Ortak mastürbasyon F M
-
Автор темыSergeyON
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ortak mastürbasyon F M
Bir erkeğin aynı anda mastürbasyon yapmasını ve mastürbasyon yapmasını izlemek isteyen bayanlar..... yaramazlık yapmak isteyen varsa yazsın. Önünüzde HER ZAMAN alakalı önerileri bekliyorum! :zeki:
- These users thanked the author SergeyON for the post (total 4):
- Entrika, Eskimiş, Zebr111, Evgeniy7519
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Ortak mastürbasyon F M
https://i.postimg.cc/x8HDCf1g/1579881666-tumblr-nvf4x6xxzh1s3iya2o1-1280.jpg
https://i.postimg.cc/zfXrjYxX/1579881707-tumblr-nnvgyk1rw31r3zkh7o1-1280.jpg
https://i.postimg.cc/wv1YCcKC/1579881718-26098bf.jpg
https://i.postimg.cc/HsD1Ny6N/1615959746-41-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-44.jpg
https://i.postimg.cc/nVQtTkG7/1615959761-6-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-6.jpg
https://i.postimg.cc/3RzQY4Yd/x-af90c175.jpg
https://i.postimg.cc/zfXrjYxX/1579881707-tumblr-nnvgyk1rw31r3zkh7o1-1280.jpg
https://i.postimg.cc/wv1YCcKC/1579881718-26098bf.jpg
https://i.postimg.cc/HsD1Ny6N/1615959746-41-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-44.jpg
https://i.postimg.cc/nVQtTkG7/1615959761-6-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-6.jpg
https://i.postimg.cc/3RzQY4Yd/x-af90c175.jpg
-
- Orgazm!
https://i.postimg.cc/PrrQT6Vv/1615959735-16-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-18.jpg
https://i.postimg.cc/GpYkq6tV/1615959764-59-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-63.jpg
https://i.postimg.cc/Cx9GCwhb/1615959780-52-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-56.jpg
https://i.postimg.cc/k4mWZwt4/99py-U5-Ga1kwkf-Z17-QX2-HV6pnd-HEs-SP86q-Lakgbx-Wogo7x-Bmcr-Gv8-ZYp-Ss-Ku-Nh-AUq-M8-RCHWu9-Ao-A1s-L23a-Jo-Pxp-Xfqjf4p4s-Xkaex.gif
https://i.postimg.cc/GpYkq6tV/1615959764-59-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-63.jpg
https://i.postimg.cc/Cx9GCwhb/1615959780-52-p-vzaimnaya-masturbatsiya-erotika-56.jpg
https://i.postimg.cc/k4mWZwt4/99py-U5-Ga1kwkf-Z17-QX2-HV6pnd-HEs-SP86q-Lakgbx-Wogo7x-Bmcr-Gv8-ZYp-Ss-Ku-Nh-AUq-M8-RCHWu9-Ao-A1s-L23a-Jo-Pxp-Xfqjf4p4s-Xkaex.gif
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Bir kızın mastürbasyon yapmasını izlemeyi çok isterim ama onun önünde mastürbasyon yapmakla ilgilenmiyorum)
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Bir bayanla çıkmaya başladım. Başlangıçta sekse karşıydı. Birbirinizin önünde mastürbasyon yapın. Sonunda bundan yoruldum. Penisini yüzüne yaklaştırdı. Ağzına alıp emmeye başladı. Amımı ve kıçımı kendim açığa çıkardım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Gençliğimin ilk yıllarında girişte birkaç kez olmuştu.
Yanılmıyorsam buna sevişmek deniyordu sanırım.
Yanılmıyorsam buna sevişmek deniyordu sanırım.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
- Registered for: 2 years 6 months
Petya bir mitinge gidiyor
ve Mitya sevişmeye gidiyor.
(modern zamanlarda bu bir suçtur)
ve Mitya sevişmeye gidiyor.
