Kıçını yaladı
-
Автор темыDerin yüz
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: aseksüel
Re: Götünü yaladı
Tavsiye: kıçına vurma. Calla zambaklarının anüsten çıkması doğaldır. Ve penisi anüse itmek doğal değildir.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
Nick1979, Not!!! Tüm organizasyon tamamen ücretsizdir!!! OKSANKA çok minnettar olmalı!! :)
-
- Nirvana’dayım
Peki, şimdiye kadar ne kadar çok iş yapıldı. Bu özgeçmişimizi ajansımızın geleceğine bir katkı olarak değerlendireceğiz

-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Deyim yerindeyse ciddi bir organizasyonuz
Pekala, konuya akıllıca yaklaşmanız gerekiyor, tabiri caizse hava durumu raporlarını incelemeniz gerekiyor, rüzgar yoktu. Aksi takdirde yakınlardaki yerleşim yerleri zarar görecektir.
Deyim yerindeyse ciddi bir organizasyonuz

-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 6 months
Sert Yumurta Jean Claude Van Damme, Oksana, word kullanıcısı Beş dakika önce başka bir hesaptan kullandığınız ve şu anda yazdığınız hesabı yalnızca siz ve ben kullanıyoruz. Görünüşe göre bu profesyonel. Her ne kadar ben sıklıkla user kullanıyorum ve sen de sıklıkla user yazıyorsun.
Bugün burada kaç hesap oluşturmaya karar verdiniz? Sen saçmalıkların acısını çekemeyecek kadar tembel değil misin? Gidip forumunuzdaki gösteriye devam etseniz iyi olur.
Peki neden erkek hesapları açıyorsunuz? Bana elinle bir fotoğraf göster yoksa kadın olmadığını düşünmeye başlıyorum. Forum üyeleriniz, Kızlarının kız olmadığını öğrendiklerinde üzülecekler. Vajinist genellikle şok olacaktır.
Bugün burada kaç hesap oluşturmaya karar verdiniz? Sen saçmalıkların acısını çekemeyecek kadar tembel değil misin? Gidip forumunuzdaki gösteriye devam etseniz iyi olur.
Peki neden erkek hesapları açıyorsunuz? Bana elinle bir fotoğraf göster yoksa kadın olmadığını düşünmeye başlıyorum. Forum üyeleriniz, Kızlarının kız olmadığını öğrendiklerinde üzülecekler. Vajinist genellikle şok olacaktır.
-
- Nirvana’dayım
Sadece ona değil. Burada, kısa bir arayla, bu türden birkaç sevgili aynı anda ortaya çıktı
-
- Nirvana’dayım
Nick1979, ))) Bu Oksanka. O boku seviyor ama forumda bunun hakkında konuşamazsın. Orada ciddi konuları tartışıyorlar)))) Şaka yapıyorum elbette. Yanında olacak kimsesi yok. Konularda kendi kendine yazıyor ve kendisi cevaplıyor.
-
- Nirvana’dayım
Evet, bu sadece önemli şeylerle ilgili)) Ve genel olarak kızlar osurmaz veya kaka yapmaz . Burada yeterince acı çekiyor, ama burada boka sarıyor)))
-
- Nirvana’dayım
Strecoza,
Evet, öyle görünüyor bana göre burada da kendi kendisiyle iletişim kuruyor)))) O zaman biri cevap vermeli
Onun için nasıl bir düğün düzenlediğimizi gördüm)))) Her şey onun tarzında
Evet, öyle görünüyor bana göre burada da kendi kendisiyle iletişim kuruyor)))) O zaman biri cevap vermeli
Onun için nasıl bir düğün düzenlediğimizi gördüm)))) Her şey onun tarzında
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Strecoza,
O halde yazışmalarımızı okuyun tam bu konuyla ilgili, aksi takdirde anlatmak uzun zaman alırdı. Denedik)))
O halde yazışmalarımızı okuyun tam bu konuyla ilgili, aksi takdirde anlatmak uzun zaman alırdı. Denedik)))
-
- Nirvana’dayım
Eustace,
En önemli şeyi unuttum. Zaten Oksana ve tüm takipçilerinin bunu bilmesi gerekiyor
Hepsinin iyiliği için denedim

