[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes ÇOK İLGİLİYİM - Page 3 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Eustace: ↑26 Feb 2024, 12:52
Eski Olympus 005 hâlâ mevcut
Bunca yıl geçmesine rağmen filmler hala dağılmıyor mu? Ses nasıl?)
O yıllarda...makaraya kayıt yapmak kasete göre çok daha kaliteliydi ve kayıt cihazları da sipariş edilmişti. göre kaset çalarlardan çok daha iyi. Bu nedenle çoğunlukla diskolarda ve müzik severler tarafından kullanılıyorlardı!
Doğru, bunlar tam teşekküllü kayıt cihazları değil, konsollardı (peki, neredeyse profesyonel bir kayıt cihazı istiyorsak) ses), bunun için bir amplifikatör ve hoparlörlerin olması gerekiyordu!
These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339461 time=1708941196 user_id=18654] [quote=Eustace post_id= 339458 time=1708941121 user_id=21266] Eski Olympus 005 hâlâ mevcut [/quote] Bunca yıl geçmesine rağmen filmler hala dağılmıyor mu? Ses nasıl?) [/quote]
O yıllarda...makaraya kayıt yapmak kasete göre çok daha kaliteliydi ve kayıt cihazları da sipariş edilmişti. göre kaset çalarlardan çok daha iyi. Bu nedenle çoğunlukla diskolarda ve müzik severler tarafından kullanılıyorlardı! Doğru, bunlar tam teşekküllü kayıt cihazları değil, konsollardı (peki, neredeyse profesyonel bir kayıt cihazı istiyorsak) ses), bunun için bir amplifikatör ve hoparlörlerin olması gerekiyordu!
Eustace: ↑26 Feb 2024, 12:52
Eski Olympus 005 hâlâ mevcut
Bunca yıl geçmesine rağmen filmler hâlâ dağılmıyor mu? ? Ses nasıl?)
O yıllarda...makaraya kayıt yapmak kasete göre çok daha kaliteliydi ve kayıt cihazları da sipariş edilmişti. göre kaset çalarlardan çok daha iyi. Bu nedenle çoğunlukla diskolarda ve müzik severler tarafından kullanılıyorlardı!
Doğru, bunlar tam teşekküllü kayıt cihazları değil, konsollardı (peki, neredeyse profesyonel bir kayıt cihazı istiyorsak) ses), bunun için bir amplifikatöre ve hoparlörlere sahip olmak gerekiyordu!
Yani sorunun amplifikatörde ve hoparlörlerde olduğunu kendiniz yazıyorsunuz.
Ve makaralardaki filmin kalitesi ve kullanımı hakkında... Kocam bana burada mutlu olduğunu söyledi. Bu bir nevi at, araba ve arabaya benziyor. Benzer fiyatlara sahip kaset çalarlar ortaya çıktığı anda, makaradan makaraya mafonlar geçmişte kaldı. Hayır, muhtemelen makaralarla sıkışan filmleri yapıştırmayı, bantları geçirmeyi sevenler vardır.....
[quote=Tapkin post_id=339469 time=1708941566 user_id=14438] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 339461 time=1708941196 user_id=18654] [alıntı =Eustace post_id=339458 time=1708941121 user_id=21266] Eski Olympus 005 hâlâ mevcut [/quote] Bunca yıl geçmesine rağmen filmler hâlâ dağılmıyor mu? ? Ses nasıl?) [/quote]
O yıllarda...makaraya kayıt yapmak kasete göre çok daha kaliteliydi ve kayıt cihazları da sipariş edilmişti. göre kaset çalarlardan çok daha iyi. Bu nedenle çoğunlukla diskolarda ve müzik severler tarafından kullanılıyorlardı! Doğru, bunlar tam teşekküllü kayıt cihazları değil, konsollardı (peki, neredeyse profesyonel bir kayıt cihazı istiyorsak) ses), bunun için bir amplifikatöre ve hoparlörlere sahip olmak gerekiyordu!
