Annesi kız kardeşiyle yattı

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annem kız kardeşiyle yattı

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Estafi iş başında

1 saat 45 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Nisan Kaplan Yavrusu
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 6):
Korsan, Sibiryak89, Aion2012Ölü, Mart, sapık, Guguk kuşu
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

İnsanlar yaşıyor.
Ve 14 yıl önce Eşek’ten içerik indirdim ve mastürbasyon yaptım.
Konuyla ilgili olarak kimse bana ve kız kardeşime ateş etmedi. Dikkatlice ve ne yazık ki seks yapmadan oynadık.
Çok zaman geçti ama muhtemelen herkes gibi ben de kaçırılan fırsatlardan dolayı hala pişmanlık duyuyorum...

11 dakika 31 saniye sonra gönderildi :
İnternet ve anlamları konusunda pek güçlü değilim. Roskomnad’dan önceki günlerde CPU’mu güçlendirmiştim.. ama bu kelimeden bahsedilmeyecek.
Param veya fonum yok, paranoyak olduğum için hala takastan korkuyorum, ama burada ve yorumlarda böyle fotoğraflar yayınlıyorlar ki bu benim için şaşırtıcı!
Sadece doğru yapın. Kişisel bir toplantıda bir şey üzerinde anlaşırsanız ve fikir alışverişi başlarsa, nasıl paranoyak olmayın ve Yoldaş Binbaşı’nın sizi kandırmasından endişelenmezsiniz?
Tüm tehlike ve risk size ait mi?
Burada her türlü fotoğrafı korkmadan yayınlayan insanların cesaretine şimdiden hayran kaldım!
Evet, yeni başlayanların her şeyi görememesi şeklinde bir koruma var ama yine de?
Belki siz, gönderi paylaşanların bir tür özel koruma sistemi vardır?
Ayrıca açmanıza da gerek yok. Bunun için burada değilim.
İndirilmiş içerik olsa bile sadece paylaşmak istiyorum ama aynı zamanda yakalanacağımdan ve bazı çalışanların kene alacağından da çok korkuyorum.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Sibiryak89, sapık
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Aion2012Dead: 05 Jun 2022, 14:55 Yalnızca
Paylaşma tercihen sepette olsa bile yalnızca paylaşmak istiyorum
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
sapık
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

slavik.neskaju, Evet, bu o! Kate! Babası onu henüz beş yaşındayken taktı, siki onun vajinasına sığmadı, sadece kafasını içeri soktu ve öyle mastürbasyon yaptı... Ama bekaretini bozdu! Daha sonra kızlık zarındaki, ancak çoktan iyileşmiş olan gözyaşlarının yakından fotoğraflarını kendisi çekti. Ve kız onunla sonuna kadar eğlendi!

5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
slavik.neskaju, Elinizde Estafi’nin renksiz fotoğrafı var mı? Ve en ilginç kısım boyandı! Ve April kaplan yavrusu talihsiz bir durumda...! Belki iş yerinde çekilmiş fotoğrafları vardır? Elinizde varsa lütfen PM atın!
These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 2):
Mart, sapık
İskoç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182

Unread post by İskoç »

En derin üç yaşları arasında kız kardeşimin amını sikimle ovuşturdum, ona oturmayı öğrettim, yalamaya çalıştım, annem de beni bir kez yakaladı, onu farklı odalara ayırdı, ama onlar sikişirken sessizce gelip yaptım annemin iç çekişleri altında aynı dürtükleme))) üç ruble içinde yaşadı, halının altındaki spermleri sildi, her yerdeydi) küçük kız kardeşimle bu bir heyecan, özellikle de ona yüzü ona gömülüyken boşalmayı öğretmek am... ama bu nadir görülen bir şey, temelde sünnet derisini tutmak, bir sperm topunu şişirip halının altına dökmek...
These users thanked the author İskoç for the post (total 2):
sapık, fötr şapka_1986
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by sapık »

Skotch: 12 Nov 2022, 01:57 3 yıl boyunca kız kardeşimin amını sikimle ovuşturdum, ona oturmayı öğrettim, yalamaya çalıştım, annem de beni bir kez yakaladı, beni farklı odalara ayırdı ama onlar sikişirken sessizce geldim ve annemin iç çekişleri altında aynı dürtüklemeyi yapıyorum))) üç rubleyle yaşadım, spermleri halının altına sildim, her yerdeydi) küçük kız kardeşimle bu bir heyecan, özellikle de ona yüzü gömülüyken boşalmayı öğretmek amcığı... ama bu nadir görülen bir şey, sünnet derisini tutmak, bir sperm topunu şişirmek ve halının altına dökmek... ​​n
Şöyle bir şey uyguladım: bu kız kardeşimle. O da gelene kadar sikini deliklere sürttü. Ayrıca bebeği lekelememek için genellikle son spermini de sıkardı)
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Büyük oğlan »

nikolj202: 01 Sep 2021, 11:25 Kız kardeşim ve ben de çocukken seviştik, ancak o daha büyüktü ve sanırım ebeveynlerin de bunun farkındaydı
Benim de başıma geldi. Annem biliyordu ve sessizdi. Kız kardeşim 3,5 yaş büyük.
These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 2):
sapık, Mart
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Eğer kız kardeşiniz daha büyükse erkek kardeşinize hangi soruları sorabilirsiniz?
Erkek kardeşe - eğer kız kardeş çok daha gençse.
Taron
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43

Unread post by Taron »

Yazarın ilginç bir hayatı var. Şanslı)
şşş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by şşş »

Bazıları şanslı, bazıları değil...
cilalı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by cilalı »

Bana fimozis teşhisi konulduğunda 12 yaşındaydım, muayene sırasında hastanede ameliyat olmak istediler ama kuzen Ondan 5 yaş büyüktü, nasıl öğrendiğini söylemeyeceğim ama her akşam beni yıkardı kedi ve kıç ve kalçayı açığa çıkarmak için yavaşça kafayı açığa çıkardı, bu tür egzersizlerden bir hafta sonra kafa açığa çıktı. Yaklaşık 5 gün boyunca penisimi ona göstermekten çok utandım ama beni orada kesecekleri korkusu daha da güçlendi. Bana bununla şantaj yaptı ve hadi pipetini çıkaralım diye benimle dalga geçti. Ve kafa az çok açığa çıkmaya başladığında memnun oldum ve evet kız kardeşimin bir ritüeli vardı: Kafayı yıkar yıkamaz yarım parçasını dudaklarına aldı, hala bir heyecandı. Henüz sperm yoktu ama bir vızıltı vardı. Ne yazık ki bu durum uzun sürmedi; yaklaşık 10 gün sonra staj yapmak üzere ayrıldı. Ama bana mastürbasyon yapmayı öğretti, kendi deyimiyle sağlığıma iyi geldiğini, kız kardeşim de bunu yaparken beni yaktı ama bu bambaşka bir hikaye.
These users thanked the author cilalı for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”