Oğul ve anne hamamda yıkanıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Oğul ve anne hamamda yıkanıyor.
İşin gerçeği artık pek çok şeye tamamen farklı bakılıyor ve yorumlanıyor. Evet, çocukken pek çok şeyi anlamadım, pek çok şeye dikkat etmedim. Ama şimdi durum farklı, işte bu yüzden bağımlı oldum...
1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
saç gömlek, Evet hayır, okuması ilginç, her şey makul…. Neden yalnızlık??????
1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
saç gömlek, Evet hayır, okuması ilginç, her şey makul…. Neden yalnızlık??????
-
- Potansiyel seks nesnesi
nBirileri mesajlarıma musallat oluyor. Çünkü eğer birisi bir şeyi umursamıyorsa, o zaman ona dikkat bile etmiyor demektir.
Sessizlik içinde kıskançlık!!!!
Bunu ben yazmadım.Vasyanitsa: ↑08 Aug 2022, 13:24 Ama dürüst olmak gerekirse mesajlarımı ciddiye almayın. Ben bir grafomanım ve bir şeyler uyduruyorum ama yalnızlıktan bu kadar uzun paylaşımlar yapıyorum.
nBirileri mesajlarıma musallat oluyor. Çünkü eğer birisi bir şeyi umursamıyorsa, o zaman ona dikkat bile etmiyor demektir.
Sessizlik içinde kıskançlık!!!!

-
Çocukken neye dikkat etmediniz?
Bilmiyorum, bazen yıllar geçmesine rağmen hala bankta oturuyor olmama üzülüyorum Forum. Peki, anlıyorsun. Bir sürü gerçekleşmemiş fikir, uzakta bir yerde kalan fanteziler.
-
Yine birisi burada "Vasyanitsa" takma adıyla cevap veriyor.
Yukarıda yazılan yazı bana ait değil.
İşte başlıyoruz!Vasyanitsa: ↑08 Aug 2022, 13:37 Bilmiyorum, bazen yıllar geçmesine rağmen hala forumda oturuyor olmama üzülüyorum. Peki, anlıyorsun. Bir sürü gerçekleşmemiş fikir, uzakta bir yerde kalan fanteziler.
Yine birisi burada "Vasyanitsa" takma adıyla cevap veriyor.
Yukarıda yazılan yazı bana ait değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209

MDA…. Sadece bir dedektif... başka bir iletişim kanalına ihtiyacımız var 

14 saniye sonra gönderildi:
YAY…. Sadece bir dedektif... başka bir iletişim kanalına ihtiyacımız var

14 saniye sonra gönderildi:
YAY…. Sadece bir dedektif... başka bir iletişim kanalına ihtiyacımız var
-
Lütfen iletişimime müdahale etmeyin! Takma adımı kullanıyorsun!!
-
Bunu neden yapıyor ve hatta benim melankolimi, yalnızlığımı ve anlam üzerine sözde düşüncelerimi yazıyor
Genel olarak insan birisini çok sert tekmelemek istediğinde ve bu kişiyi tanımıyorsa onu kendisi yargılar. Yani, rakibinizi gerçekten nasıl umursayabilirsiniz? Tabii ki, anlayışınıza uygun olanla. Ve her şey yoluna girecek. Peki neden ve ne zaman bu adamın rakibi oldum?
Genel olarak tüm bunlar tuhaf. Hayatınızı kimseyi rahatsız etmeden yaşıyorsunuz ve sonra birdenbire, bazı nedenlerden dolayı sizden hoşlanmayan bazı düşmanlarınız olduğu ortaya çıkıyor.
Bir yerlerde şunu okumuştum: eğer kimsenin yolu hiç kesişmediyse ve anlaşmazlıklar yaşanmadıysa herhangi biriyle birlikteyseniz o kadar motivasyonsuzsunuz ki düşmanlar kıskanç insanlardır.
İyi olduğunuz şeyleri aktif olarak sevmiyorlar. Bu da onları sinirlendiriyor ve çileden çıkarıyor. Ve bu bir kişiye kötü bir şey yapmak için yeterlidir. İbnenin onun adına üzülmesini sağlamak için.
Birinin çocukluğu ona oyun oynamaktan ibarettir. Sadece şunu söyleyebilirim ki, burada gerçekten benden başka birinin "Vasyanitsa" takma adı altında yazılar yazması gerekiyor.
