Metatropizm: ↑27 Sep 2021, 04:54
Ve bu kız Volgograd’a gelecek, onu ağzına vermekten mutluluk duyacaktır ve eğer öyleyse çok seksi!! Birkaç oğlan tanıdığını ve birkaç Kents’ini tanıdığını söylüyorlar, kız arkadaşının hoşuna gidecek şekilde sahaya geldiğinde leğen kemiğinin alt kısmını açığa çıkarması ve diz çökerek 5 üyeyi memnun etmesi konusunda anlaştılar. , !!
O çok şehvetli, onun amına sikini sokmaya başladığın anda zaten inlemeye başlıyor. Şu tarihten sonra gönderildi: 32 dakika 20 saniye:
O yine de tuvaletin tuvaletinden memnun kalacak Seyahat ederken antrenman yapın ve belki sadece erkekler değil, dudaklarının hem alt hem de üst kısmı ovuşturulacaktır. Ve istek tamamen farklı
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
[quote=Metatropizm post_id=31682 time=1632707647 user_id=1] Ve bu kız Volgograd’a gelecek, onu ağzına vermekten mutluluk duyacaktır ve eğer öyleyse çok seksi!! Birkaç oğlan tanıdığını ve birkaç Kents’ini tanıdığını söylüyorlar, kız arkadaşının hoşuna gidecek şekilde sahaya geldiğinde leğen kemiğinin alt kısmını açığa çıkarması ve diz çökerek 5 üyeyi memnun etmesi konusunda anlaştılar. , !! [/quote] O çok şehvetli, onun amına sikini sokmaya başladığın anda zaten inlemeye başlıyor.
[size=85] [color=green]Şu tarihten sonra gönderildi: 32 dakika 20 saniye:[/color][/size] O yine de tuvaletin tuvaletinden memnun kalacak Seyahat ederken antrenman yapın ve belki sadece erkekler değil, dudaklarının hem alt hem de üst kısmı ovuşturulacaktır. Ve istek tamamen farklı
10 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Kısacası, pek çok kişi burayı okuyor ve beni muhteşem bir aptal olarak görüyor, sanki bir şeyler uyduruyormuşum gibi. Senin canın cehenneme, çörekler değil. Benim gibi bir ailede doğsaydın ışığı hemen görürdün, artık kadınlar sadece kapıdır diye düşünüyorum, yeğenim öyle değil sanıyordum ama öyle değil, o da deliklerle dolu n 1 saat 9 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak ben zaten Oğullarının6 tuvalette olduğunu ve sonra iki kişiyle bir kompartımana girdiğini biliyoruz. Biz sadece altında hiçbir şey olmayan bir tişört giyen adamlarız. Çay iç...
[size=85][color=green]10 dakika 43 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Kısacası, pek çok kişi burayı okuyor ve beni muhteşem bir aptal olarak görüyor, sanki bir şeyler uyduruyormuşum gibi. Senin canın cehenneme, çörekler değil. Benim gibi bir ailede doğsaydın ışığı hemen görürdün, artık kadınlar sadece kapıdır diye düşünüyorum, yeğenim öyle değil sanıyordum ama öyle değil, o da deliklerle dolu n [size=85][color=green]1 saat 9 dakika 56 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] Genel olarak ben zaten Oğullarının6 tuvalette olduğunu ve sonra iki kişiyle bir kompartımana girdiğini biliyoruz. Biz sadece altında hiçbir şey olmayan bir tişört giyen adamlarız. Çay iç...
Kim ona ne kadar hakaret etse de, bahaneler uydursa da o bir kulüp fahişesidir. Bunlar rol yapma oyunları değil, bunlar bir fahişenin bedeni ve hizmetlerinin reklamlarıdır. Beş adam, eşyayı maddi ödül olarak kullanmak üzere veren pezevenklerdir
Kim ona ne kadar hakaret etse de, bahaneler uydursa da o bir kulüp fahişesidir. Bunlar rol yapma oyunları değil, bunlar bir fahişenin bedeni ve hizmetlerinin reklamlarıdır. Beş adam, eşyayı maddi ödül olarak kullanmak üzere veren pezevenklerdir
viktor.shestakov: ↑28 Sep 2021, 14:21Dinliyorum, yani kıza yardım ederim))
nasıl yardım edebilirim? Sürtük mü olmak istiyorsunuz?
1 saat 54 dakika 42 saniye sonra gönderildi: n
Onu ne kadar aşağılayıp haklı çıkarırsanız çıkarın, o bir kulüp fahişesidir. Bunlar rol yapma oyunları değil, bunlar bir fahişenin bedeni ve hizmetlerinin reklamlarıdır. Beş adam, bu eşyayı maddi tazminat olarak veren pezevenkler
Peki, onu garajda bulunduran gençlere hâlâ kahrolası parayı alıyorlarsa ne yapmalıyım? ?
13 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Aslında bunu emretti. Onu yeneceğim. Birisi fahişe ise katılabilir, o zaman yazık değil
[quote=viktor.shestakov post_id=32008 time=1632828068 user_id= 3108] [ref=#bf0000]Dinliyorum[/ref], yani kıza yardım ederim)) [/quote] nasıl yardım edebilirim? Sürtük mü olmak istiyorsunuz?
[size=85] [color=green]1 saat 54 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n [quote=Kharlamov post_id=31966 time=1632819061 user_id=1] Onu ne kadar aşağılayıp haklı çıkarırsanız çıkarın, o bir kulüp fahişesidir. Bunlar rol yapma oyunları değil, bunlar bir fahişenin bedeni ve hizmetlerinin reklamlarıdır. Beş adam, bu eşyayı maddi tazminat olarak veren pezevenkler [/quote] Peki, onu garajda bulunduran gençlere hâlâ kahrolası parayı alıyorlarsa ne yapmalıyım? ?
[size=85][renk =green]13 dakika 8 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Aslında bunu emretti. Onu yeneceğim. Birisi fahişe ise katılabilir, o zaman yazık değil
Onu bir kereden fazla nefis bir şekilde becerdiler ve şimdi Kırım’a gidiyorlar
22 dakika 42 saniye sonra gönderilir:
Yerel pislikler arasında çok eğlenceli iki oğlan var ve başka bir konuyla kesişiyor, nasıl seviştiklerini görmek istiyorum ve nesne yeğen.
Onu bir kereden fazla nefis bir şekilde becerdiler ve şimdi Kırım’a gidiyorlar
[size=85] [color=green]22 dakika 42 saniye sonra gönderilir:[/color][/size ] Yerel pislikler arasında çok eğlenceli iki oğlan var ve başka bir konuyla kesişiyor, nasıl seviştiklerini görmek istiyorum ve nesne yeğen.
1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bugün Ermeniler onu yine arka koltukta becerdiler. Siyahi bir arkadaşım var, çünkü konuşurken ve fotoğraf gösterirken siyahi bir adam tarafından sikilmeyi umursamazdı, onları bir araya getireceğim.
21 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Onunla birlikte olmak istiyor ama penisin ona nasıl uyacağını bilmiyor ve ağzına sığmıyor. Peki ya zorlarsak?
[size=85][color=green]1 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bugün Ermeniler onu yine arka koltukta becerdiler. Siyahi bir arkadaşım var, çünkü konuşurken ve fotoğraf gösterirken siyahi bir adam tarafından sikilmeyi umursamazdı, onları bir araya getireceğim.
[size=85][color=green]21 dakika 19 saniye sonra gönderildi:[/ color] [/size] Onunla birlikte olmak istiyor ama penisin ona nasıl uyacağını bilmiyor ve ağzına sığmıyor. Peki ya zorlarsak?
[quote=Syshu post_id=17159 time=1623425884 user_id=625] Bakire olup olmadığını nasıl anlarım? Ama bakire parçayı kırmak istemiyorum, [/quote] Plinn’i de kırmak istemiyorum. Bakireyi kırmak neden gerekli? Peki, ne kadar küçük.
[size=85][color=green]17 dakika 57 saniye sonra gönderildi:[ /color] [/size] [quote=Syshu post_id=36353 time=1634078838 user_id=625]o zaten benimle[/quote]Nasıl bir tutkuyla Moskova’ya geliyor?
[size=85][color=green]17 dakika 57 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] [quote=Syshu post_id=36353 time=1634078838 user_id=625]o zaten benimle[/quote]Moskova’da ne tür tutkuları var? [/quote]Olur ama yalnız seyahat etmez.
[size=85][color=green] 10 dakika 38 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] Genel olarak cinsel açıdan serbest kalıyor, deneylere hazır. O bir fahişe mi?
Geceleri siyah bir arkadaşımı getirdim, yeğenim zaten yatakta sadece külotla yatıyordu. Odanın önünde soyundu ve onu görmeye geldi, ona daha sert olmanın mümkün ve gerekli olduğunu söyledim, bu yüzden tereddüt etmeden çığlık atmadı veya direnmedi, battaniyeyi attı, onu çekti. kılları sikine kadar uzanıyordu ve gerçekten büyük bir tane vardı, en azından ortalamanın üzerinde. Güçlü, kaba ve hızlı bir şekilde ağzına verdi. Ve beni bir dikiş makinesi kadar çabuk becerdi. Onun için gerçekten üzüldüm ama o kadar uzun süre ve yüksek sesle inledi ki
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
Geceleri siyah bir arkadaşımı getirdim, yeğenim zaten yatakta sadece külotla yatıyordu. Odanın önünde soyundu ve onu görmeye geldi, ona daha sert olmanın mümkün ve gerekli olduğunu söyledim, bu yüzden tereddüt etmeden çığlık atmadı veya direnmedi, battaniyeyi attı, onu çekti. kılları sikine kadar uzanıyordu ve gerçekten büyük bir tane vardı, en azından ortalamanın üzerinde. Güçlü, kaba ve hızlı bir şekilde ağzına verdi. Ve beni bir dikiş makinesi kadar çabuk becerdi. Onun için gerçekten üzüldüm ama o kadar uzun süre ve yüksek sesle inledi ki
Dün pisliklerden birinin, sevimli bir çocuğun, küçük amcığıyla deneyimsiz bir şekilde yeğenini nasıl becerdiğini gördüm. Onu köpek stiline soktu ve küçük leğen kemiğini tavşan gibi hareket ettirdi
Dün pisliklerden birinin, sevimli bir çocuğun, küçük amcığıyla deneyimsiz bir şekilde yeğenini nasıl becerdiğini gördüm. Onu köpek stiline soktu ve küçük leğen kemiğini tavşan gibi hareket ettirdi
dimon169: ↑26 Oct 2021, 09:46 nddo becermek için siyahi bir adamla ... n onunla başa çıktı, onu çok becerdi n 15’ten sonra gönderildi dakika 32 saniye:
Sonra uykuya daldı
[quote=dimon169 post_id=39932 time=1635230768 user_id=3734] nddo becermek için siyahi bir adamla ... n [/quote] onunla başa çıktı, onu çok becerdi n [size=85][color=green]15’ten sonra gönderildi dakika 32 saniye:[/color][/size] Sonra uykuya daldı
andymark: ↑26 Oct 2021, 11:17
mmmmmm. Siyah kişi. Fakat. Ve iki siyah??
İki siyahi tanımıyorum. Ve bu Ruslaştırılmış. Genel olarak gençlerin nasıl sikiştiğini görmek hoşuma gidiyor, hâlâ çok şımartılmış ve deneyimsizler. Yeğenimin fantezisine gelince, onun bir popo ile kaplanmasını ve BDSM’nin çok sert olmasını, meme uçlarının kancalı olmasını hayal ediyorum...
[quote=andymark post_id=39952 time=1635236222 user_id=3364] mmmmmm. Siyah kişi. Fakat. Ve iki siyah?? [/quote]İki siyahi tanımıyorum. Ve bu Ruslaştırılmış. Genel olarak gençlerin nasıl sikiştiğini görmek hoşuma gidiyor, hâlâ çok şımartılmış ve deneyimsizler. Yeğenimin fantezisine gelince, onun bir popo ile kaplanmasını ve BDSM’nin çok sert olmasını, meme uçlarının kancalı olmasını hayal ediyorum...
[quote=Tolqala post_id=39960 time=1635236932 user_id=1163] [ref=#bf0000]Sishu[/ref], sadist misin? [/quote]cinsiyet açısından evet diyebiliriz. Sertlik, aşağılama vb. karşısında heyecanlanıyorum ve tahrik oluyorum
[quote=Tolqala post_id=39963 time=1635237099 user_id=1163] Karşı tarafın da bunu beğenmesi gerekiyor, yoksa bir açıklamayla karşı karşıya kalabilirsiniz [/quote]Pekala, bunun bir rüya olduğunu söylüyorum, bir rüya değil anlık gerçekleşme.
Sadece BDSM ile ilgili fantezilerden bahsediyorum, sikişmek de gençleri heyecanlandırıyor. Mastürbasyon sikişmeye yol açtı, külotsuz yürümek de sikişmeye ve çok daha fazlasına yol açtı. Otuzbir çekmeden ve külotsuz uyumadan önce.
53 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Şehrinizdeyken onu en azından ağzınıza çekebilirsiniz.
Sadece BDSM ile ilgili fantezilerden bahsediyorum, sikişmek de gençleri heyecanlandırıyor. Mastürbasyon sikişmeye yol açtı, külotsuz yürümek de sikişmeye ve çok daha fazlasına yol açtı. Otuzbir çekmeden ve külotsuz uyumadan önce.
[size=85][color=green]53 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Şehrinizdeyken onu en azından ağzınıza çekebilirsiniz.
Külotsuz ve iki deliği varken ağzına verebilirsiniz. Kıstırıldı, ellendi ve neredeyse toplu taşıma aracına bindirildi. Eğer deneseydik seni becerirdik.
10 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Külot giyip giymediğini görmek için pantolonunu çıkardım. Soru bu6. Ağzıma mı vermeliyim yoksa amımın içine mi koymalıyım?
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 2):
Külotsuz ve iki deliği varken ağzına verebilirsiniz. Kıstırıldı, ellendi ve neredeyse toplu taşıma aracına bindirildi. Eğer deneseydik seni becerirdik.
[size=85] [color=green]10 dakika 28 saniye sonra gönderilir:[/color][/size ] Külot giyip giymediğini görmek için pantolonunu çıkardım. Soru bu6. Ağzıma mı vermeliyim yoksa amımın içine mi koymalıyım?
🔹 Lanet olsun şehir güzellik yarışmasının galibi. Elbette başlığın boyutunu Tanrı bilmiyor ama muhteşem görünüyor. Ve bu hikayedeki her şey mükemmel olurdu, eğer tam bir günlük olmasaydı. Oral seks...
Last post
Benzer bir durum da vardı: Başkentin opera binasının genç bir şarkıcısı! Heykelcik sadece bir peri masalı! Ve sırtını yukarı doğru bükmeden doğru şekilde eğiliyor. Balerinlerin yürüyüşü ve zarafeti...
Konu başka bir başlıktaki bir tartışmadan ilham aldı. Gündelik seks şansının/riskinin daha yüksek olacağı meslekler olduğunu düşünüyor musunuz? Mesela bir masaj terapisti her zaman birinin cesedini...
Last post
ilham perisinin bulunduğu yerde, EVRENİN enerji noktaları birleşti - orada
ilham perisinin bulunduğu yerde sikiştiler buldum - orada ve siktir et
Harika bir şekilde söyledin!’ :muza:
Dün annem ve ben merkezdeki plaja gittik. Biz sahile yaklaştığımızda yakınlarda bir araba durdu, şişman, şişko göbekli, kare kafalı, kafası annesinden kısa, aptal gözlük takan...
Last post
İşin komik yanı, bunun 40 yaşında spermatotoksikozlu bir adam tarafından yazılmış olması))