarında birisi sürekli olarak alkol, seks, doğa... ortam harika!
Tamamen katılıyorum ve her şey yolunda. temiz hava, bazen geceleri kalkıp göle doğru daha uzak bir yere gidersiniz ve her çadırın içinden geçerken bir tür inilti duyabilirsiniz) birinin feneri açık ve silüetler görünür, bunlara bakmayı seversiniz sabahları duyabildiğiniz, memnun gülümseyen insanlar.. her zaman onun nasıl sikildiğine dair bir resim oluşturur)
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 3):
Venüs, PavelNokia, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 13:42
))) Yabancıların yanlışlıkla cinsiyetinize tanık olduğu durumlardan tahrik oluyor musunuz?)))
Me Bu tür anlar bizi tahrik ediyor ama tam tersine eşini utandırıyor) çoğu zaman iyi bir mahremiyetimiz var, neyse ki çadır büyük, orada kimsenin olup olmadığını anlayamıyorsunuz)
))) Birinin beni yanlışlıkla seks yaparken gördüğü durumlarda da tahrik oluyorum. Açık havada seks yaparken kazara fark edilme şansı muhtemelen en yüksektir. Bunu düşünmek bile beni çok heyecanlandırıyor. Hangisinin daha heyecan verici olduğunu bilmiyorum; düşünceler mi yoksa birinin gerçekten gördüğü gerçeği mi? Düşünceler muhtemelen daha fazla heyecanlandırır)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
alexey.bro, PavelNokia, Fargal94
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 21 Jan 2024, 13:52 ))) Birinin beni yanlışlıkla seks yaparken gördüğü durumlarda da tahrik oluyorum. Açık havada seks yaparken kazara fark edilme şansı muhtemelen en yüksektir. Bunu düşünmek bile beni çok heyecanlandırıyor. Hangisinin daha heyecan verici olduğunu bilmiyorum; düşünceler mi yoksa birinin gerçekten gördüğü gerçeği mi? Düşünceler muhtemelen daha çok heyecanlandırıyor))
Burada düşünceler heyecanlandırıyor ve birinin bakıyor olması da hoşuma gidiyor, çıplakken de bakışları yakalamayı seviyorum, çıplakken değil Üstümü değiştirdiğimde, şortumu çıkardığımda çadır kapanmıyor, yanımdan geçen kızların bakışlarını ve yanlışlıkla bana bakışlarını izlemek çok ilginç, merak görünüşe göre vicdandan daha güçlü, hiç bunu yaparken yakalandınız mı?) ve nasıldı? BT? Paylaşmak?)
Venüs, Fargal94, PavelNokia
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 14:06
Strecoza: 21 Jan 2024, 13:52 ))) Birinin beni yanlışlıkla seks yaparken gördüğü durumlarda da tahrik oluyorum. Açık havada seks yaparken kazara fark edilme şansı muhtemelen en yüksektir. Bunu düşünmek bile beni çok heyecanlandırıyor. Hangisinin daha heyecan verici olduğunu bilmiyorum; düşünceler mi yoksa birinin gerçekten gördüğü gerçeği mi? Düşünceler muhtemelen daha çok heyecanlandırıyor))
Burada düşünceler heyecanlandırıyor ve birinin bakıyor olması da hoşuma gidiyor, çıplakken de bakışları yakalamayı seviyorum, çıplakken değil Üstümü değiştirdiğimde, şortumu çıkardığımda çadır kapanmıyor, yanımdan geçen kızların bakışlarını ve yanlışlıkla bana bakışlarını izlemek çok ilginç, merak görünüşe göre vicdandan daha güçlü, hiç bunu yaparken yakalandınız mı?) ve nasıldı? BT? Paylaş?)
))) Yüzmeye karar verdik ve soyunduğumuzda sarıldık, öpüştük ve sıra sekse geldi. Seks yaptık. Orada keyifle uzandık, sigara içtik ve yüzmeye gitmemiz gerektiğini düşündük, aslında yüzmedik ve suya girdik ve gecenin karanlığında aniden bir ağlama sesi duyuldu. Birkaç adam, balıkçı, gece boyunca oraya ağlar atmış, oradaki ağlara takılmayalım diye bizi uyarmaya karar vermişler. Bizi hemen uyarmak istediklerini söylediler ama bize karışmamaya karar verdiler ve işimiz bitene kadar beklediler))) Meğerse hemen hemen her şeyi görmüşler))) Baharatlı duruma güldüler. Onlarla tanıştık, birlikte oturduk, bira içtik, konuştuk ve sabah bize yememiz için balık verdiler)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
alexey.bro, Fargal94, PavelNokia, Stopkin, sikikamerlik
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza,
Bir süre yalnızdım birkaç yıldır gerçekten komik bir durum.. Hatta biraz utanç verici ve rahatsız ediciydi))
Üsse gittik, bir şekilde geç ayrıldık ve üsse ancak gece 23.00’te vardık, o da çökmeye başladı yolda yağmur.. geri dönmenin bir anlamı olmadığını öğrendik... üssünde tek kişilik küçük evler vardı, çok komikti ve ön kapı ve duvar camdı, bir yatak ve İçeride bir masa vardı, bu yüzden geceliğine kiraladık, hızla boşalttık, dışarıda yağmur yağıyordu, bir şişe şarap açtık, oturduk ve gecenin karanlığına hayran kaldık, yağmur yağıyor, sessizlik var... romantizm, yaşamaya başladık. seks ve o gece denemediğimiz gibi ışığı bile kapatmadılar, ama oral okşamalar vardı ve farklı pozisyonlar değiştirildi ve genel olarak beni nasıl tahrik ettiği biraz değil mi? bir porno filmde)) yattık.. sabah uyandık, güneş parlıyordu.. hava muhteşemdi, bu evden çıktık ve karşımızda, çam ağaçlarının 100-150 metre altında, orada Muhtemelen geceleri görünmeyen 6-8 çadır ve oradaki insanlar vardı ve anlıyoruz ki uyanık olanların hepsi akşam boyunca izledi... Genel olarak 2 gün oradaydık ve Yanımızdan geçen her saniye bir gülümsemeyle gülümsüyordu.. orada yaptığımız her şeyi gördüklerini açıkça gösteriyordu 🤦
5 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Strecoza : 21 Jan 2024, 14:21 Onlar şunu söylediler: bizi hemen uyarmak istedi ama sürece müdahale etmemeye karar verdi ve işimiz bitene kadar bekledi))) Meğerse hemen hemen hepsi görmüş))) Baharatlı duruma güldüm. Onlarla tanıştık, birlikte oturduk, bira içtik, konuştuk ve sabah bize yememiz için balık verdiler)))
Tabii ki sen verdin harika, ayrıca adamları mutlu ettin ve balıklar yedi )))

