aldatmak ve aldatmak

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Orientation: heteroseksüel
 Re: Cuckoldlar ve cuckoldlar

Unread post by Tolkala »

Ayrıca birbirlerini sevdikleri ve birbirleri için tüm arzuları kısıtlama olmaksızın yerine getirdikleri pek çok tanıdık çiftim var.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rudi »

Mzhm’yi seviyorum. Eşimi 3 yıl boyunca buna ikna etmeye çalıştım. 12 yıldır bu işi yapıyoruz. Eve bizden genç bir adam getirdim. karısının onu sikişini izlemeyi gerçekten seviyordu. sonra eşim bu adam aracılığıyla onları rahat bırakmamı istedi. Adam daha sonra ben odada olmadığım zamanlarda onunla ne yaptığını, onu nasıl bir şevkle becerdiğini anlattı. Fırsat buldukça yarı kapalı kapının aralığından dışarı baktı ve karısının ona bindiğini görünce çılgına döndü. Bu işi seviyorum. Eşimin artık istememesi üzücü. Tabii daha sonra başka bağlantılarımız da oldu, mzhm, mzhmzh ve mzhmzh vardı. ama benim favorim her zaman MZHM olmuştur ve öyledir.
These users thanked the author Rudi for the post:
Öksürük
orfey19
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by orfey19 »

Bana öyle geliyor ki, seni SİZİN için bu eşsiz gösteriden mahrum etmeye karar verdiğinde çok yanılıyordu... ama kendinizi, sizin için en büyük zevkten mahrum bıraktığınız için kendiniz suçlayacaksınız.
Vladimir71
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Vladimir71 »

Kızlar iletişim kurmak istiyorsanız WhatsApp 89040573587’ye yazın.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312

Unread post by Rudi »

orfey19: 12 Jan 2022, 22:58 Bana öyle geliyor ki, seni SİZİN için bu eşsiz manzaradan mahrum etmeye karar verirken çok yanılıyordu... ama kendinizi, sizin için en büyük zevkten mahrum bıraktığınız için kendiniz suçlusunuz
benim hatam ne? )
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889
Orientation: biseksüel

Unread post by Sergey Arı »

Sevgilimin nasıl sikildiğini izlemeyi seviyorum, kulüpteki ve işteki maceralarından sonra erkek spermleriyle sızan deliklerini yalamayı seviyorum, pasif bir boynuzluyum, kıçımı ve ağzımı onun erkeklerine göstermeyi seviyorum, ben onu seviyorum :oops:
These users thanked the author Sergey Arı for the post (total 2):
Öksürük, Romalılar
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Sergey Bi: 12 Jan 2022, 23:17 Sevgilimin nasıl sikildiğini izlemeyi seviyorum, kulüpteki ve işteki maceralarından sonra erkek spermleriyle sızan deliklerini yalamayı seviyorum, pasif bir boynuzluyum, kıçımı açığa çıkarmayı seviyorum ve erkeklerine sesleniyorum, onu seviyorum :oops:
Sergey, bunu biliyor muyuz, yoksa bize mi hatırlatıyorsun ?)) :göz kırp:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Firavun faresi
orfey19
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by orfey19 »

orada bulunmalıydın. yoksa bütün bunlar sana göre değildi.. Sonuçta her şeyi bir yabancının ağzından duymak...(((
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!

Evgenii-SPb: 12 Jan 2022, 23:22
Sevgilimin sikilmesini izlemeyi seviyorum, kulübe ve işe gittikten sonra erkek spermiyle sızan deliklerini yalamayı seviyorum, ben pasif bir boynuzluyum, Kıçımı ve onun ağzını erkeklere göstermeyi seviyorum, onu seviyorum :oops:
Sergey, bundan haberimiz var mı bunu mu, yoksa bize mi hatırlatıyorsun?)) :wink:
hatırla :wink:
These users thanked the author Sergey Arı for the post:
Evgeniy-Spb
orfey19
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by orfey19 »

Rudi bu senin için
Rogatik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 187

Unread post by Rogatik »

orfey19: 12 Jan 2022, 23:23 orada olmanız gerekirdi. yoksa tüm bunlar sana göre değildi.. Sonuçta her şeyi bir yabancının ağzından duymak...(((
Onun onun olduğunu bilmek) şu anda parçalanıyor.. Ve senin bildiğini biliyorlar... Seninle aynı, ama çok daha incelikli...daha zarif :).
These users thanked the author Rogatik for the post:
çoban
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!

