Senaryodan dikkatinizi dağıtmayın. Orada"Moder" gerçek bir moder’dir.
Sitenin kapatılması gerekiyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sitenin kapatılması gerekiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
Senaryo sizin bir dedikoducu olduğunuzu söylüyor. Devam edin ve dedikodu yapın

-
- Orgazm!
Bu tür şeyleri bedavaya yapmıyorum;)
Ancak para hesabıma aktarıldıktan sonra.
Bu tür şeyleri bedavaya yapmıyorum;)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
ayrıca bildirdi!!! Her zamanki gibi tahmin edin zirvede kim vardı?Hooligan Carrie: ↑15 Apr 2024, 21:03 Ama değil ama değil! İstihbarat raporları - orada büyük bir karmaşa yaşadılar, hepsi bu! )))

- These users thanked the author Eustace for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
Pierro, ))) Müstehcen şeyler yazmak istedim. Üç katlı, ama çok sıradan görünür. Ve onların fare olduğunu yazmak sevimli hayvanları rahatsız etmektir. Keçi sakallı karakterin ne yazdığını biliyor musun? Onlar meraklı))) artık pislikler yerine ben hep meraklı yazacağım.
Alenka orada sevinçten kaynar suya işiyor. Tabii ki şaka yapıyorum. Alenka bir erkek; şimdi oturuyor ve mastürbasyon yapıyor ve kıkırdıyor. Ve benim üzerimde değil, bir yıldır burnundan tutup yönlendirdiği bu meraklı insanlar yüzünden.
Alenka orada sevinçten kaynar suya işiyor. Tabii ki şaka yapıyorum. Alenka bir erkek; şimdi oturuyor ve mastürbasyon yapıyor ve kıkırdıyor. Ve benim üzerimde değil, bir yıldır burnundan tutup yönlendirdiği bu meraklı insanlar yüzünden.
-
- Orgazm!
Beni neyle suçluyorsun? - Kendi yaptığın da bu. Veya aliis si licet, tibi non licet?
Hala gösteriş mi yapıyorsun?))Strecoza: ↑16 Apr 2024, 19:22 Pierro, ))) istedim yemin ederim yaz. Üç katlı, ama çok sıradan görünür. Ve onların fare olduğunu yazmak sevimli hayvanları rahatsız etmektir. Keçi sakallı karakterin ne yazdığını biliyor musun? Onlar meraklı))) artık pislikler yerine ben hep meraklı yazacağım.
Alenka orada sevinçten kaynar suya işiyor. Tabii ki şaka yapıyorum. Alenka bir erkek; şimdi oturuyor ve mastürbasyon yapıyor ve kıkırdıyor. Ve benim yüzümden değil, bir yıldır burnundan tutup yönlendirdiği bu meraklı insanlar yüzünden.
Beni neyle suçluyorsun? - Kendi yaptığın da bu. Veya aliis si licet, tibi non licet?
-
- Nirvana’dayım
Sadece sizin gibi kendi fikirleri olmayan insanları buluyor ve sizi yönlendiriyor
))) Gösteriş yapan ben değilim. Seninle dalga geçen o. Üstelik kendisi bu forumda kendisinin bir erkek olduğunu açıkça yazdı))) ama gerçek insanlardan şüphelenmeniz gerekiyor ve komplo kurmayı seviyor. Bana "İçindeki kabı sevgi enerjisiyle doldur, o zaman yansıma yasasına göre etrafta daha çok iyi insan göreceksin" diye yazıyor ve kimse bunu fark etmiyor. Elbette yaşayan insanların da tam olarak bu şekilde iletişim kurması gerekir. Ve forumlardaki kadınlar erkek olduklarını yazıyor ve bu normal. Açık olanı görmüyorsunuz.
Sadece sizin gibi kendi fikirleri olmayan insanları buluyor ve sizi yönlendiriyor

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
Strecoza, o şey gitmene izin vermiyor. ... Bu, bu konu üzerinde durup durduğun üçüncü gün... kimse bununla ilgilenmiyor.
- These users thanked the author Alice for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Alenka, burada olduğunu biliyordum. Sabah, öğlen ve akşam bu iki forumda takılıyorsunuz. Nasıl aynı anda hem evlenip hem de forumlarda takılabiliyorsun?
O halde neden erkek olduğunu yazdın? Bu bir şakaydı ve bunun nesi komikti? Ortaya çıktığın andan itibaren kadın olmadığından şüphelendim, yani öyle bir kadın yok.
O halde neden erkek olduğunu yazdın? Bu bir şakaydı ve bunun nesi komikti? Ortaya çıktığın andan itibaren kadın olmadığından şüphelendim, yani öyle bir kadın yok.
-
- Nirvana’dayım
VARG_, Alenka o zamanlar sadece kendisinin bir çocuk olduğunu yazmıyordu dostum ama pek çok erkeğin bundan hoşlandığı da bir gerçek. Çoğu kişi için bu sizin grubunuz olabilir.
Bu arada, Hooligan Carrie de kadın hesabına bağlı bir erkek.
Bir şeyin altında açığa çıktı, başka bir şeyin altında açığa çıktı. Dedikoduyu çıkaranın o olmasına şaşırmazdım.
Siz meraklı bir insansınız, o yüzden bu iki karaktere daha yakından bakın. Hemen söyleyeceğim ki, burada sadece bana çeklerle değil, NeboOnPaldoni’ye de eziyet ettiler, ancak onun bir kadın olduğu zaten açık ve bu iki karakter hiçbir zaman herhangi bir kontrolü geçemedi. Zaten kendilerini iyi hissediyorlar çünkü birçok erkek bundan hoşlanıyor.
4 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
VARG_ , Avuç içi Gökyüzü görünmüyor, Natalie kaybolmaya başladı, Tanya başka bir foruma taşındı, ben ayrılacağım ve burada sadece erkekler kalacak. Yarısı erkeklerin hesabında. Yarısı kadınlarınkinin altında. Seks forumu eşcinsel forumuna dönüşecek.
Bir şeyin altında açığa çıktı, başka bir şeyin altında açığa çıktı. Dedikoduyu çıkaranın o olmasına şaşırmazdım.
Siz meraklı bir insansınız, o yüzden bu iki karaktere daha yakından bakın. Hemen söyleyeceğim ki, burada sadece bana çeklerle değil, NeboOnPaldoni’ye de eziyet ettiler, ancak onun bir kadın olduğu zaten açık ve bu iki karakter hiçbir zaman herhangi bir kontrolü geçemedi. Zaten kendilerini iyi hissediyorlar çünkü birçok erkek bundan hoşlanıyor.
VARG_ , Avuç içi Gökyüzü görünmüyor, Natalie kaybolmaya başladı, Tanya başka bir foruma taşındı, ben ayrılacağım ve burada sadece erkekler kalacak. Yarısı erkeklerin hesabında. Yarısı kadınlarınkinin altında. Seks forumu eşcinsel forumuna dönüşecek.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Akıl sağlığınızı nasıl koruyabilirsiniz? Park güzel kadınlarla doluysa.
-
- Nirvana’dayım
Senin ve Hooligan Carrie’nin burada benim hakkımda dedikodu yaydığını öğrenene kadar menekşeydim ama şimdi bu sana olan borcumu ödemek gibi bir şey. Hangi ödeme kırmızıdır.
Senin erkek olduğunu zaten bilenlerin ilgisini çekmiyor. Senin deyiminle bir kadının hesabına giren bir erkek olmandan hoşlananlar. Erkeklerin kadın hesaplarından hoşlanmayanlar bunu çok ilginç bulacaktır.
Senin ve Hooligan Carrie’nin burada benim hakkımda dedikodu yaydığını öğrenene kadar menekşeydim ama şimdi bu sana olan borcumu ödemek gibi bir şey. Hangi ödeme kırmızıdır.
-
- En güçlü orgazm!
Strecoza, ben bir erkeğim. Ben kadın olamam. Kadından erkeğe geçmeyi nasıl başarıyorlar? Hangi ilaçları kullanıyorlar?
-
- Nirvana’dayım
İki günlük keşiflerim var. Çok tatsız.