Bunu neden yapıyor ve hatta benim melankolimi, yalnızlığımı ve anlam üzerine sözde düşüncelerimi yazıyor
Genel olarak insan birisini çok sert tekmelemek istediğinde ve bu kişiyi tanımıyorsa onu kendisi yargılar. Yani, rakibinizi gerçekten nasıl umursayabilirsiniz? Tabii ki, anlayışınıza uygun olanla. Ve her şey yoluna girecek. Peki neden ve ne zaman bu adamın rakibi oldum?
Genel olarak tüm bunlar tuhaf. Hayatınızı kimseyi rahatsız etmeden yaşıyorsunuz ve sonra birdenbire, bazı nedenlerden dolayı sizden hoşlanmayan bazı düşmanlarınız olduğu ortaya çıkıyor.
Bir yerlerde şunu okumuştum: eğer kimsenin yolu hiç kesişmediyse ve anlaşmazlıklar yaşanmadıysa herhangi biriyle birlikteyseniz o kadar motivasyonsuzsunuz ki düşmanlar kıskanç insanlardır.
İyi olduğunuz şeyleri aktif olarak sevmiyorlar. Bu da onları sinirlendiriyor ve çileden çıkarıyor. Ve bu bir kişiye kötü bir şey yapmak için yeterlidir. İbnenin onun adına üzülmesini sağlamak için.
-
Genel olarak seks konusu pek çok tuhaf insanın ilgisini çekiyor. Görünüşe göre bu yüzden burada onlardan bu kadar çok var. Kendimden bahsetmiyorum ama bir gerçek :)
Çocukken okula gittiğimi hatırlıyorum, sınıfımızda bir zorba vardı . Evet, vardı ve öyleydi diyorsunuz, ama gerçek şu ki, hayatın da gösterdiği gibi, bu türden pek çok insan var. Bu insanlar sadece huzur içinde yaşamak istemiyorlar; her zaman birine enjekte etmeye ihtiyaç duyuyorlar. İğnelemek. İşte burada. Önce biri benmişim gibi davranıyor, sonra sanki adımı değiştirmişim gibi bambaşka bir hesaptan yazıyor. Saçma. Dürüst olmak gerekirse buna neden ihtiyacı olduğunu anlamıyorum ama umarım onun için her şey yoluna girer.
Genel olarak seks konusu pek çok tuhaf insanın ilgisini çekiyor. Görünüşe göre bu yüzden burada onlardan bu kadar çok var. Kendimden bahsetmiyorum ama bir gerçek :)
-
Vlayanitsa’nın peşini bırakmayan biri metinler Vlayanitsa takma adı altında kendi metinlerinizi yazmaya karar verdi.
Soru şu neden?
Bence bu bir rezalet çünkü şu veya bu yazarın metinlerini yazma tarzı çok zor Cosplay’e.
Ve bu uzun sürmeyecek. Birisi için basit ve doğal olan bir şey, bir başkası için aşılmaz bir çabaya dönüşebilir.
Tamam, buraya gidip VPN üzerinden bir şeyler yazacağım. Buna göre her seferinde farklı takma adlarım olacak. Ancak metinler yazım şekliyle tanınabilir. Onları başkalarıyla karıştırmak zor olacak.
Bu nedenle, Vlayanitsa takma adı altında bir şeyler yazmayı seviyorsanız, metinlerinizi benimmiş gibi göstererek, o zaman Tanrı aşkına.
Genel olarak tüm bu çıngıraklarla oynayamayacak kadar tembel değil misiniz?
Harika bir durum ortaya çıktı...Vasyanitsa: ↑08 Aug 2022, 14:56 Çocukken okula gittiğimi hatırlıyorum, sınıfımızda bir zorba vardı. Evet, vardı ve öyleydi diyorsunuz, ama gerçek şu ki, hayatın da gösterdiği gibi, bu türden pek çok insan var. Bu insanlar sadece huzur içinde yaşamak istemiyorlar; her zaman birine enjekte etmeye ihtiyaç duyuyorlar. İğnelemek. İşte burada. Önce biri benmişim gibi davranıyor, sonra sanki adımı değiştirmişim gibi bambaşka bir hesaptan yazıyor. Saçma. Dürüst olmak gerekirse buna neden ihtiyacı olduğunu anlamıyorum ama onun için her şeyin yolunda olacağını umuyorum.
Genel olarak seks konusu pek çok tuhaf insanın ilgisini çekiyor. Görünüşe göre bu yüzden burada onlardan bu kadar çok var. Kendimden bahsetmiyorum ama gerçek bir gerçektir
Vlayanitsa’nın peşini bırakmayan biri metinler Vlayanitsa takma adı altında kendi metinlerinizi yazmaya karar verdi.
Soru şu neden?
Bence bu bir rezalet çünkü şu veya bu yazarın metinlerini yazma tarzı çok zor Cosplay’e.