(modern zamanlarda bu bir suçtur)

-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Evlilik öncesi zamanlarda evli bir bayanla tanıştım, önce sadece seksti, sonra sözlüydü ve sonra çocukluğundan beri mastürbasyon yapmayı sevdiğini ve kocasının bir zamanlar onu yakalayıp vahşi bir skandala neden olduğunu ve neredeyse boşanmaya yol açtığını söyledi. Onun oldukça aptal olduğunu söyledim ve bundan sonra kadın sık sık beni enfes bir gösteriyle şımarttı, parmaklarıyla kendini orgazma ulaştırdı. Ve bazen bu anda ona mastürbasyon yapmamı ve onu aşağı çektiğimde mutlaka yüksek sesle inlememi istedi. Eşimle ara sıra şakalaşırız. Sanal ortamda, eğer işler yolunda giderse, çevrimiçi orgazm için birbirlerine mastürbasyon yapmak, dürtmek de her zaman bir zevktir.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 8 months
Birlikte mastürbasyon yapmak cinsel hayatımda en sevdiğim anlardan biridir, bu genellikle daha sonra seksle sonuçlanır veya devam eder, ancak oyuncaklarla)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 7 months
Sık sık karımın önünde mastürbasyon yapıyorum, değişiklik olsun diye bu sefer testislerimi yalıyor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 1 year 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 6 months
5 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Yanılıyorsun. Buna yıkama denir.
5 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Peki, onu kesinlikle burada bulamayacaksın!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Veloman
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Birlikte denemedik, denemek zorundayız)) Ama oral seks sonunda yüzüme veya göğüslerime mastürbasyon yaptığım anlar oldu.
Eşimin kendini okşadığını hiç görmedim)) Kesinlikle deneyimlemeye değer))
Eşimin kendini okşadığını hiç görmedim)) Kesinlikle deneyimlemeye değer))
- These users thanked the author RazzBoynik for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Karımın önünde mastürbasyon yaptığımda etkilenmiyorum
Karım beni mastürbasyon yaptığında nazik davranıyorum
Fakat eşimin mastürbasyon yapması hiç de etkileyici değil
Karısı sikini çekmeyi umursamıyor, bu süreçten rahatsız oluyor)
Karım beni mastürbasyon yaptığında nazik davranıyorum
Fakat eşimin mastürbasyon yapması hiç de etkileyici değil
Karısı sikini çekmeyi umursamıyor, bu süreçten rahatsız oluyor)
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 9 months
Bir arkadaşımın karısıyla karşılıklı mastürbasyon yaptık. Bir keresinde kocam gece vardiyasında işe giderken beni bira içmeye davet etmişti. Daha sonra sabah 7 civarında geldi. 3 litre birayla onları ziyarete geldim. Oturup bira içtik. Çocukları çoktan yatırmıştı ve odaya gitmemizi söylemişti. Ve uzun süredir bana yapıştığı, gözlerini bana diktiği için beni seks için çağırması anlaşılır bir şeydi. Orada seks yapmaya başladılar. Onu köpek stili ve yanlamasına siktim, o da bana oral seks yaptı, ben de ona oral seks yaptım ama gelemedim. Bana "Nedir?" diye sordu. Ben de "Bilmiyorum!" dedim. "Belki bir şey istersin?" dedi. Ben de şöyle dedim: "Evet, mastürbasyon yapmanı istiyorum. ama sana baktığımda ben de öyle yapacağım!" "Doğru yerdesin!" diyor ve her türlü oyuncağı ve seçme tekliflerini çıkarıyor. Elindeki en büyüğünü seçtim. Kayganlaştırıcıyı aldı, yağladı, amını yağladı ve yapay penisi vajinasına yerleştirdi. Karanlıkta olmasına ve perdelerin karanlık olmasına rağmen bunu gördüm, ancak pencerenin dışındaki fenerler o kadar parlak parlıyordu ki (perdeler) biraz ışık içeri giriyor, bu da her şeyi ve herkesi görmeyi mümkün kılıyordu. Ben de ona bakarak, biraz hızlı ya da yavaş yapmasını emrederek mastürbasyon yapmaya başladım. Ve bana yaklaşan bir zevk dalgası hissediyorum ve ona boşalmak üzere olduğumu söylüyorum. Şöyle diyor: "İçime boşal!" Boşalmaya başlıyorum ve karnına, biraz da karnının biraz alt kısmına boşaltıyorum. Şöyle diyor: "Seni aptal, bende bir spiral var! Neden korkuyordun?"