Onlara sorun. Bugün, birkaç iyi dilek sahibi bana olup bitenler hakkında kişisel bir mesaj yazdı, ama ben Hooligan’ı bir arkadaş olarak görüyordum ve başka bir tuhaf adam forumda kadın listeleri derlerken neden bu kadar gergin olduğunu merak ediyordum ama o bunu yapmadı. oraya git. Bütün bu listelerin mor olduğuna dair ona güvence verdim. Ve onun kendisi olduğu ve söylentilerin yayılmasına doğrudan karıştığı ortaya çıktı. Bu çok çılgınca.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Ateş çok basitStrecoza: ↑16 Apr 2024, 21:20 VARG_, Alenka sadece o zaman onun bir erkek olduğunu ama pek çok erkeğin bundan hoşlandığını yaz. Çoğu kişi için bu sizin grubunuz olabilir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Nick1979, MENZİL_, Alice
-
- En güçlü orgazm!
Strecoza, Anlamıyorum neden bunun bir olduğunu yazdım kadın. Eğer bir erkeksen. Bunun ne anlamı olmalı? Cinsiyetlerini tanımlamakta sorun yaşamadıkları sürece. Kadın olarak doğmanın yukarıdan verilen büyük bir hediye olduğunu anlıyorum. Ama zaten bir erkek olarak doğmuşsa. Hiçbir şey yapamazsın. Ve kendini olduğun gibi kabul etmelisin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
Ne Sen bir sapıksın, herkesin gözü önünde kendini becer.
İlk kez bu kadar yavaş bir intihar görüyorum, hatta seks forumlarında da görüyorum.Strecoza: ↑16 Apr 2024, 21:41Onlara sorun. Bugün, birkaç iyi dilek sahibi bana olup bitenler hakkında kişisel bir mesaj yazdı, ama ben Hooligan’ı bir arkadaş olarak görüyordum ve başka bir tuhaf adam forumda kadın listeleri derlerken neden bu kadar gergin olduğunu merak ediyordum ama o bunu yapmadı. oraya git. Bütün bu listelerin mor olduğuna dair ona güvence verdim. Ve onun kendisi olduğu ve söylentilerin yayılmasına doğrudan karıştığı ortaya çıktı. Bu çok kötü.Hangi ilaçları kullanıyorlar.
Ne Sen bir sapıksın, herkesin gözü önünde kendini becer.
-
- Nirvana’dayım
Holigan Carrie,
Ateş ateş değildir ama burada sadece sizin grubunuz yok. Forumda. Artık tam olarak kadın hesapları altında erkeklerden hoşlanan erkekler tarafından destekleneceğinizi anlıyorum. Biri zaten ortaya çıktı.
Hakkımda kötü söylentiler yaymaya gerek yoktu ve kimsenin bir şeyden haberi olmayacaktı. Kimse senin erkek olduğundan şüphelenmedi.
Artık bilecekler.
Ateş ateş değildir ama burada sadece sizin grubunuz yok. Forumda. Artık tam olarak kadın hesapları altında erkeklerden hoşlanan erkekler tarafından destekleneceğinizi anlıyorum. Biri zaten ortaya çıktı.
Hakkımda kötü söylentiler yaymaya gerek yoktu ve kimsenin bir şeyden haberi olmayacaktı. Kimse senin erkek olduğundan şüphelenmedi.
Artık bilecekler.
-
- Nirvana’dayım
Her şey başladı. Konulardan biri bir tür madde tarafından yaratılmış, diğeri ise vahiylerle meşgul olmuştur.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Eustace
-
- En güçlü orgazm!
ama aman tanrım.. merhamet et .. sıradan insanlar. .)
Onları nasıl.. hızlı bir şekilde bağlayacağınızı biliyorsunuz..)
Neredesin.. bu kadar enerjin??)
ama aman tanrım.. merhamet et .. sıradan insanlar. .)
Onları nasıl.. hızlı bir şekilde bağlayacağınızı biliyorsunuz..)
-
- Nirvana’dayım
O forumda kalsan daha iyi olur. Ve burada erkekler ve ben sakince bira içmeye devam edecektik.Strecoza: ↑16 Apr 2024, 21:52 Holigan Carrie,
Ateş ateş değildir ama burada sadece sizin grubunuz değil. Forumda. Artık tam olarak kadın hesapları altında erkeklerden hoşlanan erkekler tarafından destekleneceğinizi anlıyorum. Biri zaten ortaya çıktı.
Artık bilecekler.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Nick1979, MENZİL_, Alice
-
- Nirvana’dayım
VARG_,)))) grubunuz ortaya çıkıyor) )) Bu bir intihar değil. Bu forumda beni yavaş ama emin adımlarla öldürüyordun.
İbne toplumunda kalın.
Bunu sen istedin değil mi?
Sen konformist değilsin. Sen de onlar gibi baştan aşağı çürümüşsün.
İbne toplumunda kalın.
Bunu sen istedin değil mi?

Sen konformist değilsin. Sen de onlar gibi baştan aşağı çürümüşsün.
-
- Nirvana’dayım
Fakat görünen o ki bu onun seçeneği değil
Tamamen katılıyorum. Buradan başka bir siteye gitmeye karar verdim, bu yüzden bunu onurlu bir şekilde yapın.Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 21:56O forumda kalsan daha iyi olur. Ve burada erkekler ve ben sakince bira içmeye devam edecektik.Strecoza: ↑16 Apr 2024, 21:52 Hooligan Carrie,
Ateş ateş değildir ama burada sadece sizin grubunuz değil. Forumda. Artık tam olarak kadın hesapları altında erkeklerden hoşlanan erkekler tarafından destekleneceğinizi anlıyorum. Biri zaten ortaya çıktı.
Artık bilecekler.
Fakat görünen o ki bu onun seçeneği değil
-
- Nirvana’dayım
Pierro, ))) Bana inanmayabilirsin, ama seni özledim))) Bu forumdaki birkaç yeterli kişiden birisin.
-
- Nirvana’dayım
Nick1979, ))) Ahah. Söylentilerin yayılmasına katılmadığınıza sevdiklerinizin sağlığı üzerine yemin edin?))) Siz bu yarı poker kalabalığındansınız. Sağ? Neden inliyorsunuz?
2 dakika 46 saniye sonra gönderildi: VARG_, ))) Sanırım hepsi bugün değil, ama yarın akşam tüm çeteniz burada toplanacak)))) ve tüm yarı pokercileri başlarından saymak mümkün olacak
2 dakika 46 saniye sonra gönderildi: VARG_, ))) Sanırım hepsi bugün değil, ama yarın akşam tüm çeteniz burada toplanacak)))) ve tüm yarı pokercileri başlarından saymak mümkün olacak
-
- Nirvana’dayım
Şimdi orada birisinin beynine bir şey damlattığını ve her şeyi anladığını sızlanıyorsun. Senin kendi beynin yok
Görüyorum ki orada çocukça değilsin. Zaten hakarete başvurdum. Ama daha önce senin hakkında farklı bir fikrim vardı.
Şimdi orada birisinin beynine bir şey damlattığını ve her şeyi anladığını sızlanıyorsun. Senin kendi beynin yok
-
- Nirvana’dayım
VARG_, ))) Bugünün öyle olmadığını düşünüyorum işte bu, ama yarın akşam bütün çeteniz burada toplanacak)))) ve tüm yarı pokercileri kafalarından sayabilirsiniz
-
- Nirvana’dayım
Cennette daha çok şey var ve dünya, Horatio,
Felsefende hayal edilenden daha fazlası
Есть многое на свете, друг Горацио.....(с)
Cennette daha çok şey var ve dünya, Horatio,
Felsefende hayal edilenden daha fazlası
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Nick1979, MENZİL_
-
- Nirvana’dayım
Nick1979, ))) Hakkında hiçbir şeyim yok senin hiçbir zaman bir fikrin olmadı ve olmayacak da))) Keçisakal senin meraklı olduğunu yazdı.
Evet, çok meraklı. Siz aptal aptallarsınız.
Evet, çok meraklı. Siz aptal aptallarsınız.

-
- Nirvana’dayım
Strecoza,
Nasılsın göreceğim, beyinsiz yaşıyorsun ve sorun değil. Her ne kadar burada çok akıllı gibi görünsen de
Nasılsın göreceğim, beyinsiz yaşıyorsun ve sorun değil. Her ne kadar burada çok akıllı gibi görünsen de
-
- Nirvana’dayım
VARG_, ))) Kadınların hiçbirinin ve erkekler doğrulama istediğinizi yazıyor, doğrulama size ait))) Arkadaşlarınızdan hiçbiri bizim herhangi bir dedikodu yaymadığımızı yazmıyor.
Kaba ve hakaret ediyorlar.
Sen bir filozof değilsin; bir tankın içindesin ve yoluna çıkan her canlıyı eziyorsun, kötü kokulu arkadaşlarının yolunu açıyorsun.
Kaba ve hakaret ediyorlar.
Sen bir filozof değilsin; bir tankın içindesin ve yoluna çıkan her canlıyı eziyorsun, kötü kokulu arkadaşlarının yolunu açıyorsun.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
Bu site kapatılırsa alternatif nedir? Düşmanlar her yerde, yatağın altında bile.
-
- En güçlü orgazm!
kışın seni kıran insanları mağlup edip yere eğdiler .. ve sanki adalet yeniden tesis ediliyormuş gibi görünüyordu.. sadece dürtü ortadan kalktı.. oluyor..
ama iletişimin kaybolan anlamını geri getirmek için tüm dünyayla kavga etmeye çalışmak.. mantıksız.. Sana sadece kötü şeyler söylerler..
Sadece sıkıldın canım..)
kışın seni kıran insanları mağlup edip yere eğdiler .. ve sanki adalet yeniden tesis ediliyormuş gibi görünüyordu.. sadece dürtü ortadan kalktı.. oluyor..
ama iletişimin kaybolan anlamını geri getirmek için tüm dünyayla kavga etmeye çalışmak.. mantıksız.. Sana sadece kötü şeyler söylerler..
-
- Nirvana’dayım
Bana kötü şeyler yapmaları utanç verici değil. Normalde davrandığım insanların bana kötü şeyler yapması çok yazık.
Ayrıca Filozof’un neden bana kaba davrandığını merak ediyordum ve bugün yaralı bir ruhum olduğunu yazdı. Akıllı değil ama Alenka çok düşünceli. Şimdi bana açıkça hakaret etmeye devam ederler ve benim için üzülürler, tüm komploları boşa gider ve onlar çok tatlılar))) Ah, ben ne kadar aptalım.
Ben’ Bütün dünyayla savaşta değilim. Onlara olan borcumu ödedim.
))) Yapmıyorum iyi dileklerde bulunanlara güvenin. Bulmaca tamamen bir araya geldi. İlk başta söylentiler hakkında bana yazdıklarında. Daha önce bana ilgi gösteren insanların neden benden çekindiklerini sonunda anladım. İlk başta Carrie konusunda buna hiç inanmadım, sonra burada ihanete uğradığımız konusu aklıma geldi. Ah, kimse bana ihanet etmedi, tek başıma ayrıldım. Dünkü istihbaratın bildirdiğine dair mesajı... ve benim ve Alenka’nın beğenileri hakkındaki ipuçları artık her şeyi yerli yerine oturttu. Hatta bu dedikodunun taşıyıcısı bile olmadığı, kendisi ürettiği ortaya çıktı. Erkek olduğu gerçeğiyle ilgili olarak, burada kadın listeleri derlenirken ne kadar gergin olduğunu hatırladım ve ona güvence verdim. Sonra konuya başarısız bir photoshop attı ve ben ona tekrar güven verdim. Beni neden boğduğunu hala anlamıyorum.Pierro: ↑16 Apr 2024, 22:21Sadece sıkıldın canım..)ama ben senin için varım
insanları yendiler ve dövdüler kışın seni kim rahatsız etti.. ve öyle görünüyordu ki, adalet yeniden sağlandı.. sadece dürtü gitti.. oluyor..
ama tüm dünyayla kavga etmeye çalışıyorum iletişimin kaybolan anlamını geri getirin.. mantıksızdır.. Size yalnızca kötü şeyler söylerler.. n
Bana kötü şeyler yapmaları utanç verici değil. Normalde davrandığım insanların bana kötü şeyler yapması çok yazık.