:cat1: [/quote] Yani sorunun amplifikatörde ve hoparlörlerde olduğunu kendiniz yazıyorsunuz. Ve makaralardaki filmin kalitesi ve kullanımı hakkında... Kocam bana burada mutlu olduğunu söyledi. Bu bir nevi at, araba ve arabaya benziyor. Benzer fiyatlara sahip kaset çalarlar ortaya çıktığı anda, makaradan makaraya mafonlar geçmişte kaldı. Hayır, muhtemelen makaralarla sıkışan filmleri yapıştırmayı, bantları geçirmeyi sevenler vardır..... :cat1:
[quote=Eustace post_id=339473 time=1708941703 user_id=21266] [ref=#bf0000]Tapkin[/ref], nasıl oluyor At, histerik durumdayım!!! :lol: :lol: :lol: [/quote] [youtube]4vx_zdPBzF4[/youtube] İşte atlar hakkında daha fazla bilgi! nKarımın alarm saatini kurdum..artık her sabah gülerek başlıyoruz!))) :ROFL:
[quote=Tapkin post_id=339479 time=1708942545 user_id=14438] İşte atlar hakkında daha fazlası! Eşimin çalar saatini ayarlıyorum...artık her sabah gülerek başlıyoruz!))) [/quote] onu karısından bir telefon görüşmesine bağlayabilirsiniz! :-D
Hooligan Carrie: ↑26 Feb 2024, 12:53
Bunca yıldan sonra filmler hala dağılmıyor mu? Ses nasıl?)
Doğru, bunlar tam teşekküllü kayıt cihazları değil, konsollardı (peki, neredeyse profesyonel bir kayıt cihazı istiyorsak) ses), bunun için bir amplifikatöre ve hoparlörlere sahip olmak gerekiyordu!
Yani sorunun amplifikatörde ve hoparlörlerde olduğunu kendiniz yazıyorsunuz.
Ve makaralardaki filmin kalitesi ve kullanımı hakkında... Kocam bana burada mutlu olduğunu söyledi. Bu bir nevi at, araba ve arabaya benziyor. Benzer fiyatlara sahip kaset çalarlar ortaya çıktığı anda, makaradan makaraya mafonlar geçmişte kaldı. Hayır, muhtemelen makaralarla sıkışan filmleri yapıştırmayı, bantları geçirmeyi sevenler vardır.....
n
Değil...kaset çalarlar ortaya çıktığında...zaten 90’dı...diyelim ki o zamanlar 80’lerin sonuydu...ortada sadece birkaç kaset çalar vardı ve ayrıca makaralardan daha düşük kalitede konsolları da vardı!
Bu Mayak 203, Comet 225, Note 225, Radyo Mühendisliği Artık rakamları hatırlamıyorum.. Hala birkaç tane olabilir ve hepsi bu.. peki ve kasetler (maliyet 10 rublenin çok üzerinde) ve MK-60 kasetlerinin yerel üretimi çok saçma(((
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339478 time=1708942466 user_id=18654] [quote=Tapkin post_id= 339469 time=1708941566 user_id=14438] [ quote="Hooligan Carrie" post_id=339461 time=1708941196 user_id=18654] Bunca yıldan sonra filmler hala dağılmıyor mu? Ses nasıl?) [/quote]
O yıllarda...makaraya kayıt yapmak kasete göre çok daha kaliteliydi ve kayıt cihazları da sipariş edilmişti. göre kaset çalarlardan çok daha iyi. Bu nedenle çoğunlukla diskolarda ve müzik severler tarafından kullanılıyorlardı! Doğru, bunlar tam teşekküllü kayıt cihazları değil, konsollardı (peki, neredeyse profesyonel bir kayıt cihazı istiyorsak) ses), bunun için bir amplifikatöre ve hoparlörlere sahip olmak gerekiyordu!
:cat1: [/quote] Yani sorunun amplifikatörde ve hoparlörlerde olduğunu kendiniz yazıyorsunuz. Ve makaralardaki filmin kalitesi ve kullanımı hakkında... Kocam bana burada mutlu olduğunu söyledi. Bu bir nevi at, araba ve arabaya benziyor. Benzer fiyatlara sahip kaset çalarlar ortaya çıktığı anda, makaradan makaraya mafonlar geçmişte kaldı. Hayır, muhtemelen makaralarla sıkışan filmleri yapıştırmayı, bantları geçirmeyi sevenler vardır..... :cat1: [/quote] n Değil...kaset çalarlar ortaya çıktığında...zaten 90’dı...diyelim ki o zamanlar 80’lerin sonuydu...ortada sadece birkaç kaset çalar vardı ve ayrıca makaralardan daha düşük kalitede konsolları da vardı! Bu Mayak 203, Comet 225, Note 225, Radyo Mühendisliği Artık rakamları hatırlamıyorum.. Hala birkaç tane olabilir ve hepsi bu.. peki ve kasetler (maliyet 10 rublenin çok üzerinde) ve MK-60 kasetlerinin yerel üretimi çok saçma((( :comp:
Holigan Carrie, eğer iyi bir çapkınsa. Tip: Ileti, Rostov, Soyuz. Olympus, iyi bir amfi bağla. Ön amplifikatör, hoparlörler, örneğin JAMO. Genel olarak Ateş olacak! MK60-90 kasetli kaset çalar da neyin nesi :)
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], eğer iyi bir çapkınsa. Tip: Ileti, Rostov, Soyuz. Olympus, iyi bir amfi bağla. Ön amplifikatör, hoparlörler, örneğin JAMO. Genel olarak Ateş olacak! MK60-90 kasetli kaset çalar da neyin nesi :)
[quote=Tapkin post_id=339487 time=1708943143 user_id=14438] Beacon 203, kuyruklu yıldız 225, Note 225, [/quote]bunların hepsi 2 sınıftır, ancak aslında 3’e bile hak kazanmazlar. Kız kardeşlerle karşılaştırılacak ne var? Üst sınıf. Başlangıçta 3 sıfırdan.
