Reşit olmayan biriyle seks ve sonuçları.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Reşit olmayan biriyle seks ve sonuçları.
Bu saf biyolojidir. Kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır. Ve biz bodrumlarda koşturduğumuzda ve sınıf arkadaşlarımızın en fazla saç örgüsünü çektiğimizde, zaten en fazla seksi istiyoruz. Bu durumla nasıl başa çıkılacağı başka bir soru
Şahsen ben çocuklarla sekse kesinlikle karşıyım, sadece aynı yaşta olmaları şartıyla
Ve Irka’yı 9. sınıftan itibaren güçlü üçüncü boyuyla çok iyi hatırlıyorum ve eşek. O da kibirli bir karaktere sahipti, biz oğlanların yanına geldi, eğildi, yakasını sarkıttı ve gülümsedi, bir şey sordu, biz ise suskun kaldık.
Şahsen ben çocuklarla sekse kesinlikle karşıyım, sadece aynı yaşta olmaları şartıyla
Ve Irka’yı 9. sınıftan itibaren güçlü üçüncü boyuyla çok iyi hatırlıyorum ve eşek. O da kibirli bir karaktere sahipti, biz oğlanların yanına geldi, eğildi, yakasını sarkıttı ve gülümsedi, bir şey sordu, biz ise suskun kaldık.
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- frenk
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
Başka bir forumda okudum, bir bayan orada babasının onu 9 yaşındayken becerdiğini yazıyor. Şimdi 10 yaşında kocası ve oğlu tarafından, 9 yaşında ise kızı tarafından babası
tarafından sikiliyor. Herkes mutlu
. Orada ne güzel bir aile destekleniyorlar 
.
- These users thanked the author Slavik 34 for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, frenk
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
İçinde hiçbir saçmalık olmadan kafalarımız. Sadece eğlence için seks.
İyi anlamda, mutlu bir aile böyle görünmeli.
İçinde hiçbir saçmalık olmadan kafalarımız. Sadece eğlence için seks.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- sağırlığın
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 4 months
aleksey.bro,
Kesinlikle!
Ve 12-14 yaşlarında zaten 20 yaşında gibi görünüyorlar!
Evet ve aynı şekilde davranıyorlar
7 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
peki,
Ve diğerleri prensipte birinin yaşlı kadınlardan nasıl +60 alabileceğini anlayamıyor.
Ya da şişmanlıktan + 100, ya da erkekler için... liste sonsuza kadar devam ettirilebilir...
Mesele insanların irade gücüyle şu ya da bu amaçla ereksiyona neden olmaları değil! Kendi kendine oluyor ve sahibin üyesi neyin üzerinde duracağını sormuyor. Nefesinizi tutmak gibi değil!
Burada kontrol edilemeyen mekanizmalar iş başında.
Kesinlikle!
Ve 12-14 yaşlarında zaten 20 yaşında gibi görünüyorlar!
Evet ve aynı şekilde davranıyorlar
7 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
peki,
Ve diğerleri prensipte birinin yaşlı kadınlardan nasıl +60 alabileceğini anlayamıyor.
Ya da şişmanlıktan + 100, ya da erkekler için... liste sonsuza kadar devam ettirilebilir...
Mesele insanların irade gücüyle şu ya da bu amaçla ereksiyona neden olmaları değil! Kendi kendine oluyor ve sahibin üyesi neyin üzerinde duracağını sormuyor. Nefesinizi tutmak gibi değil!
Burada kontrol edilemeyen mekanizmalar iş başında.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Propagandayla beyinleri yıkananlara gelince, henüz yüzbinlerce kişinin ölmediği 2022 sonbaharında İstanbul’da bizimkiler, 23.02.2022 tarihinden itibaren askerlerini mevzilendiği yerlere çekme konusunda mutabakata vardı. Bu anlaşmaları bozanlar Ukraynalılardı, savaş hakkında acı sona kadar atlayan ve çığlık atan yaramaz adam ve Kırım’ın üzerindeki Ukrayna sarı-mavi paçavra gibi ucubelerdi. Bu yüzden böyle pisliklerin ön saflarda yer alması gerektiğini söylüyorum çünkü tüm internet onun gibi canavarlarla dolu ve savaşla sorunu bile olmayan adamlar ön saflara götürülüyor. Ve sen açık bir düşmansın, bir hohlofil ve bir sübyancısın.
Efendim, Seryozha’dan aynı isimli filmden alıntı yapacağım - Petya Amca , aptal mısın? Burada ve şimdi yaşıyoruz ve bir zamanlar değil, Almanya’da çocukların sadece yolda yemek yediği bir dönem vardı, Grenzel ve Greta’nın o dönemle ilgili peri masalı - ne olmuş yani? 14 yaşında bir çocukla cinsel ilişki suçtur ve sen pedofilisin. Bu bir gerçeğin ifadesidir, tartışılacak bir konu değildir.rmt: ↑05 Jul 2024, 11:16Ukrayna yanlısı olsun ya da olmasın, ama sen gerçekten berbat durumdasın. Propagandayla beyni kolayca yıkanır.Bu yüzden hemen tavrımı dile getirdim. bu konuda böyle bir deneyim. 14 yaşındaki çocuklara yönelik cinsel çekim, beyaz önlüklü büyücüler tarafından zorla muayene edilmenin bir nedenidir. Ve evet, bu piç gibi Ukrayna’yı destekleyen videolarla seçim konusunu çöpe atmadım, bu yüzden onun cepheye defolup gitmesini diliyorum. Onun Ukrayna’ya ihtiyacı var; bırakın cepheye gitsin, yoksa oradaki talihsiz insanlar zorla katliama sürüklenir ve burada böyle bir vatansever heba olur.
14 yaşında çocuk değildir, aptal!
Sovyet döneminde bir genç, özel durumlarda evlenmesine izin verilen bir genç olarak kabul edilirdi. Ve çarlık döneminde bu genellikle evlilik için olağan yaştı. Bir kızı 12 yaşında, hatta 10 yaşında, regl dönemi başlar başlamaz evlendirebilirlerdi. Kızlarda 16 çok uzun sayılıyordu. Bu yüzden çok daha az sapkınlık ve boşanma yaşandı ve çok daha fazla çocuk oldu.
Ve bunun sizin için nasıl işe yaradığını hemen fark edin: cepheye, psikiyatri hastanesine. Eğer cephe olmasaydı hapse girerdim. Yani ülkenin Rusça konuşan, iktidarsız erkek nüfusunu yok etmeyi amaçlayan sizsiniz. Ülkeyi bu tür sorunları olmayan göçmenlerle dolduracak olanlarla birlikte. Yani, tüm saçmalıklarınıza rağmen gizli düşmansınız.
Propagandayla beyinleri yıkananlara gelince, henüz yüzbinlerce kişinin ölmediği 2022 sonbaharında İstanbul’da bizimkiler, 23.02.2022 tarihinden itibaren askerlerini mevzilendiği yerlere çekme konusunda mutabakata vardı. Bu anlaşmaları bozanlar Ukraynalılardı, savaş hakkında acı sona kadar atlayan ve çığlık atan yaramaz adam ve Kırım’ın üzerindeki Ukrayna sarı-mavi paçavra gibi ucubelerdi. Bu yüzden böyle pisliklerin ön saflarda yer alması gerektiğini söylüyorum çünkü tüm internet onun gibi canavarlarla dolu ve savaşla sorunu bile olmayan adamlar ön saflara götürülüyor. Ve sen açık bir düşmansın, bir hohlofil ve bir sübyancısın.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 2 months
Dar görüşlü bir insan olduğunuz gerçeği de ortadadır çünkü sizinle aynı fikirde olmayan herkes gibi siz de onları cahil olarak etiketliyorsunuz. (Ve sapıklar bölümünde otururken siyasete başladı.
)
PS. İstanbul’a gelince, sizinkilerin kim olduğunu bilmiyorum ama 2014 yılında başkanımız V.V. Putin’in Ukria’ya yönelik saldırıyı nasıl durdurduğunu ve milisleri ve ichtamnet’leri (geleceğin “Wagner”) Mariupol’u terk etmeye nasıl zorladığını çok iyi hatırlıyorum ( ki şimdi çok fazla kan almam gerekiyordu, değil mi?). Üstelik dereotu zaten Zaporozhye’de kazıyordu. Ve Kisinger ile yaptığı görüşmeden sonra, alaycı bir gülümsemeyle, birden fazla kez küstahça terk edildiği (ve Batı’ya ve Banderloglara askeri eğitim ve Khokhland nüfusunun tamamen beyinlerinin yıkanması için tam sekiz yıl süre veren) Minsk anlaşmalarını imzaladı. ) Bundan sonra, Abramovich’in adını taşıyan bir tür anlaşmayı umuyoruz. Öte yandan, bu ya tam bir aptal ya da ikiyüzlü bir kişi ya da biri tarafından güçlü bir şekilde kontrol edilen bir kişi olmalıdır. Peki bu sekiz yılın bedeli nedir, bunu cepheden gelen günlük raporlardan da görebilirsiniz. Eğer hâlâ televizyonla değil de zihninizle düşünebiliyorsanız.
ZZY. Düşman hakkında aynaya bakın. Gerçek, inatçı düşmanın ukrov’dan daha kötü olduğu yer burasıdır. Çünkü bu tür aptallar hem önde hem de arkada sorun çıkarıyorlar.
Gerçekten Petya Amca, sen bir aptalsın. Ve görünüşte iktidarsız mı? Cinsel çekiciliğiniz reşit yaşta başlıyorsa. Çok uzun zaman önce bunu 21 yaşından itibaren belirlemeye çalıştılar. Ama o zaman bile muhtemelen 21 yaşına ulaşmak için çok geç olduğunu bağırırdınız! Aksi takdirde pedofili olursunuz.Efendim, Seryozha’dan aynı isimli filmden alıntı yapacağım - Petya Amca , aptal mısın? Burada ve şimdi yaşıyoruz ve bir zamanlar değil, Almanya’da çocukların sadece yolda yemek yediği bir dönem vardı, Grenzel ve Greta’nın o dönemle ilgili peri masalı - ne olmuş yani? 14 yaşında bir çocukla cinsel ilişki suçtur ve sen pedofilisin. Bu bir gerçeğin ifadesidir, tartışılacak bir konu değildir.rmt: ↑05 Jul 2024, 11:16Ukrayna yanlısı olsun ya da olmasın, ama sen gerçekten berbat durumdasın. Propagandayla beyni kolayca yıkanır.
Böylece bu deneyime yönelik tavrımı hemen bu başlıkta dile getirdim. 14 yaşındaki çocuklara yönelik cinsel çekim, beyaz önlüklü büyücüler tarafından zorla muayene edilmenin bir nedenidir. Ve evet, bu piç gibi Ukrayna’yı destekleyen videolarla seçim konusunu çöpe atmadım, bu yüzden onun cepheye defolup gitmesini diliyorum. Onun Ukrayna’ya ihtiyacı var; bırakın cepheye gitsin, yoksa oradaki talihsiz insanlar zorla katliama sürüklenir ve burada böyle bir vatansever heba olur.
Sovyet döneminde bir genç, özel durumlarda evlenmesine izin verilen bir genç olarak kabul edilirdi. Ve çarlık döneminde bu genellikle evlilik için olağan yaştı. Bir kızı 12 yaşında, hatta 10 yaşında, regl dönemi başlar başlamaz evlendirebilirlerdi. Kızlarda 16 çok uzun sayılıyordu. Bu yüzden çok daha az sapkınlık ve boşanma yaşandı ve çok daha fazla çocuk oldu.
Ve bunun sizin için nasıl işe yaradığını hemen fark edin: cepheye, psikiyatri hastanesine. Eğer cephe olmasaydı hapse girerdim. Yani ülkenin Rusça konuşan, iktidarsız erkek nüfusunu yok etmeyi amaçlayan sizsiniz. Ülkeyi bu tür sorunları olmayan göçmenlerle dolduracak olanlarla birlikte. Yani, tüm saçmalıklarınıza rağmen gizli düşmansınız.
Propagandayla beyinleri yıkananlara gelince, henüz yüzbinlerce kişinin ölmediği 2022 sonbaharında İstanbul’da bizimkiler, 23.02.2022 tarihinden itibaren askerlerini mevzilendiği yerlere çekme konusunda mutabakata vardı. Bu anlaşmaları bozanlar Ukraynalılardı, savaş hakkında acı sona kadar atlayan ve çığlık atan yaramaz adam ve Kırım’ın üzerindeki Ukrayna sarı-mavi paçavra gibi ucubelerdi. Bu yüzden böyle pisliklerin ön saflarda yer alması gerektiğini söylüyorum çünkü tüm internet onun gibi canavarlarla dolu ve savaşla sorunu bile olmayan adamlar ön saflara götürülüyor. Ve sen açık bir düşmansın, bir hohlofil ve bir pedofilsin.
Dar görüşlü bir insan olduğunuz gerçeği de ortadadır çünkü sizinle aynı fikirde olmayan herkes gibi siz de onları cahil olarak etiketliyorsunuz. (Ve sapıklar bölümünde otururken siyasete başladı.

PS. İstanbul’a gelince, sizinkilerin kim olduğunu bilmiyorum ama 2014 yılında başkanımız V.V. Putin’in Ukria’ya yönelik saldırıyı nasıl durdurduğunu ve milisleri ve ichtamnet’leri (geleceğin “Wagner”) Mariupol’u terk etmeye nasıl zorladığını çok iyi hatırlıyorum ( ki şimdi çok fazla kan almam gerekiyordu, değil mi?). Üstelik dereotu zaten Zaporozhye’de kazıyordu. Ve Kisinger ile yaptığı görüşmeden sonra, alaycı bir gülümsemeyle, birden fazla kez küstahça terk edildiği (ve Batı’ya ve Banderloglara askeri eğitim ve Khokhland nüfusunun tamamen beyinlerinin yıkanması için tam sekiz yıl süre veren) Minsk anlaşmalarını imzaladı. ) Bundan sonra, Abramovich’in adını taşıyan bir tür anlaşmayı umuyoruz. Öte yandan, bu ya tam bir aptal ya da ikiyüzlü bir kişi ya da biri tarafından güçlü bir şekilde kontrol edilen bir kişi olmalıdır. Peki bu sekiz yılın bedeli nedir, bunu cepheden gelen günlük raporlardan da görebilirsiniz. Eğer hâlâ televizyonla değil de zihninizle düşünebiliyorsanız.
ZZY. Düşman hakkında aynaya bakın. Gerçek, inatçı düşmanın ukrov’dan daha kötü olduğu yer burasıdır. Çünkü bu tür aptallar hem önde hem de arkada sorun çıkarıyorlar.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Ukraynalılara göre: 2014 yılında Batı, sadece elektrik şebekesini kapatarak Rus ekonomisini hiçbir sorun yaşamadan yok edebilirdi. MasterCard ile Visa. Çok fazla fırsatları vardı, bu yüzden Minsk’te anlaşmaya vardılar. O zamanlar tamamen ve tamamen Batı’ya bağımlıydık. Bu yüzden "Kuzey Rüzgarı"nı durdurdular. Sorun şu ki, Putin ülkeyi 2014 yılına kadar tek bir yöne yönlendirdi, ancak 2014’te tam anlamıyla %180 geri döndük ve ters yöne gittik. Bu yüzden tüm seçimlerde her zaman V.V. Putin’in mevcut en kötü seçenek olduğunu söyledim. Ve şimdi bu görüşe katılıyorum. Ama şu anda ya gücünüzü korursunuz ya da düşmansınız. Khokhlyak kanallarını okumalısınız, inatçı değiller ama tarafsız olmaya çalışıyorlar, bu yüzden Ukraynalıların kazanmasının tek yolunun Rusya’yı içeriden yok etmek olduğunu açıkça yazıyorlar, Zelya da sürekli bundan bahsediyor. Gerçeği olduğu gibi kabul etmelisiniz ve gerçekte düşmanın yanında yer aldınız.
Cinsel çekiciliğe gelince; bir kez daha, gerçeklikte yaşayın ve Rusya Federasyonu yasalarına saygı gösterin. Ben bu bölümde siyaset başlatmadım, sadece provokasyona cevap verdim, siz de koşarak havlamaya geldiniz.
Öncelikle Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’na göre 14 yaş bir çocuk ve ikincisi de. Gerçekliği olduğu gibi kabul edin. Ve benim durumumda olduğu gibi Ceza Kanunu’nda pasif eşcinsellikle ilgili bir madde yok, ancak eğilimlerinize yönelik bir madde var ve bu konuda çok kötü. İstediğiniz kadar bağırabilirsiniz ama suç eğilimlerinizin olduğunu bir gerçek olarak kabul edin.rmt: ↑29 Jul 2024, 18:12Gerçekten Petya Amca, sen bir aptalsın. Ve görünüşte iktidarsız mı? Cinsel çekiciliğiniz reşit yaşta başlıyorsa. Çok uzun zaman önce bunu 21 yaşından itibaren belirlemeye çalıştılar. Ama o zaman bile muhtemelen 21 yaşına ulaşmak için çok geç olduğunu bağırırdınız! Aksi takdirde pedofili olursunuz.Efendim, Seryozha’dan aynı isimli filmden alıntı yapacağım - Petya Amca , aptal mısın? Burada ve şimdi yaşıyoruz ve bir zamanlar değil, Almanya’da çocukların sadece yolda yemek yediği bir dönem vardı, Grenzel ve Greta’nın o dönemle ilgili peri masalı - ne olmuş yani? 14 yaşında bir çocukla cinsel ilişki suçtur ve sen pedofilisin. Bu bir gerçeğin ifadesidir, tartışılacak bir konu değildir.rmt: ↑05 Jul 2024, 11:16
İngiltere yanlısı olup olmadığına bakmaksızın, gerçekten mahvolmuşsun. Propagandayla beyni kolayca yıkanır.
Propagandayla beyinleri yıkananlara gelince, henüz yüzbinlerce kişinin ölmediği 2022 sonbaharında İstanbul’da bizimkiler, 23.02.2022 tarihinden itibaren askerlerini mevzilendiği yerlere çekme konusunda mutabakata vardı. Bu anlaşmaları bozanlar Ukraynalılardı, savaş hakkında acı sona kadar atlayan ve çığlık atan yaramaz adam ve Kırım’ın üzerindeki Ukrayna sarı-mavi paçavra gibi ucubelerdi. Bu yüzden böyle pisliklerin ön saflarda yer alması gerektiğini söylüyorum çünkü tüm internet onun gibi canavarlarla dolu ve savaşla sorunu bile olmayan adamlar ön saflara götürülüyor. Ve sen açık bir düşmansın, bir hohlofil ve bir pedofilsin.
Dar görüşlü bir insan olduğunuz gerçeği de ortadadır çünkü sizinle aynı fikirde olmayan herkes gibi siz de onları cahil olarak etiketliyorsunuz. (Ve sapıklar bölümünde otururken siyasete başladı.)
ZZY. Düşman hakkında aynaya bakın. Gerçek, inatçı düşmanın ukrov’dan daha kötü olduğu yer burasıdır. Çünkü bu tür aptallar hem arkada hem de önde bütün belaya neden oluyor.
Ukraynalılara göre: 2014 yılında Batı, sadece elektrik şebekesini kapatarak Rus ekonomisini hiçbir sorun yaşamadan yok edebilirdi. MasterCard ile Visa. Çok fazla fırsatları vardı, bu yüzden Minsk’te anlaşmaya vardılar. O zamanlar tamamen ve tamamen Batı’ya bağımlıydık. Bu yüzden "Kuzey Rüzgarı"nı durdurdular. Sorun şu ki, Putin ülkeyi 2014 yılına kadar tek bir yöne yönlendirdi, ancak 2014’te tam anlamıyla %180 geri döndük ve ters yöne gittik. Bu yüzden tüm seçimlerde her zaman V.V. Putin’in mevcut en kötü seçenek olduğunu söyledim. Ve şimdi bu görüşe katılıyorum. Ama şu anda ya gücünüzü korursunuz ya da düşmansınız. Khokhlyak kanallarını okumalısınız, inatçı değiller ama tarafsız olmaya çalışıyorlar, bu yüzden Ukraynalıların kazanmasının tek yolunun Rusya’yı içeriden yok etmek olduğunu açıkça yazıyorlar, Zelya da sürekli bundan bahsediyor. Gerçeği olduğu gibi kabul etmelisiniz ve gerçekte düşmanın yanında yer aldınız.
Cinsel çekiciliğe gelince; bir kez daha, gerçeklikte yaşayın ve Rusya Federasyonu yasalarına saygı gösterin. Ben bu bölümde siyaset başlatmadım, sadece provokasyona cevap verdim, siz de koşarak havlamaya geldiniz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 11 months
Şimdi Sobchak veya Slutsky’yi seçersek ve güzel yaşarsak, elbette Putin ve diğerleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author Seks yapıyoruz for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post