Uyuyan kız kardeşime el salladım
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Uyuyan kız kardeşime el salladım
Dokunuldu. Amımı okşadım.
- These users thanked the author Serge12345 for the post:
- Aslan 123540
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 3 months
Onun kıçına ve amına dokunduğum ve onu gizlice becerdiğim bir durum vardı, kız kardeşimizle aramızda 12 yaş fark vardı ve bunların hepsi benim için okuldan başladı, ama o sabahtan gece geç saatlere kadar çalıştı ve eğer bir gün alkol alırsa, o zayıf yarım gün boyunca alkolü hiç hatırlamıyorum, eğer kız kardeşimin bir daire içinde dolaşmasına izin verilseydi, bunu kesinlikle hatırlamazdı, eh, komşu biliyor ve amcam onun zayıflığını biliyor ve böyle bir durumda olduğu andan yararlandı. Kız kardeşimin başına pek çok şey geldi ve ben de kız kardeşim uyurken ona farklı şeyler yaptım.
Ona ne olduğunun çoğunu biliyorum.
Fotoğraf gönderebilirim gerekirse.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Bana bir fotoğraf ver
- These users thanked the author SanTechnik for the post:
- Oleg257
-
https://i.postimg.cc/rmfShdH5/hb-Nt-MMxbb-AM.jpg
https://i.postimg.cc/vTj5sJbB/HY-CAJP1qr0.jpg
https://i.postimg.cc/tCZh54NV/J4gz5-LFEpcg.jpg
https://i.postimg.cc/PJN10XG9/MXPod-Vv-N-3s.jpg
https://i.postimg.cc/jdpykYM3/YMG0-YHx-XRc.jpg
Вот как и обещал как она вам ?
https://i.postimg.cc/vTj5sJbB/HY-CAJP1qr0.jpg
https://i.postimg.cc/tCZh54NV/J4gz5-LFEpcg.jpg
https://i.postimg.cc/PJN10XG9/MXPod-Vv-N-3s.jpg
https://i.postimg.cc/jdpykYM3/YMG0-YHx-XRc.jpg
Вот как и обещал как она вам ?
- These users thanked the author Hera for the post (total 12):
- Richard Sorge, Rahatla_19, Korsan, Aslan 123540, Fargal94, Oleg257, Maksimum71, masrafçı, Danah, PavelNokia, Funtik, Mart
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 1 month
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 8 months
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 7):
- Tolkala, Aslan 123540, Fargal94, Manfred, Danah, PavelNokia, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
Annen sana amını gösterdi mi?Kostya72: ↑04 Jun 2023, 05:52 kuzenim[/url] Oksanka. Birlikte büyüdük, yakınlarda yaşadık. Amlarını sürekli birbirlerine gösteriyorlardı. Sonra olgunlaşmaya başladı, adet görmeye başladı ve bana göstermeyi bıraktı. Ona sordum ama umursamadı. Muhtemelen bir yıldan fazla zaman geçti. Zaten 13-14 yaşlarındaydık. Ve bir gün kendisi de konuşmaya başladı. Kasık kıllarımın uzayıp uzamadığını sordu. Evet diye yanıtladım. Görmek istedim. Bana da göstermesinin sorun olmayacağını söyledim. Oksanka bozuldu ama kabul etti. Birbirine göstermeye başladı. Kıllı kediye bakmak çok ilginçti. Sonuçta, ondan önce onun pürüzsüz küçük pastasını gördüm.
Başını açtım, uzandı ve her şeyi net görebilmem için bacaklarını birbirinden ayırdı. Çok güzeldi. Birbirlerine dokundular ama mastürbasyon yapmadılar.
O zamana kadar annemin amını tüm ihtişamıyla görmüştüm ve onları kendimle karşılaştırmıştım. Oksanka’nın amcığı çok küçük ve düzgün olmasına rağmen anneminki daha da ilginçti. Ama kız kardeşime annemden bahsetmedim. Kimseye de söylemedim.
-
- Oral stimülasyon
nEvet, 12 yaşındaydım.Tolqala: ↑04 Jun 2023, 08:21Annen sana amını gösterdi mi?Kostya72: ↑04 Jun 2023, 05:52 kuzenimOksanka. Birlikte büyüdük, yakınlarda yaşadık. Amlarını sürekli birbirlerine gösteriyorlardı. Sonra olgunlaşmaya başladı, adet görmeye başladı ve bana göstermeyi bıraktı. Ona sordum ama umursamadı. Muhtemelen bir yıldan fazla zaman geçti. Zaten 13-14 yaşlarındaydık. Ve bir gün kendisi de konuşmaya başladı. Kasık kıllarımın uzayıp uzamadığını sordu. Evet diye yanıtladım. Görmek istedim. Bana da göstermesinin sorun olmayacağını söyledim. Oksanka bozuldu ama kabul etti. Birbirine göstermeye başladı. Kıllı kediye bakmak çok ilginçti. Sonuçta, ondan önce onun pürüzsüz küçük pastasını gördüm.
Başını açtım, uzandı ve her şeyi net görebilmem için bacaklarını birbirinden ayırdı. Çok güzeldi. Birbirlerine dokundular ama mastürbasyon yapmadılar.
O zamana kadar annemin amını tüm ihtişamıyla görmüştüm ve onları kendimle karşılaştırmıştım. Oksanka’nın amcığı çok küçük ve düzgün olmasına rağmen anneminki daha da ilginçti. Ama kız kardeşime annemden bahsetmedim. Ve kimseye de söylemedim.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
Seninle sevişmeye 12 yaşında mı başladı?Kostya72: ↑04 Jun 2023, 09:18nEvet, 12 yaşındaydım.Tolqala: ↑04 Jun 2023, 08:21Annen sana amını gösterdi mi?Kostya72:04 Jun 2023, 05:52 kuzenim[/url] Oksanka. Birlikte büyüdük, yakınlarda yaşadık. Amlarını sürekli birbirlerine gösteriyorlardı. Sonra olgunlaşmaya başladı, adet görmeye başladı ve bana göstermeyi bıraktı. Ona sordum ama umursamadı. Muhtemelen bir yıldan fazla zaman geçti. Zaten 13-14 yaşlarındaydık. Ve bir gün kendisi de konuşmaya başladı. Kasık kıllarımın uzayıp uzamadığını sordu. Evet diye yanıtladım. Görmek istedim. Bana da göstermesinin sorun olmayacağını söyledim. Oksanka bozuldu ama kabul etti. Birbirine göstermeye başladı. Kıllı kediye bakmak çok ilginçti. Sonuçta, ondan önce onun pürüzsüz küçük pastasını gördüm.
O zamana kadar annemin amını tüm ihtişamıyla görmüştüm ve onları kendimle karşılaştırmıştım. Oksanka’nın amcığı çok küçük ve düzgün olmasına rağmen anneminki daha da ilginçti. Ama kız kardeşime annemden bahsetmedim. Ve kimseye de söylemedim.
-
- Oral stimülasyon
Ne diyorsun sen hakkında! Annemle hiç seks yapmadım. Sürekli onu gözetleyerek onu sıkıyordum. Benimle konuştu, beni dövdü ve beni korkuttu. Bir daha yapmayacağıma yemin ettim ama sonra devam etti. Sonunda kendisi bana her şeyi göstermeyi teklif etti. Sadece bir kez külotunun nasıl çalıştığını görmeme izin verdi. Söz verdim ama sonra defalarca sordum ve o hep vazgeçti. Ve çok sonra annemin işediğini gördüm. Bu gerçekten harikaydı. İşte o zaman ilk defa istemeden geldim.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 3):
- Fargal94, çiçek hastalığı, Danah
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 9 months
El yordamıyla her şeyin fotoğrafını çektim, hatta külotunu kaldırdım, amının ve kıçının fotoğraflarını çektim ve kıçını yaladım
-
- Orgazm!
- Total posts: 568
- Registered for: 1 year 10 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 8 months
süper abla, sik hemen üstüne çıktı, şimdi ben de onun amına boşalacağımHera: ↑02 Jun 2023, 19:13 Kıçına ve amına dokunduğum ve onu gizlice becerdiğim bir durum vardı, kız kardeşimizle aramızda 12 yaş fark var ve benim için her şey okuldan başladı, ama o sabahtan gece geç saatlere kadar çalıştı ve eğer bir gün alkol alıyor, alkol konusunda zayıf ve yarım günü bile hatırlamıyor. Eğer kız kardeşinin bir daire içinde dolaşmasına izin verselerdi bunu kesinlikle hatırlamazdı, yani komşu biliyor ve amcam da onun zayıf noktasını biliyor. ve böyle bir durumda olduğu andan yararlandı. Kız kardeşimin başına pek çok şey geldi ve ben de kız kardeşim uyurken ona farklı şeyler yaptım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 3 months
Neyse, vaftiz annemdeydim, kız kardeşim orada yaşıyordu, 19 yaşındaydı, birkaç aydır ona dokunuyordum, poposuna ve deliklerine dokunuyordum, bir keresinde her zamanki gibi ona dokundum ve yanlışlıkla elimi yaladım. Bacağını hissetti ve uyandı, ama sadece bana baktı ve uyumaya devam etti. Bana inanmıyorsan, bunu kanıtlamayacağım, dürüst olmak gerekirse, buradaki çoğu insan yalan söylüyor, ama bu sadece benim subjektifim. fikir
- These users thanked the author Pupsik1666 for the post:
- Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years
Bilgisayar meraklılarının bir isteği daha..... Yüksek sesle düşünceler..... İnek tarafından yazılan tek kelimeyle (kimin umurunda gibi... Kız kardeş, gelin, anne) istiyorum. mastürbasyon yapmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 4 months
Fırsat buldukça sürekli kız kardeşinin yatağına daldı. Külotunu çıkardı ya da geceliğini kaldırdı ve kel kedisine hayran kaldı. Onu uyandırmaktan korktuğum için dokunmaya cesaret edemedim. Sonra buna hayranlık duymaktan bıkıp toplarımdaki baskıyı hafifletmek için banyoya koştum. Birkaç yıl sonra kız kardeşim neredeyse her zaman uyuyormuş gibi yaptığını ama aslında numara yaptığını itiraf etti.
-
- Total posts: 19
- Registered for: 1 year
kuzen Yazın kulübedeki kanepede uyuyakaldık, o zamanlar 19 yaşındaydık.
Eteğini kaldırdım ve kısa bir süreliğine kıçını ve amını okşadım. Neredeyse uyandım! zamanında kaçmayı başardı
Eteğini kaldırdım ve kısa bir süreliğine kıçını ve amını okşadım. Neredeyse uyandım! zamanında kaçmayı başardı
- These users thanked the author fil for the post:
- Aslan 123540
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies
- 1287 Views
-
Last post by artm.razvratnik