[
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 6):
Venüs, Fargal94, PavelNokia, Stopkin, sikikamerlik, Vik.ruba80
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 14:33 Strecoza,
Birkaç yıl önce gerçekten komik bir durum yaşandı... Hatta biraz utanç verici ve rahatsız ediciydi))
Üsse gittik, bir şekilde geç ayrıldık ve üsse ancak ulaştık. saat 23.00’te kendisi ve yolda da yağmur yağmaya başladı.. geri dönmenin bir anlamı olmadığını öğrendik.. üssünde küçük müstakil evler vardı, fıçı gibi komik ve ön kapı ve duvar camdı , içeride bir yatak ve bir masa vardı, o yüzden gece için kiraladık ve hızla boşalttık, dışarıda yağmur yağıyordu, bir şişe şarap açtık, oturduk ve gecenin tadını çıkardık... hava karanlıktı, yağmur yağıyordu, sessizlik vardı... romantizm, seks yapmaya başladık ve ışıkları bile kapatmadılar, sanki o gece denememişiz gibi, ama oral okşamalar vardı, farklı pozisyonları değiştirdik ve beni nasıl tahrik ettiğini, genel olarak neredeyse bir porno filmindeki gibi)) yattık.. sabah uyandık, güneş parlıyordu.. hava muhteşemdi, bu evden çıktık ve karşımızda, 100-150 metre uzakta Çam ağaçlarının altında muhtemelen 6-8 çadır vardı ve geceleri oradakileri bile göremiyordunuz, uyanık olanların hepsinin bütün akşam boyunca bunu izlediğini anlıyoruz... 2 gün boyunca oradaydık ve yanımızdan geçen her iki kişiden biri gülümsüyordu... bu, orada yaptığımız her şeyi gördüğümü açıkça gösteriyordu &#129318 ;

