Okulda seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Okulda seks

Unread post by Svetik5 »

Tolqala: 04 Oct 2021, 07:59 Bir öğretmen tarafından becerildiniz mi?
Bir öğretmene başka ne için ihtiyaç duyulur?
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tolkala »

Svetik5, peki öğretmenler tarafından mı sikildin?
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Svetik5 »

Tolqala: 09 Nov 2021, 12:31 Svetik5 ve sen öğretmenler tarafından mı becerildin?
Hayır, öyle değildi. Daha çekici nesneler vardı.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Svetik5, okuldan veya öğretmenden birisinin olduğunu biliyorsun sınıftan mı sikildin?
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Svetik5 »

Tolqala: 09 Nov 2021, 14:17 Svetik5, okuldan veya sınıftan birinin bir öğretmen tarafından sikildiğini biliyor musun?
Oldu. Bir vakayı kesin olarak biliyorum. Kız işçi öğretmeniyle sevişip onunla evlendi.
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Andrey ben »

Lanet olsun!
.......
beyin!
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Andrey Petrov »

Rus dili ve edebiyatı öğretmeni Udmurt, derslerden sonra sık sık beni terk ederdi. Ve göğüsleri yüksekti. Kitaptan çok onlara baktığımı, kekelediğimi ve dengesiz konuştuğumu fark etti. Onlara dokunmana izin verirsem sakinleşir misin? Savcı yarı bilinçli bir durumda uçup gitti. Gidip sınıfın kapısını sandalye ayağının üzerine kapattı, oturdu, bluzunun düğmelerini çözdü ve tıpkı yüzü gibi sutyeninin elastik, çilli yarımkürelerini ortaya çıkardı! Her iki elimle kendimi elastik, yüksek hissediyorum ve sadece kendimi görmüyorum, o zamanlar henüz evli değildim. Her şey yolunda gitti, iyi bir yılla mezun oldum ve ders dışı her aktivite kapının kapanmasıyla başladı!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 4):
Filip, Kültür, Fedor36, Cidden
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Andrey Petrov, yani onun göğüslerini ütülemen yeterliydi hepsi bu mu?
maxim.maximovich
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by maxim.maximovich »

Ekaterina, sınıf öğretmenim ve biyolojiyle görüştüm Öğretmen
seksi kız
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by seksi kız »

Seni şanslı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 17:25 Şanslısınız
Öğretmenlerinizle ilgili şansınız yaver gitti mi?
seksi kız
ön sevişme
ön sevişme

Hepimiz evliydik
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 17:27 Hepimiz evliydik
Yani seninle hiç ilgilenmiyorlardı, öyle mi? Ve hareket bile etmedi mi? Üzgünüm!!! :bel_flag:
seksi kız
ön sevişme
ön sevişme

Buna neden ihtiyacım var? Karılarını seviyorlar ve hepsi bu
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 17:30 Ben aslında bir kızım :ireful1:
Yani konuşuyorum aynı şey hakkında! Öğretmenlerin önünde bu şekilde, tüm güzelliğinle ve mini eteğinle dolaştın ve onlar sana doğru hareket etmediler mi?!! Bunlar ne tür adamlar? Üstelik evli mi?!! :(
seksi kız
ön sevişme
ön sevişme

Onlar sadece düzgün insanlar, bunda yanlış olan ne?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 17:34 Buna neden ihtiyacım var? Karılarını severler ve hepsi bu kadar
Bir eş harikadır! Ancak mini eteğin altındaki baştan çıkarıcı genç kıç görüntüsü, karısına olan sevgisini bir nebze de olsa bir kenara itiyor... Değil mi?
Paulie
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Paulie »

Sınıf arkadaşlarımla sekse daha çok ilgi duyuyordum. Çok az çekici öğretmen ve profesör vardı.
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

70’li yılların başında okuldan mezun oldum. Astronomi öğretmenimiz Violette de Brocca vardı, doğuştan Fransızdı, genç ve güzel bir kadındı, bekardı ama bir çocuğu vardı. Elbette hepimiz ona aşıktık ve düzenli olarak ona mastürbasyon yapıyorduk. Ve bu olmalı, paralel 10. sınıftan arkadaşım ve komşum (aynı Kruşçev’de yaşadık) ona bademciklerine kadar aşık oldu, veba gibi yürüdü! Mayıs ayının ilk günü tüm sınıf, okulu bitirmeden önceki son gezi olan ormana bir geceleme gezisi düzenlemeye karar verdi. Havalı hanımımız Anna Sergeevna ve Violetta de Brocca da bizimle geldi. Gece sıcaktı, ateşin etrafında oturduk, bir şeyler pişirdik, gitarla şarkı söyledik, sonra çadırlara girdik. Violetta da arkadaşım gibi akşam bir yerlerde ortadan kayboldu. Ve ancak eve döndükten sonra büyük bir güvenle bana Violetta ile ormanda, göl kıyısında unutulmaz bir gece geçirdiğini söyledi. Daha sonra final sınavları ve üniversiteye giriş yapıldı. Ve ağustosta haber yayıldı; arkadaşım evlendi! Tamamen havaya uçtuk! Violetta onun karısı oldu! Ocak ayında evlendiler ve bebekleri oldu! Görünüşe göre ormandaki o bahar gecesinin meyvesiydi! Öğrenciyle öğretmen arasındaki mesafe korunmazsa böyle olur! Ama bugün hala birlikte yaşıyorlar, zaten iki torunları var... ve kendisinden 6 yaş büyük olmasına rağmen mutlular! Bazen onunla tanışıyorum, hâlâ onun için deli oluyor!
These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 2):
Tolkala, Fargal94
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Svetik5 »

niqk: 09 Nov 2021, 17:38 Karım harikadır! Ancak mini eteğin altında baştan çıkarıcı genç bir eşek görmek, karısına olan sevgisini bir nebze olsun bir kenara itiyor... Hayır?
Belirli koşullar altında, orta yaşlı bir eşek birkaç yıl boyunca mahkum arkadaşlarının dikkatini çekecek.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Peer Gynt: 09 Nov 2021, 18:14 Okuldan 70’lerin başında mezun oldum. Astronomi öğretmenimiz Violette de Brocca vardı, doğuştan Fransızdı, genç ve güzel bir kadındı, bekardı ama bir çocuğu vardı. Elbette hepimiz ona aşıktık ve düzenli olarak ona mastürbasyon yapıyorduk. Ve bu olmalı, paralel 10. sınıftan arkadaşım ve komşum (aynı Kruşçev’de yaşadık) ona bademciklerine kadar aşık oldu, veba gibi yürüdü! Mayıs ayının ilk günü tüm sınıf, okulu bitirmeden önceki son gezi olan ormana bir geceleme gezisi düzenlemeye karar verdi. Havalı hanımımız Anna Sergeevna ve Violetta de Brocca da bizimle geldi. Gece sıcaktı, ateşin etrafında oturduk, bir şeyler pişirdik, gitarla şarkı söyledik, sonra çadırlara girdik. Violetta da arkadaşım gibi akşam bir yerlerde ortadan kayboldu. Ve ancak eve döndükten sonra büyük bir güvenle bana Violetta ile ormanda, göl kıyısında unutulmaz bir gece geçirdiğini söyledi. Daha sonra final sınavları ve üniversiteye giriş yapıldı. Ve ağustosta haber yayıldı; arkadaşım evlendi! Tamamen havaya uçtuk! Violetta onun karısı oldu! Ocak ayında evlendiler ve bebekleri oldu! Görünüşe göre ormandaki o bahar gecesinin meyvesiydi! Öğrenciyle öğretmen arasındaki mesafe korunmazsa böyle olur! Ama bugün hala birlikte yaşıyorlar, zaten iki torunları var... ve kendisinden 6 yaş büyük olmasına rağmen mutlular! Bazen onunla tanışıyorum, hâlâ onun için deli oluyor!
Burada ne kadar saygın bir yaştaki insanlar görünüyor. Samimi olarak! :daypyat:
Ve arkadaşınız kıskanılabilir. Bir kez ve ömür boyu aşık oldum. Ve tüm hayatını karşılıklı sevgi içinde yaşadı.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
alex503311, Sibiryak89, Öksürük, Aslan 123540
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Svetik5 »

Rus dili ve edebiyatı öğretmeni Udmurt, derslerden sonra sık sık beni terk eder
Öğretmen boşuna uğraştı. Neden? "İki el..."
These users thanked the author Svetik5 for the post (total 2):
Akran Gynt, Evgeniy-Spb
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Evgenii-SPb: 09 Nov 2021, 18:46
Evet 6 yaş fark var fark etmez, benden 5 yaş büyük kız arkadaşım ve 8 yaşında arkadaşım vardı , onu sikmek istedim,
Neredeyse onu öpüyordum, o istemedi ama 4-5 bardak votka içmiş olsaydı sanırım onu ​​sikerdim.
I üzgünüm ama arkadaşım yoktu, 5-10 yıllığına bir eş seçerdim, özellikle de o daha çok hoşuna gittiği için, ama tanıdık çevrem az.
Yani anlıyorum bir meslektaşım var, bunu uzun zamandır istiyordu, sürekli ona ilgi duyuyordu çünkü ilk başta hayalini kurmuştu,
sonra istediği zaman onu aldı ve bu çok hoş.

