Üçlü seks hakkında ne düşünüyorsun?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Üçlü seks hakkında ne düşünüyorsun?
Ben bir kızım ve grup seks konusu beni heyecanlandırıyor ama bunu daha önce hiç denemedim. Bir kızla seks yaptım ama erkek arkadaşım olmadan. Ayrıca çift penetrasyonu da denemek isterim. 3-4 erkek arasında yalnız kalmak hoşuma gider, yeni bir şeyler isterim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Orientation: heteroseksüel
Re: Üçlü sekse ne dersiniz?
Berbat biriyim, sahipleniciyim, kimseyle hiçbir şeyi paylaşmayı sevmiyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
Ben MZHM, MZHM veya MZHMMZHM’yi tercih ediyorum.
Yani erkeklerin sayısının kadınların sayısının en az iki katı olması gerekiyor.
Yani erkeklerin sayısının kadınların sayısının en az iki katı olması gerekiyor.
- These users thanked the author Rogatik for the post (total 2):
- köpekkadınerkek, seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
En iyi üçlü mzhzhmmmzhmëprstmzhmzh
erkeklerin kadınlar adına nasıl yazdıklarını izlemek çok komik
erkeklerin kadınlar adına nasıl yazdıklarını izlemek çok komik

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Orientation: biseksüel
Olumlu - Grup seksini seviyorum
- These users thanked the author Marinka97 for the post (total 3):
- kaptan63, İskender70, Medoed96
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayatımda bir kez iki fahişeyle ilişki yaşadım. Prensip olarak eğlenceli, ancak bir bayanla atmosfer bir şekilde daha samimi, denemeye daha fazla yatkınlık var. Ben daha çok her türlü sapkınlıkla ilgileniyorum, etrafta dolaşmak pek de ilginç değil, belki sadece rahatlamak için.
Başka bir bölüm daha vardı, kız arkadaşlarımdan birinin biseksüel olduğu ortaya çıktı, memleketinde bir arkadaşı vardı. Bir ara üçümüzün birlikte yaşamasını önerdi. Ama o zamanlar gençtim, bir şekilde isteksizdim ve reddettim. Şimdi sırf ilgi olsun diye deneyeceğim ama kimse teklif vermiyor
Ve ben de başka erkeklerle bir takıma katılmam hepsi, vay be.
Başka bir bölüm daha vardı, kız arkadaşlarımdan birinin biseksüel olduğu ortaya çıktı, memleketinde bir arkadaşı vardı. Bir ara üçümüzün birlikte yaşamasını önerdi. Ama o zamanlar gençtim, bir şekilde isteksizdim ve reddettim. Şimdi sırf ilgi olsun diye deneyeceğim ama kimse teklif vermiyor

Ve ben de başka erkeklerle bir takıma katılmam hepsi, vay be.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Artık grup seksini denemek istiyorum: MFM veya FFM - fark etmez! Çok fazla kız varsa, o zaman tamamen çöptür, örneğin ZHMZHMZH!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
:)
Piglet! Bunun ZHZHZHZH olmasının bir nedeni var!
Tabii ki atlayabilirsiniz! Tanıdık bir resimRogatik: ↑07 Oct 2022, 15:26 Erkeklerin sayısı kadınların sayısının en az iki katı olmalı

-
- Orgazm!
- Total posts: 830
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Gerçekten denemek istiyorum.. öğrenciyken neredeyse oluyordu ama içlerinden biri kıskandı ve her şey boşa çıktı, sadece ikimiz büyüdük..
