[quote=VARG_ post_id=331347 time=1706971778 user_id=22702] Modern filozoflarla karşılaştırıldığında Sokrates kas geliştiren bir vücut geliştirmeci olurdu. [/quote]
Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın.
Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir.
Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda
Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun.
Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım.
Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim .
Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım.
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ama itiraf edin ki yetenekli değil, bu yüzden onlar onun en sevdiği tekniği yüzünden aptal ve zihinsel engelliler..
[quote=VARG_ post_id=331278 time=1706962429 user_id=22702] [quote=Strecoza post_id=331068 time=1706907489 user_id= 15698] Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın. Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir. Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda [/quote] Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun. Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım. Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim . Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım. [/quote] Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ama itiraf edin ki yetenekli değil, bu yüzden onlar onun en sevdiği tekniği :pardon: yüzünden aptal ve zihinsel engelliler..
Strecoza: ↑02 Feb 2024, 23:58
Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın.
Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir.
Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda
Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun.
Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim .
Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım.
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak bunu yapamayacağını itiraf edin, bu yüzden onun en sevdiği tekniğine göre aptallar..
))) O kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumdaki en akıllı kişi sensin
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=331422 time=1706979731 user_id=5795] [quote=VARG_ post_id=331278 time=1706962429 user_id=22702] [quote=Strecoza post_id=331068 time=1706907489 user_id=15698] Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın. Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir. Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda [/quote] Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun. Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım. Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim . Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım. [/quote] Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak bunu yapamayacağını itiraf edin, bu yüzden onun :pardon: en sevdiği tekniğine göre aptallar.. [/ alıntı]
))) O kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumdaki en akıllı kişi sensin :cat1:
VARG_: ↑03 Feb 2024, 15:13
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak bunu yapamayacağını itiraf edin, bu yüzden onun en sevdiği tekniğine göre aptallar..
))) O kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumun en akıllısı sensin
Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun. Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım. Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim . Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım. [/quote] Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak bunu yapamayacağını itiraf edin, bu yüzden onun :pardon: en sevdiği tekniğine göre aptallar.. [/ alıntı]
))) O kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumun en akıllısı sensin :cat1: [/quote] Çok tahmin edilebilirsin :cat1:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑03 Feb 2024, 20:02
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor ama o bunu kabul edemiyor, bu yüzden onun en sevdiği teknik için aptallar ..
n
))) Bu kadar endişelenme. Elbette bu forumun en akıllısı sensin
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=331426 time=1706980214 user_id=5795] [quote=Strecoza post_id=331424 time=1706980073 user_id=15698] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=331422 time=1706979731 user_id=5795] Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor ama o bunu kabul edemiyor, bu yüzden onun en sevdiği teknik için aptallar :pardon:.. [/quote] n ))) Bu kadar endişelenme. Elbette bu forumun en akıllısı sensin :cat1: [/quote] Çok tahmin edilebilirsin :cat1: [/quote]
[quote=Strecoza post_id=331427 time=1706980392 user_id=15698] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=331426 time=1706980214 user_id=5795] [quote=Strecoza post_id=331424 time=1706980073 user_id=15698] ))) Bu kadar endişelenmeyin. Elbette bu forumun en akıllısı sensin :cat1: [/quote] Çok tahmin edilebilirsin :cat1: [/quote] ))) Evet öyleyim))) [/quote] Bu, kızlar, ikiniz de öyle misiniz.. ama hayır, ne olursa olsun susacağım :daypyat:
Çok tahmin edilebilirsiniz :cat1: [/ alıntı ] ))) Evet öyleyim))) [/quote] Kızlar, bu ikiniz de sizsiniz.. ve hayır, ne olur ne olmaz diye susacağım :daypyat: [/quote]
))) Dikkat etme , o benim kız kardeşim gibidir))) Onu seviyorum
Arkadaşlar konuyla ilgili bir haber vardı:
4’üncü sınıf öğrencisini baştan çıkaran öğretmen ev hapsinde kocasının yanına gönderildi.
Öğretmenin evli. Anne ve babasının söylediği gibi daha önce onun hakkında tuhaf şeyler fark edilmişti. Örneğin, Tik Tok’ta oldukça müstehcen videolar yayınladı, öğrencilerine yazdı ve onları bir gecelik konaklama için evine davet etti.
Arkadaşlar konuyla ilgili bir haber vardı: 4’üncü sınıf öğrencisini baştan çıkaran öğretmen ev hapsinde kocasının yanına gönderildi.