Rogatik: 13 Jan 2022, 10:08
orfey19: 12 Jan 2022, 23:23 orada olmanız gerekiyordu. yoksa tüm bunlar sana göre değildi.. Sonuçta her şeyi bir yabancının ağzından duymak...(((
Onun onun olduğunu bilmek) şu anda parçalanıyor.. Ve senin bildiğini biliyorlar... Seninle aynı, ama çok daha incelikli... daha zarif
tam da amacına uygun, seviyorum 🥰 sevgilim başka bir erkeğin altında inlediğinde, onun deliklerinin nasıl genişlediğini görmek beni heyecanlandırıyor mmmmmmmm…………, seviyorum onun spermlerini yalıyor
Şans
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243

Unread post by Şans »

Arkadaşım bugün ziyaretime gelecek. Bir kızı iç çamaşırı olmadan kısa bir elbise giymeye ikna etmeye çalışıyorum) Bunun onun kafasını çok karıştırdığını biliyorum ama beni çılgınca tahrik ediyor. Özellikle de "kazara" kıçını veya amını açığa çıkarırsanız))
These users thanked the author Şans for the post (total 2):
Öksürük, çoban
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!

Şans: 13 Jan 2022, 11:59 Arkadaşımın bugün ziyarete gelmesi gerekiyor. Bir kızı iç çamaşırı olmadan kısa bir elbise giymeye ikna etmeye çalışıyorum) Bunun onun kafasını çok karıştırdığını biliyorum ama beni çılgınca tahrik ediyor. Özellikle de onun kıçını veya amını "yanlışlıkla" açığa çıkarırsanız))
bu cazip bir ihtimal, tabii ki tahrik olabilir, güzel bir akşam geçirebilir ve ateşli bir seks yapabilirsiniz :şampuan:
These users thanked the author Sergey Arı for the post:
çoban
Şans
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243

Unread post by Şans »

Sergey Bi: 13 Jan 2022, 14:57
Arkadaşım bugün ziyarete gelmeli. Bir kızı iç çamaşırı olmadan kısa bir elbise giymeye ikna etmeye çalışıyorum) Bunun onun kafasını çok karıştırdığını biliyorum ama beni çılgınca tahrik ediyor. Özellikle de onun kıçını veya amını "yanlışlıkla" açığa çıkarırsanız))
bu cazip bir ihtimal, tabii ki tahrik olabilir, güzel bir akşam geçirebilir ve ateşli bir seks yapabilirsiniz :shamp:
Anlamıyorum “sen” ikimizden mi yoksa bir arkadaşından mı bahsediyorsun, ama teşekkür ederim))
Ve ne heyecan verici, orası kesin, kız arkadaşına böyle göstermek seni tahrik ediyor)
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Zoo.sax »

Lütfen sürecin nasıl başlatılacağını önerin. Mzhm konusunda hiçbir tecrübemiz yok. Herkesin, her şeyden önce kızın rahat hissetmesi için nasıl başlayacağımızı denemek istiyoruz. İnternette duşla başlayabileceğinizi okudum, kız gidip dans edecek ve sonra bir süre içeri gireceğiz, onu okşayacağız ve sonra yatağa geçeceğiz) bana başka nasıl olabileceğini söyle başlıyorum?)
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594

Unread post by Tavşan »

Zoo.sax: 15 Jan 2022, 00:55 Sürecin nasıl başlatılacağı konusunda öneride bulunun, MFM konusunda deneyimim yok, herkesin, özellikle de kızın rahat olması için nasıl başlayacağımızı denemek istiyoruz. İnternette duşla başlayabileceğinizi okudum, kız dans etmeye başlayacak ve bir süre sonra içeri girip onu okşayacağız ve sonra yatağa gideceğiz) başka nasıl başlayabiliriz?)
sauna çok rahat
These users thanked the author Tavşan for the post:
SeksÇift
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

İyi bir seçenek ama tam olarak evde nasıl başlayacağımı kastettim
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!

Zoo.sax: 15 Jan 2022, 11:42 İyi bir seçenek, ama ben tam olarak evde nasıl başlayacağımı kastetmiştim
15 yıllık evlilikten sonra duygular ve tutku beslenmeye başladı ve onları yenilemeye karar verdik ve ardından çeşitli makaleleri ve forumları okuduktan sonra mzhm’yi tasarladık ve böylece eşim ve ben bunun hakkında uzun süre düşündük, nasıl uygulayacağımızı, sonuçta onlar aile insanları, kimler onlar? ailenin içine sürüklemek istemedi, düşündükten ve tartıştıktan sonra buna karar verdiler, ailemizin bir arkadaşının sevgililerini baştan çıkardı, iddiaya göre birkaç ay gizlice buluştular ve sonra sözde onları yaktım ve sonra başladı mmf ve mmf, arkadaşın elbette planımız hakkında hiçbir fikri yoktu, burada asıl mesele sevgilinin konunun içinde olması, bunun gibi bir şey, ona bayılıyorum, ikimiz de her şeyden memnunuz ve hayatımızdan hoşlanıyoruz
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

İnternetten bir adam bulduk ve onunla denemek istiyoruz ama nasıl olacak eşimin tepkisini anlamıyorum, hiçbir şeyi tartışmak istemiyor, nasıl olacak, nereden başlayacağız? vb. beni çileden çıkarıyor çünkü neyin, nasıl, neyin tartışılması gerektiğini anlamıyorum, kısacası belli değil, nereden başlayacağımızı tartışalım diyorum, sürecin kendisi hakkında herhangi bir düşünce istemiyorum, bilmediğimi söylüyor kısacası hiçbir şey anlamıyorum, umursamıyorum ama hiçbir şeyi tartışmak istemiyorum diyor
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!

