Bir öğretmene başka ne için ihtiyaç duyulur?
Okulda seks
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
Cevap: Okulda seks
Svetik5, okuldan veya öğretmenden birisinin olduğunu biliyorsun sınıftan mı sikildin?
-
- Penetrasyon
Oldu. Bir vakayı kesin olarak biliyorum. Kız işçi öğretmeniyle sevişip onunla evlendi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Rus dili ve edebiyatı öğretmeni Udmurt, derslerden sonra sık sık beni terk ederdi. Ve göğüsleri yüksekti. Kitaptan çok onlara baktığımı, kekelediğimi ve dengesiz konuştuğumu fark etti. Onlara dokunmana izin verirsem sakinleşir misin? Savcı yarı bilinçli bir durumda uçup gitti. Gidip sınıfın kapısını sandalye ayağının üzerine kapattı, oturdu, bluzunun düğmelerini çözdü ve tıpkı yüzü gibi sutyeninin elastik, çilli yarımkürelerini ortaya çıkardı! Her iki elimle kendimi elastik, yüksek hissediyorum ve sadece kendimi görmüyorum, o zamanlar henüz evli değildim. Her şey yolunda gitti, iyi bir yılla mezun oldum ve ders dışı her aktivite kapının kapanmasıyla başladı!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 4):
- Filip, Kültür, Fedor36, Cidden
-
- En güçlü orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- ön sevişme
-
- Nirvana’dayım
Yani seninle hiç ilgilenmiyorlardı, öyle mi? Ve hareket bile etmedi mi? Üzgünüm!!!

-
- ön sevişme
-
- Nirvana’dayım
Yani konuşuyorum aynı şey hakkında! Öğretmenlerin önünde bu şekilde, tüm güzelliğinle ve mini eteğinle dolaştın ve onlar sana doğru hareket etmediler mi?!! Bunlar ne tür adamlar? Üstelik evli mi?!!