5 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 21 Jan 2024, 14:21 Bizi hemen uyarmak istediklerini söylediler ama bize karışmamaya karar verdiler ve işimiz bitene kadar beklediler)) )) Meğer hemen her şeyi görmüşler)))) Baharatlı duruma güldüler. Onlarla tanıştık, birlikte oturduk, bira içtik, konuştuk ve sabah bize yememiz için balık verdiler)))
Tabii ki sen verdin harika, ayrıca adamları mutlu ettin ve balığı yedin)))

[
Ve balığı yedin oturdum ve bir kemiğim bile boğulmadı!) ))
Hayaller gerçek oldu!))
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Venüs, alexey.bro
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 14:33 Elbette harika iş çıkardın, adamları mutlu ettin ve biraz balık yedin
)) ) Biz konuşurken yapmadılar- hayır, bizimle dalga geçiyorlardı, dalga geçiyorlardı))) İyi anlamda tabi ki. Biz de sizin gibi misyoner pozisyonunda beş dakikadan fazla yuvarlanmakla kalmadık)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
alexey.bro, Fargal94, PavelNokia, Stopkin
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 21 Jan 2024, 14:40 ))) Biz konuşurken hayır, hayır, bizimle dalga geçiyorlardı, dalga geçiyorlardı))) İyi anlamda tabi ki. Biz de sizin gibi misyoner pozisyonunda beş dakikadan fazla bir süre orada yuvarlanmakla kalmadık)))
Böyle anlar utanç verici görünebilir, ancak onlardan gelen anılar ömür boyu kalır)
Fargal94, Venüs, Stopkin
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

aleksey.bro: 21 Jan 2024, 14:42
Strecoza: 21 Jan 2024, 14:40 ))) Biz konuşurken hayır, hayır, bizimle dalga geçiyorlardı, dalga geçiyorlardı))) İyi anlamda elbette. Biz de sizin gibi misyoner pozisyonunda beş dakikadan fazla bir süre orada yuvarlanmakla kalmadık)))
Böyle anlar utanç verici görünebilir, ancak onlardan kalan anılar ömür boyu kalır)
))) Evet, anılar harika.))) Birkaç yıl önce bir oral seks yaptım Bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkı. Bunu yapar yapmaz başımı kaldırdım ve pencere vuruldu. Meğer engelli park yerine park etmişiz ve güvenlik görevlisi gelip bizden başka bir yere geçmemizi istiyor. Başının arkasını göremedim, adamım zevkle gözlerini kapattı ve güvenlik görevlisi nazik davrandı ve bu süreçte bizi de rahatsız etmedi, ancak işimiz bitene kadar bekledi))) Biz yapmadık’ Arabayı hareket ettirmedim, sadece uzaklaştım ve biz sürerken güldük) ))
alexey.bro, Fargal94, Stopkin, PavelNokia
Stopkin
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 543

Unread post by Stopkin »