Artık evliyim.. ben eşimle istiyorum, formatın pek önemi yok.. FFM’de iki kızın olması ilgimi çekiyor, onları izleyin)) MFM de bence çok ilginç bir seçenek... beni heyecanlandırıyorlar karımı başka biriyle göreceğim, kendini iyi hissettiği ve onu birlikte sikersek uyarılma derecesinin kat kat artacağı düşüncesiyle .. peki, bir çiftle ilginç olurdu)) ama öyle sadece konuşmalar ve salınımlardan uzak, sanırım deneyeceğim, ama hepsi bana göre değil))
Artık evliyim.. ben eşimle istiyorum, formatın pek önemi yok.. FFM’de iki kızın olması ilgimi çekiyor, onları izleyin)) MFM de bence çok ilginç bir seçenek... beni heyecanlandırıyorlar karımı başka biriyle göreceğim, kendini iyi hissettiği ve onu birlikte sikersek uyarılma derecesinin kat kat artacağı düşüncesiyle .. peki, bir çiftle ilginç olurdu)) ama öyle sadece konuşmalar ve salınımlardan uzak, sanırım deneyeceğim, ama hepsi bana göre değil))
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post:
- Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
İki kız arkadaşımla üçlü yaptım. Önce çekindiler, sonra heyecanlandılar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
İki kızla birlikteydi. Bundan önce bunun harika olduğunu düşündüm. Seks ve seks olduğu ortaya çıktı, sıra dışı bir şey değildi. Sürekli olarak birinden diğerine geçmeniz gerekmediği sürece. Her ne kadar aynı anda hem oral seks yapmak hem de diğerine nüfuz etmek hoş bir şey olsa da). MZHM formatı bir şekilde bana göre değil. Üzgünüm, tadı eşcinselliğe benziyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Ama 8-10 "çek" gibi olunca bu şekilde anlatılıyor. Bacakların gerçekten başarısız olabileceğini biliyorum, erkekler aşırıya kaçarsa bir kadın ayağa bile kalkamaz.
Kadınların korunması gerekiyor!
GS’ye karşı tutum dengeli, GS’de her şey pek sık değişmiyor çok iyi çıkıyor ama prensip olarak tavır normal, ilerleme isteği var!niqk: ↑01 Dec 2020, 17:03Düşünmek zorundasın - 8 adam!!! Sanırım hemen ayağa kalkamadım...Kendimi bir fahişeye dönüştürdüm. Onunla ne istersem onu yaparım. Geçenlerde oldu, o 8 erkek tarafından sikildi, ben dokuzuncuydum. İtaat etmeyi seviyor ve tam olarak kim isterse dövülüyordu. Daha sonra tüm delikler spermle kaplandı. İki saat boyunca makineli tüfek gibi geldi. Süper! İkimiz de gerçekten keyif aldık! Doğru, sonrasında yürümek onun için zor oldu ve boğazı ağrıyordu.
Ama 8-10 "çek" gibi olunca bu şekilde anlatılıyor. Bacakların gerçekten başarısız olabileceğini biliyorum, erkekler aşırıya kaçarsa bir kadın ayağa bile kalkamaz.
Kadınların korunması gerekiyor!
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Fargal94, Nikk, İskender70
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Bütün kadınların korunması gerekiyor! Ama özellikle Tania gibi insanlar! :melek:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Birkaç kez swing kulübünde bir grup vardı - oraya bir arkadaşımla gittim. Prensip olarak, duyumlar ilginçtir: her biri farklı şekilde girer, hareket eder, kalınlığı ve uzunluğu farklıdır. Doğru, alışkanlıktan dolayı, bir varış elde etmek uzun zaman alır: sadece birine alışırsınız, o bitirir bitirmez bir şey "sürünmeye" başlar ve bir sonraki gelir ve tüm "ayarlamayı" bir kenara bırakır. ”!
Ancak, bir yol da var - herkese değil, değişim sürecinin kendisine uyum sağladığınızda ve ardından bir sonrakine izin vermek için her birinden hızla kurtulmaya çalıştığınızda. biri içeri.
Başka bir harika şey de, yenilikten dolayı her zaman bir çeşit endişe hissi oluyor falan mı?.. Yani herkese hafif bir endişeyle yaklaşıyorsunuz, sanki bir yabancı gibi falan. Ve tüm kalabalık tamamen yabancı olduğunda, çekiciliğinizi bu endişede buluyorsunuz... Kısacası açıklaması zor - ama gerçekten havaya girebiliyorsunuz!
Gerçi pek çok tuhaf şey de var: göt deliği olan biri at gibi içeri girer ve orospuların sevdiği gibi kabaca vurur ve sonra neredeyse hiçbir şey hissetmezsiniz - genel olarak, şansınıza bağlı olarak her şey çok farklıdır. Eh, ertesi günkü iyileşme de böyle... Hatta çok büyük insanlara yakalanıp kabaca dayak yemişseniz, yılda bir veya iki kez ya da altı ayda bir eğlenirseniz, mideniz bulanabilir. Bu iyi.

Başka bir harika şey de, yenilikten dolayı her zaman bir çeşit endişe hissi oluyor falan mı?.. Yani herkese hafif bir endişeyle yaklaşıyorsunuz, sanki bir yabancı gibi falan. Ve tüm kalabalık tamamen yabancı olduğunda, çekiciliğinizi bu endişede buluyorsunuz... Kısacası açıklaması zor - ama gerçekten havaya girebiliyorsunuz!
Gerçi pek çok tuhaf şey de var: göt deliği olan biri at gibi içeri girer ve orospuların sevdiği gibi kabaca vurur ve sonra neredeyse hiçbir şey hissetmezsiniz - genel olarak, şansınıza bağlı olarak her şey çok farklıdır. Eh, ertesi günkü iyileşme de böyle... Hatta çok büyük insanlara yakalanıp kabaca dayak yemişseniz, yılda bir veya iki kez ya da altı ayda bir eğlenirseniz, mideniz bulanabilir. Bu iyi.
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 7):
- Tanya, kaptan63, köpekkadınerkek, ikisi birden, Spica5, Medoed96, v. Vadim
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Genel olarak olumlu bir tavrım var. Ancak bu zor bir girişimdir. Eski eşimle MFM bir kez başarılı oldu. İkinci eşimle bu tür deneyler yapma isteğim yok. Ama eşimle kesinlikle değil.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
MZHM’ye birkaç kez gittim. Kızın bu süreçten keyif alması hoşuma gitti. Şimdi bir ilişkide bunu seven bir kız istiyorum))
- These users thanked the author İlya26 for the post:
- köpekkadınerkek
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 2):
- Fargal94, Evgeniy7519
-
- Nirvana’dayım
silver_fox: ↑11 Nov 2022, 03:09 Birkaç kez swing kulübünde bir grup vardı; oraya bir arkadaşımla gittim. Prensip olarak, duyumlar ilginçtir: her biri farklı şekilde girer, hareket eder, kalınlığı ve uzunluğu farklıdır. Doğru, alışkanlıktan dolayı, bir varış elde etmek uzun zaman alır: sadece birine alışırsınız, o bitirir bitirmez bir şey "sürünmeye" başlar ve bir sonraki gelir ve tüm "ayarlamayı" bir kenara bırakır. ”!Ancak, bir yol da var - herkese değil, değişim sürecinin kendisine uyum sağladığınızda ve ardından bir sonrakine izin vermek için her birinden hızla kurtulmaya çalıştığınızda. biri içeri.
Gerçi pek çok tuhaf şey de var: göt deliği olan biri at gibi içeri girer ve orospuların sevdiği gibi kabaca vurur ve sonra neredeyse hiçbir şey hissetmezsiniz - genel olarak, şansınıza bağlı olarak her şey çok farklıdır. Eh, ertesi günkü iyileşme de böyle... Hatta çok büyük insanlara yakalanıp kabaca dayak yemişseniz, yılda bir veya iki kez ya da altı ayda bir eğlenirseniz, mideniz bulanabilir. bu iyi.
Bu olay sırasında bir kadının duygularının son derece gerçek ve doğru bir açıklaması. Saygılarımla.silver_fox: ↑11 Nov 2022, 03:09 Swing kulübünde birkaç kez bir grup vardı; oraya bir arkadaşımla gittim. Prensip olarak, duyumlar ilginçtir: her biri farklı şekilde girer, hareket eder, kalınlığı ve uzunluğu farklıdır. Doğru, alışkanlıktan dolayı, bir varış elde etmek uzun zaman alır: sadece birine alışırsınız, o bitirir bitirmez bir şey "sürünmeye" başlar ve bir sonraki gelir ve tüm "ayarlamayı" bir kenara bırakır. ”!Ancak, bir yol da var - herkese değil, değişim sürecinin kendisine uyum sağladığınızda ve ardından bir sonrakine izin vermek için her birinden hızla kurtulmaya çalıştığınızda. biri içeri.