Zoo.sax: 15 Jan 2022, 16:22 İnternette bir adam bulduk ve onunla denemek istiyoruz ama sonra gerçekler nasıl olacak, karımın tepkisini anlamıyorum, hiçbir şeyi tartışmak istemiyor, nasıl oluyor ne olacak, nereden başlayacağız vs. beni çileden çıkarıyor çünkü neyin nasıl, ne konuşulması gerektiğini anlamıyorum, kısacası belli değil, nereden başlayacağımızı tartışalım diyorum, istemiyor Sürecin kendisi hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum, kısacası hiçbir şey anlamıyorum, umursamıyorum ama hiçbir şeyi tartışmak istemiyor
Kabul ediyorum, tartışmak lazım
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Bunu sadece borçları yüzünden yaptığını çünkü paraya ihtiyacı olduğunu, bu yüzden bunu tartışmak istemediğini söylüyor. Benim için bu saçmalık, bana öyle geliyor ki kendisi bunu umursamıyor, sadece sessiz kalıyor ve sonra mzhm’ye rızanızı nasıl haklı çıkarabileceğiniz anı geldi
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by Orpheus »

Karısı kategorik olarak herhangi bir şeyi tartışmak istemiyorsa ve bir toplantıyı kabul ediyorsa (bu elbette kötü), ama o zaman çok fazla rahatsız etmemelisiniz. O adamla seçim senin... Ya da üçünüz birlikte oturup şampanya ya da başka bir şey (zevkinize göre)... biraz rahatlamak için. O zaman onları yalnız bırakmanız gerekecek. Sanırım
bunun başlaması için eşin başlangıçta olup biten her şeyden utanması gerekecek. Özellikle sen. Sonuçta bir kadının temel nedenlerinden biri güvensizlik ve kınama korkusu, kıskançlık korkusu ve kocasından gelen sitemlerdir. daha sonraki yaşamda. Zoo.sax, Onun sana inanmasını sağlamaya çalış . Ve başladıklarında duyacaksınız)) ve hemen onlara gitmek için acele etmeyin. İçlerindeki tutku uyansın...
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

İyi tavsiye) teşekkür ederim, karımın sert davranmayı sevdiğini dikkate alacağım, onu köpek stilinde masaya eğmeyi düşünüyorum, ellerini tutacağım ve o önce onu yalayacak ve sonra onu sokacak, ben bu olduğunda ona bakmak istiyorum))

38 saniye sonra gönderildi:
Ben yazarken sikim ayağa kalktı))
These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 2):
Öksürük, sağlam
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Orpheus »

Acele etmeyin. Acele etmek sadece engel olur. "Tren" makul bir hızlanma kazanmalı!))) Keşke o adam seni yarı yolda bırakmasaydı ve çok çabuk bitirseydi. Bu nedenle, "süreci" bozmamak için gireceğiniz zamanı doğru ve tam olarak seçmeniz gerekir)) :wink:
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Bu anı nasıl belirleyebilirim?)
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Orpheus »

Zoo.sax, yakınlarda bir yerde olmalısınız gevşek bir şekilde kapatılmış kapı ve karakteristik sesleri duyarsınız. Onun zaten içine girdiğini ve inlemelerinin en azından biraz... Ya da iç çekişlerinin... ağır nefes aldığını anlamak. Başlangıçta penetrasyona nasıl tepki verdiğini biliyorsun
These users thanked the author Orpheus for the post:
çoban
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Tavsiyen için teşekkürler)
anna.hohlova
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by anna.hohlova »

Yeni bir seviyedeki sanal iletişim çevrimiçi erotiktir. Güzel bir kızla iletişim kurmaya başlayın ve dünyadaki her şeyi unutun. Hayaller dünyası göründüğünden daha yakın; web sohbeti http://sexmalishki’ye gitmeniz yeterli. ru/ kendini cennetin kapılarının diğer tarafında bulmak!
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

İşin yarısı bitti) MFM için bir adam bulduk, zaten bir toplantı ayarladık, işe yararsa sabırsızlıkla bekliyorum, onu nasıl becereceğine dair sürecin fotoğrafını çekeceğim, MFM’ye karar verdikten ve onunla her türlü şeyi tartışmaya başladıktan sonra bunu sizinle paylaşacağım, sikim sürekli bir kazıkla duruyor, karımı beceriyorum, onun oral seks yaptığını hayal etmenin bir faydası yok onu ya da onu sikişi, sikinden inlemesi ve nefesimi kesiyor
These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 3):
Sibiryak89, Fan, Kesmek
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Orpheus »

Bazı noktalar yavaş yavaş başlamışsa buzlar kırılmıştır
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Evet, ilk başta biraz tartışıyor, tarafsız görünüyordu ama şimdi ilginin ortaya çıktığı açık ve bu konunun beni ne kadar heyecanlandırdığını görüyor, umarım her şey yolunda gider, bulduğumuz adamın MFM konusunda tecrübesi var, bu yüzden ben her şeyin yolunda gideceğini düşünüyorum, işim bitti başka bir odaya gideceğim, onları yalnız bırakacağım ve inlemeler gelmeye başladığında onlara katılacağım
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Orpheus »

Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum. Eşimin bunun nasıl olacağını tartışmaya başlaması iyi oldu. Onun içindeyken nazik sözlerinizi sizden duymak onun için önemli olacaktır.
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Seni haberdar edeceğim)
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Orpheus »

Eşinizin ve sizin kaç yaşında olduğunuz bir sır değilse, çocuğunuz var mı? İlgileniyorsanız size tavsiyelerde bulunmak ve kendimden bahsetmek benim için daha basit ve daha kolay olacaktır.
These users thanked the author Orpheus for the post:
Sibiryak89
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Kız28 Ben 29 yaşındayım
These users thanked the author Zoo.sax for the post:
Sibiryak89
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Bugün haberleri ve duyguları paylaşmak için acelem var mzhm için bir adamla buluşmaya gittik araba kullanıyorduk endişeleniyorduk onun normal olup olmadığından endişeleniyorduk ama hayal kırıklığına uğramadık her şey harika gitti doğru ben ondan daha erken bitirdim ben’ sana hiçbir şey söylemeyeceğim her şey ilk geldiğimizde tanıştık konuştuk ve daireye gittik ilk duş alan oydu sonra kız sonra ben kız bensiz onunla başlamasının onun için daha iyi olacağını söyledim ve ben de gittim en son yıkanırken duşa girdim, nasıl başladıklarını, nasıl inlediğini hayal ettim, kalktım, kendimi yıkadım, dışarı çıktım, ona baktım sırtını yalıyor ve o da amını yalıyordu, yürüdüm yukarı ve ağzına verdi, sonra yalamayı bıraktı ve içine girmeye başladı, emmeye ve inlemeye başladı, bu o bitirene kadar devam etti, o duşa girdi, üzerine tırmandım ve onu sikmeye başladı ona ne kadar iyi hissettiğini sordu, evet dedi ve sonra onun her yerine tırmandığını söyledi, dışarı çıktı ve ağzına verdi, ben duşa gittim, dışarı çıktım, ona bindim, oradan geldim Arkadan baktım ve kıçını yalamaya başladım, harikaydı, sonra onları yalnız bıraktım ve onun onu sikişini ve onun inlemesini izledim.
These users thanked the author Zoo.sax for the post (total 7):
Tolkala, Sibiryak89, Fan, Öksürük, sağlam, 87635, çoban
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Orpheus »

Tebrikler! Önemli olan rahatlamış olması ve utangaç olmamasıdır. Bu sadece ilişkinizi güçlendirmelidir.
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Düzgün bir adamla yakalandım, sonra nasıl başladıklarını sordum, duştan bornozla çıktı, yatağa oturdu, onu okşamaya başladı, sonra her şeyin nasıl olduğunu sordu, evet dedi, peki , bornozunu çıkardı, sırt üstü yattı ve onu yalamaya başladı ve sonra içeri girdim Genel olarak her şey yolunda gitti, eşimin de beğendiğine sevindim, daha fazlasını istiyor, ben de zaten onunla tekrar buluşmayı düşünüyorum)
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!

Zoo.sax: 22 Jan 2022, 01:54 Garip bir adam yakalandı, sonra nasıl başladıklarını sordum, duştan bornozla çıktı, yatağa oturdu, adam onu ​​okşamaya başladı, sonra her şeyin yolunda olduğunu sordu, evet dedi, peki, bornozu çıkardı, sırt üstü yattı ve iyice yalamaya başladı ve sonra içeri girdim, genel olarak her şey yolunda gitti, eşimin de beğendiğine sevindim, daha fazlasını istiyor, Ayrıca onunla tekrar buluşmayı da düşünüyorum)
aferin, sana parlak orgazmlar :shamp:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”