Sahilde de benzer bir durum yaşandı. Yakınlarda sebze bahçeleri var, insanlar ortalığı karıştırıyor ve ben gerçekten karımı tokatlamak istedim, o yüzden külotumu çıkarmadan vurmaya başladılar. Bu da bizi deli gibi tahrik etti. Daha sonra ormanda ve arabada kalabalık yerlerde antrenman yaptık. Mutluluk
These users thanked the author Stopkin for the post (total 3):
Venüs, PavelNokia, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Stopkin: 21 Jan 2024, 15:39 Sahilde de benzer bir durum yaşandı. Yakınlarda sebze bahçeleri var, insanlar ortalığı karıştırıyor ve ben gerçekten karımı tokatlamak istedim, o yüzden külotumu çıkarmadan vurmaya başladılar. Bu da bizi deli gibi tahrik etti. Daha sonra ormanda ve arabada kalabalık yerlerde antrenman yaptık. Yüksek
)) Bir keresinde bir teknede güpegündüz seks yapmıştık. Kauçuk ama çok iyi, motorlu, bu yüzden ortaya doğru yelken açtık ve teknenin içinde görünmüyorduk. Motor kapatıldı ve biz orada sessizce yatıp kendimizi okşadık ve tekne akıntıyla birlikte kendi başına yüzdü, sonra nehir döndü ve coşkulu çığlıklar ve çevredekileri duyduğumuzda virajı yeni döndük. Bizi köprüden böyle selamladıkları ortaya çıktı))) Neredeyse virajın etrafında bir köprü var, yayalar için öyle bir gerilim köprüsü ve üzerinde bir sürü erkek çocuk var, bizi göremezsiniz kıyılar, ama köprüden her şeyi iyi görebilirsiniz))) Ama biz üzülmedik, sazlıklara yüzdük ve başladıkları işi orada bitirdiler. Heyecan çok güçlüydü)))
Natalie, Stopkin, Fargal94, PavelNokia
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339

Unread post by red_fox »

Bu, Polonyalılar arasında gördüğümüz türden bir çit. Evde kendim yaptım, yüksekliği yaklaşık 90 cm. Bu yüzden vahşi kumsala ve çitin arkasına gittiğimizde birçok şey yapabiliriz. Erken varıyoruz, zaten neredeyse hiç kimse yok.
https://i.postimg.cc/CLh12MmP/IMG-4271.jpg
These users thanked the author red_fox for the post (total 2):
Stopkin, Fargal94
Doktor Watson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Doktor Watson »

Quadcopter’ların gelişiyle birlikte, kulübede bile artık havuza çekilemezsiniz -)))
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339

Unread post by red_fox »

Dr. Watson: 21 Jan 2024, 16:06 Dörtlü helikopterlerin gelişiyle birlikte, kır evinde bile artık havuza çekilemezsiniz -)))
Birçok alanda bunları kullanmak yasaktır, yani yüzünüzü görmek (vb.) için pahalı bir helikoptere ihtiyacınız vardır (en azından 80 binden itibaren) ve insanların oynadığı saçmalıklara değil. Bu yüzden endişelenmiyoruz.
These users thanked the author red_fox for the post:
Fargal94
Doktor Watson
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Doktor Watson »

Ormandaki dağlarda bir kulübem var, burada yasak hiçbir şey yok, sadece sahibine onu bir daha kulübemin üzerinde görürsem silahla vuracağımı söyledim-)))
These users thanked the author Doktor Watson for the post:
Fargal94
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christina Dior »

Açık havada seksi gerçekten seviyorum. Küçük bir arkadaş çevresinin doğaya çıktığı, kamp yaptığı ve birkaç gün boyunca dizginsiz seks yaptığı bir dönem vardı :leto:
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
Fargal94, PavelNokia
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Nikk »

KristinaDior: 21 Jan 2024, 18:43 Açık havada seksi gerçekten seviyorum. Dar bir arkadaş çevresinin doğaya, kampa gittiği ve birkaç gün boyunca dizginsiz seks yapıldığı bir dönem vardı :leto:
Haklısın, güzel havalarda ve iyi bir yerde - seks tek kelimeyle harika olabilir! Ve uzun bir süre
nasıl ve ne yaşadığımızı hatırlıyorum...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Christina Dior, Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”