Pierro: ↑25 Feb 2024, 13:23
kendi işini yap..
Galinka’nınki gibi bir fotoğraf yayınla.. bacakları sonuna kadar açık.. ve aralarında heyecanlı bir klitoris var.
yoksa "bu arada" böyle mi yazdın?.... peki, kahretsin, özür dilerim o zaman.. Seni yanlış tekmeledim
Gönderildi 3 dakika 21 saniye sonra:
Tamam millet, ben gittim.. . nereye gidiyorum... kimin umrunda? batıyor...
ve insanların nasıl "belirli biri" için veya " için konu oluşturduğunu zaten birden fazla kez gördüm. özel soru".... bu tür bir "kapalı lobi" ".... ama yine de tırmanıyorum...
her şey gitti... Yapmayacağım artık sinirleniyorsun....
daaa... teklifiniz [quote=Pierro post_id=339021 time= 1708856619 user_id=4666] kendi işini yap.. Galinka’nınki gibi bir fotoğraf yayınla.. bacakları sonuna kadar açık.. ve aralarında heyecanlı bir klitoris var. [/ alıntı] yoksa "bu arada" böyle mi yazdın?.... peki, kahretsin, özür dilerim o zaman.. Seni yanlış tekmeledim
[size=85][color=green]Gönderildi 3 dakika 21 saniye sonra: [/color][/size] Tamam millet, ben gittim.. . nereye gidiyorum... kimin umrunda? batıyor... ve insanların nasıl "belirli biri" için veya " için konu oluşturduğunu zaten birden fazla kez gördüm. özel soru".... bu tür bir "kapalı lobi" ".... ama yine de tırmanıyorum... her şey gitti... Yapmayacağım artık sinirleniyorsun....
Hooligan Carrie: ↑25 Feb 2024, 12:54
Peki örneğin yeni bir konu başlatmak ve bir katılımcıyı etiketlemek istersem?
İlk nokta şu: aynı: fareyi ava’nın altındaki takma adın üzerine getirin ve koklayın.
İkinci nokta: olan buydu,
ref=#bf0000]user_nickname_such-and -such[/ref
dosyanın tamamını seçin ve panoya kopyalayın. Sekmeyi tamamlanmamış bir yanıtla kapatabilirsiniz.
Üçüncü nokta: yeni bir konu oluşturun ve kopyalanan parçayı panodan başlangıç konusuna yapıştırın.
Belki başka bir yol vardır daha kolay yapmak için ama bilmiyorum.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=338998 time=1708854869 user_id=18654] Peki örneğin yeni bir konu başlatmak ve bir katılımcıyı etiketlemek istersem? [/quote] İlk nokta şu: aynı: fareyi ava’nın altındaki takma adın üzerine getirin ve koklayın. İkinci nokta: olan buydu, [textarea]ref=#bf0000]user_nickname_such-and -such[/ref[/textarea ] dosyanın tamamını seçin ve panoya kopyalayın. Sekmeyi tamamlanmamış bir yanıtla kapatabilirsiniz. Üçüncü nokta: yeni bir konu oluşturun ve kopyalanan parçayı panodan başlangıç konusuna yapıştırın.
Belki başka bir yol vardır daha kolay yapmak için ama bilmiyorum.
[quote="Kral Zogu" post_id=339061 time=1708862831 user_id=10833] Belki bunu daha kolay yapmanın başka bir yolu vardır ama bilmiyorum. [/quote] Teşekkürler :daypyat:
[quote=Pierro post_id=339000 time=1708854966 user_id=4666] bu işi ne zaman seçtiniz.. ya da ne zaman tanıştınız?) [/quote] Evet, elbette hiç şansı yoktu :-D :-D :-D
[quote=Bolbol post_id=339045 time=1708859880 user_id=7207]sadece kırışık[/quote] - İyi seksin kriteri nedir? - Ertesi sabah kafamın arkasındaki tüm saçlar tamamen dağıldı)))
Natali_Natali: ↑25 Feb 2024, 13:46
Tamam millet, ben gittim... nereye gidiyorum... bacağımı kim çekiyor...
İnsanların nasıl konu oluşturduğunu zaten birden fazla kez gördüm. "belirli biri" " veya "özel soru" altında.... bu tür bir "kapalı lobi"... ama yine de tırmanıyorum...
Gitmeyin!!! Kimse için özel olarak bir şey yaratmıyorum. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Oturup sohbet ediyoruz...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=339034 time=1708858008 user_id=6331] Tamam millet, ben gittim... nereye gidiyorum... bacağımı kim çekiyor... İnsanların nasıl konu oluşturduğunu zaten birden fazla kez gördüm. "belirli biri" " veya "özel soru" altında.... bu tür bir "kapalı lobi"... ama yine de tırmanıyorum... [/quote] Gitmeyin!!! Kimse için özel olarak bir şey yaratmıyorum. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Oturup sohbet ediyoruz... :angel:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339092 time=1708866987 user_id=18654] hiç şansı yoktu [/quote] kimin... girişimi?) it şöyle- o zaman öyle olmalı.. bağlanmıştı..
Pierro: ↑25 Feb 2024, 16:27ir şekilde olması gerekiyordu.. ilgi görmesi gerekiyordu..
Tamamen onun inisiyatifi! . İşte böyleydi. Anneme terapötik bir masaj önerildi: eski bir spor yaralanması, hepsi bu... Peki, aynı zamanda masaj terapisti olan bir spor doktoru önerdiler. Havalı, becerikli, özenli
Evine gelmeye başladı. İşte böyle tanıştık. Birkaç oturum gerçekleştirdik.
Sonra bana şöyle dedi: "Ama sürekli oturuyorsun? Muhtemelen omurganın da dikkat etmesi gerekiyor, her şey sıkı, özellikle de yaka bölgesi?" şey..." Şunu beğendi: “Öyleyse ofisime gelin!” Ayrıca rahat bir masaj masam var. Cumartesi akşamı - yapabilir misin? Müşteri akışı azaldıkça"
Pekala...Bir arkadaşım bana şöyle dedi: "Onu görecek misin? Seni sikecek!" hadi, bir masaj!"
Fakat arkadaşımın haklı olduğu ortaya çıktı...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Pierro post_id=339102 time=1708867663 user_id=4666]ir şekilde olması gerekiyordu.. ilgi görmesi gerekiyordu.. [/quote] Tamamen onun inisiyatifi! . İşte böyleydi. Anneme terapötik bir masaj önerildi: eski bir spor yaralanması, hepsi bu... Peki, aynı zamanda masaj terapisti olan bir spor doktoru önerdiler. Havalı, becerikli, özenli Evine gelmeye başladı. İşte böyle tanıştık. Birkaç oturum gerçekleştirdik. Sonra bana şöyle dedi: "Ama sürekli oturuyorsun? Muhtemelen omurganın da dikkat etmesi gerekiyor, her şey sıkı, özellikle de yaka bölgesi?" şey..." Şunu beğendi: “Öyleyse ofisime gelin!” Ayrıca rahat bir masaj masam var. Cumartesi akşamı - yapabilir misin? Müşteri akışı azaldıkça" Pekala...Bir arkadaşım bana şöyle dedi: "Onu görecek misin? Seni sikecek!" hadi, bir masaj!" Fakat arkadaşımın haklı olduğu ortaya çıktı...
Hooligan Carrie: ↑24 Feb 2024, 19:27
Uzun zamandır gelmiyordum ama şimdi geldim ve anlayamıyorum: millet, neredesiniz? Forumun nesli tükendi mi, yoksa ne?))) Konuların hepsi eski, sürekli olarak yeniden paylaşım yapılıyor ve yalnızca internetten resimler yeniden paylaşılıyor.....
Gerçekten suçu Chall’a mı attılar? İnanmıyorum.....
Selamlar)))) Yaşıyorum)) Hiçbir yere atmadım)
These users thanked the author Lexa55 for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=338734 time=1708792066 user_id=18654] Uzun zamandır gelmiyordum ama şimdi geldim ve anlayamıyorum: millet, neredesiniz? Forumun nesli tükendi mi, yoksa ne?))) Konuların hepsi eski, sürekli olarak yeniden paylaşım yapılıyor ve yalnızca internetten resimler yeniden paylaşılıyor..... Gerçekten suçu Chall’a mı attılar? İnanmıyorum..... [/quote] Selamlar)))) Yaşıyorum)) Hiçbir yere atmadım)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339119 time=1708869170 user_id=18654] [quote=Lexa55 post_id= 339117 time=1708869058 user_id=14625] Selamlar)))) Yaşıyorum)) Hiçbir yere atmadım) [/quote] Harika. Hafta sonunuz nasıl geçiyor? [/quote] Çok iyi. Yazlıkta. Banyo, bira. Ama bugün yalnızım. Maalesef((
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339116 time=1708868954 user_id=18654] Cumartesi akşamı - yapabilir misin? Sadece müşteri akışı azalacak [/quote] ama bu hiç de hızlı seks değil..) işte hikaye.. görüşler, jestler.. toplantılar.. tonlama..
[quote=Pierro post_id=339123 time=1708869688 user_id=4666] sonuçta bu hiç de hızlı seks değil..) [/quote] benim için sadece hızlı seksti çünkü hazır değildim ve adam beni çok çabuk aldı))
Olur. Açıkçası. Masajdan sonra seks olacağını o kadar beklemiyordum ki, o zamanki erkek arkadaşımla akşam için randevu bile aldım. Masaj sırasında seks yapmayı bekleseydim bunu yapar mıydım?
[quote=Pierro post_id=339193 time=1708880676 user_id=4666] bu olmaz..) [/quote] Olur. Açıkçası. Masajdan sonra seks olacağını o kadar beklemiyordum ki, o zamanki erkek arkadaşımla akşam için randevu bile aldım. Masaj sırasında seks yapmayı bekleseydim bunu yapar mıydım?
[quote=Pierro post_id=339201 time=1708881931 user_id=4666] öyleyse... şiddet mi? [/quote] Hayır, neden. Basınç ve basınç. Bunu beklemiyordum ama saldırıya geçtiğinde...... Ve çok yakışıklı bir adamdı.
Sanırım önceki gün her şey açıktı..)
as kesin olduğu kadarıyla - bilinçsiz..)
Arkadaşınızın gözlerine sanki acele etmiş gibi bakmak istemediniz.. ilk çağrıda..)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339203 time=1708882009 user_id=18654] çok yakışıklı bir adamdı [/quote] Sanırım önceki gün her şey açıktı..) as kesin olduğu kadarıyla - bilinçsiz..) Arkadaşınızın gözlerine sanki acele etmiş gibi bakmak istemediniz.. ilk çağrıda..)
Pierro: ↑25 Feb 2024, 20:30
Arkadaşınızın gözünde ilk aramada aceleyle gitmiş gibi görünmek istemediniz..)
Onun gözünde dostum, korkmuyordum ve hiçbir şeyden korkmuyorum: birbirimizi her yönden tanıyorduk. Ayık ve sarhoş, yıldızlar ve geleneksel bir çukurda, erkeklerle birlikte ve olmadan. Başka bir şey de, sandığımdan çok daha fazla erkeğin beni becermek istemesiydi.
[quote=Pierro post_id=339207 time=1708882206 user_id=4666] Arkadaşınızın gözünde ilk aramada aceleyle gitmiş gibi görünmek istemediniz..) [/quote] Onun gözünde dostum, korkmuyordum ve hiçbir şeyden korkmuyorum: birbirimizi her yönden tanıyorduk. Ayık ve sarhoş, yıldızlar ve geleneksel bir çukurda, erkeklerle birlikte ve olmadan. Başka bir şey de, sandığımdan çok daha fazla erkeğin beni becermek istemesiydi.
Pierro: ↑25 Feb 2024, 20:39
bilselerdi gitmez miydik?)
Hayır, elbette. Bu seksin özel bir yanı yoktu.
Ve bir erkek arkadaşla sevişmek, başka biriyle yeni seks yapmış olmak (ve o yıl olan da buydu) tuhaf bir fikir.
Seks ve vücutla profesyonel çalışma hakkındaki sorunuza dönersek, masajı yapan kişinin kolayca sikişebildiği ortaya çıktı.
[quote=Pierro post_id=339217 time=1708882743 user_id=4666] bilselerdi gitmez miydik?) [/quote] Hayır, elbette. Bu seksin özel bir yanı yoktu. Ve bir erkek arkadaşla sevişmek, başka biriyle yeni seks yapmış olmak (ve o yıl olan da buydu) tuhaf bir fikir. Seks ve vücutla profesyonel çalışma hakkındaki sorunuza dönersek, masajı yapan kişinin kolayca sikişebildiği ortaya çıktı.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339219 time=1708883021 user_id=18654] masajı yapan kişinin kolaylıkla sikişebildiği ortaya çıktı [/quote] hayır, şart değil... Yapabilirim ne kadar aptalca olursa olsun, bir beyefendi ol..)
hayır, neden..) en son küresel trendler, istismar suçlamaları ile birlikte.. seks daha da ileri gidecek Afrika ve Asya..))
Ve Avrupa’da tamamen yerleşilecek.. "beyler"..)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339224 time=1708883407 user_id=18654] nadiren karşılaşılan [/quote] hayır, neden..) en son küresel trendler, istismar suçlamaları ile birlikte.. seks daha da ileri gidecek Afrika ve Asya..)) Ve Avrupa’da tamamen yerleşilecek.. "beyler"..)
hayır, neden..) en son küresel trendlerle, kötüye kullanım suçlamalarıyla karşılaşılıyor.. seks Afrika ve Asya’ya taşınacak..))
ve Avrupa’da tamamen yerleşim olacak.. "beyler"..)
[quote=Pierro post_id=339226 time=1708883615 user_id=4666] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 339224 time=1708883407 user_id=18654] nadiren [/quote] hayır, neden..) en son küresel trendlerle, kötüye kullanım suçlamalarıyla karşılaşılıyor.. seks Afrika ve Asya’ya taşınacak..)) ve Avrupa’da tamamen yerleşim olacak.. "beyler"..) [/quote] nAh, evet.
Hooligan Carrie: ↑25 Feb 2024, 16:49
Bir arkadaşım bana şunu söyledi: "Onu görecek misin? Seni sikecek!" Ben de "Hadi, bir masaj!" dedim.
Ama arkadaşım haklı çıktı n
Ben masaj yapardım kısacası masajla hipnoz gibi uygulamalar var, kadın yalan söylüyor , mumlar yanıyor, aroma yağları, tütsü tütüyor ve müşteri bir konuşma sırasında uzmanla göz teması kurmalı, iletişimin ipliği cinsel fantezileriniz ve kadın kıskançlıkla aşıkların başrol oynadığı bir tür polisiye romana dalmış durumda. ve seks, masaj sırasında klitoris ve iç dudaklar üzerindeki etki gerekli değildir, hasta genellikle tanga veya normal iç çamaşırıyla yatar👙, belirli manipülasyonlar ve kurgusal dünyaya dalmalardan sonra kadın akmaya başlar, sonra yapay olarak hastayı dahil ettikleri aşırı durumlar vardır, her birinin kendi hamamböceği vardır, ancak çoğunlukta kadınlar sadakatsizlik anında boşalır. kocaları tarafından keşfedilebilirler, arzu edilen bir fahişe olabileceği gerçeğiyle heyecanlanırlar ve kocasının kıskançlığı ve öfkesi ve sonuçları onu heyecanlandırır, bu bir tür kayıtsızlığın intikamıdır Evlilikte ve ilgisizlikte, hasta "İç çamaşırı olmadan arabadasın, sevgilinin sikini ağzında tutuyorsun ve sikin tuzlu tadını hissediyorsun" sözlerinin ardından geldiğinde kocanız aniden arabaya koşarak beceriksizce arabaya doğru koşuyor. kapı kolunda gözyaşları var, yumruklarını renkli camlara vurarak onu kırmaya çalışıyor, sevgiliniz yavaş yavaş ağzınızı penisten çekiyor, ters dönüyor ve arkadan içeri giriyor, bu zavallı ise kırık yumruklarıyla arabanın yanına koşuyor ve sizi çağırıyor. Bu sırada penise benzeyen bazı nesneler kadının dudaklarına ya da amına getirilerek ona bastırılır; bu bir silikon mantarı olabilir, boşalttığı nesneyle fiziksel temastan sonra aklı her şeyi sizin için yapar.
Ancak zihinleri özgürleşip zevklerin dizginlerini bir gül goncası gibi açmadan önce korku ve stereotiplerin üstesinden gelmek için çok zamana ihtiyaç duyan kompleksli kadınlar da var.
These users thanked the author hükümet38 for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339116 time=1708868954 user_id=18654] Bir arkadaşım bana şunu söyledi: "Onu görecek misin? Seni sikecek!" Ben de "Hadi, bir masaj!" dedim. Ama arkadaşım haklı çıktı n[/quote] Ben masaj yapardım kısacası masajla hipnoz gibi uygulamalar var, kadın yalan söylüyor , mumlar yanıyor, aroma yağları, tütsü tütüyor ve müşteri bir konuşma sırasında uzmanla göz teması kurmalı, iletişimin ipliği cinsel fantezileriniz ve kadın kıskançlıkla aşıkların başrol oynadığı bir tür polisiye romana dalmış durumda. ve seks, masaj sırasında klitoris ve iç dudaklar üzerindeki etki gerekli değildir, hasta genellikle tanga veya normal iç çamaşırıyla yatar👙, belirli manipülasyonlar ve kurgusal dünyaya dalmalardan sonra kadın akmaya başlar, sonra yapay olarak hastayı dahil ettikleri aşırı durumlar vardır, her birinin kendi hamamböceği vardır, ancak çoğunlukta kadınlar sadakatsizlik anında boşalır. kocaları tarafından keşfedilebilirler, arzu edilen bir fahişe olabileceği gerçeğiyle heyecanlanırlar ve kocasının kıskançlığı ve öfkesi ve sonuçları onu heyecanlandırır, bu bir tür kayıtsızlığın intikamıdır Evlilikte ve ilgisizlikte, hasta "İç çamaşırı olmadan arabadasın, sevgilinin sikini ağzında tutuyorsun ve sikin tuzlu tadını hissediyorsun" sözlerinin ardından geldiğinde kocanız aniden arabaya koşarak beceriksizce arabaya doğru koşuyor. kapı kolunda gözyaşları var, yumruklarını renkli camlara vurarak onu kırmaya çalışıyor, sevgiliniz yavaş yavaş ağzınızı penisten çekiyor, ters dönüyor ve arkadan içeri giriyor, bu zavallı ise kırık yumruklarıyla arabanın yanına koşuyor ve sizi çağırıyor. Bu sırada penise benzeyen bazı nesneler kadının dudaklarına ya da amına getirilerek ona bastırılır; bu bir silikon mantarı olabilir, boşalttığı nesneyle fiziksel temastan sonra aklı her şeyi sizin için yapar. Ancak zihinleri özgürleşip zevklerin dizginlerini bir gül goncası gibi açmadan önce korku ve stereotiplerin üstesinden gelmek için çok zamana ihtiyaç duyan kompleksli kadınlar da var.
Natali_Natali: ↑25 Feb 2024, 13:14
forumda ilginç konulara değiniyorsunuz, hepsini değil ama bazılarını
burada, forumda bir dolaşım var konuların sayısı, yeni konu bu unutulmuş eski güzel şey Ve çiğneniyorlar, çiğneniyorlar ve er ya da geç bu sakızın tükürülmesi gerekiyor çünkü zaten tatsız hale gelmiş durumda.
bu yüzden ilginç bir şey yaratın .. herkese sesleniyorum millet.. bir konu yaratın, "fenerden" ve "eğlence amaçlı" değil... ama ilginizi çeken ve konuşmak istediğiniz bir konu oluşturun konuyla ilgili şeyler hakkında...
ve göreceksiniz, insanlar gelip iletişim kurmaya başlayacak.. Sanırım öyle...
kendini yap..
Galinka’nınki gibi bir fotoğraf yayınla.. bacakların tamamen açık.. ve aralarında heyecanlı bir klitoris var.. ve.. olacaksın yetkili bir kişi..))
teklifin için teşekkürler.. Gurur duydum.. ama Tanrıya şükür, artık yayacak biri var bacaklarım için...
Kendi hikayelerimi yazmayı tercih ederim... Burada, mahkemede onları anlamıyorum" ve bunu yumuşak bir ifadeyle söylüyorum... ama en az bir forum üyesi olsa bile onlardan hoşlanıyorum... Onlara boşuna söylemiyorum...
yani, birisi"bacaklarını açıyor"... ve artık kimseye hakaret etmiyorum, kahretsin, o kadar ileri gittim ki bir ara benden uzaklaşıyorlardı... kısacası kim nereye gitti, kim ne yaptı... Yeni bir Hikaye eklemeyi tercih ederim....
Natali_Natali: ↑25 Feb 2024, 13:14
forumda ilginç konuları gündeme getiriyorsunuz, hepsi değil , ancak bazıları
forumda bir konu döngüsü var, yeni konu çoktan unutulmuş eski bir konu. Ve çiğneniyorlar, çiğneniyorlar ve er ya da geç bu sakızın tükürülmesi gerekiyor çünkü zaten tatsız hale gelmiş durumda.
bu yüzden ilginç bir şey yaratın .. herkese sesleniyorum millet.. bir konu yaratın, "fenerden" ve "eğlence amaçlı" değil... ama ilginizi çeken ve konuşmak istediğiniz bir konu oluşturun konuyla ilgili şeyler hakkında...
ve göreceksiniz, insanlar gelip iletişim kurmaya başlayacak.. Sanırım öyle...
kendini yap..
Galinka’nınki gibi bir fotoğraf yayınla.. bacakların tamamen açık.. ve aralarında heyecanlı bir klitoris var.. ve.. olacaksın yetkili bir kişi..))
teklifin için teşekkürler.. Gurur duydum.. ama Tanrıya şükür, artık yayacak biri var bacaklarım için...
Kendi hikayelerimi yazmayı tercih ederim... Burada, mahkemede onları anlamıyorum" ve bunu yumuşak bir ifadeyle söylüyorum... ama en az bir forum üyesi olsa bile onlardan hoşlanıyorum... Onlara boşuna söylemiyorum...
yani, birisi"bacaklarını açıyor"... ve artık kimseye hakaret etmiyorum, kahretsin, o kadar ileri gittim ki bir ara benden uzaklaşıyorlardı... kısacası kim nereye gitti, kim ne yaptı... ve yeni bir Hikaye eklemeyi tercih ederim...
biri diğerine engel değil) Fotoğraflardan hikayelere bahsediyorum
[quote=Natali_Natali post_id=339023 time=1708857037 user_id=6331] [quote=Büyücü post_id=339017 time=1708856385 user_id= 21115] [quote=Natali_Natali post_id=339013 time =1708856081 user_id=6331] forumda ilginç konulara değiniyorsunuz, hepsini değil ama bazılarını [/quote]burada, forumda bir dolaşım var konuların sayısı, [url=viewtopic.php?t=12958]yeni konu[/url] bu unutulmuş eski güzel şey Ve çiğneniyorlar, çiğneniyorlar ve er ya da geç bu sakızın tükürülmesi gerekiyor çünkü zaten tatsız hale gelmiş durumda. [/quote]
bu yüzden ilginç bir şey yaratın .. herkese sesleniyorum millet.. bir konu yaratın, "fenerden" ve "eğlence amaçlı" değil... ama ilginizi çeken ve konuşmak istediğiniz bir konu oluşturun konuyla ilgili şeyler hakkında... ve göreceksiniz, insanlar gelip iletişim kurmaya başlayacak.. Sanırım öyle...
[size=85][color=green]5 dakika 16 saniye sonra gönderildi: [/color][ /size] [quote= Pierro post_id=339021 time=1708856619 user_id=4666] [quote=Natali_Natali post_id=339018 time=1708856431 user_id=6331] understood(((.... [ /quote] kendini yap.. Galinka’nınki gibi bir fotoğraf yayınla.. bacakların tamamen açık.. ve aralarında heyecanlı bir klitoris var.. ve.. olacaksın yetkili bir kişi..)) [/quote]
teklifin için teşekkürler.. Gurur duydum.. ama Tanrıya şükür, artık yayacak biri var bacaklarım için... Kendi hikayelerimi yazmayı tercih ederim... Burada, mahkemede onları anlamıyorum" ve bunu yumuşak bir ifadeyle söylüyorum... ama en az bir forum üyesi olsa bile onlardan hoşlanıyorum... Onlara boşuna söylemiyorum... yani, birisi"bacaklarını açıyor"... ve artık kimseye hakaret etmiyorum, kahretsin, o kadar ileri gittim ki bir ara benden uzaklaşıyorlardı... kısacası kim nereye gitti, kim ne yaptı... Yeni bir Hikaye eklemeyi tercih ederim.... [/quote][quote=Natali_Natali post_id=339023 time=1708857037 user_id=6331] [quote=Büyücü post_id=339017 time=1708856385 user_id=21115] [quote=Natali_Natali post_id=339013 time=1708856081 user_id=6331] forumda ilginç konuları gündeme getiriyorsunuz, hepsi değil , ancak bazıları [/quote]forumda bir konu döngüsü var, [url=viewtopic.php? t=12958]yeni konu[/url] çoktan unutulmuş eski bir konu. Ve çiğneniyorlar, çiğneniyorlar ve er ya da geç bu sakızın tükürülmesi gerekiyor çünkü zaten tatsız hale gelmiş durumda. [/quote]
bu yüzden ilginç bir şey yaratın .. herkese sesleniyorum millet.. bir konu yaratın, "fenerden" ve "eğlence amaçlı" değil... ama ilginizi çeken ve konuşmak istediğiniz bir konu oluşturun konuyla ilgili şeyler hakkında... ve göreceksiniz, insanlar gelip iletişim kurmaya başlayacak.. Sanırım öyle...
[size=85][color=green]5 dakika 16 saniye sonra gönderildi: [/color][ /size] [quote= Pierro post_id=339021 time=1708856619 user_id=4666] [quote=Natali_Natali post_id=339018 time=1708856431 user_id=6331] understood(((.... [ /quote] kendini yap.. Galinka’nınki gibi bir fotoğraf yayınla.. bacakların tamamen açık.. ve aralarında heyecanlı bir klitoris var.. ve.. olacaksın yetkili bir kişi..)) [/quote]
teklifin için teşekkürler.. Gurur duydum.. ama Tanrıya şükür, artık yayacak biri var bacaklarım için... Kendi hikayelerimi yazmayı tercih ederim... Burada, mahkemede onları anlamıyorum" ve bunu yumuşak bir ifadeyle söylüyorum... ama en az bir forum üyesi olsa bile onlardan hoşlanıyorum... Onlara boşuna söylemiyorum... yani, birisi"bacaklarını açıyor"... ve artık kimseye hakaret etmiyorum, kahretsin, o kadar ileri gittim ki bir ara benden uzaklaşıyorlardı... kısacası kim nereye gitti, kim ne yaptı... ve yeni bir Hikaye eklemeyi tercih ederim... [/quote]biri diğerine engel değil) Fotoğraflardan hikayelere bahsediyorum
Pierro: ↑25 Feb 2024, 20:53
en son küresel trendlerle birlikte... seks Afrika ve Asya’ya taşınacak..))
Ayrıca Afrika ve Asya’nın da dahil olduğu trendler var Avrupa’dalar hareket edecek. Doğru, bunda iyi bir şey yok, çünkü seksten sonra AIDS’i ve diğer zevkleri de yanlarında taşıyorlar.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Pierro post_id=339226 time=1708883615 user_id=4666] en son küresel trendlerle birlikte... seks Afrika ve Asya’ya taşınacak..)) [/quote] Ayrıca Afrika ve Asya’nın da dahil olduğu trendler var Avrupa’dalar hareket edecek. Doğru, bunda iyi bir şey yok, çünkü seksten sonra AIDS’i ve diğer zevkleri de yanlarında taşıyorlar.
[quote=estimya post_id=339341 time=1708928178 user_id=18954] Natali_Natali, sana yalvarıyorum hikaye yaz! Muhtemelen güzel olmaktansa gerçek olmak daha iyidir.. Seni çok seviyorum! [/quote]
inceleme için teşekkürler)))... ve az önce ekledim benim hikayem_14)))...
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=339546 time=1708950379 user_id=5795] Öldüm.. DeadElephant.. [/quote] Bu iyi değil! Yarın bahar, Fil’in bir şekilde canlandırılması gerekiyor :leto:
Bir erkeğin kıçıyla oynamayı, esnetmeyi, yumruk atmayı ve sikişmeyi seven bir kız arıyorum. Oral seks ve seksin her türünü seviyorum. İdeal olarak ilişkiler ve yalnızca birbirimize ait olduğumuz bir...
bunda kötü ya da utanç verici bir şey yok, annen olduğu için değil, senin gibi güzel kıvrımlara sahip çıplak bir kadın olduğu için heyecanlandın)
Kim bilir) belki de özellikle annemi hedef aldı....