Başka bir harika şey de, yenilikten dolayı her zaman bir çeşit endişe hissi oluyor falan mı?.. Yani herkese hafif bir endişeyle yaklaşıyorsunuz, sanki bir yabancı gibi falan. Ve tüm kalabalık tamamen yabancı olduğunda, çekiciliğini bu endişede buluyorsun... Kısacası, açıklaması zor - ama gerçekten o havaya girebilirsiniz!
Gerçi pek çok tüyler ürpertici şey de var: göt deliği olan biri, bir at gibi içeri girecek ve orospuların hoşuna gittiği gibi sertçe vuracaktır. Ve sonra neredeyse hiçbir şey hissetmiyorsun - üstesinden geliyorsun. Genel olarak her şey çok farklı, şansınıza bağlı... Eh, ertesi günkü iyileşme de bundan ibaret... Hatta çok büyük olanları yakalayıp kabaca hırpaladıysanız, biraz mideniz bulanabilir. Kısacası bu her günün konusu değil. Yani yılda bir veya iki kez veya altı ayda bir ara vermek iyidir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
-
- Nirvana’dayım
Bu arada bu seçenek, gerçekleştirilmesi en zor olanıdır. Erkeklerin eylemde eşzamanlılığı yakalaması çok zordur. Bu yüzden güzel ama neredeyse hiçbir zaman orgazma yol açmıyor.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 8):
- İsveç125, köpekkadınerkek, Fargal94, artmen88, Sibiryak89, kaptan63, aryamari, İskender
-
- Oral stimülasyon
-
- Oral stimülasyon
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Bazen partnerimin nasıl olduğunu da hayal ediyorum... ve bundan ne kadar hoşlandığını görüyorum.
- These users thanked the author Serega.gritsenko for the post:
- Fan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Orayı yalamak istiyorum... Hareket eden ve hareket ettiği şeyin içindeki her şeyi...
-
- Oral stimülasyon
-
- Oral stimülasyon
12345,
- These users thanked the author kaptan63 for the post (total 7):
- 12345, sağlam, Sibiryak89, Mihaaaa 4, Mikha77, Andrey Lukashov, andylee
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Mzhm’im vardı ve hoşuma gitti, gerçekten mzhm’yi denemek istiyorum ve mzhm’yi de.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Ayrıca tüm bunları gerçekten çok beğendim, MFM deneyimini yalnızca bir kez yaşadım, hoşuma gitti, FFM’yi gerçekten denemek istiyorum, bunun çifte iş olduğunu biliyorum ve bu konuda çok şey okudum, ama eminim ki iki kızla başa çıkabilir, aşırı durumlarda dil ve parmaklar vardır
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Denedim. Bayanlar birbirlerine yardım ettiğinde ve aktif olarak katıldığında her şey harika olur. Ve biri yatağın kenarına oturup aptalca sırasını beklediğinde... Neyse, boşver.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
nHangi- o zaman kosinüs. Eşiniz bunun için sizden ücret almayacak mı?
Sine?
nHangi- o zaman kosinüs. Eşiniz bunun için sizden ücret almayacak mı?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Prensip olarak olumlu bir tavrım var. Ama kesin olarak söyleyemem, katılmadım. Ama ciddi olarak denemek istiyorum, bir arzum var ama bunu nasıl uygulayacağımı bilmiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Ben de üçlü yapmayı seviyorum, özellikle de genç erkeklerle... açgözlülükle kullanıp kıçına, taşaklarına, yüzüne ve ağzına koyduklarında... mmmmmmm... Sik üstüne sik emdiğinde.. .
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies