Oğlum bana mastürbasyon yapıyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Oğlum bana mastürbasyon yapıyor
Oğlumun gece ben uyurken mastürbasyon yaptığını fark ettim, nasıl tepki vermeliyim?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: aseksüel
Cevap: Oğlum bana mastürbasyon yapıyor
Herkese merhabalar sizden ricam bana cevap vermenizdir, 14 yaşındayım, penisim kendiliğinden sertleşiyor, tek odalı bir dairemiz var annem külotla uyuduğunda, bu beni heyecanlandırıyor, tabi ki 31 çekerim Dokunmayı çok isteyerek yapıyorum ama cesaret edemiyorum, ne yapmalıyım?
- These users thanked the author Andrisha228 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mart
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
6 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Köşeden, sahip olmadığın gerçeği hakkında konuş. seks. Seks hakkında açıkça konuştuğunuzda koşullara göre hareket edin.Andrisa228: ↑20 Jan 2022, 00:54 Herkese merhaba, sizden bana cevap vermenizi rica ediyorum. 14 yaşındayım, penisim kendiliğinden sertleşiyor, annem külotla uyuduğunda tek odalı bir dairemiz var, bu beni heyecanlandırıyor tabii ki’ Dokunmak için o kadar isteyerek mastürbasyon yapacağım ama cesaret edemiyorum, ne yapmalıyım?
6 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Görünen o ki Tatyana gerçek değil.
- These users thanked the author Bir bilezik for the post:
- Eski Şeytan
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
14 yaşında çoğu insan seks yapmaz.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Nikk, Sibiryak89
-
- Total posts: 12
Benim gibi yapabilirsin ve uyuyormuş gibi yapabilirsin. Ama iyi tarafından bakıldığında, onunla bunun hakkında konuşmalısın, çünkü o yoluna devam edecek ve er ya da geç spermi vajinandan sileceksin. Otuzbir çekerken onu yakalayın ve böyle bir ortamda ilginizi çeken sorular sorun ve ardından isterseniz külotunuzu çıkararak ve ideal olarak parmaklarınızla size dokunmasına izin vererek üzerinizde mastürbasyon yapmaya devam etmesini sağlayın. Bitirdiğinde, gece baskınlarını tekrarlamamasını isteyin, ancak işe yaramazsa, er ya da geç amacına ulaşacağına hazırlanın, o zaman sizin için başlamanız daha iyi olur.
- These users thanked the author Nadya for the post (total 13):
- Avare, Nikk, annem adam yaptı, SergeiKa, Artem.Maxsimov, Kirya, kaptan63, Mart, dişli, Esinti, tahmini, Veloman, DaRkk11222
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Gençliğimde asla anneme mastürbasyon yapmadım, ama onun yaşındaki diğer kadınlara o kadar çok kez mastürbasyon yaptım ki... Genel olarak, çoğu anne için bunun bir tabu olduğunu düşünüyorum, ancak oğullar mastürbasyondan muzdarip olmasınlar, Anneler bir çıkış yolu bulabilirler. Anne takası. Diyelim ki mema kendini komşunun oğluna, komşunun oğlunun annesi de ilk annenin oğluna verdi. Uzun süredir deneyimli kadınlar olan anneler, genç erkek çocuklarına harika deneyimler yaşatacaktır.
Konuyla ilgili olarak yaklaşık 15 yıl önce Speed-Info dergisinde okumuştum (böyle bir köşe yazısı var " Over the Top"), annemin 19 yaşındaki oğlunu ziyaret etmek için bölgeye nasıl gittiğine dair bir not. Seyahat ederken trende aynı kadınla karşılaştım, kadın da bölgeye oğlunu görmeye gidiyordu. Genel olarak bölgedeki kadınlarla ilgili sorunu bildiklerinden, oğullarıyla bir randevu karşılığında kendilerini değiştirmeyi kabul ettiler. Böylece annem, hayatında hiç trendeki arkadaşının oğlunun altında olduğu kadar iyi bir noktaya gelmediğini yazdı.
Konuyla ilgili olarak yaklaşık 15 yıl önce Speed-Info dergisinde okumuştum (böyle bir köşe yazısı var " Over the Top"), annemin 19 yaşındaki oğlunu ziyaret etmek için bölgeye nasıl gittiğine dair bir not. Seyahat ederken trende aynı kadınla karşılaştım, kadın da bölgeye oğlunu görmeye gidiyordu. Genel olarak bölgedeki kadınlarla ilgili sorunu bildiklerinden, oğullarıyla bir randevu karşılığında kendilerini değiştirmeyi kabul ettiler. Böylece annem, hayatında hiç trendeki arkadaşının oğlunun altında olduğu kadar iyi bir noktaya gelmediğini yazdı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Sfincs, AIDS-Info’da anlatılan hikaye özel bir güvene neden olur, çünkü bölgede uzun bir randevu sırasında mutlaka dikkatli bir şekilde kontrol edilirler ve başka birinin annesi hemen açığa çıkar! Ayrıca, oğulların fark edilmeden değiş tokuş edilebileceği komşu odalarda tarihler aynı anda gerçekleşmez. Bu da dikkatle izleniyor! Bölgeler farklı olsa da - birinde bu tür kurallar var, diğerinde farklı..., birinde dikkatlice kontrol ediliyor, diğerinde - pek değil... Ama annelerin oğullarına uzun süre boyunca verdikleri şey ziyaret (üç gün) gerçektir! Özellikle uzun vadeli olanlar için...