Öğretmenin evli. Anne ve babasının söylediği gibi daha önce onun hakkında tuhaf şeyler fark edilmişti. Örneğin, Tik Tok’ta oldukça müstehcen videolar yayınladı, öğrencilerine yazdı ve onları bir gecelik konaklama için evine davet etti.
Kardeşim, O sana kötü bir şey öğretmeyecek! Elbette öğrencilerin çok genç olması çok kötü! Ama eğer çocuk 15/16 yaşında olsaydı, o zaman ilk seksin en iyi öğretmeni olurdu!
[ref=#bf0000]Kardeşim[/ref], O sana kötü bir şey öğretmeyecek! Elbette öğrencilerin çok genç olması çok kötü! Ama eğer çocuk 15/16 yaşında olsaydı, o zaman ilk seksin en iyi öğretmeni olurdu!
[quote=Strecoza post_id=331396 time=1706977233 user_id=15698] Spor yapıyor musunuz? [/quote] Hayır. Tüm spor aktivitelerim geçmişte kaldı. Ama Mutlu bir şekilde futbol oynayabilirim ve boğulmam.
Eğer evde kocasının önünde baştan çıkarılmış çocuklarla toplu tecavüz düzenlerse, o zaman beraat etti))) nAma burada ailenizle pazarlık yapmanız gerekiyor))
[quote=Brother post_id=331490 time=1706987973 user_id=2253] Böylece ertelenmiş ceza alıyor [/quote] Eğer evde kocasının önünde baştan çıkarılmış çocuklarla toplu tecavüz düzenlerse, o zaman beraat etti))) nAma burada ailenizle pazarlık yapmanız gerekiyor))
[ref=#804000]VARG_[/ref], bu durumu hayal edin, sadece adamı şu şekilde değiştirin: Kız 11 yaşında, erkek öğretmen ise 25 yaşında. Acaba şimdi nerede olabilir :-D
Kardeş: ↑03 Feb 2024, 23:11VARG_, bu durumu hayal edin, sadece oğlanı 11 yaşında bir kıza, öğretmeni de 25 yaşında bir erkek öğretmene değiştirin. Acaba şimdi nerede olurdu
Kendinizi 11 yaşında bir öğretmenle hayal edin. Arkadaşlarınız bunu öğrendiklerinde muhtemelen size saygı duyacak, hatta kıskanacaklardır. Bir kahraman olurdun, yakışıklı. Evet, siz de tüm bu durumu kendiniz istersiniz. İletişim sürecinin kendisini kastediyorum. Sağ?
Ah, şimdi kendinizi 11 yaşında bir öğretmenle hayal edin. Hoşunuza gitmez, belki anüsünüz çatlar, çatlamasa bile hem aşk sürecinde hem de sonrasında acı verirdi. Peki arkadaşların bunu öğrendiğinde senin hakkında ne söylerlerdi? Sana saçmalık derlerdi. Öyle mi?
Fark var mı yok mu?
İlk durumda övgü ve onur alırsınız, ikincisinde ise acı ve aşağılanma.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Brother post_id=331508 time=1706991067 user_id=2253] [ref=#804000]VARG_[/ref], bu durumu hayal edin, sadece oğlanı 11 yaşında bir kıza, öğretmeni de 25 yaşında bir erkek öğretmene değiştirin. Acaba şimdi nerede olurdu :-D [/quote]
Kendinizi 11 yaşında bir öğretmenle hayal edin. Arkadaşlarınız bunu öğrendiklerinde muhtemelen size saygı duyacak, hatta kıskanacaklardır. Bir kahraman olurdun, yakışıklı. Evet, siz de tüm bu durumu kendiniz istersiniz. İletişim sürecinin kendisini kastediyorum. Sağ? Ah, şimdi kendinizi 11 yaşında bir öğretmenle hayal edin. Hoşunuza gitmez, belki anüsünüz çatlar, çatlamasa bile hem aşk sürecinde hem de sonrasında acı verirdi. Peki arkadaşların bunu öğrendiğinde senin hakkında ne söylerlerdi? Sana saçmalık derlerdi. Öyle mi? Fark var mı yok mu? İlk durumda övgü ve onur alırsınız, ikincisinde ise acı ve aşağılanma.
Kardeş: ↑03 Feb 2024, 23:11[quote=Brother post_id=331508 time=1706991067 user_id=2253]ve sen farkı göremiyor musun? 11 yaşındaki bir kızın öğretmeninin cinsel davranışlarından hoşlanacağını hayal etmek benim için zor. Evet, şimdi uzmanlar, 11 yaşında yetişkin bir penisin üzerine atlayan bir nemfomanı tanıdıklarını kanıtlamak için koşarak gelecekler. Ancak istisnalar yalnızca kuralı doğrular. Ve bu çocuk muhtemelen tüm arkadaşlarına öğretmeniyle yaşadıklarıyla övünüyordu. Düşünce farklıdır - bir erkek çocuk yanlışlıkla hamile kalamaz, ancak her kız bunu her zaman aklında tutar.
Ps ve Yusufçuk haklıdır - bu bir erkek için gurur ve zaferdir - bir kız için bu utanç ve aşağılama
These users thanked the author Temizlemek for the post (total 3):
Strecoza, Açık, hayal mi görüyorsun?! Bu kız ve erkek çocuklarla, hamileliklerle, popolarla vb. ilgili değil. Yetişkin sübyancılara yönelik adalet ve sorumluluktan ve çifte standartlardan bahsediyoruz. Ceza Kanunu herkes için bir tane gibi görünüyor, pantolonunuzda MPH’nin varlığına bakılmaksızın öyle olmalıdır.
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], [ref=#0000ff]Açık[/ref], hayal mi görüyorsun?! Bu kız ve erkek çocuklarla, hamileliklerle, popolarla vb. ilgili değil. Yetişkin sübyancılara yönelik adalet ve sorumluluktan ve çifte standartlardan bahsediyoruz. Ceza Kanunu herkes için bir tane gibi görünüyor, pantolonunuzda MPH’nin varlığına bakılmaksızın öyle olmalıdır.
Strecoza: ↑02 Feb 2024, 23:30
asıl çıplak kızlarla fotoğraf paylaşmamanı istedi. Hatta onları ava’ya bile koymuşsun.
Ay-yay))) yine yalan söylüyorsun)
İşte aynı resim - Alisa Sinir ağından Selezneva. Ve kanıtları gönderdiğim yere getirelim. Hepinizi foruma bekliyoruz.
[quote=Strecoza post_id=331060 time=1706905829 user_id=15698] asıl çıplak kızlarla fotoğraf paylaşmamanı istedi. Hatta onları ava’ya bile koymuşsun. [/quote]
Ay-yay))) yine yalan söylüyorsun) İşte aynı resim - Alisa Sinir ağından Selezneva. Ve kanıtları gönderdiğim yere getirelim. Hepinizi foruma bekliyoruz.
Ve ben senin heteroseksüelliğine inanmıyorum. Hetero erkekler böyle davranmaz. Biseksüel insanlar bile böyle davranmıyor. Davranışlarınız eşcinsellere özgü.
Haydi bu ifadelerinizi de kanıtlayalım.
Ben bir psikoloğa görünün, siz ’ öyle ) Gerçekten profesyonel olarak nitelikli misiniz?
Örtecek bir şeyiniz olmadığında yapılan tüm tartışmalar hakaretlere ve asılsız iddialara varıyor.
[quote=Strecoza post_id=331060 time=1706905829 user_id=15698] Ve ben senin heteroseksüelliğine inanmıyorum. Hetero erkekler böyle davranmaz. Biseksüel insanlar bile böyle davranmıyor. Davranışlarınız eşcinsellere özgü. [/quote] Haydi bu ifadelerinizi de kanıtlayalım.
Ben bir psikoloğa görünün, siz ’ öyle ) Gerçekten profesyonel olarak nitelikli misiniz?
Örtecek bir şeyiniz olmadığında yapılan tüm tartışmalar hakaretlere ve asılsız iddialara varıyor.
Ded: ↑03 Feb 2024, 22:25Kardeşim, O öğretmeyecek kötü bir şey misin? Elbette öğrencilerin çok genç olması çok kötü! Ama çocuk 15/16 yaşındaysa, o zaman ilk seksin en iyi öğretmeni demektir!
[quote=Ded post_id=331492 time=1706988306 user_id=8026] [ref=#bf0000]Kardeşim[/ref], O öğretmeyecek kötü bir şey misin? Elbette öğrencilerin çok genç olması çok kötü! Ama çocuk 15/16 yaşındaysa, o zaman ilk seksin en iyi öğretmeni demektir! [/quote]
asıl çıplak kızlarla resim yayınlamamanızı istedi. Hatta onları ava’ya bile koymuşsun.
Ay-yay))) yine yalan söylüyorsun)
İşte aynı resim - Alisa Sinir ağından Selezneva. Ve kanıtları gönderdiğim yere getirelim. Hepinizi foruma bekliyoruz.
Брат: ↑04 Feb 2024, 01:10Strecoza, Clear, вы бредите чтоли?! Речь вообще не о мальчиках и девочках, беременностях, жопах и тд. Речь о правосудии и отвественности взрослых педофилов, а так же двойных стандартах. УК вроде как один для всех, должен быть не зависимо от наличия мпх в штанах.
Да, ты прав, с правосудием у нас проблемы. Мужчины педофилы должны сидеть на пожизненном. Без всяких исключений и смягчающих обстоятельств.
[quote=Değişikliği Koru post_id=331580 time=1707029039 user_id=17435] Ben psikoloğa benziyorum, sen de öylesin [/quote]
Ben psikolog değilim.
[quote=Değişikliği sakla post_id= 331579 time =1707028749 user_id=17435] [alıntı =Strecoza post_id=331060 time=1706905829 user_id=15698] asıl çıplak kızlarla resim yayınlamamanızı istedi. Hatta onları ava’ya bile koymuşsun. [/quote]
Ay-yay))) yine yalan söylüyorsun) İşte aynı resim - Alisa Sinir ağından Selezneva. Ve kanıtları gönderdiğim yere getirelim. Hepinizi foruma bekliyoruz.
[size=85][color=green]Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:[/color][/size] [quote=Брат post_id=331533 time=1706998230 user_id=2253] [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], [ref=#0000ff]Clear[/ref], вы бредите чтоли?! Речь вообще не о мальчиках и девочках, беременностях, жопах и тд. Речь о правосудии и отвественности взрослых педофилов, а так же двойных стандартах. УК вроде как один для всех, должен быть не зависимо от наличия мпх в штанах. [/quote]
Да, ты прав, с правосудием у нас проблемы. Мужчины педофилы должны сидеть на пожизненном. Без всяких исключений и смягчающих обстоятельств.
Strecoza: ↑02 Feb 2024, 23:58
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak kendisinin yetenekli olmadığını kabul edin, bu yüzden onlar onun en sevdiği teknik için aptal ve zihinsel engelliler ..
Peki, en azından akıllı olabilecek bir yerde mi olması gerekiyor? Gerçekte, görünüşe göre bu zor, ancak burada ortaya çıkıyor. Onu caydırmayalim - belki de bu bir insanın hayatındaki tek neşedir.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=331422 time=1706979731 user_id=5795] [quote=VARG_ post_id=331278 time=1706962429 user_id=22702] [quote=Strecoza post_id=331068 time=1706907489 user_id=15698] Unutmayın. Mesajlarınızı takip etmiyorum ama siz bizzat bana birkaç filmi örnek olarak verdiniz. Şimdi bir tanesi hakkında yaz. Unutmayın. Ve örnek olarak felsefe üzerine tek bir kitaptan bile bahsetmediniz. Gerçi sana felsefe üzerine hangi kitapları okuduğunu sormuştum.
"Otomatik Portakal" kitabını okudum. Kitabı okudun mu? Kitap mide bulandırıcı ve iğrenç ama sonuna kadar okudum. O zamanlar okumaya başlasam durmazdım. Filmi izlemedim, ancak kitap tamamen çöpse, o zaman film büyük ihtimalle daha iyi değildir. Olmadığın biri gibi davranmaya devam et veya belki gerçekten okumaya başlayabilirsin. Ah, forumda bir düşün. En azından ciddi konularda [/quote] Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun. Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım. Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim . Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım. [/quote] Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak kendisinin yetenekli olmadığını kabul edin, bu yüzden onlar onun en sevdiği teknik için aptal ve zihinsel engelliler :pardon:.. [/quote]Peki, en azından akıllı olabilecek bir yerde mi olması gerekiyor? Gerçekte, görünüşe göre bu zor, ancak burada ortaya çıkıyor. Onu caydırmayalim - belki de bu bir insanın hayatındaki tek neşedir.
VARG_: ↑03 Feb 2024, 15:13
Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak kendisinin yetenekli olmadığını kabul edin, bu yüzden onlar onun en sevdiği teknik için aptal ve zihinsel engelliler ..
Peki, en azından akıllı olabilecek bir yerde mi olması gerekiyor? Gerçekte bu görünüşte zor, yine de onu caydırmayalim; belki de bu bir insanın hayatındaki tek keyiftir.
))) Sakin ol, avucunun içindeki gökyüzü kadar akıllısın. O zeki kız beni forumun her yerinde kuyruk gibi takip ediyor, sen de öyle. Hatta senin adına üzüldüm. Çok akıllısın ve çok yalnızsın. Sohbet edin ve sakinleşin
These users thanked the author Venüs for the post:
Sevgili! Sadece "araba sürmekle" kalmıyorsunuz, aynı zamanda "Koçları yanıltıyorsunuz". Beni aptal gibi gösteriyorsun ve aynı zamanda bana bir okul öğretmeni gibi ne yapmam gerektiğini söylüyorsun. Garip fotoğraflar konusunda kendimle ve okuduklarımla ilgili her şeyi anlattım. Başlıkta "Otomatik Portakal"ın yanı sıra, video salonunda izlediklerim gibi bir soruya yanıt olarak "Komando" ve "RoboCop"tan da bahsettim . Yusufçuk, benim hakkımda fanteziler kurarak beynini mastürbasyon yapmaya devam edebilirsin ama bu bir daha olursa cevaplarla uğraşmayacağım. [/quote] Marinochka kendisinden daha akıllı olan herkesi trollüyor, ancak kendisinin yetenekli olmadığını kabul edin, bu yüzden onlar onun en sevdiği teknik için aptal ve zihinsel engelliler :pardon:.. [/quote]Peki, en azından akıllı olabilecek bir yerde mi olması gerekiyor? Gerçekte bu görünüşte zor, yine de onu caydırmayalim; belki de bu bir insanın hayatındaki tek keyiftir. [/quote]
))) Sakin ol, avucunun içindeki gökyüzü kadar akıllısın. O zeki kız beni forumun her yerinde kuyruk gibi takip ediyor, sen de öyle. Hatta senin adına üzüldüm. Çok akıllısın ve çok yalnızsın. Sohbet edin ve sakinleşin :cat1:
[quote=VARG_ post_id=331044 time=1706903462 user_id=22702] Ama hayır, kanun kanundur. Ancak Strekazyulina kendini en adil kişi olarak görüyor)) [/quote]O “en büyük gerçek” ve onun tüm sözleri sağlam olmalı.
Strecoza: ↑04 Feb 2024, 10:13
Evet haklısın, adalet konusunda sıkıntımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın.
evet, evet, kesinlikle
Ve kadın pedofililerin de yıl ev hapsi, ardından denetimli serbestlik!
Ve genel olarak kadınlar kasıtlı olarak öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocuklara vurabilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapse atılırlarsa da bu yapılmayacaktır. çok uzun süreliğine.
Çünkü amcıkları ve göğüsleri var :)
These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
[quote=Strecoza post_id=331584 time=1707030807 user_id=15698] Evet haklısın, adalet konusunda sıkıntımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın. [/quote]evet, evet, kesinlikle *x) Ve kadın pedofililerin de yıl ev hapsi, ardından denetimli serbestlik! Ve genel olarak kadınlar kasıtlı olarak öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocuklara vurabilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapse atılırlarsa da bu yapılmayacaktır. çok uzun süreliğine. Çünkü amcıkları ve göğüsleri var :)
Evet haklısın, adaletle ilgili sorunlarımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın.
evet, evet, kesinlikle
Ve genel olarak kadınlar kasıtlı olarak öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocuklara vurabilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapse atılırlarsa da bu yapılmayacaktır. çok uzun süreliğine.
Çünkü onların kedileri ve göğüsleri var :)
))) Akıllıca bir şeyler yazabilirsin veya Olumsuz?
[quote=Brother post_id=331627 time=1707035747 user_id=2253] [quote=Strecoza post_id=331584 time=1707030807 user_id= 15698] Evet haklısın, adaletle ilgili sorunlarımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın. [/quote]evet, evet, kesinlikle *x) Ve kadın pedofililerin de yıl ev hapsi, ardından denetimli serbestlik! Ve genel olarak kadınlar kasıtlı olarak öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocuklara vurabilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapse atılırlarsa da bu yapılmayacaktır. çok uzun süreliğine. Çünkü onların kedileri ve göğüsleri var :) [/quote]
))) Akıllıca bir şeyler yazabilirsin veya Olumsuz? :cat1:
Strecoza: ↑04 Feb 2024, 10:13
Evet haklısınız, adaletle ilgili sorunlarımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın.
evet, evet, kesinlikle
Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşçı
These users thanked the author Kardeş for the post:
[quote=Strecoza post_id=331629 time=1707035903 user_id=15698] [quote=Kardeş post_id=331627 time=1707035747 user_id= 2253] [quote=Strecoza post_id=331584 time =1707030807 user_id=15698] Evet haklısınız, adaletle ilgili sorunlarımız var. Erkek pedofililerin ömür boyu hapis cezası alması gerekiyor. Hiçbir istisna veya hafifletici neden olmaksızın. [/quote]evet, evet, kesinlikle *x) Ve kadın pedofililerin de yıl ev hapsi, ardından denetimli serbestlik! Ve genel olarak kadınlar kasıtlı olarak öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocuklara vurabilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapse atılırlarsa da bu yapılmayacaktır. çok uzun süreliğine. Çünkü onların kedileri ve göğüsleri var :) [/quote]
))) Akıllıca bir şeyler yazabilirsin veya Olumsuz? :cat1: [/quote] Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşçı
Kardeş: ↑04 Feb 2024, 11:35
evet, evet, kesinlikle
Ve kadın sübyancılar bir yıl boyunca ev hapsinde tutulmalı, ardından denetimli serbestliğe tabi tutulmalıdır!
Evet ve Genel olarak kadınlar kasıtlı olarak adam öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocukları ezebilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapsedilseler bile bu çok uzun sürmeyecektir.
Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşan
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi
[quote=Brother post_id=331632 time=1707036094 user_id=2253] [quote=Strecoza post_id=331629 time=1707035903 user_id= 15698] [quote=Brother post_id=331627 time =1707035747 user_id=2253] evet, evet, kesinlikle *x) Ve kadın sübyancılar bir yıl boyunca ev hapsinde tutulmalı, ardından denetimli serbestliğe tabi tutulmalıdır! Evet ve Genel olarak kadınlar kasıtlı olarak adam öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocukları ezebilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapsedilseler bile bu çok uzun sürmeyecektir. Çünkü onların kedileri ve göğüsleri var :) [/quote]
))) Akıllıca bir şeyler yazabilirsin veya Olumsuz? :cat1: [/quote] Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşan [/quote]
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi :cat1:
Kardeş: ↑04 Feb 2024, 11:35
evet, evet, kesinlikle
Ve kadın sübyancılar bir yıl boyunca ev hapsinde tutulmalı, ardından denetimli serbestliğe tabi tutulmalıdır!
Evet ve Genel olarak kadınlar kasıtlı olarak adam öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocukları ezebilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapsedilseler bile bu çok uzun sürmeyecektir.
Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı bir savaşçı
Evet, kendisi de bir yamyam... Herkesi ayrım gözetmeksizin ve soruşturma yapılmadan idam etmek istiyor, buna izin vermemeleri iyi onu aptallıktan kurtardı.
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=Brother post_id=331632 time=1707036094 user_id=2253] [quote=Strecoza post_id=331629 time=1707035903 user_id= 15698] [quote=Brother post_id=331627 time =1707035747 user_id=2253] evet, evet, kesinlikle *x) Ve kadın sübyancılar bir yıl boyunca ev hapsinde tutulmalı, ardından denetimli serbestliğe tabi tutulmalıdır! Evet ve Genel olarak kadınlar kasıtlı olarak adam öldürebilir, alkollü araç kullanırken çocukları ezebilir ve hatta terör saldırıları gerçekleştirebilir... ancak hapse atılamazlar ve hapsedilseler bile bu çok uzun sürmeyecektir. Çünkü onların kedileri ve göğüsleri var :) [/quote]
))) Akıllıca bir şeyler yazabilirsin veya Olumsuz? :cat1: [/quote] Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı bir savaşçı [/quote]Evet, kendisi de bir yamyam... Herkesi ayrım gözetmeksizin ve soruşturma yapılmadan idam etmek istiyor, buna izin vermemeleri iyi onu aptallıktan kurtardı.
))) Akıllıca bir şeyler yazabilir misin yazamaz mısın? :cat1: [/quote] Meli Emelya, haftan. Yamyamlık sistemine karşı savaşan [/quote]
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi :cat1: [/quote]evet, bir şekilde Pazar sabahı burada oturup sözde seninkini okumaktan daha ilginç bir şey bulacağım -akıllı saçmalık
Meli Emelya, haftanız. Yamyamlık sistemine karşı savaşan [/quote]
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi :cat1: [/quote]evet, bir şekilde Pazar sabahı burada oturup sözde seninkini okumaktan daha ilginç bir şey bulacağım -smart bok n[/quote]
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağını biliyorum. Haydi canım :cat1: Fap senin için daha ilginç
Strecoza: ↑04 Feb 2024, 11:43
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi
evet, bir şekilde Pazar sabahı burada oturup sözde seninkini okumaktan daha ilginç bir şey bulacağım -smart bok n
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağını biliyorum. Haydi güle güle Fap senin için daha ilgi çekici
)))) Görünüşe göre akıllıca bir şey yazamıyorsun. Önemli olan üzülmemek. Görünüşe göre akıllıca şeyler yazamıyorsun. Verilmedi :cat1: [/quote]evet, bir şekilde Pazar sabahı burada oturup sözde seninkini okumaktan daha ilginç bir şey bulacağım -smart bok n[/quote]
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağını biliyorum. Haydi güle güle :cat1: Fap senin için daha ilgi çekici [/quote] [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/qvwfxJVK/17057036278503.jpg[/img][/url] Найди уже себе хоть какого нибудь мужика, длительное [url=viewtopic.php?t=10634]воздержание[/url] очень вредно для женщин. Ты ж вроде врач, должна понимать
[quote=Brother post_id=331650 time=1707037492 user_id=2253] [quote=Strecoza post_id=331646 time=1707037067 user_id= 15698] [quote=Brother post_id=331643 time =1707036864 user_id=2253] Pazar sabahı burada oturup sözde akıllı saçmalıklarınızı okumaktan daha ilginç bir şeyler bulacağım [/quote]
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağınızı biliyorum. Haydi güle güle :cat1: Fap senin için daha ilgi çekici [/quote] [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/qvwfxJVK/17057036278503.jpg[/img][/url] Найди уже себе хоть какого нибудь мужика, длительное [url=viewtopic.php?t=10634]воздержание[/url] очень вредно для женщин. Ты ж вроде врач, должна понимать [/quote]Возможно кроме форума и фапания она сама ничем другим не занята?
))) Ты же ушел искать занятие интереснее, чем читать мою.... или не ушел? Хотя о чем это я. Ты сидишь, общаешься со мной, а сам в это время занимеашься тем, чем тебе заниматься интереснее. Признайся, фапаешь сидишь?
[quote=Brother post_id=331650 time=1707037492 user_id=2253] [quote=Strecoza post_id=331646 time=1707037067 user_id= 15698] [quote=Brother post_id=331643 time =1707036864 user_id=2253] Pazar sabahı burada oturup sözde akıllı saçmalıklarınızı okumaktan daha ilginç bir şeyler bulacağım [/quote]
))) Evet, yapacak daha ilginç bir şey bulacağınızı biliyorum. Haydi güle güle :cat1: Fap senin için daha ilgi çekici [/quote] [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/qvwfxJVK/17057036278503.jpg[/img][/url] Найди уже себе хоть какого нибудь мужика, длительное [url=viewtopic.php?t=10634]воздержание[/url] очень вредно для женщин. Ты ж вроде врач, должна понимать [/quote]
))) Ты же ушел искать занятие интереснее, чем читать мою.... или не ушел? Хотя о чем это я. Ты сидишь, общаешься со мной, а сам в это время занимеашься тем, чем тебе заниматься интереснее. Признайся, фапаешь сидишь? :cat1:
Şimdi bahane uyduruyorsunuz.
Reşit olmayanları çıplak paylaştığıma dair kanıt nerede.
Ayrıca heteroseksüel olmadığımın kanıtı
Bu davranışa iftira denir, ancak Rusça’da bu bir kadının pizdezh’idir.
Kanıtı getirin veya kendinizi daha fazla haklı çıkarın, okuyacağım))
Şimdi bahane uyduruyorsunuz. Reşit olmayanları çıplak paylaştığıma dair kanıt nerede. Ayrıca heteroseksüel olmadığımın kanıtı Bu davranışa iftira denir, ancak Rusça’da bu bir kadının pizdezh’idir.
Bunun kanıtı nerede? reşit olmayanları çıplak olarak paylaştın. nAyrıca heteroseksüel olmadığımın kanıtı
Bu eyleme iftira denir, ancak Rusça’da bu bir kadın saçmalığıdır.
kanıtlayın veya kendinizi daha fazla haklı çıkarın, okuyacağım))
))) Sakin olun. Ne olduğun zaten herkes için açık
These users thanked the author Venüs for the post:
Şimdi bahane uyduruyorsunuz. Bunun kanıtı nerede? reşit olmayanları çıplak olarak paylaştın. nAyrıca heteroseksüel olmadığımın kanıtı Bu eyleme iftira denir, ancak Rusça’da bu bir kadın saçmalığıdır.
kanıtlayın veya kendinizi daha fazla haklı çıkarın, okuyacağım)) [ /quote]
))) Sakin olun. Ne olduğun zaten herkes için açık :cat1:
Reşit olmayanları çıplak olarak paylaştığınıza dair kanıt nerede.
Ayrıca heteroseksüel olmadığıma dair kanıt
Bu eyleme iftira denir ve Rusça’da bu bir kadın saçmalığıdır.
))) Sakin olun. Ne olduğun zaten herkes için açık
Az önce yemek yiyen bir boa yılanı gibi sakinim.
Dördüncü kez sizden hakkımda yukarıda yazdıklarınızı teyit etmenizi rica ediyorum.
Yalan söylediğiniz ve iftira ettiğiniz mi ortaya çıktı?
[quote=Strecoza post_id=331694 time=1707045064 user_id=15698] [quote=Değişikliği_kendiniz için saklayın post_id=331680 time =1707042820 user_id= 17435] [quote=Strecoza post_id=331584 time =1707030807 user_id=15698] Bahane üretmeyin [/quote]
Şimdi bahane uyduruyorsunuz. Reşit olmayanları çıplak olarak paylaştığınıza dair kanıt nerede. Ayrıca heteroseksüel olmadığıma dair kanıt Bu eyleme iftira denir ve Rusça’da bu bir kadın saçmalığıdır.
Kanıtı getirin veya kendinizi daha fazla haklı çıkarın, okuyacağım)) [/quote]
))) Sakin olun. Ne olduğun zaten herkes için açık :cat1: [/quote]
Az önce yemek yiyen bir boa yılanı gibi sakinim.
Dördüncü kez sizden hakkımda yukarıda yazdıklarınızı teyit etmenizi rica ediyorum.
Yalan söylediğiniz ve iftira ettiğiniz mi ortaya çıktı?
Acaba benzer bir durumla karşılaşan var mı? Tayga’da vardiyalı çalışırken birkaç hikaye duydum.
Bir kişiyle çalıştım, ortaya çıktı ki bu kişi bölgede güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Ayrıca...
Ben de haberlere göz atıyorum.
Moskova Izmailovsky Bölge Mahkemesi, Alexander Murashkin aleyhindeki kararı açıkladı. Geçen yılın temmuz ayında akşam işten çıkan eski karısı Anastasia’nın izini...
Last post
Bizim şehrimizde de benzer bir şey oldu, sadece adam onu baltayla keserek öldürdü ve köpeği otobüs durağında ateşe verdi. Genel olarak zor.
İşte yeni gerçek: Arizona Christian Üniversitesi tarafından yürütülen bir anket, 18-24 yaş arası Amerikalıların %39’unun artık kendilerini LGBTQ olarak tanımladığını ortaya çıkardı. Özgürlük Vakfı...
Last post
Açıkçası: ABD’deki LGBT bireyleri gerçekten bu kadar önemsiyor musunuz? Yoksa birisi size bunun önemli ve alakalı olduğu fikrini mi empoze ediyor?
Evet, her şey yolunda. Tıpkı gerçek hayatta olduğu...
Burada oturup düşünüyorum. Yaşlandığımda gerçekten sapık olacak mıyım? 18 yaşındaydım ve asla seks yapmayacağımı düşünüyordum. Hala bakireyken bu beni öldürüyordu. Nasıl 10 cinsel partnerin...
Last post
Misyoner pozisyonunda özel olarak nasıl sevişmeniz gerektiğine dair konunun yaratıcısı siz misiniz?