Her zaman sağlıklı, neşeli ve ölümsüz olmak için doğru şekilde sıçmanız gerekir.
Feng Shui’ye göre bok.
Birinci kural.
Eğer sıçma dürtüsü hissediyorsan kahretsin, hiçbir durumda “sonraya” ertelemeyin.
Ve bu arzunun sizi nerede, ne zaman ve hangi koşullar altında yakaladığı da önemli değil.
Bu çok önemli hayata hemen başlayın. Yakınlarda normal bir tuvalet olmasa bile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
İkinci kural.
Sra, sırtınızı çok ama çok dik tutmalısınız!
İster tuvalette otururken, ister çömelirken tenha bir köşede veya süpermarket satış katının ortasında.
Nerede olduğu önemli değil
Omurga her zaman boşluğa dik olarak ilerlemelidir. O zaman tüm kozmik enerji akışları süreci çok daha büyük bir güçle etkiler ve rektuma pozitif baskı uygular.
Üçüncü kural.
Sra, gözlerini kapat, karın kaslarını kasarak birkaç dalga benzeri hareket yap. Vücudunuzdaki her şeyi tek bir yerde, yani rektumda toplamak ve sürecin kendisine odaklanmak için, bokunuzun sfinkter halkasından geçtiği anı zihinsel olarak hayal edin.
Meditasyon yaparken, vücudunuza veda edin. bok vücudunuzu sonsuza kadar terk ediyor, bunun için teşekkür ederim. O zaman bok enerjinizi alıp götürmez.
Asla başınızı eğerek bacaklarınızın arasına bakıp bokunuzu görmeye çalışmayın! Ondan ayrıldığın ve tamamen dışarı çıkmadığın için üzgün olduğunu düşünebilir.
Ve sonra dördüncü kural çiğnenecek.
Dördüncü kural.
Sra, altına basma herhangi bir koşul. Bu, enerji kaymasına, göz küresi üzerinde artan baskı nedeniyle bulanık görmeye ve hatta beyin kanamasına yol açabilir.
Sfinkteri (dairesel kas) tamamen gevşetin ve genişçe gülümseyin çünkü bok, vücudunuzu terk ettiğinizi bilmeli. ona sevinç ve şükranla veda edin, ona özgürlüğün yolunu tamamen açın ve kendinize tek bir gram bile bırakmak istemeyin.
Bu durumda bok eşit ve düzgün bir şekilde, tek bir katı halinde çıkacaktır. Beşinci kuralın uygulanması için çok önemli olan monolit.
Beşinci kural.
Sra, sfinkterin yüzey üzerindeki yüksekliğini ayarlamalı, kıçını yavaş yavaş kaldırmalısın, böylece bokun, Tek bir yekpare yekpare olarak tamamen vahşi doğaya salındığında, hiçbir durumda yana devrilmez, ancak geriye kalan tek şey ayakta durmaktır.
Gururla durun, başınızın üzerindeki Evrenin uçurumlarına doğru yukarıya doğru koşun. başlangıçta diğer dünyalara uçmayı amaçlayan bir uzay gemisi. Daha sonra düz omurganızdan geçen kozmik enerji akışları vücudunuza geri dönecek ve sizin tarafınızdan salınan termal enerjiyi emecek ve sizin için koruyacaktır.
Altıncı kural, son ve en önemlisi.
Sra, Hiçbir durumda burnunuzdan nefes almayın.
Feng Shui, Rus atasözünü kategorik ve geri dönülmez bir şekilde reddeder: "Kendi bokun kokmaz!"
Feng Shui’ye göre şöyle kokar: kahretsin, hem de nasıl!
Kendi bokunuzun kokusunu içinize çekerek, genetik hafızanızda ona yönelik bir nostalji ve ona karşı muazzam, evrensel bir sevgi duygusu bırakırsınız.
Ve Feng Shui’ye göre, siz hiçbir boku sevemezsin!
Bok’a ancak gittiğinde enerjisini bıraktığı ve senin bir parçan olduğu için saygı duyabilirsin ama onu hiçbir koşulda sevemezsin.
Bu basit kuralları izleyerek Tek Evrensel Enerji Merkezine katılacak ve sonsuza kadar mutlu yaşayacaksınız!
İshaliniz varsa ne yapacaksınız diye soruyorsunuz? Yoksa kabızlık mı?
İshal ve kabızlık, kozmik enerji akışlarıyla eksik birliğin işaretleridir, zihinsel ve fiziksel sağlıksızlık belirtileridir ve kötü sağlığın feng shui’de yeri yoktur.
nYazarken, Qiao Li Shun tarafından yazılan M.Ö. 3. yüzyıldan kalma bir inceleme kullanıldı:
Okuduğumda delirmiştim.
En önemli şeyi unuttum. Zaten Oksana ve tüm takipçilerinin bunu bilmesi gerekiyor
Hepsinin iyiliği için denedim

