Haberler! Suçlu cezaevinde olacak.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Haberler! Suçlu cezaevinde olacak.

Unread post by Eustace »

Ne kötü bir kadın! *x) :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
MENZİL_
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

VARG_: 03 Feb 2024, 17:49 Modern filozoflarla karşılaştırıldığında Sokrates kas geliştiren bir vücut geliştirmeci olurdu.
Peki spor yapıyor musunuz?
These users thanked the author Venüs for the post:
MENZİL_
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

VARG_: 03 Feb 2024, 15:13
Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın.
Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir.
Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda
Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun.
Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım.
Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim .
Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım.
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ama itiraf edin ki yetenekli değil, bu yüzden onlar onun en sevdiği tekniği :pardon: yüzünden aptal ve zihinsel engelliler..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
MENZİL_, Üstü kendinize saklayın, Beluga
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 03 Feb 2024, 20:02
Strecoza: 02 Feb 2024, 23:58 Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın.
Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir.
Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda
Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun.
Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim .
Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım.
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak bunu yapamayacağını itiraf edin, bu yüzden onun :pardon: en sevdiği tekniğine göre aptallar..
))) O kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumdaki en akıllı kişi sensin :cat1:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Strecoza: 03 Feb 2024, 20:07
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak bunu yapamayacağını itiraf edin, bu yüzden onun :pardon: en sevdiği tekniğine göre aptallar..
))) O kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumun en akıllısı sensin :cat1:
Çok tahmin edilebilirsin :cat1:
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Beluga
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 03 Feb 2024, 20:10
Strecoza: 03 Feb 2024, 20:07
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 03 Feb 2024, 20:02 Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor ama o bunu kabul edemiyor, bu yüzden onun en sevdiği teknik için aptallar :pardon:..
n ))) Bu kadar endişelenme. Elbette bu forumun en akıllısı sensin :cat1:
))) Evet öyleyim)))
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Strecoza: 03 Feb 2024, 20:13
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 03 Feb 2024, 20:10
Strecoza: 03 Feb 2024, 20:07 ))) Bu kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumun en akıllısı sensin :cat1:
))) Evet öyleyim)))
Bu, kızlar, ikiniz de öyle misiniz.. ama hayır, ne olursa olsun susacağım :daypyat:
These users thanked the author Yün for the post:
Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Bolbol: 03 Feb 2024, 21:28
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 03 Feb 2024, 20:10 Çok tahmin edilebilirsiniz :cat1:
))) Evet öyleyim)))
Kızlar, bu ikiniz de sizsiniz.. ve hayır, ne olur ne olmaz diye susacağım :daypyat:
))) Dikkat etme , o benim kız kardeşim gibidir))) Onu seviyorum
Zorba Carrie
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kardeş »

Arkadaşlar konuyla ilgili bir haber vardı:
4’üncü sınıf öğrencisini baştan çıkaran öğretmen ev hapsinde kocasının yanına gönderildi.

Öğretmenin evli. Anne ve babasının söylediği gibi daha önce onun hakkında tuhaf şeyler fark edilmişti. Örneğin, Tik Tok’ta oldukça müstehcen videolar yayınladı, öğrencilerine yazdı ve onları bir gecelik konaklama için evine davet etti.

https://i.postimg.cc/9MXVnFjZ/17069837386410.jpg

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Так дело пойдет, получит условный срок :-D
These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
Ded, MENZİL_, Guguk kuşu
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Ded »

Kardeşim, O sana kötü bir şey öğretmeyecek! Elbette öğrencilerin çok genç olması çok kötü! Ama eğer çocuk 15/16 yaşında olsaydı, o zaman ilk seksin en iyi öğretmeni olurdu!
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Ded, хоспади *x)
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by MENZİL_ »

Strecoza: 03 Feb 2024, 19:20 Spor yapıyor musunuz?
Hayır.
Tüm spor aktivitelerim geçmişte kaldı.
Ama Mutlu bir şekilde futbol oynayabilirim ve boğulmam.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by MENZİL_ »

Böylece ertelenmiş ceza alıyor
Eğer evde kocasının önünde baştan çıkarılmış çocuklarla toplu tecavüz düzenlerse, o zaman beraat etti)))
nAma burada ailenizle pazarlık yapmanız gerekiyor))
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

VARG_, bu durumu hayal edin, sadece adamı şu şekilde değiştirin: Kız 11 yaşında, erkek öğretmen ise 25 yaşında. Acaba şimdi nerede olabilir :-D
These users thanked the author Kardeş for the post:
MENZİL_
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by MENZİL_ »