-
- ön sevişme
-
- Nirvana’dayım
Bir eş harikadır! Ancak mini eteğin altındaki baştan çıkarıcı genç kıç görüntüsü, karısına olan sevgisini bir nebze de olsa bir kenara itiyor... Değil mi?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 8 months
Sınıf arkadaşlarımla sekse daha çok ilgi duyuyordum. Çok az çekici öğretmen ve profesör vardı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
70’li yılların başında okuldan mezun oldum. Astronomi öğretmenimiz Violette de Brocca vardı, doğuştan Fransızdı, genç ve güzel bir kadındı, bekardı ama bir çocuğu vardı. Elbette hepimiz ona aşıktık ve düzenli olarak ona mastürbasyon yapıyorduk. Ve bu olmalı, paralel 10. sınıftan arkadaşım ve komşum (aynı Kruşçev’de yaşadık) ona bademciklerine kadar aşık oldu, veba gibi yürüdü! Mayıs ayının ilk günü tüm sınıf, okulu bitirmeden önceki son gezi olan ormana bir geceleme gezisi düzenlemeye karar verdi. Havalı hanımımız Anna Sergeevna ve Violetta de Brocca da bizimle geldi. Gece sıcaktı, ateşin etrafında oturduk, bir şeyler pişirdik, gitarla şarkı söyledik, sonra çadırlara girdik. Violetta da arkadaşım gibi akşam bir yerlerde ortadan kayboldu. Ve ancak eve döndükten sonra büyük bir güvenle bana Violetta ile ormanda, göl kıyısında unutulmaz bir gece geçirdiğini söyledi. Daha sonra final sınavları ve üniversiteye giriş yapıldı. Ve ağustosta haber yayıldı; arkadaşım evlendi! Tamamen havaya uçtuk! Violetta onun karısı oldu! Ocak ayında evlendiler ve bebekleri oldu! Görünüşe göre ormandaki o bahar gecesinin meyvesiydi! Öğrenciyle öğretmen arasındaki mesafe korunmazsa böyle olur! Ama bugün hala birlikte yaşıyorlar, zaten iki torunları var... ve kendisinden 6 yaş büyük olmasına rağmen mutlular! Bazen onunla tanışıyorum, hâlâ onun için deli oluyor!
- These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 2):
- Tolkala, Fargal94
-
- Penetrasyon
Belirli koşullar altında, orta yaşlı bir eşek birkaç yıl boyunca mahkum arkadaşlarının dikkatini çekecek.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Ve arkadaşınız kıskanılabilir. Bir kez ve ömür boyu aşık oldum. Ve tüm hayatını karşılıklı sevgi içinde yaşadı.
Burada ne kadar saygın bir yaştaki insanlar görünüyor. Samimi olarak!Peer Gynt: ↑09 Nov 2021, 18:14 Okuldan 70’lerin başında mezun oldum. Astronomi öğretmenimiz Violette de Brocca vardı, doğuştan Fransızdı, genç ve güzel bir kadındı, bekardı ama bir çocuğu vardı. Elbette hepimiz ona aşıktık ve düzenli olarak ona mastürbasyon yapıyorduk. Ve bu olmalı, paralel 10. sınıftan arkadaşım ve komşum (aynı Kruşçev’de yaşadık) ona bademciklerine kadar aşık oldu, veba gibi yürüdü! Mayıs ayının ilk günü tüm sınıf, okulu bitirmeden önceki son gezi olan ormana bir geceleme gezisi düzenlemeye karar verdi. Havalı hanımımız Anna Sergeevna ve Violetta de Brocca da bizimle geldi. Gece sıcaktı, ateşin etrafında oturduk, bir şeyler pişirdik, gitarla şarkı söyledik, sonra çadırlara girdik. Violetta da arkadaşım gibi akşam bir yerlerde ortadan kayboldu. Ve ancak eve döndükten sonra büyük bir güvenle bana Violetta ile ormanda, göl kıyısında unutulmaz bir gece geçirdiğini söyledi. Daha sonra final sınavları ve üniversiteye giriş yapıldı. Ve ağustosta haber yayıldı; arkadaşım evlendi! Tamamen havaya uçtuk! Violetta onun karısı oldu! Ocak ayında evlendiler ve bebekleri oldu! Görünüşe göre ormandaki o bahar gecesinin meyvesiydi! Öğrenciyle öğretmen arasındaki mesafe korunmazsa böyle olur! Ama bugün hala birlikte yaşıyorlar, zaten iki torunları var... ve kendisinden 6 yaş büyük olmasına rağmen mutlular! Bazen onunla tanışıyorum, hâlâ onun için deli oluyor!

Ve arkadaşınız kıskanılabilir. Bir kez ve ömür boyu aşık oldum. Ve tüm hayatını karşılıklı sevgi içinde yaşadı.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
- alex503311, Sibiryak89, Öksürük, Aslan 123540
-
- Penetrasyon
Öğretmen boşuna uğraştı. Neden? "İki el..."Rus dili ve edebiyatı öğretmeni Udmurt, derslerden sonra sık sık beni terk eder
- These users thanked the author Svetik5 for the post (total 2):
- Akran Gynt, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
-
- ön sevişme
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 93
Üniversitede sadece güzel bir tanemiz vardı. Noter öğretti. Ah kızım ateş.
. Grubun yarısı onu istiyordu.

- These users thanked the author Denis88 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
Svetik5, Elbette, ikisi de! Yani o, Svetik, beni mükemmel bir öğrenci değil, sadece iyi bir öğrenci yaptı! Yani hataların sorumlusu onun göğüsleri değil, benim aptal kafam!!!
-
- En güçlü orgazm!
Andrey Petrov, yani onun sadece göğüsleriyle mi oynadın? Daha fazlası hiçbir şey yok muydu?
-
- Orgazm!
Ne olabilir? SEKİZİNCİ SINIF sınavlarına beni böyle hazırladı! Ve pedagoji enstitüsünden sonraki üçüncü yılda çalıştı!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Школьницы - шкодницы
- These users thanked the author Ahah for the post (total 8):
- frenk, MaksMaks, Kültür, Korsan, annem adam yaptı, Sibiryak89, İvannavi, nikolj202
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Ama artık kızların teneffüste salak sallaması ilginç, yoksa bir dönem mi bitti?
Sadece şaplak atmaktan fazlasını yapan kızların her zaman olduğunu ve hâlâ da var olduğunu anlamıyorum.
I’ Herkesi bir köşeye sıkıştırabileceğimiz ve her şeye dokunabileceğimiz gerçeğinden bahsediyorum. Göğüsler, popo. birini sıktığınızda, etrafını kalabalıkla sardığınızda. Eteklerini kaldırdılar.
Artık biraz tacizden başka bir şey değil. Ve sonra bir şekilde normaldi. Önemli olan öğretmenlerin müdahale etmemesi, yorum yapmamasıydı.
Kızlar genelde buna sessizce katlandılar.
Sanırım okuldan sonra bir yerde olsaydı, her şeyi mahvederlerdi. ağızlarına verseler sessizce yutarlardı. Ama görünüşe göre hala frenlerimiz vardı.
Sadece şaplak atmaktan fazlasını yapan kızların her zaman olduğunu ve hâlâ da var olduğunu anlamıyorum.
I’ Herkesi bir köşeye sıkıştırabileceğimiz ve her şeye dokunabileceğimiz gerçeğinden bahsediyorum. Göğüsler, popo. birini sıktığınızda, etrafını kalabalıkla sardığınızda. Eteklerini kaldırdılar.
Artık biraz tacizden başka bir şey değil. Ve sonra bir şekilde normaldi. Önemli olan öğretmenlerin müdahale etmemesi, yorum yapmamasıydı.
Kızlar genelde buna sessizce katlandılar.
Sanırım okuldan sonra bir yerde olsaydı, her şeyi mahvederlerdi. ağızlarına verseler sessizce yutarlardı. Ama görünüşe göre hala frenlerimiz vardı.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Anonim seks hikayeleri içeren harika bir Telegram kanalı oluşturdum, onun için ilginç bir şeyler paylaştım, minnettar olacağım. "Yatağımda seks" gibi arama yapın. Sıra dışı ve ilginç bir şey arıyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Yapmadım ama gerçekten hayal ettim, 7. sınıfa kadar Ukrayna’da yaşarken bunu hayal etmedim, çünkü öğretmenlerin hepsi, en hafif deyimle, çok iyi değil, 50’nin üzerinde ve tamamen formda değillerdi, ancak İspanya’da yaşamak için taşındıklarında her şey kökten değişti) hormonların ciddi anlamda oynadığı aynı yaşta, çok ateşli üç antrenör vardı, biri yaklaşık 35 yaşında, kocaman kıçlı bir milfti, çok dar etek giyiyordu, eminim herkes pantolonunda sigara içiyordur) diğer ikisi ancak üniversiteden sonra yerleştiler, biri İngilizce öğretti, diğeri yabancılar için ayrı bir sınıfta dil öğretti, orası sıcaktı) geldiklerinde bir şeyi kontrol edin ya da gelmelerini söylediğimde hep çok yakına gelip göğüslerini bana doğru yasladılar ve bazen saçları omzuma düşüyordu, çok güzel kokuyordu, gerçekten heyecan vericiydi, ben de arkama oturmak istedim ve kahretsin, sonra daha fazlasını nasıl çıkaracağımı anladığımda sınıfın arka sıralarına oturdum ve çoğu zaman aynı şekilde seslendim, sonra yanıma eğildiklerinde gizlice kıçlarının fotoğrafını çektim ve iç çamaşırları bir zamanlar eteklerle, çok tatlı günlerdi
Sana fotoğraf gönderecektim ama 2009’daydı ne yazık ki ne telefonum ne de flash belleğim vardı (

- These users thanked the author Ktxondo for the post (total 2):
- Ahah, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Ben de üniversitede ve enstitüde öğretmenlik yaptım, orada pek öğrencim olmuyordu ama itiraf ediyorum
Last edited by Sibiryak89 on 31 Dec 2021, 20:17, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- SergeiKa, Orpheus, Cidden
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 179
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views