Annesi kız kardeşiyle yattı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annem kız kardeşiyle yattı
Estafi iş başında
1 saat 45 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Nisan Kaplan Yavrusu
1 saat 45 dakika 9 saniye sonra gönderildi: Nisan Kaplan Yavrusu
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 6):
- Korsan, Sibiryak89, Aion2012Ölü, Mart, sapık, Guguk kuşu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
İnsanlar yaşıyor.
Ve 14 yıl önce Eşek’ten içerik indirdim ve mastürbasyon yaptım.
Konuyla ilgili olarak kimse bana ve kız kardeşime ateş etmedi. Dikkatlice ve ne yazık ki seks yapmadan oynadık.
Çok zaman geçti ama muhtemelen herkes gibi ben de kaçırılan fırsatlardan dolayı hala pişmanlık duyuyorum...
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi :
İnternet ve anlamları konusunda pek güçlü değilim. Roskomnad’dan önceki günlerde CPU’mu güçlendirmiştim.. ama bu kelimeden bahsedilmeyecek.
Param veya fonum yok, paranoyak olduğum için hala takastan korkuyorum, ama burada ve yorumlarda böyle fotoğraflar yayınlıyorlar ki bu benim için şaşırtıcı!
Sadece doğru yapın. Kişisel bir toplantıda bir şey üzerinde anlaşırsanız ve fikir alışverişi başlarsa, nasıl paranoyak olmayın ve Yoldaş Binbaşı’nın sizi kandırmasından endişelenmezsiniz?
Tüm tehlike ve risk size ait mi?
Burada her türlü fotoğrafı korkmadan yayınlayan insanların cesaretine şimdiden hayran kaldım!
Evet, yeni başlayanların her şeyi görememesi şeklinde bir koruma var ama yine de?
Belki siz, gönderi paylaşanların bir tür özel koruma sistemi vardır?
Ayrıca açmanıza da gerek yok. Bunun için burada değilim.
İndirilmiş içerik olsa bile sadece paylaşmak istiyorum ama aynı zamanda yakalanacağımdan ve bazı çalışanların kene alacağından da çok korkuyorum.
Ve 14 yıl önce Eşek’ten içerik indirdim ve mastürbasyon yaptım.
Konuyla ilgili olarak kimse bana ve kız kardeşime ateş etmedi. Dikkatlice ve ne yazık ki seks yapmadan oynadık.
Çok zaman geçti ama muhtemelen herkes gibi ben de kaçırılan fırsatlardan dolayı hala pişmanlık duyuyorum...
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi :
İnternet ve anlamları konusunda pek güçlü değilim. Roskomnad’dan önceki günlerde CPU’mu güçlendirmiştim.. ama bu kelimeden bahsedilmeyecek.
Param veya fonum yok, paranoyak olduğum için hala takastan korkuyorum, ama burada ve yorumlarda böyle fotoğraflar yayınlıyorlar ki bu benim için şaşırtıcı!
Sadece doğru yapın. Kişisel bir toplantıda bir şey üzerinde anlaşırsanız ve fikir alışverişi başlarsa, nasıl paranoyak olmayın ve Yoldaş Binbaşı’nın sizi kandırmasından endişelenmezsiniz?
Tüm tehlike ve risk size ait mi?
Burada her türlü fotoğrafı korkmadan yayınlayan insanların cesaretine şimdiden hayran kaldım!
Evet, yeni başlayanların her şeyi görememesi şeklinde bir koruma var ama yine de?
Belki siz, gönderi paylaşanların bir tür özel koruma sistemi vardır?
Ayrıca açmanıza da gerek yok. Bunun için burada değilim.
İndirilmiş içerik olsa bile sadece paylaşmak istiyorum ama aynı zamanda yakalanacağımdan ve bazı çalışanların kene alacağından da çok korkuyorum.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- Sibiryak89, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Paylaşma tercihen sepette olsa bile yalnızca paylaşmak istiyorum
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
slavik.neskaju, Evet, bu o! Kate! Babası onu henüz beş yaşındayken taktı, siki onun vajinasına sığmadı, sadece kafasını içeri soktu ve öyle mastürbasyon yaptı... Ama bekaretini bozdu! Daha sonra kızlık zarındaki, ancak çoktan iyileşmiş olan gözyaşlarının yakından fotoğraflarını kendisi çekti. Ve kız onunla sonuna kadar eğlendi!