Her zaman sağlıklı, neşeli ve ölümsüz olmak için doğru şekilde sıçmanız gerekir.
Feng Shui’ye göre bok.
Birinci kural.
Eğer sıçma dürtüsü hissediyorsan kahretsin, hiçbir durumda “sonraya” ertelemeyin.
Ve bu arzunun sizi nerede, ne zaman ve hangi koşullar altında yakaladığı da önemli değil.
Bu çok önemli hayata hemen başlayın. Yakınlarda normal bir tuvalet olmasa bile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
İkinci kural.
Sra, sırtınızı çok ama çok dik tutmalısınız!
İster tuvalette otururken, ister çömelirken tenha bir köşede veya süpermarket satış katının ortasında.
Nerede olduğu önemli değil
Omurga her zaman boşluğa dik olarak ilerlemelidir. O zaman tüm kozmik enerji akışları süreci çok daha büyük bir güçle etkiler ve rektuma pozitif baskı uygular.
Üçüncü kural.
Sra, gözlerini kapat, karın kaslarını kasarak birkaç dalga benzeri hareket yap. Vücudunuzdaki her şeyi tek bir yerde, yani rektumda toplamak ve sürecin kendisine odaklanmak için, bokunuzun sfinkter halkasından geçtiği anı zihinsel olarak hayal edin.
Meditasyon yaparken, vücudunuza veda edin. bok vücudunuzu sonsuza kadar terk ediyor, bunun için teşekkür ederim. O zaman bok enerjinizi alıp götürmez.
Asla başınızı eğerek bacaklarınızın arasına bakıp bokunuzu görmeye çalışmayın! Ondan ayrıldığın ve tamamen dışarı çıkmadığın için üzgün olduğunu düşünebilir.
Ve sonra dördüncü kural çiğnenecek.
Dördüncü kural.
Sra, altına basma herhangi bir koşul. Bu, enerji kaymasına, göz küresi üzerinde artan baskı nedeniyle bulanık görmeye ve hatta beyin kanamasına yol açabilir.
Sfinkteri (dairesel kas) tamamen gevşetin ve genişçe gülümseyin çünkü bok, vücudunuzu terk ettiğinizi bilmeli. ona sevinç ve şükranla veda edin, ona özgürlüğün yolunu tamamen açın ve kendinize tek bir gram bile bırakmak istemeyin.
Bu durumda bok eşit ve düzgün bir şekilde, tek bir katı halinde çıkacaktır. Beşinci kuralın uygulanması için çok önemli olan monolit.
Beşinci kural.
Sra, sfinkterin yüzey üzerindeki yüksekliğini ayarlamalı, kıçını yavaş yavaş kaldırmalısın, böylece bokun, Tek bir yekpare yekpare olarak tamamen vahşi doğaya salındığında, hiçbir durumda yana devrilmez, ancak geriye kalan tek şey ayakta durmaktır.
Gururla durun, başınızın üzerindeki Evrenin uçurumlarına doğru yukarıya doğru koşun. başlangıçta diğer dünyalara uçmayı amaçlayan bir uzay gemisi. Daha sonra düz omurganızdan geçen kozmik enerji akışları vücudunuza geri dönecek ve sizin tarafınızdan salınan termal enerjiyi emecek ve sizin için koruyacaktır.
Altıncı kural, son ve en önemlisi.
Sra, Hiçbir durumda burnunuzdan nefes almayın.
Feng Shui, Rus atasözünü kategorik ve geri dönülmez bir şekilde reddeder: "Kendi bokun kokmaz!"
Feng Shui’ye göre şöyle kokar: kahretsin, hem de nasıl!
Kendi bokunuzun kokusunu içinize çekerek, genetik hafızanızda ona yönelik bir nostalji ve ona karşı muazzam, evrensel bir sevgi duygusu bırakırsınız.
Ve Feng Shui’ye göre, siz hiçbir boku sevemezsin!
Bok’a ancak gittiğinde enerjisini bıraktığı ve senin bir parçan olduğu için saygı duyabilirsin ama onu hiçbir koşulda sevemezsin.
Bu basit kuralları izleyerek Tek Evrensel Enerji Merkezine katılacak ve sonsuza kadar mutlu yaşayacaksınız!
İshaliniz varsa ne yapacaksınız diye soruyorsunuz? Yoksa kabızlık mı?
İshal ve kabızlık, kozmik enerji akışlarıyla eksik birliğin işaretleridir, zihinsel ve fiziksel sağlıksızlık belirtileridir ve kötü sağlığın feng shui’de yeri yoktur.
nYazarken, Qiao Li Shun tarafından yazılan M.Ö. 3. yüzyıldan kalma bir inceleme kullanıldı:
Okuduğumda delirmiştim.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
))) Tabii berbat bir konu seçmişsin, bu konuya asla girmem , ama seni okumak eğlenceliydi)) )
-
- Nirvana’dayım
Eh, öylece gitti. Orada da aynı şeyi bir konuda tartışmıştık)))
Hayır, en azından artık organizatör biziz
Dürüst olmak gerekirse, yazarla dalga geçmek için geldim.
Eh, öylece gitti. Orada da aynı şeyi bir konuda tartışmıştık)))
Hayır, en azından artık organizatör biziz

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 154 Replies
- 33871 Views
-
Last post by Tanya
-