[quote=Eustace post_id=339490 time=1708943423 user_id=21266] [quote=Tapkin post_id=339487 time=1708943143 user_id= 14438] Mayak 203, kuyruklu yıldız 225, Note 225, [/quote]bunların hepsi 2 sınıf, ancak aslında 3’e bile hak kazanmıyorlar . Kız kardeşlerle karşılaştırılacak ne var? Üst sınıf. Baştaki 3 sıfırdan. [/quote]
en az bir kaset çaları 0 ile adlandırın!)))) :üzgünüm:
[quote=Tapkin post_id=339491 time=1708943554 user_id=14438] en az bir kaset oynatıcıyı [/quote] ile adlandırın [url =https://postimg.cc/yD9nWZBj] [img]https://i.postimg.cc/L8QWCtbc/Screenshot-20240226-183457-Browser.jpg[/img][/url] :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Tapkin: ↑26 Feb 2024, 13:44[quote=Tapkin post_id=339500 time=1708944293 user_id=14438]o zamanlar çok güzeldi, garajımda bir batin var, ona sap yerine emniyet kemeri takılmış, öyleydi) gıcırtı, babam irkiliyor)
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=Eustace post_id=339502 time=1708944546 user_id=21266] [quote=Tapkin post_id=339500 time=1708944293 user_id= 14438] asıl 800 ovma kadar. onu verdim ((salak [/quote]o zamanlar çok güzeldi, garajımda bir batin var, ona sap yerine emniyet kemeri takılmış, orada) bir ciyaklamaydı, babam kıkırdadı) [/quote]
Ben de öyle düşündüm, bütün kızlarımın öyle olacağını düşünmüştüm!)))))
"Skif"i Makeyevka’da yaptık, bu yüzden çıkarılabilir bir sap ve kemerle birlikte geldi. Sesi harika değildi ama öldürücü de değildi. Askeri fabrikada yaptılar ve üstüne Japon kafası koydular
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
"Skif"i Makeyevka’da yaptık, bu yüzden çıkarılabilir bir sap ve kemerle birlikte geldi. Sesi harika değildi ama öldürücü de değildi. Askeri fabrikada yaptılar ve üstüne Japon kafası koydular
Fargal94: ↑26 Feb 2024, 13:55
"Skif"i Makeevka’da yaptık, bu nedenle çıkarılabilir bir sap ve kemerle birlikte geldi. Sesi harika değildi ama öldürücü de değildi. Bunu askeri bir fabrikada yaptılar ve üzerine Japon kafası taktılar
evet, kural olarak askeri fabrikalarda yaptılar)))
Deyim yerindeyse milli ekonomiye eşlik ediyor!
Not, Kuyrukluyıldız Novosib’de üretilen şeydir..tamamen ASKERİ TEKNİK!
Vega, daha fazlası ..ama burada söylemekte zorlanıyorum!
:evet:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 3):
[quote=Fargal94 post_id=339507 time=1708944921 user_id=7900] "Skif"i Makeevka’da yaptık, bu nedenle çıkarılabilir bir sap ve kemerle birlikte geldi. Sesi harika değildi ama öldürücü de değildi. Bunu askeri bir fabrikada yaptılar ve üzerine Japon kafası taktılar [/quote]
evet, kural olarak askeri fabrikalarda yaptılar))) Deyim yerindeyse milli ekonomiye eşlik ediyor!