Ve bu uzun sürmeyecek. Birisi için basit ve doğal olan bir şey, bir başkası için aşılmaz bir çabaya dönüşebilir.
Tamam, buraya gidip VPN üzerinden bir şeyler yazacağım. Buna göre her seferinde farklı takma adlarım olacak. Ancak metinler yazım şekliyle tanınabilir. Onları başkalarıyla karıştırmak zor olacak.
Bu nedenle, Vlayanitsa takma adı altında bir şeyler yazmayı seviyorsanız, metinlerinizi benimmiş gibi göstererek, o zaman Tanrı aşkına.

Genel olarak tüm bu çıngıraklarla oynayamayacak kadar tembel değil misiniz?

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne kadar iyi bir anne. Oğlunu gerçekten seviyor.Alexb: ↑27 Aug 2021, 23:45 14 yaşıma kadar seks konusuyla pek ilgilenmiyordum, bu yüzden hamama gitmek sadece güzel bir yıkanmak içindi. Ve 14 yaşımdayken sperm toksikozu yaşamaya başladığımda ve penisim her yerde durduğunda, annem beni hamamda sabunlayıp penisimi sabunladığında, hemen onun bezine girdim ve o hiçbir şey olmamış gibi davrandı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
ve kim kaç yaşına kadar annesiyle[/url] hamamda mı?
- These users thanked the author Nickitor for the post (total 6):
- yıldız benzeri, SergeiKa, Serge12345, Alex 17, Fargal94, Evgeniy7519
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 6 months
Eski İnananların ve aslında genel olarak siyah banyoları vardı, hamamlarda vergi vardı, köy ve yakacak odun için pahalıydı, bu yüzden bir kez ısıtdılar, rafları yıkadılar ve tüm aileyi aynı anda yıkadılar, büyükbabalar oğulları, gelinleri ve çocukları da bakmadılar ya da örtündüler. Perdelerin arkasında da uyudular ve çocuklar 5-7 yaşlarındaydı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 2 years 4 months
Küçükken annemle hamama gittiğimizi hatırlıyorum ama hiç böyle bir şey olmamıştı(
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 6 months
11-12 yaşıma kadar babam hafta sonları çalışıyordu, bu yüzden annem beni de hamama götürürdü.
- These users thanked the author Serge12345 for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 8 months
Dört yaşına gelene kadar oğlumu hamama götürdüm çünkü o zamanlar olanaklara sahip olmayan özel bir evde yaşadık ve şehre gittik. Daha sonra bölge merkezine taşındık ve bir daire satın aldık. Artık hamamı ve saunası olan kendi evimizi inşa ettik. Geçen yıl mayıs tatilinde oğlumuzla hamamımızda yıkandık ama oğlumuz artık dört yaşında değil, sonra neredeyse 16 yaşındaydı.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 2):
- Şalun70, fötr şapka_1986
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 2 months
Ve oğlu hamamda çıplak annesine nasıl tepki verdi?Yana-Yanochka: ↑15 Feb 2023, 17:57 Oğlumu dört yaşına gelene kadar hamama götürdüm, çünkü o zamanlar hiçbir imkana sahip olmayan özel bir evde yaşıyorduk ve şehre gittik. Daha sonra bölge merkezine taşındık ve bir daire satın aldık. Artık hamamı ve saunası olan kendi evimizi inşa ettik. Geçen yıl mayıs tatilinde oğlumuzla hamamda yıkandık ama oğlumuz artık dört yaşında değil, sonra neredeyse 16
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Hem hamamda hem de banyoda düzenli olarak yıkanıyoruz
34 saniye sonra gönderildi: n
34 saniye sonra gönderildi: n
tabii ki taş yükselticiyle!Ve oğul hamamda çıplak annesine nasıl tepki verdi?Yana-Yanochka: ↑15 Feb 2023, 17:57 Dört yaşına gelene kadar oğlumu hamama götürdüm, çünkü o zamanlar olanaklara sahip olmayan özel bir evde yaşıyorduk ve şehre gittik. . Daha sonra bölge merkezine taşındık ve bir daire satın aldık. Artık hamamı ve saunası olan kendi evimizi inşa ettik. Geçen yıl mayıs tatilinde oğlumuzla hamamda yıkandık ama oğlumuz artık dört yaşında değil, sonra neredeyse 16
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 9 months
Yazlığımızda bir hamamımız var ama oğlumuz yok. Ama hamamımızda buhar banyosu yapmayı seven yetişkin evli bir kızımız var. Her zaman birlikte yıkanıyoruz ama ben şortluyum, eşim ve kızım ise mayo, bazen de normal külot ve sutyen giyiyor. Saçlarım görünmesin diye koyu renk külot giyiyorum ve bu bende doğal bir istek ve dolayısıyla sertleşme oluşmasına neden olmuyor.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Endişeli, Dmitri244
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bence hamama çıplak gitmelisin! Aile üyelerinizi çıplak görmek de normaldir ve yıkanmak da mümkündür, ancak kendini yıkayamayan engelli bir kişi olmadığı sürece, herkesin mahrem yerlerine dokunmadan kendilerini yıkaması gerekir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 9 months
Kızımız 26 yaşında. Kendisi zaten bir anne. Eşimle benim neredeyse üç yaşında bir torunumuz var. Bir hamamda bütün aileyle çıplak yıkanmak bir şekilde pek iyi değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Andrey Lukashov,
Herkes kendi kendi anladığım kadarıyla benim fikrim sizinkinden farklı. Bunun ailenizde yapılabileceğine ve hatta yapılması gerektiğine inanıyorum! 11 yıldır engelli anneme bakıyorum. Ve eğer sizin gibi insanları dinleseydim, pek çok engelli uygun bakıma muhtaç kalacaktı! Çocuklarınıza kendi çocuklarınız gibi bakmanız gerektiğini anlamalısınız, ebeveynlerinize bakmalı ve onlara seks objeleri olarak değil, ebeveyn olarak davranmalısınız! Çocuklarınıza kendi çocuklarınız gibi bakmanız gerektiğini anlamalısınız, ebeveynlerinize bakmalı ve onlara seks objeleri olarak değil ebeveyn olarak davranmalısınız!
Ailenizden birinin aniden hastalandığını düşünün. Çocukluğundan beri kendisine öğretilmemişse ona kim bakacak!
Herkes kendi kendi anladığım kadarıyla benim fikrim sizinkinden farklı. Bunun ailenizde yapılabileceğine ve hatta yapılması gerektiğine inanıyorum! 11 yıldır engelli anneme bakıyorum. Ve eğer sizin gibi insanları dinleseydim, pek çok engelli uygun bakıma muhtaç kalacaktı! Çocuklarınıza kendi çocuklarınız gibi bakmanız gerektiğini anlamalısınız, ebeveynlerinize bakmalı ve onlara seks objeleri olarak değil, ebeveyn olarak davranmalısınız! Çocuklarınıza kendi çocuklarınız gibi bakmanız gerektiğini anlamalısınız, ebeveynlerinize bakmalı ve onlara seks objeleri olarak değil ebeveyn olarak davranmalısınız!
Ailenizden birinin aniden hastalandığını düşünün. Çocukluğundan beri kendisine öğretilmemişse ona kim bakacak!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Her zaman akrabalarımızın hamamına, sonra da büyükbabamla özel bir eve taşındıklarında büyükannemizin hamamına giderdik. Annem sadece külot giyiyordu ve genç fare ve ben çıplaktık. Sonra ben 12 yaşındayken hepimiz çıplak yıkandık. Zamanla alıştım. Ve bir gün annemin arkadaşı 8-9 yaşlarındaki oğlumla birlikte. Çok güzel bir kadın. Sonra amım sürekli ayaktaydı ve kadınlar güldü ve hayatımda yaşadığım en havalı yıkamaydı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 2 years 11 months
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Ben de öyle düşünüyorum. Annem, kız kardeşim, büyükannem ve ben hamamda yıkandık. Bazen annemin erkek kardeşi ve eşi gelirdi.
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Tamamen Yana-Yanochka, burası bir hamam.tamamen çıplak falan???
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 1 year 11 months
Nickitor, harika fotoğraf. Çocuk banyodan hoşlanmıyor ama onu içeri sürüklediler ve teyzesinin gözleri sanki akşamdan kalmış gibi kırmızı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 1 year 10 months
Ben 8 yaşıma kadar annemle birlikte hamama gittik. Bir keresinde yeterince kadın kedisi izledikten sonra penisim sertleşti ve ben de mastürbasyon yapmaya başladım, annem bunu gördü ve beni azarladı. artık beni de yanına al. Evdeki her şeyi bana kendisi gösterdi.
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 1 year 10 months
Annem beni 7-8 yaşıma kadar hamama götürdü. Tüylü kadın amcıkları hatırlıyorum o zamanlar cinsel istek yoktu. Sadece meraktan baktım, annemin siyah saçlı bir amcığı var, kız kardeşimin ise sadece yırtmaçlı. Sonra cinsel ilgi kalmadı; bir noktada annem beni hamama götürmeyi bıraktı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Ve muhtemelen sana bakarken kafayı bulmuştu.Alexb: ↑27 Aug 2021, 23:45 14 yaşıma kadar seks konusuyla pek ilgilenmiyordum, bu yüzden hamama gitmek sadece güzel bir yıkanmak içindi. Ve 14 yaşımdayken sperm zehirlenmesi yaşamaya başladığımda ve penisim her yerde durduğunda, annem beni hamamda sabunlayıp aletimi köpürttüğünde, hemen onun bezine girdim ve o hiçbir şey olmamış gibi davrandı. n
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
nSöyle bana
Örneğin?Mongoose: ↑02 Jul 2022, 12:35 Mesaj 02 Temmuz 2022, 11:35
Evde sık sık banyo yapmaya gittiğimde annem sırtımı ovmamı isterdi! Ama hala çok küçüktüm, bu yüzden gerçekten hiçbir şeyin farkına varmadım ya da hissetmedim, ama prensipte hiçbir şey boşuna gitmez ve zamanla önümde sadece bir anne değil, aynı zamanda bir kadın olduğunu görmeye başladım. Ona dokunmayı, teninin kokusunu parmaklarımın altında hissetmeyi seviyordum.. ...ve genel olarak ona ve onunla bağlantılı her şeye, iç çamaşırlarına, parfümüne vs. bir çekim duyuyordum.... Ama biz bir zamanlar hamamda birlikteydik ve o zamanlar zaten 16 yaşındaydım. Elbette seks yoktu ama o zamana kadar ilişki zaten çok yakın ve hassastı ve bana da zaten pek çok izin veriliyordu.
nSöyle bana
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Dedem bana da aynı şeyi söyledi. Savaştan sonra köyde sadece iki yetişkin adam kaldı. Biri çocukluğundan beri aptal, diğeri ise sakat bir sarhoş. Bu nedenle, kedisi olan tüm erkekler yoğun talep görüyordu. Kadınların annesine geldiklerini ve onu geceliğine götürmek istediklerini söylüyor. Ve başka bir çocuğu aldı. Zordu, herkes her şeyi anladı. Daha sonra erkek çocuk doğurdular. Eğer bu olmasaydı herkes ölürdü. Büyükbabam 1945’te 11 yaşındaydı.SergeiKa: ↑24 Jan 2022, 03:13 Andrey Petrov, sadece değil, değil Sanırım... Özellikle tarihlerini biliyorum. Savaş sonrası zamanlarda. Büyükbaba savaştan dönmedi. Ve büyükannenin hâlâ iyi bir sike ihtiyacı var. Ve büyükanne ahlaksızlığa düşmemek için o zamanlar 16-17 yaşlarında olan babasına bazen onu sikmesi için yalvardı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 9 months
Don’da Kamyshevskaya adında küçük bir köy var. Büyükbabam 1901’de doğdu, oğlu (babam) 1926’da doğdu, 1950’de Stalin’in uşakları tarafından bastırıldı, onu hiç hatırlamıyorum. Dedem babamdan çok daha uzun yaşadı ve ben 19 yaşımdayken dedem bana Emperyalist Savaş’ı (Birinci Dünya Savaşı) anlattı. Don köyünün ahlakından, 10-12 yaş arası erkek çocukların yetişkin kadınlara (zhalmerkas) olan evrensel hayranlığından, yetişkin Kazakların tamamen yokluğunda köylerdeki doğum oranlarındaki artıştan, bazı yerlerde gerçek "haremlerden" bahsetti. 12-13 yaşlarında bir erkek çocuğun aynı anda beş ila sekiz orta yaşlı kadına ait olduğu köyler. Büyükbaba 13 yaşındaydı, bir yetişkin için tarlada çalışıyordu (tüm erkekler mezbahaya çağrıldı) ve akşamları bir arkadaşlarıyla toplantılarda püre içtiler, kadınlarla "bir şaplak için" kart oynadılar - "bir çubuk üzerinde" dir. Seks çılgınca ve dizginsizdi, kadınlar şeytanileşti ve sabaha kadar çocuğu sigara içme odasına sürüklemeye çalıştı. Eğleniyorlar ve sabah çocuklar yine tarladalar... Büyükbabam, kış geldiğinde bütün oğlanların köyde gölgeler gibi, zayıf ve zayıf dolaştıklarını söyledi... Ama gözlerinde şeytani bir parıltıyla! Savaştan sonra büyükannesiyle evlendiğinde birkaç gün evlilik görevlerini yerine getiremedi - hastalıktan bahsetti (istemedi) ...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 51 Replies
- 2261 Views
-
Last post by Film tutkunu
-
- 29 Replies