На секснароде
Kim hangi şehirden?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year
-
- Total posts: 17
- Registered for: 1 year 2 months
Cevap: Kim hangi şehirden?
Dimkamdg, yakında senin bölgene balık tutmaya gideceğim , yerleriniz harika
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 1 month
[quote=Ivp1967 post_id=383107 time=1718649964 user_id=11529]
Stavropol, kim bilir, lütfen yanıt verin)
[/quote]
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa peki 1.000 kg’a kadar
[size=85][color=green]1 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color][/size]
[ref=#804000]Ivp1967 [/ref] ,
Merhaba hemşehrim, bana sikini göster, yalayacağım
Stavropol, kim bilir, lütfen yanıt verin)
[/quote]
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa peki 1.000 kg’a kadar
[size=85][color=green]1 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color][/size]
[ref=#804000]Ivp1967 [/ref] ,
Merhaba hemşehrim, bana sikini göster, yalayacağım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Zaten yazdım ama sizi destekleyeceğim, açıklığa kavuşturayım, şimdi Novosibirsk’te ve tüm kış Salekhard’da 
Salehard var mı?
Salehard var mı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
Şimdi - profilde belirtiliyor))
Ural - çiğnenmiş, tayga - keyif almış, denizde - düşmüş...
En azından birkaç hafta boyunca buradaydım. Belki henüz her şeyi hatırlamadım...
Salekhard, şuydu... Noyabrsk , öyleydi... Tyumen, öyleydi... Oktyabrsk, öyleydi... Yekaterinburg, öyleydi... Kramatorsk, öyleydi... Slavyansk, , öyleydi... Slavyanogorsk (Svyatogorsk), öyleydi... Donetsk, öyleydi.. Mariupol,... Ivano-Frankivsk,... Drogobych,... Belgorod,... Shebekino,... Tallinn,... Moskova, ziyaret edildi... Veliky-Novgorod, idi. ... Lazarevskoye, idi... Omsk, idi... Kamensk-Uralsky, idi... Michurinsk, idi... Samara, idi... Novokuznetsk, idi... Novosibirsk, idi... Novogorny , idi ... Kyshtym,...Sibiryak89: ↑24 Aug 2024, 16:11 Zaten yazdım, ancak şimdi Novosibirsk’te ve tüm kış Salekhard’da sizi destekleyeceğimi açıklığa kavuşturayım
nSalekhard?![]()
En azından birkaç hafta boyunca buradaydım. Belki henüz her şeyi hatırlamadım...
- These users thanked the author Ahah for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Sisin içindeki kirpi senindirAxAX: ↑24 Aug 2024, 22:36Salekhard, şuydu... Noyabrsk , öyleydi... Tyumen, öyleydi... Oktyabrsk, öyleydi... Yekaterinburg, öyleydi... Kramatorsk, öyleydi... Slavyansk, , öyleydi... Slavyanogorsk (Svyatogorsk), öyleydi... Donetsk, öyleydi.. Mariupol,... Ivano-Frankivsk,... Drogobych,... Belgorod,... Shebekino,... Tallinn,... Moskova, ziyaret edildi... Veliky-Novgorod, idi. ... Lazarevskoye, idi... Omsk, idi... Kamensk-Uralsky, idi... Michurinsk, idi... Samara, idi... Novokuznetsk, idi... Novosibirsk, idi... Novogorny , idi ... Kyshtym,...Zaten yazdım ama sizi destekleyeceğimi açıklığa kavuşturayım, şimdi Novosibirsk’te ve tüm kış Salekhard’da
Salekhard var mı?![]()
En azından birkaç hafta boyunca buradaydım. Belki henüz her şeyi hatırlamadım....
-
- En güçlü orgazm!
Demek o (Kirpi) taşlandı, ben de bu şehirlere gittim, bazılarında yaşadım bir yıldan fazla, bazılarında genellikle iş gezilerine çıktı)))Sibiryak89: ↑24 Aug 2024, 23:01Sisin içindeki kirpi senindirAxAX: ↑24 Aug 2024, 22:36Salekhard, şuydu... Noyabrsk , öyleydi... Tyumen, öyleydi... Oktyabrsk, öyleydi... Yekaterinburg, öyleydi... Kramatorsk, öyleydi... Slavyansk, , öyleydi... Slavyanogorsk (Svyatogorsk), öyleydi... Donetsk, öyleydi.. Mariupol,... Ivano-Frankivsk,... Drogobych,... Belgorod,... Shebekino,... Tallinn,... Moskova, ziyaret edildi... Veliky-Novgorod, idi. ... Lazarevskoye, idi... Omsk, idi... Kamensk-Uralsky, idi... Michurinsk, idi... Samara, idi... Novokuznetsk, idi... Novosibirsk, idi... Novogorny , idi ... Kyshtym,...Sibiryak89: ↑24 Aug 2024, 16:11 Zaten yazdım ama sizi destekleyeceğimi açıklığa kavuşturayım, şimdi Novosibirsk’te ve tüm kış Salekhard’da
Salekhard var mı?![]()
En azından birkaç hafta boyunca buradaydım. Belki henüz her şeyi hatırlamadım....![]()
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Yarışmalarda SSCB’nin yarısını geçmiştim ama şimdi hepsi şehirler, ve sisin içindeki kirpi gibi nerede olduğumu ve kimin istasyonu olduğunu karıştırıyorum, neredeyim? Bundan yola çıkarak dedim ki, rahatsız etmeyinAxAX: ↑24 Aug 2024, 23:09Demek o (Kirpi) taşlandı, ben de bu şehirlere gittim, bazılarında yaşadım bir yıldan fazla bir süredir, bazı zamanlarda sık sık iş gezilerine çıkıyordum)))Sisin içindeki kirpi senindirAxAX: ↑24 Aug 2024, 22:36
Salekhard, öyleydi... Noyabrsk, öyleydi... Tyumen, öyleydi... Oktyabrsk, öyleydi... Yekaterinburg, öyleydi... Kramatorsk, öyleydi ... Slavyansk, , idi... Slavyanogorsk (Svyatogorsk), idi... Donetsk, idi... Mariupol, idi... Ivano-Frankivsk, idi... Drohobych, idi... Belgorod, idi. .. Shebekino,... Tallinn,... Moskova, ziyaret edildi... Veliky-Novgorod,... Lazarevskoye,... Omsk,... Kamensk-Uralsky,... Michurinsk, idi... Samara, idi... Novokuznetsk, idi... Novosibirsk, idi... Novogorny, idi... Kyshtym, idi...
Şimdi - profilde belirtilmiştir))) Uralları ayaklar altına aldım, tayganın tadını çıkardım, denizde aklımı kaybettim...
En az birkaç hafta kaldığım yer burasıydı. Belki henüz her şeyi hatırlamadım....![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Ahah
-
- En güçlü orgazm!
"Yerel forum üyelerimizden" başka kimlerin SSCB veya Rusya’yı dolaştığını merak ediyorum, en azından bizden daha fazla 10- bu şehirler (ama sadece geçmekle kalmayıp, en azından bir haftadan (7 gün) fazla zaman geçirdiler)....
nKırgın değilim, her şey yolunda. Ben de bir haftadan fazla zaman geçirdiğim ve bazı şakaların yapıldığı birkaç şehri hatırladım)))Sibiryak89: ↑24 Aug 2024, 23:13Yarışmalarda SSCB’nin yarısına ulaşmıştım, ama şimdi hepsi şehirler ve sisin içindeki bir kirpi gibi nerede olduğumu ve kimin istasyonu olduğunu karıştırıyorum. öyle miyim? Bundan yola çıkarak dedim ki, rahatsız etmeyin![]()
"Yerel forum üyelerimizden" başka kimlerin SSCB veya Rusya’yı dolaştığını merak ediyorum, en azından bizden daha fazla 10- bu şehirler (ama sadece geçmekle kalmayıp, en azından bir haftadan (7 gün) fazla zaman geçirdiler)....
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 11 months
in bu durumda Moskova)
“ - Evdeyim. – Her yerde bir evin var. Hangi şehir? (c)Polistirol: ↑03 Jun 2024, 16:14 Dünya gezegeninde yaşıyorum, hepimiz insanız, kardeşiz, iyilik ve sevgi adına birleşelim
in bu durumda Moskova)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 449 Views
-
Last post by Truwor
-