Not, Kuyrukluyıldız Novosib’de üretilen şeydir..tamamen ASKERİ TEKNİK! Vega, daha fazlası ..ama burada söylemekte zorlanıyorum! :evet:
Hooligan Carrie: ↑26 Feb 2024, 13:14
Bobin mafonları geçmişte kaldı. Hayır, muhtemelen makaralarla sıkışan filmleri yapıştırmayı, bantları yeniden doldurmayı sevenler vardır....
no. Sadece bilmiyorsun. Ve yapma. )
Ve eğer sıkıcı olmaya başlarsan. Kayıt kalitesi açısından fiziksel ortamlardan bazıları kaset, vinil, CD’dir. Markalı bir kaset ve bir stüdyo kaydı (orijinalin ikinci veya üçüncü kopyası) içeren bir makara onbinlerce rubleye mal olacak.
Fiziksel medyanın özel bir büyüsü var; makaralar dönüyor, plak dönüyor, plak dönüyor oklar seğiriyor.
These users thanked the author 0dlb0 for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339478 time=1708942466 user_id=18654] Bobin mafonları geçmişte kaldı. Hayır, muhtemelen makaralarla sıkışan filmleri yapıştırmayı, bantları yeniden doldurmayı sevenler vardır.... [/quote] no. Sadece bilmiyorsun. Ve yapma. ) Ve eğer sıkıcı olmaya başlarsan. Kayıt kalitesi açısından fiziksel ortamlardan bazıları kaset, vinil, CD’dir. Markalı bir kaset ve bir stüdyo kaydı (orijinalin ikinci veya üçüncü kopyası) içeren bir makara onbinlerce rubleye mal olacak. Fiziksel medyanın özel bir büyüsü var; makaralar dönüyor, plak dönüyor, plak dönüyor oklar seğiriyor. :roll:
[quote=0dlb0 post_id=339536 time=1708949597 user_id=21992] Fiziksel medyanın özel bir büyüsü var; kadınlar dönüyor, plak dönüyor, oklar seğiriyor [/quote] Peki, buna katılıyorum))) Hareket görüyoruz - seviniyoruz))) [url=viewtopic.php?t=15978]Bunu beğen[/ url] Görüyorum :daypyat:
А фильм называется "Большое космическое путешествие"
Отправлено спустя 6 минут 9 секунд:
Natali_Natali: ↑25 Feb 2024, 20:36
и раз пошла такая жара и началось выясненние отношений... то теперь точно моя крайняя реплика в этой теме...
все.... из темы ушла.... не ругайтесь только
Да что же вы ранимая то такая И какое там выяснение отношений. Просто же общение по теме.
Хотя может я и ошиюаюсь конечно. Возвращайтесь в тему! Это по меньшей мере не порядочно, создать Тему, а потом взять самой и из нее уйти.
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=339177 time=1708878601 user_id=6331] Kamburova bu şarkıyı söylüyor mu söylemiyor mu? [/quote] Hayır. Bildiğim kadarıyla bu şarkı Mila Berlinskaya tarafından seslendiriliyor. [url=https://postimages.org /] [img]https://i.postimg.cc/VLdxnPQw/berlinskaya.jpg[/img][/url]
А фильм называется "Большое космическое путешествие"
[youtube]YZdDIWqSqlc[/youtube]
[size=85][color=green]Отправлено спустя 6 минут 9 секунд:[/color][/size] [quote=Natali_Natali post_id=339214 time=1708882567 user_id=6331] и раз пошла такая жара и началось выясненние отношений... то теперь точно моя крайняя реплика в этой теме... все.... из темы ушла.... не ругайтесь только [/quote]
Да что же вы ранимая то такая :) И какое там выяснение отношений. Просто же общение по теме. Хотя может я и ошиюаюсь конечно. Возвращайтесь в тему! Это по меньшей мере не порядочно, создать Тему, а потом взять самой и из нее уйти. :(
Bizim bahçeden bir çocuğun, ağabeyinin böyle bir oyuncuyu askerden getirdiğini de hatırlıyorum.
1990 yılıydı. Yurt dışında bir yerlerde görev yaptı, nerede olduğunu bilmiyorum ama Afganistan’da olmadığı kesin.
Her şey ne kadar zaman önce oldu. O zamanlar 13-14 yaşlarındaydık
Bizim bahçeden bir çocuğun, ağabeyinin böyle bir oyuncuyu askerden getirdiğini de hatırlıyorum. 1990 yılıydı. Yurt dışında bir yerlerde görev yaptı, nerede olduğunu bilmiyorum ama Afganistan’da olmadığı kesin. Her şey ne kadar zaman önce oldu. O zamanlar 13-14 yaşlarındaydık :)
Ama ilkim... ama onu ancak 1992’de aldım. Teyzem bunların üretildiği fabrikada çalışıyordu.
3. sınıfta kaset çiğnemeye başladım, kaltak. Sting uygar bir ses tonuyla filmi çiğnedi ve yırttı. Mono aracılığıyla sesin nezaketini takdir etmek zor, ancak diğer kasetlerle karşılaştırıldığında ses mükemmeldi (ciddi hoparlörlerde test edildi).
Sovyet’te ve sonrasında BASF ve TDK film için norm olarak kabul ediliyordu.
5 dakika 23 saniye sonra gönderilir:
0dlb0: ↑26 Feb 2024, 21:23
İşte bu, nostalji hakim oldu. )
Yani hem yan hem de ön tema bunu gösteriyor;)
Nostalji geçmişi özlüyor.
Seni özlediğimi mi sanıyorsun? ;)
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 3):
Ama ilkim... ama onu ancak 1992’de aldım. Teyzem bunların üretildiği fabrikada çalışıyordu. 3. sınıfta kaset çiğnemeye başladım, kaltak. Sting uygar bir ses tonuyla filmi çiğnedi ve yırttı. Mono aracılığıyla sesin nezaketini takdir etmek zor, ancak diğer kasetlerle karşılaştırıldığında ses mükemmeldi (ciddi hoparlörlerde test edildi). Sovyet’te ve sonrasında BASF ve TDK film için norm olarak kabul ediliyordu.
[size =85][color=green]5 dakika 23 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] [quote =0dlb0 post_id=339695 time=1708971823 user_id=21992] İşte bu, nostalji hakim oldu. ) [/quote] Yani hem yan hem de ön tema bunu gösteriyor;) Nostalji geçmişi özlüyor. Seni özlediğimi mi sanıyorsun? ;)
Вторая модель это Сааб? Там еще в комплекте переснимачки были на самолет. Такие тонюсенькие(как пленочкки) и цветные. У меня была именно такая модель :)
Jolly Roger, o en çok SAAB J 35. Sonsuza kadar kuyruk olmasaydı kuyruk düşecekti. Ve çevirmenler çarpık kulplarda parçalanmıştı. Ve işte TU yönetilmiyor.
These users thanked the author Canis91 for the post:
[ref=#804000]Jolly Roger[/ref], o en çok SAAB J 35. Sonsuza kadar kuyruk olmasaydı kuyruk düşecekti. Ve çevirmenler çarpık kulplarda parçalanmıştı. Ve işte TU yönetilmiyor.
[url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/tRPGw6t6/100002138466b0.webp[/img][/url] [/quote]у меня коллекция самолётов была, которые клеить надо было. Стоили они от 50 коп до 3,50 Ту 114, белый и с переводками
Ergenlik çağında bile olmadığım için benim için manevi bir travma haline geldi, belli bir yaşa kadar hoşuma gitti, sonra ise tam bir kabusa dönüştü, özellikle de sonuçları! Özellikle de bir erkeğin...
Last post
Ensest ilişki yaşayanlar özellikle hamamda 50 tane terli adam üzerinize sıçıyor ve hamamın kapısını kapatıyorlar. İhtiyacınız olan şey
Son zamanlarda penisime daha sık bakmaya başladım ve genel olarak onun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor,...
Last post
))) Ahah. Oral seks sırasında tüm üyelerle konuşmuyorum, sadece depresyonda olanlarla konuşuyorum. Peki neden neşeli ve neşeli olanlarla konuşalım?)))) Hızla ağızlarına atlıyorlar ve konuşmaya zaman...
Prostat masajı hakkında bir yazının yazarıyım. Cevaplarınız için herkese çok teşekkür ediyorum.
Bazıları doktora yaptırdıklarını yazdı. Ancak tıbbi ve erotik masajların farklı olduğunu okudum. Erotik...
Buradaki hikayeleri okudum ve insanların en çok neye önem verdiğini fark ettim.
1. Bekaret ya da daha önce sahip olduğu kişi.
2. Penis uzunluğu. Evet evet herkes uzunluktan bahsediyor. Ancak gerçekte...
Last post
Umarım daha da küçülmez, aksi takdirde beklentiler pek iyi değil! Millet, yemin etmeyin. Tek olmadığımı biliyorum, bazılarını daha da az duydum!
Adamla seks yapmaya karar verdik.
Her şey harika görünüyordu (hatta çok iyi), ama ondan kalkar kalkmaz altımda bir kan gölü oluştu. Tabii ki hemen aklımı kaybettim. İkisi de yıkanmak için koştular....
Last post
Bir zamanlar deliği dar olan bir kızım vardı, o zaman acı çeken o değil bendim. Görünüşe göre oradaki her şey süper güçlü, ama frenulumum stres altındaydı.