İşte ortak mastürbasyonla ilgili bir hikaye!
İşte ortak mastürbasyonla ilgili bir hikaye!
- These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
- alexey.bro, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 923

Benim de gençliğimde böyle bir hikayem vardı, elbette biraz farklı...
Bir zamanlar 18-19 yaşlarındaydım, bir arkadaşımla oturuyordum, bira içiyordum , dinlenmek, yürümek, bu yaş için her şey normaldi, kız kardeşiyle yaşıyordu, o sırada kocasının yanına dinlenmek için bir yere gitti ve yeğenini ona bıraktılar, o zamanlar 15-16 yaşlarındaydı. , genel olarak, öyle oldu ki, herkes zaten oldukça sarhoştu ve odalarına gitti, öyle oldu ki, yeğeniyle aynı odada uyumak zorunda kaldım, dışarıda geceydi, birlikte odadaydık, konuşmaya başladık, biz sohbet ederken gürültü yapmamak için yatağıma doğru ilerledi ve bir şekilde her şey dönmeye başladı, onun hala bakire olduğunu ve onunla yatma konusunda hiçbir fikrim olmadığını fark ettim ama sikim zaten bir ağaçtan daha güçlüydü
sonunda onu öpmeye başladık ve sonra ıslak olduğunu söylemek için elimi külotunun içine indirdim yeterli değil... sadece akıyordu) genel olarak onu okşamaya başladım, inledi ve yavaş yavaş külotuma tırmandı, penisimi aldı ve beceriksizce mastürbasyon yapmaya başladı, bu bir süre devam etti, sonunda getirdi orgazma ulaştı ve biz de yattık, anlayıp anlamadığını bilmiyorum ama inledi ve çok iyi aktı
😁 büyük olanlara geçmedik
Güzel bir hikaye
Benim de gençliğimde böyle bir hikayem vardı, elbette biraz farklı...
Bir zamanlar 18-19 yaşlarındaydım, bir arkadaşımla oturuyordum, bira içiyordum , dinlenmek, yürümek, bu yaş için her şey normaldi, kız kardeşiyle yaşıyordu, o sırada kocasının yanına dinlenmek için bir yere gitti ve yeğenini ona bıraktılar, o zamanlar 15-16 yaşlarındaydı. , genel olarak, öyle oldu ki, herkes zaten oldukça sarhoştu ve odalarına gitti, öyle oldu ki, yeğeniyle aynı odada uyumak zorunda kaldım, dışarıda geceydi, birlikte odadaydık, konuşmaya başladık, biz sohbet ederken gürültü yapmamak için yatağıma doğru ilerledi ve bir şekilde her şey dönmeye başladı, onun hala bakire olduğunu ve onunla yatma konusunda hiçbir fikrim olmadığını fark ettim ama sikim zaten bir ağaçtan daha güçlüydü
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
Kız kardeşimin düğünündeydim. Parti yaptı, içti, dans etti. Daha sonra düğün bitiminde iki kız arkadaşım yanıma gelip benimle geleceklerini söylüyorlar. Biri ayık (daha yeni yürümeye, sarılmaya ve öpüşmeye başladık) ve ikincisi sarhoş, ama elimizden geldiğince birbirimizi gördük ve tanıdık. Böylece ilkinin kaybolduğu ve ikincisinin kaldığı ortaya çıktı. + - yaşayanların hepsini tek bir yerde taşıyan bir otobüste seyahat ediyoruz. Yanıma oturuyor ve amcamla ben yolda daha çok alkol içiyoruz. Sonra ona dönüyorum, bir şeyler söylüyorum, bana tam olarak ne geldiğini soruyorum. "Evet!" diyor. Ve sonra, farkına bile varmadan, sol elimi külotunun içine soktum (yaz mevsimiydi) ve onu okşamaya, dudaklarını, klitorisini okşamaya, nasıl deli gibi ıslandığını hissetmeye başladım. Bir süreliğine elimi kaldırıyorum ve parmaklarımın onun kayganlaştırıcısıyla, onun salgılarıyla dolu olduğunu görüyorum, son noktasına kadar heyecanlanıyor. Ve kulağıma fısıldıyor: "Seni istiyorum!" Tekrar soruyorum: "Ne?" Tekrarlıyor: "Seni istiyorum!" Ben soruyorum: "Çok mu?" diyor ki: "Ne?" "Evet !"
Sonra bana gidiyoruz ve hikaye başlıyor: "Sakso alırken uyuyakaldım!"
Size şunu söyleyebilirim ki okşadığınızda parmaklarınızla onu, sonra O zaten sağladı! Kızların ellerini külotlarına sokmayı, klitorislerini okşamayı ve iç dudaklarına bakmayı sevdiklerini fark ettim. Ya bakireler ya da uzun süredir seks yapmamış olanlar.
Kız kardeşimin düğünündeydim. Parti yaptı, içti, dans etti. Daha sonra düğün bitiminde iki kız arkadaşım yanıma gelip benimle geleceklerini söylüyorlar. Biri ayık (daha yeni yürümeye, sarılmaya ve öpüşmeye başladık) ve ikincisi sarhoş, ama elimizden geldiğince birbirimizi gördük ve tanıdık. Böylece ilkinin kaybolduğu ve ikincisinin kaldığı ortaya çıktı. + - yaşayanların hepsini tek bir yerde taşıyan bir otobüste seyahat ediyoruz. Yanıma oturuyor ve amcamla ben yolda daha çok alkol içiyoruz. Sonra ona dönüyorum, bir şeyler söylüyorum, bana tam olarak ne geldiğini soruyorum. "Evet!" diyor. Ve sonra, farkına bile varmadan, sol elimi külotunun içine soktum (yaz mevsimiydi) ve onu okşamaya, dudaklarını, klitorisini okşamaya, nasıl deli gibi ıslandığını hissetmeye başladım. Bir süreliğine elimi kaldırıyorum ve parmaklarımın onun kayganlaştırıcısıyla, onun salgılarıyla dolu olduğunu görüyorum, son noktasına kadar heyecanlanıyor. Ve kulağıma fısıldıyor: "Seni istiyorum!" Tekrar soruyorum: "Ne?" Tekrarlıyor: "Seni istiyorum!" Ben soruyorum: "Çok mu?" diyor ki: "Ne?" "Evet !"
Sonra bana gidiyoruz ve hikaye başlıyor: "Sakso alırken uyuyakaldım!"
- These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
- alexey.bro, Fargal94
-
- Orgazm!
Böyle bir kızla görüntülü sohbete girmeyi gerçekten seviyorum. Ancak bırakın mastürbasyon yapmayı, izleyenlerin bile çok azı karşılaşıyor!
Ekran görüntüsü bir VK videosundan alınmıştır!
Ekran görüntüsü bir VK videosundan alınmıştır!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 244
Bir CFNM partisine katıldığımda ve tamamen çıplak giyinmiş kızların önünde mastürbasyon yaptım ve sonra onlar için bir masa oldum, sırt üstü yattım, gözlerim bağlı ve periyodik olarak penisimi kaldırdılar. İlginçti, tekrar yapmayı çok isterdim...

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 1 year 4 months
kızlar, kural olarak , bununla ilgilenmiyorlar, burada veya arama (MB ve rastgele) veya ücretli sanal modeller

-
- Orgazm!
Ne harika dostum sen - her şeyi biliyorsun! Aksi takdirde sensiz yumurtaların ne, nasıl ve kimin kıçından geldiğini bilmiyorum!nubes: ↑23 Jan 2024, 22:55kızlar, kural olarak , bununla ilgilenmiyorlar, burada arama yapın (MB ve rastgele) veya ücretli sanal modellerBunun gibi bir kızla görüntülü sohbete girmeyi gerçekten seviyorum. Ancak bırakın mastürbasyon yapmayı, izleyenlerin bile çok azı karşılaşıyor!
Ekran görüntüsü bir VK videosundan alınmıştır!![]()
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
Agresif davrandığımı düşünmenize sebep olan şey nedir? Bu bir alaycılıktı, bir şakaydı! Anlamıyor musun? Çok tuhaf, hâlâ şakacısın ama şakalardan anlamıyorsun! Nasıl yani? Garip! Belki senin mizahın benimkiyle aynı değildir ve benim mizahım da seninkiyle aynı değildir? Düşünmeye değer!
-
- heyecanlanıyorum
Nasılsın orada? Her şey yolunda mı? Mobilyalar sağlam mı? Başın ağrımıyor mu? Hava nasıl? Yoksa ayın evrelerinden mi kaynaklanıyor? Anlıyorum, anlıyorum, her şey olabilir, güçlü kal.Debauchee: ↑24 Jan 2024, 00:05 Agresif olacağım fikrine nereden kapıldınız? Bu bir alaycılıktı, bir şakaydı! Anlamıyor musun? Çok tuhaf, hâlâ şakacısın ama şakalardan anlamıyorsun! Nasıl yani? Garip! Belki senin mizahın benimkiyle aynı değildir ve benim mizahım da seninkiyle aynı değildir? Şunu düşünmeye değer:
-
- Orgazm!
Yani sen! Hiç bir şey! Seninle konuşacak başka bir şey yok! Siz, kafanızdaki sorunu fark etmeden, kendi aptallığınızı başkalarına aktarıp, başkalarına fırlatan, yetersiz bir mucit ve günah keçisisiniz! Acil durumlara gönderildinubes: ↑24 Jan 2024, 00:11Nasılsın orada? Her şey yolunda mı? Mobilyalar sağlam mı? Başın ağrımıyor mu? Hava nasıl? Yoksa ayın evrelerinden mi kaynaklanıyor? Anlıyorum, anlıyorum, her şey olabilir, asıl meseleye sadık kal.Agresif olduğumu sana düşündüren ne? Bu bir alaycılıktı, bir şakaydı! Anlamıyor musun? Çok tuhaf, hâlâ şakacısın ama şakalardan anlamıyorsun! Nasıl yani? Garip! Belki senin mizahın benimkiyle aynı değildir ve benim mizahım da seninkiyle aynı değildir? Şunu düşünmeye değer:
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
n
14 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Sonra alarm çaldı ve annem beni okula gönderdi)))
n
14 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Şanslıyım... Henüz bulamadımSergeyON:29 Aug 2020, 18:09 Bir kız kabul etti....
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 5 months
Harika oyunlar... biz de böyle oynuyoruz... sen muhteşem, ahlaksız bir çiftiz
-
- heyecanlanıyorum
Gideceğim kedere boğulacağım, kendim uydurdum, kendime kızdım, ben kendim yaptım acıklı alay girişimleriyle peşimden koştu, onu acil duruma kendim getirdim. Eğer PMS’niz varsa, bununla hiçbir ilgim yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1167 Views
-
Last post by alex503311
-
- 63 Replies