- These users thanked the author Piero for the post (total 2):
- Eski Şeytan, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Birkaç kez annemin eğildiğinde meme uçlarını gördüm, kasık kıllarını görünce... Köydeydim ve bir şekilde büyükannemin elbisesini önümde kaldırdığı ortaya çıktı. Klitorisi hafifçe çıkıntılı muhteşem amını gördüm, 10 yaşlarındaydım... Anneme ve büyükanneme mastürbasyon yaptım... O zaman anlamadım, büyükanneme bir ipucu vermem gerekiyordu.. o zaman yaklaşık 50
- These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 2):
- Eski Şeytan, Wiginmakgreger
-
- Total posts: 11
İlginç
- These users thanked the author Tita for the post (total 2):
- Artem.Maxsimov, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Ya, bilmiyorum, her şey mümkün, muma karşı durmadım. Hikâyeden hatırladığım kadarıyla hikâye, her şeyin alınıp satıldığı sıkıntılı 90’lı yıllarda geçiyordu. Görünüşe göre bu iki anne bölgenin yönetimiyle bu seçenek üzerinde anlaştı, elbette bedava değil...
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Saçma)) )) gerçekten berbat)))alex503311: ↑15 Oct 2021, 16:34 Mastürbasyon yapmasına yardım edin veya kalkıp kendinizi okşayın.
Ya da acı çekmeyin, içime gelin diyebilirsiniz.
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Bunun doğru olduğuna inanın. Ve hapishane yetkililerine büyük miktarda para ödüyorlar. Özel olarak gardiyanlarla tanışıp onlarla randevuya çıkan kadınlar var. Şehrimizde çok ünlü bir kadının açığa çıktığı büyük bir olayda.Sfincs: ↑13 Feb 2022, 23:45 Gençliğimde anneme hiç mastürbasyon yapmadım, ancak onun yaşındaki diğer kadınlara pek çok kez mastürbasyon yaptım... Genel olarak, anneleriyle birlikte olan birçok kişi için bunun bir tabu olduğunu düşünüyorum. ama oğulların mastürbasyon yapmaması için annelere bir çıkış yolu bulunabilir. Anne takası. Diyelim ki mema kendini komşunun oğluna, komşunun oğlunun annesi de ilk annenin oğluna verdi. Uzun süredir deneyimli kadınlar olan anneler, genç erkek çocuklarına harika deneyimler yaşatacaktır.
Konuyla ilgili olarak yaklaşık 15 yıl önce Speed-Info dergisinde okumuştum (böyle bir köşe yazısı var " Over the Top"), annemin 19 yaşındaki oğlunu ziyaret etmek için bölgeye nasıl gittiğine dair bir not. Seyahat ederken trende aynı kadınla karşılaştım, kadın da bölgeye oğlunu görmeye gidiyordu. Genel olarak bölgedeki kadınlarla ilgili sorunu bildiklerinden, oğullarıyla bir randevu karşılığında kendilerini değiştirmeyi kabul ettiler. Bu yüzden annem, hayatında hiçbir zaman tren arkadaşının oğlunun yanında olduğu kadar başarılı olmadığını yazdı.
2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Şimdi buna kimin ihtiyacı var?
- These users thanked the author Allochka for the post (total 3):
- Sibiryak89, annem adam yaptı, Eski Şeytan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
Bende de yok Bu Hakikatten şüphe edin.Allochka: ↑15 Feb 2022, 01:31saçma)))) çok kötü)))Mastürbasyon yapmasına yardım edin veya kalkıp kendinizi okşayın.
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:Bunun doğru olduğuna inanın. Ve hapishane yetkililerine büyük miktarda para ödüyorlar. Özel olarak gardiyanlarla tanışıp onlarla randevuya çıkan kadınlar var. Şehrimizde çok ünlü bir kadının açığa çıktığı büyük bir olayda.Sfincs: ↑13 Feb 2022, 23:45 Gençliğimde anneme hiç mastürbasyon yapmadım ama onun yaşındaki diğer kadınlara pek çok kez mastürbasyon yaptım... Genel olarak, annesiyle birlikte olan birçok insan için öyle olduğunu düşünüyorum bu bir tabu, ancak oğulların mastürbasyon yaparken acı çekmemesi için anneler bir çıkış yolu bulabilir. Anne takası. Diyelim ki mema kendini komşunun oğluna, komşunun oğlunun annesi de ilk annenin oğluna verdi. Uzun süredir deneyimli kadınlar olan anneler, genç erkek çocuklarına harika deneyimler yaşatacaktır.