6 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
niqk : 24 Oct 2021, 23:13 Ve ne tatlı küçük yaramaz kızlar! Onlarla oyun oynamaktan çok mutlu olurdum!
Ders çalıştığım zamanları hatırlıyorum, elbette bütün sınıfı sikerdim, ama işler böyle yürümedi, bir şekilde arkadaşlık olmadı.
Eğer okuldan 100 yıl sonra bir toplantı için bir araya gelsek eski sınıf arkadaşlarım içki içer diye düşündüm
ve evli olsalar bile onları evde becer.
Ve böylece sınıfa yeni bir kızın geldiğini hatırlıyorum, muhtemelen 2-3 beden, güzel vücutlu, hoşuma gitti,
nTuvalete gittiğimi hatırlıyorum, gizli kamera takıp izlemek isterdim ama o da görünmez olsaydı daha iyi olurdu,
Onun gelmesini sağlamak için onu okşardım, şimdiye kadarki en iyi fantezileri , hâlâ büyük bir zevkle
uyuyacağım kadınlar vardı.

13 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Seksi kız: Hepimiz evliydik
Ve bir çocuğum, en azından kocanın dinlenmesine izin ver! :)
Bir fantezi hatırlıyorum, bir Tarihçimiz var, okula geldi, uzun zamandır gelmiyor ama sormadım, anlıyorum
Muhtemelen 6 aylık. Şimdi soruyorum ve kocanız sizi sık sık heyecanlandırıyor mu?
Rüyamda onun evde olduğunu, hamile olduğunu, kocasının yanına geldiğini görüyorum ama o hiçbir şey söylemiyor. , sanki doğuracaksın, o zaman yapabilirsin.
Kocam işe gitti, ben görünüşümü değiştiriyorum, kocamda geri dönüyorum, düşündüğüm gibi, muhtemelen duvara tırmanıyorsun
ve öğretmeni sikiyorum, Tabii dikkatli olun, hamile, sonra birden fazla boşalıyor,
Ona yeterince baktım, hamile yattığını görüyorum, büyük göğüsleri var, amından sızıyor, keşke bir kameram olsaydı,
Birkaç fotoğraf çekerdim. Orada yatıyor, sikiliyor. Sonra diyorum ki, ama kocan seni boşuna becermedi, şaşkına döndü,
Umurunda değil diyorum ama görüyorum ki bir sike ihtiyacın var. yardım etmeye karar verdim.
Ve itiraf ediyorum, sen benim öğretmenimsin, üç kere verdim, soyadını tahmin et, o tabii ki delirdi, sonra ben
Ivanov (yaklaşık olarak), dedim. Uzun zamandır benimle gelmeni istiyordum ve seni hamile gördüğümde
seni çıplak görmeyi hayal ettim ve seni de çocuk yapmak gibi başka bir düşüncem vardı, ama kocan pek tahmin edemedi.
Click to expand ...
seksi kız
ön sevişme
ön sevişme

Bu fantezi ve buradaki herkes gerçek hikayeyi okumak istiyor ve hepsi bu
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by Ayrılıyorum »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 20:05 Bu bir fantezi ve buradaki herkes gerçek hikayeyi okumak istiyor ve herkes
ama gerçek yakında bir yerlerde)) )
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Andrey ben »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 20:05 Bu fantezi ve buradaki herkes gerçek hikayeyi okumak istiyor ve herkes
"Fantezilerinize dikkat edin! Hayallerin gerçekleşmesinin bir yolu vardır!"
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 20:05 Bu bir fantezi ve buradaki herkes gerçek hikayeyi okumak istiyor ve herkes
Gerçek bir hikayeniz var mı ?
seksi kız
ön sevişme
ön sevişme

Bunun için zamanım yok
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Cexy girl: 09 Nov 2021, 20:30 Bunun için zamanım yok
Vaktiniz veya hikayeniz yok mu?
Denis88
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93

Unread post by Denis88 »

Üniversitede sadece güzel bir tanemiz vardı. Noter öğretti. Ah kızım ateş. :cat1: . Grubun yarısı onu istiyordu.
These users thanked the author Denis88 for the post:
Sibiryak89
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!

Svetik5, Elbette, ikisi de! Yani o, Svetik, beni mükemmel bir öğrenci değil, sadece iyi bir öğrenci yaptı! Yani hataların sorumlusu onun göğüsleri değil, benim aptal kafam!!!
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Andrey Petrov, yani onun sadece göğüsleriyle mi oynadın? Daha fazlası hiçbir şey yok muydu?
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!

Ne olabilir? SEKİZİNCİ SINIF sınavlarına beni böyle hazırladı! Ve pedagoji enstitüsünden sonraki üçüncü yılda çalıştı!
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ahah »

Школьницы - шкодницы
2yZeZh86h3k.jpg

3a4cc2106d.jpg
These users thanked the author Ahah for the post (total 8):
frenk, MaksMaks, Kültür, Korsan, annem adam yaptı, Sibiryak89, İvannavi, nikolj202
Yabancı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Yabancı »

Ama artık kızların teneffüste salak sallaması ilginç, yoksa bir dönem mi bitti?
Sadece şaplak atmaktan fazlasını yapan kızların her zaman olduğunu ve hâlâ da var olduğunu anlamıyorum.
I’ Herkesi bir köşeye sıkıştırabileceğimiz ve her şeye dokunabileceğimiz gerçeğinden bahsediyorum. Göğüsler, popo. birini sıktığınızda, etrafını kalabalıkla sardığınızda. Eteklerini kaldırdılar.
Artık biraz tacizden başka bir şey değil. Ve sonra bir şekilde normaldi. Önemli olan öğretmenlerin müdahale etmemesi, yorum yapmamasıydı.
Kızlar genelde buna sessizce katlandılar.
Sanırım okuldan sonra bir yerde olsaydı, her şeyi mahvederlerdi. ağızlarına verseler sessizce yutarlardı. Ama görünüşe göre hala frenlerimiz vardı.
These users thanked the author Yabancı for the post:
Öksürük
Lolipopilmax
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Lolipopilmax »

Okulda, üniversitede veya herhangi bir yerde seks yoktu. :( Yalnızca fanteziler :oops:
Pauline
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by Pauline »

Anonim seks hikayeleri içeren harika bir Telegram kanalı oluşturdum, onun için ilginç bir şeyler paylaştım, minnettar olacağım. "Yatağımda seks" gibi arama yapın. Sıra dışı ve ilginç bir şey arıyorum.
Ktxondo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Ktxondo »

Yapmadım ama gerçekten hayal ettim, 7. sınıfa kadar Ukrayna’da yaşarken bunu hayal etmedim, çünkü öğretmenlerin hepsi, en hafif deyimle, çok iyi değil, 50’nin üzerinde ve tamamen formda değillerdi, ancak İspanya’da yaşamak için taşındıklarında her şey kökten değişti) hormonların ciddi anlamda oynadığı aynı yaşta, çok ateşli üç antrenör vardı, biri yaklaşık 35 yaşında, kocaman kıçlı bir milfti, çok dar etek giyiyordu, eminim herkes pantolonunda sigara içiyordur) diğer ikisi ancak üniversiteden sonra yerleştiler, biri İngilizce öğretti, diğeri yabancılar için ayrı bir sınıfta dil öğretti, orası sıcaktı) geldiklerinde bir şeyi kontrol edin ya da gelmelerini söylediğimde hep çok yakına gelip göğüslerini bana doğru yasladılar ve bazen saçları omzuma düşüyordu, çok güzel kokuyordu, gerçekten heyecan vericiydi, ben de arkama oturmak istedim ve kahretsin, sonra daha fazlasını nasıl çıkaracağımı anladığımda sınıfın arka sıralarına oturdum ve çoğu zaman aynı şekilde seslendim, sonra yanıma eğildiklerinde gizlice kıçlarının fotoğrafını çektim ve iç çamaşırları bir zamanlar eteklerle, çok tatlı günlerdi :oops: Sana fotoğraf gönderecektim ama 2009’daydı ne yazık ki ne telefonum ne de flash belleğim vardı (
These users thanked the author Ktxondo for the post (total 2):
Ahah, Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Ben de üniversitede ve enstitüde öğretmenlik yaptım, orada pek öğrencim olmuyordu ama itiraf ediyorum😊
Last edited by Sibiryak89 on 31 Dec 2021, 20:17, edited 1 time in total.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
SergeiKa, Orpheus, Cidden
İvannavi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Registered for: 3 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İvannavi »

:şampuan: