Hooligan Carrie: 25 Feb 2024, 13:49
Bir arkadaşım bana şunu söyledi: "Onu görecek misin? Seni sikecek!" Ben de "Hadi, bir masaj!" dedim.
Ama arkadaşım haklı çıktı n
Ben masaj yapardım kısacası masajla hipnoz gibi uygulamalar var, kadın yalan söylüyor , mumlar yanıyor, aroma yağları, tütsü tütüyor ve müşteri bir konuşma sırasında uzmanla göz teması kurmalı, iletişimin ipliği cinsel fantezileriniz ve kadın kıskançlıkla aşıkların başrol oynadığı bir tür polisiye romana dalmış durumda. ve seks, masaj sırasında klitoris ve iç dudaklar üzerindeki etki gerekli değildir, hasta genellikle tanga veya normal iç çamaşırıyla yatar

👙, belirli manipülasyonlar ve kurgusal dünyaya dalmalardan sonra kadın akmaya başlar, sonra yapay olarak hastayı dahil ettikleri aşırı durumlar vardır, her birinin kendi hamamböceği vardır, ancak çoğunlukta kadınlar sadakatsizlik anında boşalır. kocaları tarafından keşfedilebilirler, arzu edilen bir fahişe olabileceği gerçeğiyle heyecanlanırlar ve kocasının kıskançlığı ve öfkesi ve sonuçları onu heyecanlandırır, bu bir tür kayıtsızlığın intikamıdır Evlilikte ve ilgisizlikte, hasta "İç çamaşırı olmadan arabadasın, sevgilinin sikini ağzında tutuyorsun ve sikin tuzlu tadını hissediyorsun" sözlerinin ardından geldiğinde kocanız aniden arabaya koşarak beceriksizce arabaya doğru koşuyor. kapı kolunda gözyaşları var, yumruklarını renkli camlara vurarak onu kırmaya çalışıyor, sevgiliniz yavaş yavaş ağzınızı penisten çekiyor, ters dönüyor ve arkadan içeri giriyor, bu zavallı ise kırık yumruklarıyla arabanın yanına koşuyor ve sizi çağırıyor. Bu sırada penise benzeyen bazı nesneler kadının dudaklarına ya da amına getirilerek ona bastırılır; bu bir silikon mantarı olabilir, boşalttığı nesneyle fiziksel temastan sonra aklı her şeyi sizin için yapar.
Ancak zihinleri özgürleşip zevklerin dizginlerini bir gül goncası gibi açmadan önce korku ve stereotiplerin üstesinden gelmek için çok zamana ihtiyaç duyan kompleksli kadınlar da var.