Kardeşim,
Otozh))
"Adalet", yopta.
Feministlere merhaba!))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kardeş: 03 Feb 2024, 23:11 VARG_, bu durumu hayal edin, sadece oğlanı 11 yaşında bir kıza, öğretmeni de 25 yaşında bir erkek öğretmene değiştirin. Acaba şimdi nerede olurdu :-D
Kendinizi 11 yaşında bir öğretmenle hayal edin. Arkadaşlarınız bunu öğrendiklerinde muhtemelen size saygı duyacak, hatta kıskanacaklardır. Bir kahraman olurdun, yakışıklı. Evet, siz de tüm bu durumu kendiniz istersiniz. İletişim sürecinin kendisini kastediyorum. Sağ?
Ah, şimdi kendinizi 11 yaşında bir öğretmenle hayal edin. Hoşunuza gitmez, belki anüsünüz çatlar, çatlamasa bile hem aşk sürecinde hem de sonrasında acı verirdi. Peki arkadaşların bunu öğrendiğinde senin hakkında ne söylerlerdi? Sana saçmalık derlerdi. Öyle mi?
Fark var mı yok mu?
İlk durumda övgü ve onur alırsınız, ikincisinde ise acı ve aşağılanma.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Temizlemek, Natalie
Temizlemek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Temizlemek »

Kardeş: 03 Feb 2024, 23:11[quote=Brother post_id=331508 time=1706991067 user_id=2253]ve sen farkı göremiyor musun? 11 yaşındaki bir kızın öğretmeninin cinsel davranışlarından hoşlanacağını hayal etmek benim için zor. Evet, şimdi uzmanlar, 11 yaşında yetişkin bir penisin üzerine atlayan bir nemfomanı tanıdıklarını kanıtlamak için koşarak gelecekler. Ancak istisnalar yalnızca kuralı doğrular. Ve bu çocuk muhtemelen tüm arkadaşlarına öğretmeniyle yaşadıklarıyla övünüyordu. Düşünce farklıdır - bir erkek çocuk yanlışlıkla hamile kalamaz, ancak her kız bunu her zaman aklında tutar.
Ps ve Yusufçuk haklıdır - bu bir erkek için gurur ve zaferdir - bir kız için bu utanç ve aşağılama
These users thanked the author Temizlemek for the post (total 3):
Venüs, Zorba Carrie, Natalie
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Strecoza, Açık, hayal mi görüyorsun?! Bu kız ve erkek çocuklarla, hamileliklerle, popolarla vb. ilgili değil. Yetişkin sübyancılara yönelik adalet ve sorumluluktan ve çifte standartlardan bahsediyoruz. Ceza Kanunu herkes için bir tane gibi görünüyor, pantolonunuzda MPH’nin varlığına bakılmaksızın öyle olmalıdır.
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
Guguk kuşu, Üstü kendinize saklayın
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Strecoza: 02 Feb 2024, 23:30 asıl çıplak kızlarla fotoğraf paylaşmamanı istedi. Hatta onları ava’ya bile koymuşsun.
Ay-yay))) yine yalan söylüyorsun)
İşte aynı resim - Alisa Sinir ağından Selezneva. Ve kanıtları gönderdiğim yere getirelim. Hepinizi foruma bekliyoruz.

https://i.postimg.cc/x1HVTs8Y/IMG-20230420-092505.jpg
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 02 Feb 2024, 23:30 Ve ben senin heteroseksüelliğine inanmıyorum. Hetero erkekler böyle davranmaz. Biseksüel insanlar bile böyle davranmıyor. Davranışlarınız eşcinsellere özgü.
Haydi bu ifadelerinizi de kanıtlayalım.

Ben bir psikoloğa görünün, siz ’ öyle ) Gerçekten profesyonel olarak nitelikli misiniz?

Örtecek bir şeyiniz olmadığında yapılan tüm tartışmalar hakaretlere ve asılsız iddialara varıyor.
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ded: 03 Feb 2024, 22:25 Kardeşim, O öğretmeyecek kötü bir şey misin? Elbette öğrencilerin çok genç olması çok kötü! Ama çocuk 15/16 yaşındaysa, o zaman ilk seksin en iyi öğretmeni demektir!
Ne kadar yozlaşmışsın, bu tam bir saçmalık ...
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Ben psikoloğa benziyorum, sen de öylesin
Ben psikolog değilim.
Strecoza: 02 Feb 2024, 23:30 asıl çıplak kızlarla resim yayınlamamanızı istedi. Hatta onları ava’ya bile koymuşsun.
Ay-yay))) yine yalan söylüyorsun)
İşte aynı resim - Alisa Sinir ağından Selezneva. Ve kanıtları gönderdiğim yere getirelim. Hepinizi foruma bekliyoruz.

https://i.postimg.cc/x1HVTs8Y/IMG-20230420-092505.jpg
Не оправдывайся

Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:
Брат: 04 Feb 2024, 01:10 Strecoza, Clear, вы бредите чтоли?! Речь вообще не о мальчиках и девочках, беременностях, жопах и тд. Речь о правосудии и отвественности взрослых педофилов, а так же двойных стандартах. УК вроде как один для всех, должен быть не зависимо от наличия мпх в штанах.
Да, ты прав, с правосудием у нас проблемы. Мужчины педофилы должны сидеть на пожизненном. Без всяких исключений и смягчающих обстоятельств.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Strecoza: 02 Feb 2024, 23:58 Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın.
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak kendisinin yetenekli olmadığını kabul edin, bu yüzden onlar onun en sevdiği teknik için aptal ve zihinsel engelliler :pardon:..
Peki, en azından akıllı olabilecek bir yerde mi olması gerekiyor? Gerçekte, görünüşe göre bu zor, ancak burada ortaya çıkıyor. Onu caydırmayalim - belki de bu bir insanın hayatındaki tek neşedir.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Belkha: 04 Feb 2024, 10:13
VARG_: 03 Feb 2024, 15:13 Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun.
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak kendisinin yetenekli olmadığını kabul edin, bu yüzden onlar onun en sevdiği teknik için aptal ve zihinsel engelliler :pardon:..
Peki, en azından akıllı olabilecek bir yerde mi olması gerekiyor? Gerçekte bu görünüşte zor, yine de onu caydırmayalim; belki de bu bir insanın hayatındaki tek keyiftir.
))) Sakin ol, avucunun içindeki gökyüzü kadar akıllısın. O zeki kız beni forumun her yerinde kuyruk gibi takip ediyor, sen de öyle. Hatta senin adına üzüldüm. Çok akıllısın ve çok yalnızsın. Sohbet edin ve sakinleşin :cat1:
Zorba Carrie
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

VARG_: 02 Feb 2024, 22:51 Ama hayır, kanun kanundur. Ancak Strekazyulina kendini en adil kişi olarak görüyor))
O “en büyük gerçek” ve onun tüm sözleri sağlam olmalı.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Strecoza: 04 Feb 2024, 10:13 Evet haklısın, adalet konusunda sıkıntımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın.
evet, evet, kesinlikle *x)
Ve kadın pedofililerin de yıl ev hapsi, ardından denetimli serbestlik!
Ve genel olarak kadınlar kasıtlı olarak öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocuklara vurabilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapse atılırlarsa da bu yapılmayacaktır. çok uzun süreliğine.
Çünkü amcıkları ve göğüsleri var :)
These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
Beluga, Üstü kendinize saklayın, Korsan
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kardeş: 04 Feb 2024, 11:35
Evet haklısın, adaletle ilgili sorunlarımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın.
Ve genel olarak kadınlar kasıtlı olarak öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocuklara vurabilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapse atılırlarsa da bu yapılmayacaktır. çok uzun süreliğine.
Çünkü onların kedileri ve göğüsleri var :)
))) Akıllıca bir şeyler yazabilirsin veya Olumsuz? :cat1:
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Strecoza: 04 Feb 2024, 11:38
Strecoza: 04 Feb 2024, 10:13 Evet haklısınız, adaletle ilgili sorunlarımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın.
Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşçı
Beluga
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kardeş: 04 Feb 2024, 11:41
Kardeş: 04 Feb 2024, 11:35 evet, evet, kesinlikle *x)
Ve kadın sübyancılar bir yıl boyunca ev hapsinde tutulmalı, ardından denetimli serbestliğe tabi tutulmalıdır!
Evet ve Genel olarak kadınlar kasıtlı olarak adam öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocukları ezebilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapsedilseler bile bu çok uzun sürmeyecektir.
Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşan
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi :cat1:
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Kardeş: 04 Feb 2024, 11:35 evet, evet, kesinlikle *x)
Ve kadın sübyancılar bir yıl boyunca ev hapsinde tutulmalı, ardından denetimli serbestliğe tabi tutulmalıdır!
Evet ve Genel olarak kadınlar kasıtlı olarak adam öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocukları ezebilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapsedilseler bile bu çok uzun sürmeyecektir.
Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı bir savaşçı
Evet, kendisi de bir yamyam... Herkesi ayrım gözetmeksizin ve soruşturma yapılmadan idam etmek istiyor, buna izin vermemeleri iyi onu aptallıktan kurtardı.
These users thanked the author Beluga for the post:
Korsan
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Strecoza: 04 Feb 2024, 11:43
Strecoza: 04 Feb 2024, 11:38 ))) Akıllıca bir şeyler yazabilir misin yazamaz mısın? :cat1:
Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşan
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi :cat1:
evet, bir şekilde Pazar sabahı burada oturup sözde seninkini okumaktan daha ilginç bir şey bulacağım -akıllı saçmalık
Beluga
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kardeş: 04 Feb 2024, 11:54
Meli Emelya, haftanız. Yamyamlık sistemine karşı savaşan
evet, bir şekilde Pazar sabahı burada oturup sözde seninkini okumaktan daha ilginç bir şey bulacağım -smart bok n
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağını biliyorum. Haydi canım :cat1: Fap senin için daha ilginç
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Kardeş »

Strecoza: 04 Feb 2024, 11:57
Strecoza: 04 Feb 2024, 11:43 )))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi :cat1:
evet, bir şekilde Pazar sabahı burada oturup sözde seninkini okumaktan daha ilginç bir şey bulacağım -smart bok n
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağını biliyorum. Haydi güle güle :cat1: Fap senin için daha ilgi çekici
https://i.postimg.cc/qvwfxJVK/17057036278503.jpg
Найди уже себе хоть какого нибудь мужика, длительное воздержание очень вредно для женщин. Ты ж вроде врач, должна понимать
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
Beluga, Üstü kendinize saklayın
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Kardeş: 04 Feb 2024, 12:04
Pazar sabahı burada oturup sözde akıllı saçmalıklarınızı okumaktan daha ilginç bir şeyler bulacağım
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağınızı biliyorum. Haydi güle güle :cat1: Fap senin için daha ilgi çekici
Найди уже себе хоть какого нибудь мужика, длительное воздержание очень вредно для женщин. Ты ж вроде врач, должна понимать
Возможно кроме форума и фапания она сама ничем другим не занята?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kardeş: 04 Feb 2024, 12:04
Pazar sabahı burada oturup sözde akıllı saçmalıklarınızı okumaktan daha ilginç bir şeyler bulacağım
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağınızı biliyorum. Haydi güle güle :cat1: Fap senin için daha ilgi çekici
))) Ты же ушел искать занятие интереснее, чем читать мою.... или не ушел? Хотя о чем это я. Ты сидишь, общаешься со мной, а сам в это время занимеашься тем, чем тебе заниматься интереснее. Признайся, фапаешь сидишь? :cat1:
Geralt’ın
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Geralt’ın »

Yargılamayın, aksi takdirde yargılanırsınız.

Strecoza, yine gerçeğin olmadığı yerde arıyorsun.
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 04 Feb 2024, 10:13 Bahane üretmeyin
Şimdi bahane uyduruyorsunuz.
Reşit olmayanları çıplak paylaştığıma dair kanıt nerede.
Ayrıca heteroseksüel olmadığımın kanıtı
Bu davranışa iftira denir, ancak Rusça’da bu bir kadının pizdezh’idir.

Kanıtı getirin veya kendinizi daha fazla haklı çıkarın, okuyacağım))
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Velet: 04 Feb 2024, 11:35çok güzel
:lol: :lol: :lol: izi-mod hula
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Bunun kanıtı nerede? reşit olmayanları çıplak olarak paylaştın.
nAyrıca heteroseksüel olmadığımın kanıtı
Bu eyleme iftira denir, ancak Rusça’da bu bir kadın saçmalığıdır.

kanıtlayın veya kendinizi daha fazla haklı çıkarın, okuyacağım))
))) Sakin olun. Ne olduğun zaten herkes için açık :cat1:
Biyel kolu
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 04 Feb 2024, 14:11
Reşit olmayanları çıplak olarak paylaştığınıza dair kanıt nerede.
Ayrıca heteroseksüel olmadığıma dair kanıt
Bu eyleme iftira denir ve Rusça’da bu bir kadın saçmalığıdır.

Kanıtı getirin veya kendinizi daha fazla haklı çıkarın, okuyacağım))
))) Sakin olun. Ne olduğun zaten herkes için açık :cat1:
Az önce yemek yiyen bir boa yılanı gibi sakinim.

Dördüncü kez sizden hakkımda yukarıda yazdıklarınızı teyit etmenizi rica ediyorum.

Yalan söylediğiniz ve iftira ettiğiniz mi ortaya çıktı?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”