Ayrıca Filozof’un neden bana kaba davrandığını merak ediyordum ve bugün yaralı bir ruhum olduğunu yazdı. Akıllı değil ama Alenka çok düşünceli. Şimdi bana açıkça hakaret etmeye devam ederler ve benim için üzülürler, tüm komploları boşa gider ve onlar çok tatlılar))) Ah, ben ne kadar aptalım.
Ben’ Bütün dünyayla savaşta değilim. Onlara olan borcumu ödedim.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
Gördüklerimden memnun değilim...
Ama açıkçası,Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 22:07Dünyada pek çok şey var dostum Horatio... ..(c) Cennette ve yerde Horatio,
Felsefende hayal edilenden çok daha fazlası
Gördüklerimden memnun değilim...
- These users thanked the author MENZİL_ for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 1 year 5 months
Bu artık gerçek mi, yoksa Cholla için yeni bir reklam kampanyası mı? Eğer yeni bir reklamsa bu ne kadar mümkün? Orada Cholla’da uygun bir konu oluşturun ve işleri halledin. Burada, sizin "açıklamalarınız" veya daha doğrusu reklamlarınız nedeniyle, yakında hiç kimse kalmayacak.
Ama eğer bu bir pislikse, o zaman bundan sıkılmadın mı? Birbirinize olan saldırılarınız gerçekten ilgi çekici kişilerin forumdan kaybolmasına neden oldu. Konular’da kiminle iletişim kurmak veya onların hikayelerini ve hikayelerini okumak istedim.
Neyi başarmaya çalıştığınızı anlamıyorum? böylece en azından başka bir şey yapan, daha doğrusu içerik yaratan "sonuncu" buradan ayrılsın.
Ve insanlar, ne söylerse söylesin, Dragonfly forumda çok ilginç Konular ve içerikler oluşturdu ve onun için bu hiç sıkıcı olmuyor. Onun gidişiyle, geçici de olsa forumun büyük bir etkinliği azaldı. Çok.
Ve eğer benim adıma konuşursan, o zaman kavga etmene ve kimin havalı, kimin buruşuk olduğunu bulmana karşıyım. "Kendine tükürdün" ve egonu yükselttin, kendini savundun ama sonunda forumdan ne elde ettin? HİÇBİR ŞEY.
Gerçekten sakin ol. Biraz hareket istiyorsanız, forum için gerçekten ilginç ve en önemlisi faydalı bir konu oluşturun. Çünkü onlar aslında küçük çocuklar.
Ama eğer bu bir pislikse, o zaman bundan sıkılmadın mı? Birbirinize olan saldırılarınız gerçekten ilgi çekici kişilerin forumdan kaybolmasına neden oldu. Konular’da kiminle iletişim kurmak veya onların hikayelerini ve hikayelerini okumak istedim.
Neyi başarmaya çalıştığınızı anlamıyorum? böylece en azından başka bir şey yapan, daha doğrusu içerik yaratan "sonuncu" buradan ayrılsın.
Ve insanlar, ne söylerse söylesin, Dragonfly forumda çok ilginç Konular ve içerikler oluşturdu ve onun için bu hiç sıkıcı olmuyor. Onun gidişiyle, geçici de olsa forumun büyük bir etkinliği azaldı. Çok.
Ve eğer benim adıma konuşursan, o zaman kavga etmene ve kimin havalı, kimin buruşuk olduğunu bulmana karşıyım. "Kendine tükürdün" ve egonu yükselttin, kendini savundun ama sonunda forumdan ne elde ettin? HİÇBİR ŞEY.
Gerçekten sakin ol. Biraz hareket istiyorsanız, forum için gerçekten ilginç ve en önemlisi faydalı bir konu oluşturun. Çünkü onlar aslında küçük çocuklar.
- These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
- Ahah
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post