5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
slavik.neskaju, Elinizde Estafi’nin renksiz fotoğrafı var mı? Ve en ilginç kısım boyandı! Ve April kaplan yavrusu talihsiz bir durumda...! Belki iş yerinde çekilmiş fotoğrafları vardır? Elinizde varsa lütfen PM atın!
5 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
slavik.neskaju, Elinizde Estafi’nin renksiz fotoğrafı var mı? Ve en ilginç kısım boyandı! Ve April kaplan yavrusu talihsiz bir durumda...! Belki iş yerinde çekilmiş fotoğrafları vardır? Elinizde varsa lütfen PM atın!
- These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 2):
- Mart, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
En derin üç yaşları arasında kız kardeşimin amını sikimle ovuşturdum, ona oturmayı öğrettim, yalamaya çalıştım, annem de beni bir kez yakaladı, onu farklı odalara ayırdı, ama onlar sikişirken sessizce gelip yaptım annemin iç çekişleri altında aynı dürtükleme))) üç ruble içinde yaşadı, halının altındaki spermleri sildi, her yerdeydi) küçük kız kardeşimle bu bir heyecan, özellikle de ona yüzü ona gömülüyken boşalmayı öğretmek am... ama bu nadir görülen bir şey, temelde sünnet derisini tutmak, bir sperm topunu şişirip halının altına dökmek...
- These users thanked the author İskoç for the post (total 2):
- sapık, fötr şapka_1986
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Şöyle bir şey uyguladım: bu kız kardeşimle. O da gelene kadar sikini deliklere sürttü. Ayrıca bebeği lekelememek için genellikle son spermini de sıkardı)Skotch: ↑12 Nov 2022, 01:57 3 yıl boyunca kız kardeşimin amını sikimle ovuşturdum, ona oturmayı öğrettim, yalamaya çalıştım, annem de beni bir kez yakaladı, beni farklı odalara ayırdı ama onlar sikişirken sessizce geldim ve annemin iç çekişleri altında aynı dürtüklemeyi yapıyorum))) üç rubleyle yaşadım, spermleri halının altına sildim, her yerdeydi) küçük kız kardeşimle bu bir heyecan, özellikle de ona yüzü gömülüyken boşalmayı öğretmek amcığı... ama bu nadir görülen bir şey, sünnet derisini tutmak, bir sperm topunu şişirmek ve halının altına dökmek... n
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Benim de başıma geldi. Annem biliyordu ve sessizdi. Kız kardeşim 3,5 yaş büyük.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 2):
- sapık, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Eğer kız kardeşiniz daha büyükse erkek kardeşinize hangi soruları sorabilirsiniz?
Erkek kardeşe - eğer kız kardeş çok daha gençse.
Erkek kardeşe - eğer kız kardeş çok daha gençse.
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Bana fimozis teşhisi konulduğunda 12 yaşındaydım, muayene sırasında hastanede ameliyat olmak istediler ama kuzen Ondan 5 yaş büyüktü, nasıl öğrendiğini söylemeyeceğim ama her akşam beni yıkardı kedi ve kıç ve kalçayı açığa çıkarmak için yavaşça kafayı açığa çıkardı, bu tür egzersizlerden bir hafta sonra kafa açığa çıktı. Yaklaşık 5 gün boyunca penisimi ona göstermekten çok utandım ama beni orada kesecekleri korkusu daha da güçlendi. Bana bununla şantaj yaptı ve hadi pipetini çıkaralım diye benimle dalga geçti. Ve kafa az çok açığa çıkmaya başladığında memnun oldum ve evet kız kardeşimin bir ritüeli vardı: Kafayı yıkar yıkamaz yarım parçasını dudaklarına aldı, hala bir heyecandı. Henüz sperm yoktu ama bir vızıltı vardı. Ne yazık ki bu durum uzun sürmedi; yaklaşık 10 gün sonra staj yapmak üzere ayrıldı. Ama bana mastürbasyon yapmayı öğretti, kendi deyimiyle sağlığıma iyi geldiğini, kız kardeşim de bunu yaparken beni yaktı ama bu bambaşka bir hikaye.
- These users thanked the author cilalı for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 63 Replies
- 9226 Views
-
Last post by 116Emil