Konuyla ilgili olarak yaklaşık 15 yıl önce Speed-Info dergisinde okumuştum (böyle bir köşe yazısı var " Over the Top"), annemin 19 yaşındaki oğlunu ziyaret etmek için bölgeye nasıl gittiğine dair bir not. Seyahat ederken trende aynı kadınla karşılaştım, kadın da bölgeye oğlunu görmeye gidiyordu. Genel olarak bölgedeki kadınlarla ilgili sorunu bildiklerinden, oğullarıyla bir randevu karşılığında kendilerini değiştirmeyi kabul ettiler. Bu yüzden annem, hayatında hiçbir zaman tren arkadaşının oğlunun yanında olduğu kadar başarılı olmadığını yazdı.
2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:Şimdi buna kimin ihtiyacı var?
- These users thanked the author vikylechka75 for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Piero, siz kendiniz arasında uyumsuzluk olduğunu söylüyorsunuz bölgeler.
Aslında her şey bölgeye, daha doğrusu sahibine (koloni başkanı) bağlıdır. Orada para için neredeyse her şeyi yapabilirsiniz.
Aslında her şey bölgeye, daha doğrusu sahibine (koloni başkanı) bağlıdır. Orada para için neredeyse her şeyi yapabilirsiniz.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- SergeiKa
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
Nasılsın Vika?)vikylechka75: ↑15 Feb 2022, 07:41Bende de yok bunun doğru olduğundan şüpheliyim.Allochka: ↑15 Feb 2022, 01:31Saçma)))) sadece berbat)))alex503311: ↑15 Oct 2021, 16:34 Mastürbasyon yapmasına yardım edin veya kalkıp kendinizi okşayın.
2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:Bunun doğru olduğuna inanın. Ve hapishane yetkililerine büyük miktarda para ödüyorlar. Özel olarak gardiyanlarla tanışıp onlarla randevuya çıkan kadınlar var. Şehrimizde çok ünlü bir kadının açığa çıktığı büyük bir olayda.Sfincs: ↑13 Feb 2022, 23:45 Gençliğimde anneme hiç mastürbasyon yapmadım ama onun yaşındaki diğer kadınlara pek çok kez mastürbasyon yaptım... Genel olarak şunu düşünüyorum: çoğu kişi için bu, anneleri için bir tabudur, ancak burada, oğulların mastürbasyondan muzdarip olmaması için anneler bir çıkış yolu bulabilir. Anne takası. Diyelim ki mema kendini komşunun oğluna, komşunun oğlunun annesi de ilk annenin oğluna verdi. Uzun süredir deneyimli kadınlar olan anneler, genç erkek çocuklarına harika deneyimler yaşatacaktır.
2 dakika 6 saniye sonra gönderilir:Şimdi buna kimin ihtiyacı var?
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
O halde başka bir foruma hoş geldiniz, burada farklı cinsiyet türleri hakkında bir site var .
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Ama sadece seks değil...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Çocukken annemi gözetlerdim. Zamanla kayınvalidesinin yanına geçti. Kayınvalidemi sikmek isterdim, hatta onu sikmeyi bile teklif ettim ama vermedi
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Unutma! Arzunu vurgulayarak dikkat işaretleri yap, ama dayatma, kayınvaliden bir işaret verecektir!.. Hangisini tahmin edersen. bir... Cıvatanız onun somununa vidalanacak.
En iyisi, karınızın aracılığıyla hareket edin.
Kötü teklif etti.. Muhtemelen benim gibi bir zamanlar. Reddettiğinin farkına varması için zamana ihtiyacı var.
Unutma! Arzunu vurgulayarak dikkat işaretleri yap, ama dayatma, kayınvaliden bir işaret verecektir!.. Hangisini tahmin edersen. bir... Cıvatanız onun somununa vidalanacak.
En iyisi, karınızın aracılığıyla hareket edin.
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
Elmanın kirazla aynı olduğunu mu söylemek istiyorsun?... Genelde öyle olmuyor." Yoksa kılıbık mısın?. Erkek olmayı denemedin mi?
-
- heyecanlanıyorum
Bir yerde kılıbık, bir yerde değil. Ben normal bir adamım. Sadece karıma saygı duyuyorum. Ama ben bir kayınvalide istiyorum.
- These users thanked the author Afrod for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
-
- Orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
İki nedenden dolayı mutlu olmalıyız. Oğlunuzun doğru yönde büyüdüğünü ve harika bir formda olduğunuzu ve erkek nüfusu tarafından arzu edildiğiniz.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Yani doğru şekilde büyüyor
- These users thanked the author Ağustos_21 for the post (total 2):
- Mart, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
Kızım bana bakıyor. Ve bu
5 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
nTatyana, hâlâ iyi
5 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
nTatyana, hâlâ iyi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
-
- Sürtünmeler
-
- heyecanlanıyorum
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Ben de sık sık anneme ve onun çok seksi külotuna mastürbasyon yapardım, o bunu bilmiyordu. Sık sık içki içiyor ve sarhoş bir sersemlik içinde kıyafetleriyle uykuya dalıyordu. Ben de onu soydum ve o uyurken oğlun gibi işimi yaptım.
-
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
Evet çıplak...
- These users thanked the author Timuryai for the post: